- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
canım o bende de var malesefben kendimi çok dinliyorum :26: çok hata yapıyorum evet ama engel olamıyorum kendime :2:ALLAH ım hakkımızda hayırlısını versin .. inşallah ayın 17 sinde hepimiz güzel haberler veririrz[/QUOTE
İns cnm evlat hasreti ne zor.ismis allahim isteyen herkese versin ins surekli kendimi dinliorum yok kirpiklerim top.top olmus yok gogus ucum.kahverengi olmus yok o olmus yok bu olmus kafayi yedim iyice
Ne zordur bilirim 9 yıl olacak benim canım :2: ALLAH ım hayırlısı ile nasip eder inşallah bugünümüze şükür
bende çok dinliyorum kendimi gün yaklaştıkça korkularım artıyor
canım o bende de var malesefben kendimi çok dinliyorum :26: çok hata yapıyorum evet ama engel olamıyorum kendime :2:ALLAH ım hakkımızda hayırlısını versin .. inşallah ayın 17 sinde hepimiz güzel haberler veririrz
Ne zordur bilirim 9 yıl olacak benim canım :2: ALLAH ım hayırlısı ile nasip eder inşallah bugünümüze şükür
bende çok dinliyorum kendimi gün yaklaştıkça korkularım artıyor
Bugun doktoruma gidicem.ilaclarimi yazdirmaya kuskularimida anlaticam belki rahatlarim idrar testi yaptinmi hic
Cnm haklisin ama dusinemiorum.hicbisi ruylarima bile girio
kızlar herkese günaydın.bugün 12 :00 de transferim var hepinizi teker teker öpüyorum dualarınızı bekliyorum :)) evde netim olmadığı için yazamicam.pazartesiye kadarda evde raporlu yatıcam..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkileride..hepinizi çok seviyorum ve gönülden dualarınızı bekliyorum olacak olcak kızlaaaaaaarrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh
kızlar herkese günaydın.bugün 12 :00 de transferim var hepinizi teker teker öpüyorum dualarınızı bekliyorum :)) evde netim olmadığı için yazamicam.pazartesiye kadarda evde raporlu yatıcam..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkileride..hepinizi çok seviyorum ve gönülden dualarınızı bekliyorum olacak olcak kızlaaaaaaarrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh
inşallah canım evet aslında normal hamile kalanlar bu dönemlerde anlamıyolar bile işte engel olamıyoruz kendimizeCanım çook fazla belirti arıyoruz kendimizi dinliyoruz sürekli ama bence haklıyız çünkü o kadar çok istediğimiz birşeye belkide hiç olmadığımız kadar yakınız bu süreçte.bende çok az belli belirsiz kasık ağrısı olmuştu evet ama en büyük hissettiğim sancı cumartesi günü olmuştu ( bu arada transferim perşembe günü gerçekleşti) nefes bile alamadım kramp gibi bişeydi yarım saat kadar sürdü sanırım bidahada böyle bişey yaşamadım.bide göğsümün renkli kısmında beyaz nokta gibi şeyler oluşmaya başladı belki bu benim vücudumla alakalıdır tam bilemiyorum bacaklarım hep titriyordu bide tansiyon yada kan şekeriyle alakalı olabilir hatırladıklarım bunlar.canım ama burda birçok kişiden okuduklarımızda var hiçbir belirti hissetmiyorlar ama bir bakıyorsun ikizlerine üçüzlerine hamileler yani kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor belirtiler.bu arada bence sen pozitif sonuç alıcaksın içime öyle doğuyor canım
Bugun doktoruma gidicem.ilaclarimi yazdirmaya kuskularimida anlaticam belki rahatlarim idrar testi yaptinmi hic
Canım benim 12. Günde çok hafif pembe bi leke jelle beraber geldi çok korktum doktorumu aradım doğumdaymış ulaşamadım 1 saat bekledim baktım olmıcak hemen bi test daha yaptırdım çok şükür değerim 292 ye çıkmıştı sonra doktor geri dönüş yaptı bir sorun yok dedi ama ben birsürü şey yapmıştım bile
Benimde doktorum sadece folik.asit verdi elevit falan vermedi
Ben idrarCanım bizde bir heves belirti bir şey olur mu diye bekliyoruz. Canım senden bir şey rica etsem başka hatırladığın belirtin varsa transfer sonrası hangi günler olduysa yazar mısın? İnan çok işimize yarayacak.
Bana da öyle canım, neyse boşverelim ilaç yarışı yapmayalım :) zaten dünya kadar ilaç alıyoruz, gebe kalırsak ben o zaman takviye bir şey almak lazım mı diye sorarım doktora.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeklerin yapışır sana doğana kadar :)
Ben idrar
Testi yaptim cokcok silik ikinci cizgi cikti dunde yapmistim onda hic yoktu ikinci cizgi
Ben idrar
Testi yaptim cokcok silik ikinci cizgi cikti dunde yapmistim onda hic yoktu ikinci cizgi
Arkadaşım sen şimdi göbişinde ki bebişlere odaklan benim 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi döllenmişti 1 tanesi transfer edilmişti sadece 3tanesi dondurmaya elverişliydi bence şöyle düşün demekki merkezin bu işe ticari gözle bakmıyor yoksa senden dondurma parası alıp İNŞALLAH gerek kalmaz ama dondurulmuşları kullanmaya karar verdiğin zaman yaşamadıklarını söylebilirlerdi hem çok şükür bak transferin gerçekleşmiş hem de 5.gün en iyisiArkadaşlar pazartesi transferim oldu. 5. gün yani o gün sordum dondurulacak varmı diye biz sizi ararız dediler. Bu gün oldu aramadılar bende dayanamayıp aradım. Dediler ki genelde 3. gün transfer olanları donduruyoruz. Sizin çok iyi kalitede blastosist embriyonuz vardı onu transfer ettik. geri kalan c grubuydu dondurulmaya dayanamaz diye dondurmadık dediler. Bu arada benden 27 tane yumurta toplandı. 14 tanesi iyi kalite çıktı ve 11 tanesi döllendi. 3. gün 10 taneydi bende şaşırdım nasıl olurda 10 taneden dondurulmak üzere kalmaz diye ama bilmiyorum. kafam karıştı yani. :18:
nazarbonucuğum nerelerdesin ne yapıyorsun
Tatlim iyiyim allaha sukur napiyim raporun son demleri evde yiyip icip yayiliyom vallahi sen napiyosun canim benim
Canım bizde bir heves belirti bir şey olur mu diye bekliyoruz. Canım senden bir şey rica etsem başka hatırladığın belirtin varsa transfer sonrası hangi günler olduysa yazar mısın? İnan çok işimize yarayacak.
Bana da öyle canım, neyse boşverelim ilaç yarışı yapmayalım :) zaten dünya kadar ilaç alıyoruz, gebe kalırsak ben o zaman takviye bir şey almak lazım mı diye sorarım doktora.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeklerin yapışır sana doğana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?