2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benimde göğüslerim çok ağrıyodu baya da büyüdüler ve acayip kaşınıyorlarda hala da öyleler ben ilaçlardandr diye düşünüyordum ama sanırım gebelik belirtisiymiş inşallah seninde öyledir.hayırlı olumlu sonuçlar alırsın

kizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??

Hayırlı olsun tatlım :) önemli olan sayı değil kalite:) işlevine bak sen :) Rabbim inşallahhhhh kaliteli güzel sağlıklı embriyoların gelişmesini nasip etsin.

cnm inş değirin kat kat artmıştır dualarımdasın benimde bu gün 8. günüm cumartesi test günüm ama korkuyorum

Hanımlar benim jel topak topak geri geliyor bazen ama rengi beyaz değil, çok uçuk pembe gibi. Neden olur böyle? Yarın beklenen adet günüm, yarını kazasız belasız bi atlatsam 17 sinde test günü.

Jel pembe, kahve renkli, siyahımsı, yeşilimsi bile gele bilir. Korkulacak bir şey yok

cnm gözün aydın gayet güzel bence benim arkadaşımın sadece 2 tane yumoşu oldu yani toplandı ve hamile.) inş hepsi döllenir ve birinci kalite olurlar

Son düzenleme:

bilmiyorum canım keşke ondan olsa bugün kasıklarımda çok ağrım yok canım sıkkın :2: 5. günüm çok mu erken moral bozuyorum onu da bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum hiç birşey yapasım yok sanki olmadımı diyorum
amin iyi dileklerin için çok tşkler canım

hmm. daha öncesinde gelmedi yani lekelenme. iyi o zaman bende kendime destek arıyorum. :)

canım maşallah az olsun ama kaliteli olsun önemli olan o canım bence az da değil iyi maşallah sağlıkla kaliteli embriyolar olsun

bu gün 8. günüm 5. gün emriyorsu dr aradım test yapayım mı die ama erken yapma dedi hiç bir belirtim yok aşırı gaz sancım var ve ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyor tutmadı sanırım43:

bu gün 8. günüm 5. gün emriyorsu dr aradım test yapayım mı die ama erken yapma dedi hiç bir belirtim yok aşırı gaz sancım var ve ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyor tutmadı sanırım43:

benimde 5. günüm moralim iyi değil 5. gün embriyosu benimde canım inşallah hamişsindirrr

sordunmu dr a bende hiç belirti yok normalmi diye canım offf kafayı yicez belirti araya araya aslında çok yanlış yapıyoruz biliyorum ama işteeeee :2:

mrhb arkadaşlar yeni gördüm burayı

cnm bana dr erken dedi 8. gün için bile her keste farklı olur dedi kimisinde hiç bir belirti olmaz dedi 2 tane tersfer edildi bana ama dediğim gibi hiç bir belirttim yok inş hepimiz buraya hamiş haberi veririzi umutsuz olduğum kadar bir tarafatanda umut ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…