anam ben geliyom sen yoksun sen geliyon benyokum napıym gece giriyom herifuyuduktan sonra benimkide kızıyor vallah ben bide hiç işim olmazdı pc le neoldu kalk artık diyor kız çocuk olmadan doşamasın:18: bunlar bizi boşasın alır bebelerimi giderim buzluktan
Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8. Günü ben dün çok ateşlendim hasta değilim aslında ama bir halsizlik durumu var sadece ateş ve ağzımda kuruluk var ... Dünden beri içtiğim suyun hasdı hesabı yok günde inanın abartmıyorum 5 litre içiyorum herhalde. Bide vücudum çok kurudu. Acaba normal mi?? Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda özellikle ağızda kuruluş ve ateş. Erken gebelik belirtisi olarak ikiside var . Ama hiç kasık ağrısı batma ve göğüste ağrı yokgörelim mevlam neyler neylerse güzel eyler dua dan başka yapacak birşeyim yok. Pazartesi sonucumu alacağım . Bu benim 2. Denemem. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. Hepinizi teker teker takip ediyorum dua ediyorum bir kişinin bile âmin demesine ihtiyacım var benim için de âmin derseniz çok mutlu olurum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
Amiiiiinnn canım, Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. Bende olmadı öyle ateş ve ağız kuruluğu. Sadece ayaklarım çok üşüyor. Bügünde kasık ağrılarım yok oldu nerdeyse.
bi amca bigün bana sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır demişti :))) sabret az kaldı
Merhaba arkadaşlar bu gün transferin 8. Günü ben dün çok ateşlendim hasta değilim aslında ama bir halsizlik durumu var sadece ateş ve ağzımda kuruluk var ... Dünden beri içtiğim suyun hasdı hesabı yok günde inanın abartmıyorum 5 litre içiyorum herhalde. Bide vücudum çok kurudu. Acaba normal mi?? Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda özellikle ağızda kuruluş ve ateş. Erken gebelik belirtisi olarak ikiside var . Ama hiç kasık ağrısı batma ve göğüste ağrı yokgörelim mevlam neyler neylerse güzel eyler dua dan başka yapacak birşeyim yok. Pazartesi sonucumu alacağım . Bu benim 2. Denemem. Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın. Hepinizi teker teker takip ediyorum dua ediyorum bir kişinin bile âmin demesine ihtiyacım var benim için de âmin derseniz çok mutlu olurum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
Amiiiiinnn canım, Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. Bende olmadı öyle ateş ve ağız kuruluğu. Sadece ayaklarım çok üşüyor. Bügünde kasık ağrılarım yok oldu nerdeyse.
cnm bana dr erken dedi 8. gün için bile her keste farklı olur dedi kimisinde hiç bir belirti olmaz dedi 2 tane tersfer edildi bana ama dediğim gibi hiç bir belirttim yokinş hepimiz buraya hamiş haberi veririzi umutsuz olduğum kadar bir tarafatanda umut ediyorum işte
Canım çok geçmiş osun. Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun.
Gebeliğin kendiliğinen sonlanmasını beklemeniz daha iyi olurdu. Yani ilaçla. Tam temizlenmesi imkansız diye bir şey yok, içerisinde bebek oluşmuş, ancak kalp atışı olmadan tamamen düşdüğüne şahit oldum. Parça falan da kalmadı. Kalırsa o zaman kürtaj olursun.
Kürtaj olmak için yer sormuşsun. Nerde oturduğunu bilmiyorum. Ben özel çapa hastanesinde suni doğum yaptım, kürtaj olarak geçiyordu. 750 tl ödedik. Sigortalılara 450 tl olucaktı. Dr.u da Ayşe Savaş iyi bir doktor, tüp bebe dr.um kendisi yönlendirmişdi. Tafsiyye ederim.
tekrar çok geçmiş olsun.
Canım çok sağolasın kararımı verdim ,randevümü de aldım yarın aldırıcam bebeklerimi(
AngelTurk Burda misin? Nasil gidiyor ne alemdesin :)
AngelTurk Burda misin? Nasil gidiyor ne alemdesin :) senin Merkez neresi
inş canım senin test günün cumartesi dimi inşallah güzel haberler verirsin bende 17 si yaptırıcamumudumuz bitmemeli RABBİM büyük
Benim memorial atasehir :) bugun Bi halsizlik ve karin agrim var cumartesi hayirli sonuclari aliriz ins:) telden giriyorm alinti yapamadim Bi turlu angelTurk :):)
Benimde oyle :) ama pazartesiyi bekleyemeyecegm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?