Anne rahmi bütün yapay ortamlardan daha sağlıklı olduğu için, gelişimi yavaşlayan ve ya embrio sayısı az olan hastalarda daha fazla riske atmamak için embrioyu rahime daha erken veriyolar. Mesela geçenlerde iki arkadaşa 2. gün embiosu verildi (sayı 2 tane idi), hamile kaldılar. Biri doğum yaptı, biri de yolu yarıladı artık.
Benim sonucum 3. de de neqatif olmuşdu. Ancak günü ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Onun dışında 3 kez 5. gün kaliteli embrio transferi oldu, yine de tutunmadılar. Yani bu işler kısmet işi. Yeter ki, Allah ol desin.
İnş güzel haber alacaksın canım ve ikiz annesi olacaksın dualarım seninleEmbriyolog da bana benzer bir aciklama yapti 5-6 tane kaliteli embriyo olsaydi 5. Gune beklemek anlamli olabilirdi ama sizin zaten 2 tane var 3. Gun koysakta bunlar var 5. Gun koysakta bunlar var yine de karar sizin illa 5. İstiyosaniz bekleyelim dedi. Dogru soyluyosun alnimiza yazildiysa 3 te tutar 5 te benimki kuruntu iste. Rabbim yardimcimiz olsun
Âmin canım inşallahh seninle beraber bende heycanlıyım test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yakın takipçinimİnş sen pozitifffffffffffff yazacaksın bizde halay çekicez
canım transferden sonra gel dediler.rapor alırım dedim.inşallah aksilik çıkmazsa 3 günlük rapor alırım bide pazar giriyo iyimi :))) 4 gün yatış yani rabbim yüzüme baktı vallahi :))) inşallah sonuda güzel olur rabbim :))) canım neyseki anlayışlı bi baban ve eşin var.halleder onlar sen takma.bende işyerinin sıkıntısından kaç yumurtam olduğunu bile sormamıştm tıpkı sen gibi :)) ama çok merakta iyi değil yani.embriyologla 3 gündür konuşuyorum bi kere bile ne durumda demedim hep o söyledi.mesela bu blast embriyo nedir bilmiyorum hiç sormadım bile.çok bilince kafaya takıyo insan.sende araştırma opunu ol transferini ol 3 gün dinlen sonra rahat rahat git işine gücüne.gerisi rabbime kalmış yani..ilaçları iğneleri vaktinde alamıyorum ama nasip bu işler biliyorum.ailem 2 sokak ötede oturuyor bir kere bile yardıma gelelim demedi.kimseyide istemiyorum zaten.tek başına bu yolda yürüyoruz.o yüzden sinir stres yasak bize.madem o bebeği istiyoruz yasak herşey abi :))) seni seviyorum dikkat et
Yok olmadı canım öyle bir şey, bugün 6. Günü işte. Sabırsızlıkla bekliyorum. Alt karın kısmında şişlik var bende, elimle bakıyorum sert sert geliyor orası bana, bebelerim tutunmuştur inşallah :'( herkeste oluyor mu o yerleşme kanaması?
CNM 3 ARALIK DA mı transferin oldu bnm de 16 aralık test tARrhm
canım ben 7 aralık transfer oldum 5. gün embriyosu 17 aralık test tarihim
Ya kizlar ben zaman gectikce umudumu kaybediyorum cok mutsuzum
Canım benim daha msj hakkım dolmamış bu yüzden özelden cevap yazamıyorum((
Canım böyne umutsuzluğa kapılma nolur kendini oyalıyacak bişeyler bulman lazım acil olarak bu tedavinin ilk şartı olumlu düşünmek
Ya kizlar ben zaman gectikce umudumu kaybediyorum cok mutsuzum
Bana folbiolden başka bir vitamin vermediler.
Canım böyne umutsuzluğa kapılma nolur kendini oyalıyacak bişeyler bulman lazım acil olarak bu tedavinin ilk şartı olumlu düşünmek
canım o bende de var malesefben kendimi çok dinliyorum :26: çok hata yapıyorum evet ama engel olamıyorum kendime :2:ALLAH ım hakkımızda hayırlısını versin .. inşallah ayın 17 sinde hepimiz güzel haberler veririrz[/QUOTE
İns cnm evlat hasreti ne zor.ismis allahim isteyen herkese versin ins surekli kendimi dinliorum yok kirpiklerim top.top olmus yok gogus ucum.kahverengi olmus yok o olmus yok bu olmus kafayi yedim iyice
haticim maşallah allah nazardan saklasın tamamını erdirsin yeğenlerimizi al gel biran önce annesiiiisonrada bize güzel haberler ver emiii.........of allahım gelsin artık 1 ayda bizde başlıyalım biran önce yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?