2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım dualarımız seninle bebişlerini al gel

Tatlım evet ara ara oldu sürekli değil söyleyince hatırladım evet kasıklarda batma ve çok affedersin çok fazla gazım oldu o yüzden kasık batmalarını gaz sancısıyla ayırt ademedim test günün ne zaman hayatım ...:126:

Benimde bugun pek agrim yok yatinca belim.agrio bide belli belirsiz bi mide bulantim var

Salı günü 17 si canım 5. gün emb. blas 1. kalite 1 adet

bende de sürekli olmuyor acaba hepmi olmalı falan diye düşünüyordum :44:

gaz bende de var çok çok aşırı değil birde göğüslerim çoook acıyo gece acısına uyanıyorum
ama ilaçlara yoruyorum hormon bombası olduk

Son düzenleme:
Salı günü 17 si canım 5. gün emb. blas 1. kalite 1 adet

bende de sürekli olmuyor acaba hepmi olmalı falan diye düşünüyordum :44:

MAŞALLAH canım her zaman konuş onlarla benimde 5.gün 2 taneydi en umutsuz olduğum zamanlarda bile konuştum ben yavrularla yok tatlım sürekli değil canım ben mantıken diyorum bizim transfer günleri regli günlerimiz ve vücut olayımmı olmayayımmı diye cebelleşiyor veeeee bebişler izin vermiyor bu arada ben transfer gününü saymadan 9. gün yapmıştım testimi .....

Kizlarr bugun 2dir korkunc adet sancisi ve camasirimda islaklikla tuvalete kosuyorum adet oldum diye cok sukur bisey yok su gibi akinti var ama jele pek benzemiyo renksiz kokusuz pofff valla bu gidisle adet olacam galiba

Arkadaşlar 30 Kasımda 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kan değerlerim;
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.

Doktor büyük bir ihtimal bebeğin düşer demişti. Bugün 12. gün ve biraz önce kan verdim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Umarım hayırlısı olur...

Insallah herşey solediklerin kadar guzel olur sen gebiisliginle ilgilen demissin ya allah mi söyletti acaba inşallah hepimiz için herşey cok guzel olur.

Canım çok geçmiş osun. Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun.

Gebeliğin kendiliğinen sonlanmasını beklemeniz daha iyi olurdu. Yani ilaçla. Tam temizlenmesi imkansız diye bir şey yok, içerisinde bebek oluşmuş, ancak kalp atışı olmadan tamamen düşdüğüne şahit oldum. Parça falan da kalmadı. Kalırsa o zaman kürtaj olursun.

Kürtaj olmak için yer sormuşsun. Nerde oturduğunu bilmiyorum. Ben özel çapa hastanesinde suni doğum yaptım, kürtaj olarak geçiyordu. 750 tl ödedik. Sigortalılara 450 tl olucaktı. Dr.u da Ayşe Savaş iyi bir doktor, tüp bebe dr.um kendisi yönlendirmişdi. Tafsiyye ederim.

tekrar çok geçmiş olsun.

Değerin düşük ancak güzel yükselmiş. İn şee Allah bu gün güzel haberler alırsınız.

Kizlarr bugun 2dir korkunc adet sancisi ve camasirimda islaklikla tuvalete kosuyorum adet oldum diye cok sukur bisey yok su gibi akinti var ama jele pek benzemiyo renksiz kokusuz pofff valla bu gidisle adet olacam galiba

Kötü düşünce yasak

Jel bazen jel gibi, bazen su gibi, bazen de topak topak geri geliyor. Normal yani.

canım ALLAH'ın izniyle inşallah güzel haberler alırsın sonucunu bizde merakla bekliyoruz Rabbim yar ve yardımcın olsun

Doktorun niye seni hemen endişelendirmiş ki sanki değerin 1 günde bile çok güzel yükselmiş MAŞALLAH değerin İNŞALLAH bu günde güzelce yükselir değerin

Rabbim hayırlısını versin canım.

Hanımlar benim jel topak topak geri geliyor bazen ama rengi beyaz değil, çok uçuk pembe gibi. Neden olur böyle? Yarın beklenen adet günüm, yarını kazasız belasız bi atlatsam 17 sinde test günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…