2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Embriyolog da bana benzer bir aciklama yapti 5-6 tane kaliteli embriyo olsaydi 5. Gune beklemek anlamli olabilirdi ama sizin zaten 2 tane var 3. Gun koysakta bunlar var 5. Gun koysakta bunlar var yine de karar sizin illa 5. İstiyosaniz bekleyelim dedi. Dogru soyluyosun alnimiza yazildiysa 3 te tutar 5 te benimki kuruntu iste. Rabbim yardimcimiz olsun

İnş güzel haber alacaksın canım ve ikiz annesi olacaksın dualarım seninle İzmirli hemşom

Âmin canım inşallahh seninle beraber bende heycanlıyım test gününü sabırsızlıkla bekliyorum yakın takipçinimİnş sen pozitifffffffffffff yazacaksın bizde halay çekicez

Inşallah kardeşim, hepimiz pozitif haberler veririz de halay çekeriz

Hayırlı geceler, tatlı rüyalar hanımlar, yarın görüşürüz inşallah. :)

Yoncaa benim biseye takildigim yok tamammi sonucta hepimizin hedefi ayni soruma cvp verirken kullandigin kelimeler de hosuma gitmedi

hım hım hımda hımhım yar dım dım dımda dımyarrr yatsıya kadar bekledim gelir diye umdum yar kııııııııızzzzzzzzz bu parça süüüüüüüüüüüper sonuç bekleyenler açın dinleyin ben oynuyom sabahtan beri ne dert ne keder hepsi git düyün dernek sinemalarda gidin izleyin hım hım yarrrrrrrrrrr

haklısın canım. Şimdi çatlatma iğnemi oldum geldim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Allahımın izniyle yarın bebişleri alıp geleceksin sonra geri sayıma başlayacaksın ve 12 gün sonra yani benden 5 gün önce ikizler haberini alacaksın ve senin aldığın haber bana umut olacak. Yüce rabbim ol derse olacak herşey bahane biz yatsak da kalksakta aksilikler çıksa da herşey rabbimde. Biz yinede elimizden geleni yapalım duamızı yapalım taktir Allahımın.

Canım benim 12. Günde çok hafif pembe bi leke jelle beraber geldi çok korktum doktorumu aradım doğumdaymış ulaşamadım 1 saat bekledim baktım olmıcak hemen bi test daha yaptırdım çok şükür değerim 292 ye çıkmıştı sonra doktor geri dönüş yaptı bir sorun yok dedi ama ben birsürü şey yapmıştım bile

Arkadaşlar dün bir hekime daha göründüm.o da umut olmadığını,istersem bir kaç gün daha bekleyebileceğimi ama bu sürede ilaçları bırakmamı söyledi.gerçi bu doktor bırak kendi dşsün kalan olursa kürtaj ol taraftarı ama tedavi olduğum doktorum ve yine danışmak için konuştuğum başka bir doktor bu büyüklükte keselerin parça kalmadan düşmeyeceğimi muhakkak tahliye gerektiğini söylediker...
Şimdi esas sıkıntı kısmı nerede yaptıracağım??hiç böyle şeyler yaşamadım çevremde de duymadım.güvenebileceğim daga sonrası için sıkıntı yaşamıyacağım bir yer var mı bildiğiniz.tüp bebek yaptığım hastane 1.500 tl istiyor orada yaptırmak istemiyorum buyüzden. Abacıoğlu diye biryer bulmuş eşim internetten hatta kürtaj merkezi diye geçiyor.bilgisi olan varsa lütfen bana yol gösterinşimdiden teşekkürler....

Test gününü bekleyen sevgili kader arkadaşlarım;
Yanlış yönlendirme yapmak istemem sadece kendi tecrübem...
Ben transferin 8.günü evde test yaptım 20 dakika sonra çok silik 2.çizgi belirdi.20 dakika sonrası sayılmaz diye 9. Gün tekrar yaptım 10 dakika sonra belli belirsiz(yani ben görmek istediğim için görüyorum heralde diye düşündürecek kadar silik)2.çizgi yine çıktı.10.gün tekrar yaptım 5 dakikada biraz daha koyu,11.gün ilk saniyelerde yine çok koyu olmasada daha belirgindi.yine güvenemedim gebe olması imkansıza birine yaptırdım:)onunki saatler sonra bile bariz tek çizgiydi o zaman ikna oldum,hemen doktoru aradım,o da heeyecanlandı,testi 12.gün yapacaktık ama hemen yaptır dedi ve 11.gün değerim 120 çıktı.benimki ikiz gebelikmiş gerçi...
Yani bence testte ne olursa olsun ikinci çizgi kabarıklık şeklinde bile belirse muhakkak pozitif olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı ve sağlıklı sonuçlar almanız dileğiyle...

Canım benim daha msj hakkım dolmamış bu yüzden özelden cevap yazamıyorum((

burdanda yazabilirsin tatlım ne gibi belirtin varmıydı yoksa yokmuydu :)
çok tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin minnoşçuklar

bugün hatimin transferi var inşallah sımsıkıca tutunur bebişkoları

kızlar günaydın bu arada

ben hastayım boğazlarım çok fena birde göğüslerim çok acıyo gece kıpırdayamıyorum hiç bir yeree
uyanıyorum acısına resmen hormon bombası olduk

Canım böyne umutsuzluğa kapılma nolur kendini oyalıyacak bişeyler bulman lazım acil olarak bu tedavinin ilk şartı olumlu düşünmek

Ya kizlar ben zaman gectikce umudumu kaybediyorum cok mutsuzum

canım o bende de var malesef ben kendimi çok dinliyorum :26: çok hata yapıyorum evet ama engel olamıyorum kendime :2:ALLAH ım hakkımızda hayırlısını versin .. inşallah ayın 17 sinde hepimiz güzel haberler veririrz

bi amca bigün bana sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır demişti :))) sabret az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…