2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm aldigin takviyelerden oturu tebrik ederim. Hem omega 3 hem quenzim. Sana bunlari tavsiye eden dr kimdi cnm? Her tup bebek dr bunlari bilmezki.
Izmir eurofertil Nuray hanım Almanya'dan gelmiş cok bilgili ve ilgili bir doktor ilk denememde ege ünv Erol tavmergene gitmiştim sadece folikasit verdi geçti inş sonu güzel olur

5 tane kalmış ama transfer edilen dışında dondurmaya uygun kalitede yokmuş.şimdi insanlar diyor 5 tane döllendi şu kadarı donduruldu diye bende şaşırdım 10 taneden hiç mi kalmaz diye.

demek senin kaliteliymiş dondurmuşlar dondurarak seni boşuna ümitlendirmeyelim dedi. laboratuardaki kız.

Izmir eurofertil Nuray hanım Almanya'dan gelmiş cok bilgili ve ilgili bir doktor ilk denememde ege ünv Erol tavmergene gitmiştim sadece folikasit verdi geçti inş sonu güzel olur

Cnm amin ins. Bunun disinda yeme icme birsey dedi mi? Transfer sonrasi yasam vs? Dr gercekten bilgili o nedenle baska tavsiyeleri oldu mu mrk ediyorum

güzbaharcığım ALLAH senden razı olsun yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım o kadar içime işledin ki,akşam akşam ağlattın beni yazdıklarına çok üzüldüm.bana ettiğin duanın fazlasını ALLAH senin için kabul etsin inşaALLAH senin kaderinde de dünya hayatında evlat sahibi olmak vardır Mevlam uğraştırmadan mucizesini sana versin bende çocuğumun kolay bir yolla olmayacağını anladığım zamana kadar ne duysam ne görsem bir kenara çekilir kendi köşemde ağlardım eşime belli etmezdim(bence kadınlar duygusal olarak erkeklerden daha dayanıklı)yıllar böyle geçerken ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım ve çok basit bir sebepten 20 haftalık hamileliğimde komaya girdim ve bana suni sancı verdiler ikiz bebeklerimi doğurdum tabii yaşamadılar babamın mezarına gömüldüler her mezarlık ziyaretinde hiç hamile kalmasaydım daha kan testinde negatif olsaydı diye içimden geçer.ama acılar bizi olgunlaştırır.ALLAH dan umudumuzu kesmeyeceğiz derdi de dermanı da veren O.Rabbim bu topikte olan herkesin hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmasını nasip etsin özellikle Güzbahar canım arkadaşım kalbi güzel yüzü güzel arkadaşım inşaALLAH kaderinde güzel olur Rabbim sana geniş hazinesinden hayırlı sağlıklı evlatlar versin tabiii bizede versin canım benim ALLAH 'a emanet ol

Haklisin cmm. Tup bebek dr klasik folbiol ve elevit verir. Gerisini bilmez vermez. Bu dr kim mrk ettim ve takdir ettim

Evet aynen takdir ettim, ilgili bir doktormuş, ellerine sağlık doktorunun canım.

Inşallah güzel haberler alırız hepbirlikte canım.

amin amin yeterki tutsunlar. kilo felan verilir onlar kolay. Yeterki kucağımıza alabilelim yavrularımızı.

Doğru dedin, ama yemenin de bir sınırı olması lazım, ben abarttım galiba :)

Canım Allah sana ve tutunmaya çalışan bebeğine sağlık versin, inşallah donmuş donacakmış onlara işin kalmaz. Ki kalsa bile Rabbim sana sağlık versin, daha çok yumurta büyütürsün

Onceden oyleymis artik ilklerde tek embrio transferi yapiliyor

Şimdide devlet hastaneleri istisna, önceden konuşulunca ilk seferde 2 embrio transferi yapılıyor ve 1 embrio verilmiş gibi kayıtlara geçiyor. Yani kanunlar genellikle belgelerde işliyor.

Canım, benim de 3. tedavide 14 yumurta toplandı, 9-u döllendi, hepsi gelişim gösterdi, ancak sadece 2 tanesinin kalitesi iyi, biri de orta kalitede olduğu için 5. gün bile beklenmedi, transfer 3. gün oldu. Dondurmaya da bir şey kalmadı. Böylesi daha hayırlı imiş ki, dondurmamışlar (gerekli görseler paranı alır, dondururdular). Dondurmaya para ver, donmuş tedavisine başla, bir sürü ilaç, takip derken, çözülünce yaşamasaydılar ne olurdu.

Dilerim hiç donmuşlara gerek kalmasın, bu tedavinle kucağın dolsun.

demek senin kaliteliymiş dondurmuşlar dondurarak seni boşuna ümitlendirmeyelim dedi. laboratuardaki kız.[/QUOTE]

canım ben şimdiye kadar 4 kere transfer oldum ilk 3 tanesinde dondurulacak kadar yumurtam olmadı.4.cüde dodduruldu ama kalitesiz çözüldü 1 tane transfer edildi bu tedavime kadar embriyo kalitesi nedir nasıl olur hiç bilmedim ne dedilerde evet dedik ama artık bizde öğreniyoruz soruyoruz belki de kalitesi iyi olmayacaktı boşuna dondurup sana gereksiz yere umut olacaktı.her işte vardır bir hayır

Canim bosver bu saatten hic yorma kafani artik bunlarla karnindaki bebisinle ilgilen canim bana da tamamen aynisi oldu 18 yumurta toplandi 13 olgun cikip 10u dollendi 3. Gune sadece 2 tanedi iyi durumdaydi onlari da transfer ettiler zaten canim dondurulcak bebisim kalmadi maalesef napalim nasip boyleymis kismet canim hayirlisi hakkimizda rabbim nasip ettikten sonra tutunurlar insallah

3. Tedavinin sonucunu merak ettim canim sanirim negatif benim durum da benzer de bazen koyduklari 5. Gune dayanmaz diye palaspaldiras 3. Gun koyduklarini dusunuyorum

Cnm amin ins. Bunun disinda yeme icme birsey dedi mi? Transfer sonrasi yasam vs? Dr gercekten bilgili o nedenle baska tavsiyeleri oldu mu mrk ediyorum
Kuzum şuan iğnelerin 3. Günündeyim Cumartesi günü kontrol var Ozaman bişeyler derse hemen sana yazarım onun dışında bişey demedi Doktoruma direk cepten ulaşıyorum cep numarasını verdi ilk defa gönlüme göre bir Dr buldum 1. Denemede nerde Dr göremiyordum bile hep hemşirelerle muhattaptım utanmasalar opu ve transferede onlar gircektiValla Dr herseyden önemli psikolojık olarak cok rahatlıyorum Gerisi Rabbim ol derse olur

Kizzzz sana da 2 bebis yerlesti dimii ikiz anasi oluruz insallah canim benim

Evet bacım inşallah :) dört gözle bekliyorum, yan yatınca kalbimin sesini sanki rahmimde atıyormuş gibi duyuyorum :) tuhaf bir tanımlama oldu ama öyle :) Rabbim gör bizleri Ya Rab, cennet kokulu evlatlardan bizleri mahrum etme Ya Rab.

Amin canimm amin rabbim onlari bize bagislasin...

3. Tedavinin sonucunu merak ettim canim sanirim negatif benim durum da benzer de bazen koyduklari 5. Gune dayanmaz diye palaspaldiras 3. Gun koyduklarini dusunuyorum

Anne rahmi bütün yapay ortamlardan daha sağlıklı olduğu için, gelişimi yavaşlayan ve ya embrio sayısı az olan hastalarda daha fazla riske atmamak için embrioyu rahime daha erken veriyolar. Mesela geçenlerde iki arkadaşa 2. gün embiosu verildi (sayı sadece 2 tane idi), hamile kaldılar. Biri doğum yaptı, biri de yolu yarıladı artık.

Benim sonucum 3. de de neqatif olmuşdu. Ancak günü ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Onun dışında 3 kez 5. gün kaliteli embrio transferi oldu, yine de tutunmadılar. Yani bu işler kısmet işi. Yeter ki, Allah ol desin.

Son düzenleme:

Yok fazla takmadım ama soru işareti oldu kafamda neyseki rahatladım en azından biraz daha.

Âmin canım inşallahh seninle beraber bende heycanlıyım test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yakın takipçinimİnş sen pozitifffffffffffff yazacaksın bizde halay çekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…