Ben idrar
Testi yaptim cokcok silik ikinci cizgi cikti dunde yapmistim onda hic yoktu ikinci cizgi
Ben idrar
Testi yaptim cokcok silik ikinci cizgi cikti dunde yapmistim onda hic yoktu ikinci cizgi
Canım hadi hayırlı olsun, inşallah kanda pozitifi görürsün.
Canım hadi hayırlısı bende böyle pozitifi almıştım eğer yarın kendini iyi hissedersen kanda baktırabilirsin
Oh oh MAŞALLAH SUPANALLAH hadi bakalım al bebişler gel bakalımkızlar herkese günaydın.bugün 12 :00 de transferim var hepinizi teker teker öpüyorum dualarınızı bekliyorum :)) evde netim olmadığı için yazamicam.pazartesiye kadarda evde raporlu yatıcam..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkileride..hepinizi çok seviyorum ve gönülden dualarınızı bekliyorum olacak olcak kızlaaaaaaarrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh
Cnm cok silik ama cok dikkat edince gozukuo
Pazartesimi başlıyorsun
ohh ohh keyif yapın bebişlerle maşallah
bende ne yapayım çalışmaya çalışıyorum
Ya kizlar ben zaman gectikce umudumu kaybediyorum cok mutsuzum
Evet tatlim allah nasip ederse insallah sen nasilsin kuzum
Sen yarin kanda baktir bence canim cikar varsa hadi hayirlisi insallah
Hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah bebişler geldi bak
Ne zaman transfer oldun canim 3. Gun embriyosu muydu 5 miydi 5ler 8. Gunden sonra 3ler 9. Gunden sonra kanda cikiyo galiba yani burdan arkadaslardan okudugum kadariyla erken ciktiysa ikiz de olabilir senin de
Tatlım inan ki tek değilsin hepimiz aynı duygulardayız kapalı bir kutu mağlesef bende anneme diyordum anne tutmadı ben hiç bir şey hissetmiyorum diye annemde kızıyordu bana torunlarımı üzme diye:40 daha evvelde yazmıştım test günü o kadar emindimki negatifi görmeye az kalsın sigara yakıyordum sonraaaaaa annem aradı pozitif diyeyükselmemi görmeme rağmen hala inanamıyorum düşün yani bence bizler özel anneleriz çocuğumuz olduğunda bile MEVLAM ömür verirse çocuklarımıza bakıp inanamayıp gülümseyeceğiz İNŞALLAH RABBİM hepimizi yeşertsin ve emenetlerine çok iyi bakan anneler yapsın İNŞALLAH ... :98::119:
Tatlım inan ki tek değilsin hepimiz aynı duygulardayız kapalı bir kutu mağlesef bende anneme diyordum anne tutmadı ben hiç bir şey hissetmiyorum diye annemde kızıyordu bana torunlarımı üzme diye:40 daha evvelde yazmıştım test günü o kadar emindimki negatifi görmeye az kalsın sigara yakıyordum sonraaaaaa annem aradı pozitif diyeyükselmemi görmeme rağmen hala inanamıyorum düşün yani bence bizler özel anneleriz çocuğumuz olduğunda bile MEVLAM ömür verirse çocuklarımıza bakıp inanamayıp gülümseyeceğiz İNŞALLAH RABBİM hepimizi yeşertsin ve emenetlerine çok iyi bakan anneler yapsın İNŞALLAH ... :98::119:
Cnm cok silik ama cok dikkat edince gozukuo
canım peki hiç belirti kasık batması falan hisssettinmi :)
dün bende vajinaya doğru iğne batması vardı bugün yok bi kaç kere oldu
arada adet ağrım geliyo çok az
bende negatife hazırlıyorum kendimi inş bi mucize olur test günü
kızlar herkese günaydın.bugün 12 :00 de transferim var hepinizi teker teker öpüyorum dualarınızı bekliyorum :)) evde netim olmadığı için yazamicam.pazartesiye kadarda evde raporlu yatıcam..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkileride..hepinizi çok seviyorum ve gönülden dualarınızı bekliyorum olacak olcak kızlaaaaaaarrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh
Cnm vajinaya igne batmasi bendede oldu 2 gun once aradada ust bacagima girio sanci
canım peki hiç belirti kasık batması falan hisssettinmi :)
dün bende vajinaya doğru iğne batması vardı bugün yok bi kaç kere oldu
arada adet ağrım geliyo çok az
bende negatife hazırlıyorum kendimi inş bi mucize olur test günü
Ya canım gerçekten benim en çok hissettiğim şey yan yattığımda sanki içimde bi çalışma varmış gibiydi 6. Gün falandı yanlış hatırlamıyorsam bide rahmimde daha doğrusunu söylemek gerekirse karın kaslarım çekiliyor gibi oldu ama daha çok akşamları 8. Gün silik pozitifi görünce görüslerim her zamankinden daha farklı sertleşmişti yani ilaç etkisi gibi değildi 9. Gün kanda öğrendim 10-11. Gün göğsümde beyaz benekler gördüm banyoya girdiğimde 12. Gün açık pembe lekelenme oldu sadece ilk idrardan sonra jelle beraber geldi 13. Gün yine sadece sabah idrarımdan sonra pembe lekelenme gördüm gün içinde hiç olmadı ama dün ve bugün yok.ben okumuştum sende içinde bişeyler hissediyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam bence kesin pozitifi alıcaksın herkes alıcak birgün biliyorum ilk bana yaz tamam mı?
Ben idrar
Bende transferin ilk 12 günü falan regli ağrısı gibi bir ağrı oldu oda sürekli değil ara ara oldu birde ani ateş basmaları aradada üşümeler oldu bir kaç kerede başım ağrıdı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?