He ya doğru dedin bacım, bize dimedi kimse?ne olcek şindi?
Izmir eurofertil Nuray hanım Almanya'dan gelmiş cok bilgili ve ilgili bir doktor ilk denememde ege ünv Erol tavmergene gitmiştim sadece folikasit verdi geçti inş sonu güzel olurCnm aldigin takviyelerden oturu tebrik ederim. Hem omega 3 hem quenzim. Sana bunlari tavsiye eden dr kimdi cnm? Her tup bebek dr bunlari bilmezki.
Ben gene bir şeyler yedim :) yedikçe ısınıyorum :) Allahım ne olur bebelerim tutsunda yediklerim boşa gitmesin :)
5 tane kalmış ama transfer edilen dışında dondurmaya uygun kalitede yokmuş.şimdi insanlar diyor 5 tane döllendi şu kadarı donduruldu diye bende şaşırdım 10 taneden hiç mi kalmaz diye.Canım 10 taneden 5. Güne beklenince en kalitelilerini yerleştirmişler. Geriye kalanlar uygun değildi herhalde. Üçüncü gün 10 tane olan, 5. Gün belki 5 e düşmüştür. Transfer günü ne kadar kaldığını söylemişler miydi?
sevgili arkadaşım;benimde opuda 22 tane yumurtam oldu aynıı gün 18 tanesi döllendi 5. güne kadar 17 tane devam etti ilk defa hayatımda bu kadar sayı olmuştu 5.gün ohss olduğum için donduralım dediler öğleden sonra 1 tane olabilecek en iyi kalitede 4 tane iyi kalitede 4 tanede dondulrulmaya değecek kalitede toplam 9 adet dondurduklarını söylediler bende 17 den nasıl 9 a düştü dedim bölünme hızı yavaşlayınca embriyo kalitesini kaybediyor o yüzden onları dondurmuyoruz dediler.inşaALLAH bir nebzede olsa yardımcı olmuşumdur
hatim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah gelişir yumişlerimiz dr ayarlar onu merak etme dualarım hepinizleeee
Izmir eurofertil Nuray hanım Almanya'dan gelmiş cok bilgili ve ilgili bir doktor ilk denememde ege ünv Erol tavmergene gitmiştim sadece folikasit verdi geçti inş sonu güzel olur
Haklisin cmm. Tup bebek dr klasik folbiol ve elevit verir. Gerisini bilmez vermez. Bu dr kim mrk ettim ve takdir ettim
Izmir eurofertil Nuray hanım Almanya'dan gelmiş cok bilgili ve ilgili bir doktor ilk denememde ege ünv Erol tavmergene gitmiştim sadece folikasit verdi geçti inş sonu güzel olur
amin amin yeterki tutsunlar. kilo felan verilir onlar kolay. Yeterki kucağımıza alabilelim yavrularımızı.
5 tane kalmış ama transfer edilen dışında dondurmaya uygun kalitede yokmuş.şimdi insanlar diyor 5 tane döllendi şu kadarı donduruldu diye bende şaşırdım 10 taneden hiç mi kalmaz diye.
demek senin kaliteliymiş dondurmuşlar dondurarak seni boşuna ümitlendirmeyelim dedi. laboratuardaki kız.
Onceden oyleymis artik ilklerde tek embrio transferi yapiliyor
5 tane kalmış ama transfer edilen dışında dondurmaya uygun kalitede yokmuş.şimdi insanlar diyor 5 tane döllendi şu kadarı donduruldu diye bende şaşırdım 10 taneden hiç mi kalmaz diye.
demek senin kaliteliymiş dondurmuşlar dondurarak seni boşuna ümitlendirmeyelim dedi. laboratuardaki kız.
Arkadaşlar pazartesi transferim oldu. 5. gün yani o gün sordum dondurulacak varmı diye biz sizi ararız dediler. Bu gün oldu aramadılar bende dayanamayıp aradım. Dediler ki genelde 3. gün transfer olanları donduruyoruz. Sizin çok iyi kalitede blastosist embriyonuz vardı onu transfer ettik. geri kalan c grubuydu dondurulmaya dayanamaz diye dondurmadık dediler. Bu arada benden 27 tane yumurta toplandı. 14 tanesi iyi kalite çıktı ve 11 tanesi döllendi. 3. gün 10 taneydi bende şaşırdım nasıl olurda 10 taneden dondurulmak üzere kalmaz diye ama bilmiyorum. kafam karıştı yani. :18:
Ben gene bir şeyler yedim :) yedikçe ısınıyorum :) Allahım ne olur bebelerim tutsunda yediklerim boşa gitmesin :)
Şimdide devlet hastaneleri istisna, önceden konuşulunca ilk seferde 2 embrio transferi yapılıyor ve 1 embrio verilmiş gibi kayıtlara geçiyor. Yani kanunlar genellikle belgelerde işliyor.
Canım, benim de 3. tedavide 14 yumurta toplandı, 9-u döllendi, hepsi gelişim gösterdi, ancak sadece 2 tanesinin kalitesi iyi, biri de orta kalitede olduğu için 5. gün bile beklenmedi, transfer 3. gün oldu. Dondurmaya da bir şey kalmadı. Böylesi daha hayırlı imiş ki, dondurmamışlar (gerekli görseler paranı alır, dondururdular). Dondurmaya para ver, donmuş tedavisine başla, bir sürü ilaç, takip derken, çözülünce yaşamasaydılar ne olurdu.
Dilerim hiç donmuşlara gerek kalmasın, bu tedavinle kucağın dolsun.
Kuzum şuan iğnelerin 3. Günündeyim Cumartesi günü kontrol var Ozaman bişeyler derse hemen sana yazarımCnm amin ins. Bunun disinda yeme icme birsey dedi mi? Transfer sonrasi yasam vs? Dr gercekten bilgili o nedenle baska tavsiyeleri oldu mu mrk ediyorum
Kizzzz sana da 2 bebis yerlesti dimii ikiz anasi oluruz insallah canim benim
Canım Allah sana ve tutunmaya çalışan bebeğine sağlık versin, inşallah donmuş donacakmış onlara işin kalmaz. Ki kalsa bile Rabbim sana sağlık versin, daha çok yumurta büyütürsün
Evet bacım inşallah :) dört gözle bekliyorum, yan yatınca kalbimin sesini sanki rahmimde atıyormuş gibi duyuyorum :) tuhaf bir tanımlama oldu ama öyle :) Rabbim gör bizleri Ya Rab, cennet kokulu evlatlardan bizleri mahrum etme Ya Rab.
3. Tedavinin sonucunu merak ettim canim sanirim negatifbenim durum da benzer de bazen koyduklari 5. Gune dayanmaz diye palaspaldiras 3. Gun koyduklarini dusunuyorum
Canim bosver bu saatten hic yorma kafani artik bunlarla karnindaki bebisinle ilgilen canim bana da tamamen aynisi oldu 18 yumurta toplandi 13 olgun cikip 10u dollendi 3. Gune sadece 2 tanedi iyi durumdaydi onlari da transfer ettiler zaten canim dondurulcak bebisim kalmadi maalesef napalim nasip boyleymis kismet canim hayirlisi hakkimizda rabbim nasip ettikten sonra tutunurlar insallah
Âmin canım inşallahh seninle beraber bende heycanlıyım test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yakın takipçinimEvet aynen takdir ettim, ilgili bir doktormuş, ellerine sağlık doktorunun canım.
Inşallah güzel haberler alırız hepbirlikte canım.
Doğru dedin, ama yemenin de bir sınırı olması lazım, ben abarttım galiba :)
Canım Allah sana ve tutunmaya çalışan bebeğine sağlık versin, inşallah donmuş donacakmış onlara işin kalmaz. Ki kalsa bile Rabbim sana sağlık versin, daha çok yumurta büyütürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?