2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar ben bu açlıkla ne yapacam, sürekli bir şeyler yiyorum :S gebe değilsek duba gibi olacam :) az önce yağlı ekmeğin üzerine şeker serptim onu yedim :) resmen kendime gülüyorum :) :) :)

valla aynen sürekli bişeyler yiyesim geliyor. napıcaz böle bilmiyorum. dün akşam kek yaptım baktım şimdi yarısı bitmiş.
bu arada senin hiç lekelenmen yada kanaman oldumu? hani yerleşme kanaması diyorlar.

valla aynen sürekli bişeyler yiyesim geliyor. napıcaz böle bilmiyorum. dün akşam kek yaptım baktım şimdi yarısı bitmiş.
bu arada senin hiç lekelenmen yada kanaman oldumu? hani yerleşme kanaması diyorlar.

Yok olmadı canım öyle bir şey, bugün 6. Günü işte. Sabırsızlıkla bekliyorum. Alt karın kısmında şişlik var bende, elimle bakıyorum sert sert geliyor orası bana, bebelerim tutunmuştur inşallah :'( herkeste oluyor mu o yerleşme kanaması?

İnşallah tutunmuştur canım. yok herkeste olmuyomuş kanama bende de olmadıda. soruyorum işte ne bileyim. günler geçmiyo. cumartesi bir an önce gelsin artık.

Kizlar eltim dogum yapmis simdi tel aldik ocak basi bekleniyodu biz ona gore ucak bileti almistik onlar baska sehirde yasiyo kaynanamlar da oyle bebis erkenci cikti... Allah anali babali buyutsun uzun omur versin...bir garip oldum huzun ve sevinc belki biraz imrenme ve bir iki damla goz yasi...zaten hormonlar tavan be deseler koyveriyom gidiyo

İnşallah tutunmuştur canım. yok herkeste olmuyomuş kanama bende de olmadıda. soruyorum işte ne bileyim. günler geçmiyo. cumartesi bir an önce gelsin artık.

Senin Cumartesi miydi test günün? Erkenmiş maşallah az kalmış :) ben taaaa salı günü :) bak bugün bitti sayma, Cumartesi test günü onu da sayma, geriye kaldı 2 gün ohhh mis. Göz açıp kapatana kadar geçer

Allah bağışlasın canım, Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin, güzel haberler sana da güzel haberler getirsin inşallahhhh. Tez vakitte dolar kucağın inşallaaahhhhhh.

Kızlar ben bu açlıkla ne yapacam, sürekli bir şeyler yiyorum :S gebe değilsek duba gibi olacam :) az önce yağlı ekmeğin üzerine şeker serptim onu yedim :) resmen kendime gülüyorum :) :) :)

Kizlar aynen dun esim senin popon buyumus dedi heee dedim yalan degil igneleri hormonlari yedik tabi onun sisligi de var istahta acti bu kadar yukleme olunca goguslerim resmen en az 1 beden buyudu bugun anneme gittim annem sana yemek yetismiyo diyo ki ben ormalde cok istahli degilimdir yani kilolu da sayilmam ama 4-5 kg aldim gibi

Ben tartıya çıkmaya korkuyorum :) saldım gitti valla ne edeyim, yapacak bir şey yok :) ben normalde de iştahlıyım, tek düşündüğüm şu ilk 3 ay bulantı oluyor ya yiyemem belki diye depo yapıyom :) inşallah tutunurlarsa tabi :)

offff zaman ne kadar yavaş geçiyormuş meğerse .meraktan öleceğim daha 5 gün var teste.forum okumaktan gözlerim pörtledi.başka şey düşünemez oldum.Allah hepimize yardım etsin

Kizz allah iyiligini versin tabi tutunsalar bizim bebisler insallah canim hayirlisi ile sen ev hanimi misin canim istanbuldaydin galuba dimi

Son düzenleme:

Elevit aliyor musunuz? O da istah aciyor sanirim. Yoksa crinone jel mi aciyor hormonlar derken onu mu kastettiniz?

Kizz allah iyiligini versin tabi tutunsalar bizim bebisler insallah canim hayirlisi ile sen ev hanimi misin canim istanbuldaydin galuba dimi

Yok canım, ev hanımı değilim raporluyum, Pazartesi iş başı yapmam lazım, salı günü test günüm. Keşke durumu öğrenseydim de ondan sonra iş başı yapsaydım :S ben ankaradayım canım.

Elevit aliyor musunuz? O da istah aciyor sanirim. Yoksa crinone jel mi aciyor hormonlar derken onu mu kastettiniz?

Canim ignelerden haplardan aldigimiz ekstra hormonlar canim benim onlar istah aciyo yoksa ben elevit icmiyom ama ben de durdurabilene ask olsun yanii

Yok canım, ev hanımı değilim raporluyum, Pazartesi iş başı yapmam lazım, salı günü test günüm. Keşke durumu öğrenseydim de ondan sonra iş başı yapsaydım :S ben ankaradayım canım.

Ben de oyle tatlim kamuda calisiyom ben de rapor aldim da evde yatmaya cok alistim ise nasil doncem bilmiyom valla baya zor gelcek gibi gorunuyo yayildikca yayildik evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…