Canim ignelerden haplardan aldigimiz ekstra hormonlar canim benim onlar istah aciyo yoksa ben elevit icmiyom ama ben de durdurabilene ask olsun yanii
Ben de oyle tatlim kamuda calisiyom ben de rapor aldim da evde yatmaya cok alistim ise nasil doncem bilmiyom valla baya zor gelcek gibi gorunuyo yayildikca yayildik evde
Multivitamin de bende istah artisi yapiyor. Surekli yeme halindeyim.
Senin Cumartesi miydi test günün? Erkenmiş maşallah az kalmış :) ben taaaa salı günü :) bak bugün bitti sayma, Cumartesi test günü onu da sayma, geriye kaldı 2 gün ohhh mis. Göz açıp kapatana kadar geçer
Bana folbiolden başka bir vitamin vermediler.
günaydın cnm msjını şimdi gördüm..... hele bi üzül bak noluyo valla gelirim yanına heeeee
bana hiç vermediler vitamin yahu. sadece progesteron fitil günde 3 defa :S
Canım ben jeli 1 kere yapıyorum :) sana benimkinin 3 katını vermişler, başka şeye gerek duymamışlardır.
Bu arada hanımlar bugün ayaklarımı ısıtamadım bir türlü, buz kesiyor ayaklarım resmen. Önerisi olan var mı? Çorap+ patik var ayağımda.
kızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim varama hiç heyecan yok
sıcak su torbası işe yarayabilir belki.
Sağol canım, fazla sıcak zarar verir mi ki acaba?
Canım senin ilk deneme degilmiydi nadil iki tane transfer ettiler
çok sıcak olmasın tabi. birde sadece ayaklarının altına koy. popoya değil :)
Arkadaşlar pazartesi transferim oldu. 5. gün yani o gün sordum dondurulacak varmı diye biz sizi ararız dediler. Bu gün oldu aramadılar bende dayanamayıp aradım. Dediler ki genelde 3. gün transfer olanları donduruyoruz. Sizin çok iyi kalitede blastosist embriyonuz vardı onu transfer ettik. geri kalan c grubuydu dondurulmaya dayanamaz diye dondurmadık dediler. Bu arada benden 27 tane yumurta toplandı. 14 tanesi iyi kalite çıktı ve 11 tanesi döllendi. 3. gün 10 taneydi bende şaşırdım nasıl olurda 10 taneden dondurulmak üzere kalmaz diye ama bilmiyorum. kafam karıştı yani. :18:
Canım bende elevit kullanıyorum gercektende cok iştahım açıldıElevitten farkli multivitamin kullanan var mi arkadaslar? Istahi cok aciyor sanirim. Gece yatarken iciyorum yine de bana misin demiyor.
Arkadaşlar pazartesi transferim oldu. 5. gün yani o gün sordum dondurulacak varmı diye biz sizi ararız dediler. Bu gün oldu aramadılar bende dayanamayıp aradım. Dediler ki genelde 3. gün transfer olanları donduruyoruz. Sizin çok iyi kalitede blastosist embriyonuz vardı onu transfer ettik. geri kalan c grubuydu dondurulmaya dayanamaz diye dondurmadık dediler. Bu arada benden 27 tane yumurta toplandı. 14 tanesi iyi kalite çıktı ve 11 tanesi döllendi. 3. gün 10 taneydi bende şaşırdım nasıl olurda 10 taneden dondurulmak üzere kalmaz diye ama bilmiyorum. kafam karıştı yani. :18:
Canım bende elevit kullanıyorum gercektende cok iştahım açıldıOnun yanında oceaN plus balık yağı ve solgar coenziim kullanıyorum bi üstüne iğnelere başladım tam hormon bombası gibiyim
Cnm aldigin takviyelerden oturu tebrik ederim. Hem omega 3 hem quenzim. Sana bunlari tavsiye eden dr kimdi cnm? Her tup bebek dr bunlari bilmezki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?