Ellerinden opuyorlardi annesi sana cok selamlari vardi kavusmak icin gun sayiyorlar
Kızlar ben bu açlıkla ne yapacam, sürekli bir şeyler yiyorum :S gebe değilsek duba gibi olacam :) az önce yağlı ekmeğin üzerine şeker serptim onu yedim :) resmen kendime gülüyorum :) :) :)
valla aynen sürekli bişeyler yiyesim geliyor. napıcaz böle bilmiyorum. dün akşam kek yaptım baktım şimdi yarısı bitmiş.
bu arada senin hiç lekelenmen yada kanaman oldumu? hani yerleşme kanaması diyorlar.
ah yavrularım üşümüşlerdir şimdi deseydin anneniz gelcek azkaldı ah doktor ah bi vermedi bebelerimi
Yok olmadı canım öyle bir şey, bugün 6. Günü işte. Sabırsızlıkla bekliyorum. Alt karın kısmında şişlik var bende, elimle bakıyorum sert sert geliyor orası bana, bebelerim tutunmuştur inşallah :'( herkeste oluyor mu o yerleşme kanaması?
ah yavrularım üşümüşlerdir şimdi deseydin anneniz gelcek azkaldı ah doktor ah bi vermedi bebelerimi
İnşallah tutunmuştur canım. yok herkeste olmuyomuş kanama bende de olmadıda. soruyorum işte ne bileyim. günler geçmiyo. cumartesi bir an önce gelsin artık.
Kizlar eltim dogum yapmis simdi tel aldik ocak basi bekleniyodu biz ona gore ucak bileti almistik onlar baska sehirde yasiyo kaynanamlar da oyle bebis erkenci cikti... Allah anali babali buyutsun uzun omur versin...bir garip oldum huzun ve sevinc belki biraz imrenme ve bir iki damla goz yasi...zaten hormonlar tavan be deseler koyveriyom gidiyo
valla aynen sürekli bişeyler yiyesim geliyor. napıcaz böle bilmiyorum. dün akşam kek yaptım baktım şimdi yarısı bitmiş.
bu arada senin hiç lekelenmen yada kanaman oldumu? hani yerleşme kanaması diyorlar.
Kızlar ben bu açlıkla ne yapacam, sürekli bir şeyler yiyorum :S gebe değilsek duba gibi olacam :) az önce yağlı ekmeğin üzerine şeker serptim onu yedim :) resmen kendime gülüyorum :) :) :)
Kizlar aynen dun esim senin popon buyumus dedi heee dedim yalan degiligneleri hormonlari yedik tabi onun sisligi de var istahta acti bu kadar yukleme olunca goguslerim resmen en az 1 beden buyudu bugun anneme gittim annem sana yemek yetismiyo diyo ki ben ormalde cok istahli degilimdir yani kilolu da sayilmam ama 4-5 kg aldim gibi
Ben tartıya çıkmaya korkuyorum :) saldım gitti valla ne edeyim, yapacak bir şey yok :) ben normalde de iştahlıyım, tek düşündüğüm şu ilk 3 ay bulantı oluyor ya yiyemem belki diye depo yapıyom :) inşallah tutunurlarsa tabi :)
O hesabı nerden bulcaz canım ben bulamadım. Benimki 3.
www. jinekolojivegebelik. com
Bu siteden bakabilirsin cnm..
Ben tartıya çıkmaya korkuyorum :) saldım gitti valla ne edeyim, yapacak bir şey yok :) ben normalde de iştahlıyım, tek düşündüğüm şu ilk 3 ay bulantı oluyor ya yiyemem belki diye depo yapıyom :) inşallah tutunurlarsa tabi :)
Kizz allah iyiligini versin tabi tutunsalar bizim bebisler insallah canim hayirlisi ile sen ev hanimi misin canim istanbuldaydin galuba dimi
O hesabı nerden bulcaz canım ben bulamadım. Benimki 3.
www. jinekolojivegebelik. com
Bu siteden bakabilirsin cnm..
Sağol canım bir bakayım :)
Elevit aliyor musunuz? O da istah aciyor sanirim. Yoksa crinone jel mi aciyor hormonlar derken onu mu kastettiniz?
Elevit aliyor musunuz? O da istah aciyor sanirim. Yoksa crinone jel mi aciyor hormonlar derken onu mu kastettiniz?
Yok canım, ev hanımı değilim raporluyum, Pazartesi iş başı yapmam lazım, salı günü test günüm. Keşke durumu öğrenseydim de ondan sonra iş başı yapsaydım :S ben ankaradayım canım.
Canım crinone jel kullanıyorum, estrofem, folbiol ve coreaspirin alıyorum birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?