burdanda yazabilirsin tatlımne gibi belirtin varmıydı yoksa yokmuydu :)
çok tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin minnoşçuklar
bugün hatimin transferi var inşallah sımsıkıca tutunur bebişkoları
kızlar günaydın bu arada
ben hastayım boğazlarım çok fenabirde göğüslerim çok acıyo gece kıpırdayamıyorum hiç bir yeree
uyanıyorum acısına resmen hormon bombası olduk
kizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??
Arkadaşlar 30 Kasımda 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kan değerlerim;
8. gün 14,06,
9. gün 22,78 çıkmıştı.
Doktor büyük bir ihtimal bebeğin düşer demişti. Bugün 12. gün ve biraz önce kan verdim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Umarım hayırlısı olur...
Hanımlar benim jel topak topak geri geliyor bazen ama rengi beyaz değil, çok uçuk pembe gibi. Neden olur böyle? Yarın beklenen adet günüm, yarını kazasız belasız bi atlatsam 17 sinde test günü.
kizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??
canım benimde göğüslerim çok ağrıyodu baya da büyüdüler ve acayip kaşınıyorlarda hala da öyleler ben ilaçlardandr diye düşünüyordum ama sanırım gebelik belirtisiymiş inşallah seninde öyledir.hayırlı olumlu sonuçlar alırsın
Canım benim 12. Günde çok hafif pembe bi leke jelle beraber geldi çok korktum doktorumu aradım doğumdaymış ulaşamadım 1 saat bekledim baktım olmıcak hemen bi test daha yaptırdım çok şükür değerim 292 ye çıkmıştı sonra doktor geri dönüş yaptı bir sorun yok dedi ama ben birsürü şey yapmıştım bile
Ben idrar
Testi yaptim cokcok silik ikinci cizgi cikti dunde yapmistim onda hic yoktu ikinci cizgi
bu gün 8. günüm 5. gün emriyorsu dr aradım test yapayım mı die ama erken yapma dedi hiç bir belirtim yok aşırı gaz sancım var ve ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyor tutmadı sanırım43:
canım maşallah az olsun ama kaliteli olsun önemli olan o canım bence az da değil iyi maşallah sağlıkla kaliteli embriyolar olsun
cnm gözün aydın gayet güzel bence benim arkadaşımın sadece 2 tane yumoşu oldu yani toplandı ve hamile.) inş hepsi döllenir ve birinci kalite olurlar
Hayırlı olsun tatlım :) önemli olan sayı değil kalite:) işlevine bak sen :) Rabbim inşallahhhhh kaliteli güzel sağlıklı embriyoların gelişmesini nasip etsin.
hmm. daha öncesinde gelmedi yani lekelenme. iyi o zaman bende kendime destek arıyorum. :)
benimde 5. günüm moralim iyi değil 5. gün embriyosu benimde canım inşallah hamişsindirrr
sordunmu dr a bende hiç belirti yok normalmi diye canım offf kafayı yicez belirti araya araya aslında çok yanlış yapıyoruz biliyorum ama işteeeee :2:
mrhb arkadaşlar yeni gördüm burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?