2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aynen canım, bütün gün yayılıyorum. İş başa düşünce herşeyi yapıyor insan, işe de alışırız ne yapalım.

günaydın cnm msjını şimdi gördüm..... hele bi üzül bak noluyo valla gelirim yanına heeeee
Valla şekercim artık üzülmüyorum sizler bana moral oldunuz iyiki varsınız Cumartesi gününü bekliyorum bakalım Dr ne dicek :18::18:

bana hiç vermediler vitamin yahu. sadece progesteron fitil günde 3 defa :S

Canım ben jeli 1 kere yapıyorum :) sana benimkinin 3 katını vermişler, başka şeye gerek duymamışlardır.

Bu arada hanımlar bugün ayaklarımı ısıtamadım bir türlü, buz kesiyor ayaklarım resmen. Önerisi olan var mı? Çorap+ patik var ayağımda.

sıcak su torbası işe yarayabilir belki.

kızlaaaaarrrr 5 embriyomda güzelce ilerliyormuş.ama 3 tanesi daha iyi gidiyormuş.yarın saat 12:00 de transferim var ama hiç heyecan yok
Yarın bebişlerini al gel canım teyzeleri sizi bekliyor olacak inş güzel günler bizleri bekliyor

Arkadaşlar pazartesi transferim oldu. 5. gün yani o gün sordum dondurulacak varmı diye biz sizi ararız dediler. Bu gün oldu aramadılar bende dayanamayıp aradım. Dediler ki genelde 3. gün transfer olanları donduruyoruz. Sizin çok iyi kalitede blastosist embriyonuz vardı onu transfer ettik. geri kalan c grubuydu dondurulmaya dayanamaz diye dondurmadık dediler. Bu arada benden 27 tane yumurta toplandı. 14 tanesi iyi kalite çıktı ve 11 tanesi döllendi. 3. gün 10 taneydi bende şaşırdım nasıl olurda 10 taneden dondurulmak üzere kalmaz diye ama bilmiyorum. kafam karıştı yani. :18:

Son düzenleme:

Canım 10 taneden 5. Güne beklenince en kalitelilerini yerleştirmişler. Geriye kalanlar uygun değildi herhalde. Üçüncü gün 10 tane olan, 5. Gün belki 5 e düşmüştür. Transfer günü ne kadar kaldığını söylemişler miydi?

Elevitten farkli multivitamin kullanan var mi arkadaslar? Istahi cok aciyor sanirim. Gece yatarken iciyorum yine de bana misin demiyor.
Canım bende elevit kullanıyorum gercektende cok iştahım açıldı Onun yanında oceaN plus balık yağı ve solgar coenziim kullanıyorum bi üstüne iğnelere başladım tam hormon bombası gibiyim

sevgili arkadaşım;benimde opuda 22 tane yumurtam oldu aynıı gün 18 tanesi döllendi 5. güne kadar 17 tane devam etti ilk defa hayatımda bu kadar sayı olmuştu 5.gün ohss olduğum için donduralım dediler öğleden sonra 1 tane olabilecek en iyi kalitede 4 tane iyi kalitede 4 tanede dondulrulmaya değecek kalitede toplam 9 adet dondurduklarını söylediler bende 17 den nasıl 9 a düştü dedim bölünme hızı yavaşlayınca embriyo kalitesini kaybediyor o yüzden onları dondurmuyoruz dediler.inşaALLAH bir nebzede olsa yardımcı olmuşumdur

Canım bende elevit kullanıyorum gercektende cok iştahım açıldı Onun yanında oceaN plus balık yağı ve solgar coenziim kullanıyorum bi üstüne iğnelere başladım tam hormon bombası gibiyim

Cnm aldigin takviyelerden oturu tebrik ederim. Hem omega 3 hem quenzim. Sana bunlari tavsiye eden dr kimdi cnm? Her tup bebek dr bunlari bilmezki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…