2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Oh oh MAŞALLAH SUPANALLAH hadi bakalım al bebişler gel bakalım 1.test günü hamileyim diyesin 2.yükselmeyi göresin 3.keseleri göresin 4.kalp atışlarını duyasın 5.sağlıkla mutlulukla kucağına alasın İNŞALLAH aminnnnnnnnnn ....

Ya kizlar ben zaman gectikce umudumu kaybediyorum cok mutsuzum

Tatlım inan ki tek değilsin hepimiz aynı duygulardayız kapalı bir kutu mağlesef bende anneme diyordum anne tutmadı ben hiç bir şey hissetmiyorum diye annemde kızıyordu bana torunlarımı üzme diye:40 daha evvelde yazmıştım test günü o kadar emindimki negatifi görmeye az kalsın sigara yakıyordum sonraaaaaa annem aradı pozitif diye yükselmemi görmeme rağmen hala inanamıyorum düşün yani bence bizler özel anneleriz çocuğumuz olduğunda bile MEVLAM ömür verirse çocuklarımıza bakıp inanamayıp gülümseyeceğiz İNŞALLAH RABBİM hepimizi yeşertsin ve emenetlerine çok iyi bakan anneler yapsın İNŞALLAH ...:98::119:

Sen yarin kanda baktir bence canim cikar varsa hadi hayirlisi insallah

Hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah bebişler geldi bak

Ne zaman transfer oldun canim 3. Gun embriyosu muydu 5 miydi 5ler 8. Gunden sonra 3ler 9. Gunden sonra kanda cikiyo galiba yani burdan arkadaslardan okudugum kadariyla erken ciktiysa ikiz de olabilir senin de

Ayin 5 inde oldum cnm 3. Gun embriyosuydu

canım peki hiç belirti kasık batması falan hisssettinmi :)
dün bende vajinaya doğru iğne batması vardı bugün yok bi kaç kere oldu
arada adet ağrım geliyo çok az
bende negatife hazırlıyorum kendimi inş bi mucize olur test günü

Amin cnm ins allah yavrularimizi hayirli evlat bizleride onlari en iyi sekilde yetistirebilecek anne eylesin

Cnm vajinaya igne batmasi bendede oldu 2 gun once aradada ust bacagima girio sanci

hadi hayırlı olsun canım dua larımız seninle

Cnm vajinaya igne batmasi bendede oldu 2 gun once aradada ust bacagima girio sanci

evet bacak tarafına doğruda oldu birde göbek alt kısma bastırınca acıyo işte ama hepsini yumurta toplama işlemine bağlıyorum
hmm birde göbek alt kısmım tık tık atıyo ara da aman kafayımı yedik acep
bugün çok bişey yok ama :26: adet ağrım var az çok az karıncalanma gibi kasıklarımda ağrı
sanki ağrı olunca ordaymış gibi oluyo kendimi mutlu hissediyorum
böyle olmadımı diye düşündürüyoo 5. gündeyim daha günler geçmiyo

Son düzenleme:

Bende transferin ilk 12 günü falan regli ağrısı gibi bir ağrı oldu oda sürekli değil ara ara oldu birde ani ateş basmaları aradada üşümeler oldu bir kaç kerede başım ağrıdı ...

İnşallah canım ya. Rabbim kısmet etsin inşallah. Benim asıl merak ettiğim silik çizgiyi görenlerde dahil, adet tarihleri ne zamandı? Adet tarihi geçince mi gördüler? Yoksa önce mi? Normal test gününden önce mi batınız yoksa sonra mı?

Bende transferin ilk 12 günü falan regli ağrısı gibi bir ağrı oldu oda sürekli değil ara ara oldu birde ani ateş basmaları aradada üşümeler oldu bir kaç kerede başım ağrıdı ...

Kasık batması olmadımı
bende de 2. günden beri regl ağrısı var ara ara
bide ağrılar batmalar sürekli devamlı olmuyo heralde dimi ara aramı
dün bende akşama kadar soldan vajinaya doğru batma oldu
bugün o bi kaç kere oldu ama adet ağrım oluyo ara ara :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…