Ayin 5 inde oldum cnm 3. Gun embriyosuydu
Evet ayniydi cnm heveslenme sabret ben yarin tekrar yapicam belkide teat bozuk ne bilim.heveslenmek iatemiorum sonradan husrana ugramiyim.diyeKız beni de heveslendirdin :) ama yarına kadar dayanmam lazım :) bizim sele aynıydı :)
Canım dualarımız seninle bebişlerini al gelkızlar herkese günaydın.bugün 12 :00 de transferim var hepinizi teker teker öpüyorum dualarınızı bekliyorum :)) evde netim olmadığı için yazamicam.pazartesiye kadarda evde raporlu yatıcam..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimkileride..hepinizi çok seviyorum ve gönülden dualarınızı bekliyorum olacak olcak kızlaaaaaaarrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh
Kasık batması olmadımı
bende de 2. günden beri regl ağrısı var ara ara
bide ağrılar batmalar sürekli devamlı olmuyo heralde dimi ara aramı
dün bende akşama kadar soldan vajinaya doğru batma oldu
bugün o bi kaç kere oldu ama adet ağrım oluyo ara ara:26:
evet bacak tarafına doğruda oldu birde göbek alt kısma bastırınca acıyo işte ama hepsini yumurta toplama işlemine bağlıyorum
hmm birde göbek alt kısmım tık tık atıyo ara daaman kafayımı yedik acep
bugün çok bişey yok ama :26: adet ağrım var az çok az karıncalanma gibi kasıklarımda ağrı
sanki ağrı olunca ordaymış gibi oluyo kendimi mutlu hissediyorum
böyle olmadımı diye düşündürüyoo 5. gündeyim daha günler geçmiyo
Tatlım evet ara ara oldu sürekli değil söyleyince hatırladım evet kasıklarda batma ve çok affedersin çok fazla gazım oldu o yüzden kasık batmalarını gaz sancısıyla ayırt ademedim test günün ne zaman hayatım ...:126:
Benimde bugun pek agrim yok yatinca belim.agrio bide belli belirsiz bi mide bulantim var
Ayin 5 inde oldum cnm 3. Gun embriyosuydu
Salı günü 17 si canım 5. gün emb. blas 1. kalite 1 adet
bende de sürekli olmuyor acaba hepmi olmalı falan diye düşünüyordum :44:
Insallah herşey solediklerin kadar guzel olur sen gebiisliginle ilgilen demissin ya allah mi söyletti acabaArkadaşım sen şimdi göbişinde ki bebişlere odaklan benim 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi döllenmişti 1 tanesi transfer edilmişti sadece 3tanesi dondurmaya elverişliydi bence şöyle düşün demekki merkezin bu işe ticari gözle bakmıyor yoksa senden dondurma parası alıp İNŞALLAH gerek kalmaz ama dondurulmuşları kullanmaya karar verdiğin zaman yaşamadıklarını söylebilirlerdi hem çok şükür bak transferin gerçekleşmiş hem de 5.gün en iyisiben o kadar şey duydumki çok sayıda yumurta toplanıp ama transfere kadar ulaşamıyorlar o yüzden gebişliğinin tadını çıkar
Arkadaşlar dün bir hekime daha göründüm.o da umut olmadığını,istersem bir kaç gün daha bekleyebileceğimi ama bu sürede ilaçları bırakmamı söyledi.gerçi bu doktor bırak kendi dşsün kalan olursa kürtaj ol taraftarı ama tedavi olduğum doktorum ve yine danışmak için konuştuğum başka bir doktor bu büyüklükte keselerin parça kalmadan düşmeyeceğimi muhakkak tahliye gerektiğini söylediker...
Şimdi esas sıkıntı kısmı nerede yaptıracağım??hiç böyle şeyler yaşamadım çevremde de duymadım.güvenebileceğim daga sonrası için sıkıntı yaşamıyacağım bir yer var mı bildiğiniz.tüp bebek yaptığım hastane 1.500 tl istiyor orada yaptırmak istemiyorum buyüzden. Abacıoğlu diye biryer bulmuş eşim internetten hatta kürtaj merkezi diye geçiyor.bilgisi olan varsa lütfen bana yol gösterinşimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar 30 Kasımda 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kan değerlerim;
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.
Doktor büyük bir ihtimal bebeğin düşer demişti. Bugün 12. gün ve biraz önce kan verdim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Umarım hayırlısı olur...
Kizlarr bugun 2dir korkunc adet sancisi ve camasirimda islaklikla tuvalete kosuyorum adet oldum diye cok sukur bisey yok su gibi akinti var ama jele pek benzemiyo renksiz kokusuz pofff valla bu gidisle adet olacam galiba
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.
Doktor büyük bir ihtimal bebeğin düşer demişti. Bugün 12. gün ve biraz önce kan verdim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Umarım hayırlısı olur...
Doktorun niye seni hemen endişelendirmiş ki sanki değerin 1 günde bile çok güzel yükselmiş MAŞALLAH değerin İNŞALLAH bu günde güzelce yükselir değerinArkadaşlar 30 Kasımda 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kan değerlerim;
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?