mraba cnm hoş geldin
canım dondurulmuşta en önemli şey rahim kalınlığıdır tarnsfer 12 15 hatta adetin 18. Günü bile yapıla bilirarkadaşlar bugün hastaneye gittim muayne oldum pazartesi bir daha gel bakalım dedi rahim kalınlaşmamış olmadı ilaç verip bakıcaz dedii dondurulmuş denemiş arkadaşlar bugün adetimin 12 günüydü geçen hafta baktı 12 gün gel dedi şimdide pazartesi gel diyo adetin kaçıncı günü dondurulmuşlar konuyo zamanı varmı yani ? Bu dondurlmuş tedavisinde ne önemli artık sabır çeke çeke sinirlerim alt üst olduyoksa bunlar beni ciddiyemi almıyo ? Dondurulmuşla ilgili tecrübelerinzii anlatırmısınız ?
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim muayne oldum pazartesi bir daha gel bakalım dedi rahim kalınlaşmamış olmadı ilaç verip bakıcaz dedii dondurulmuş denemiş arkadaşlar bugün adetimin 12 günüydü geçen hafta baktı 12 gün gel dedi şimdide pazartesi gel diyo adetin kaçıncı günü dondurulmuşlar konuyo zamanı varmı yani ? Bu dondurlmuş tedavisinde ne önemli artık sabır çeke çeke sinirlerim alt üst olduyoksa bunlar beni ciddiyemi almıyo ? Dondurulmuşla ilgili tecrübelerinzii anlatırmısınız ?
Canım Allah sabır versin. İnşallah bir daha böyle bir durumda karşılaşmazsın. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım Allah sabır versin. İnşallah bir daha böyle bir durumda karşılaşmazsın. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım ALLAH yardımcın olsun.tedavi süreleri bizi çok yıpratıyor ben adet olmayı bekliyorum dondurulmuş tedavim o zaman başlıyor.2010 yılında 1 kere dondurulmuş tedavim olmuştu adet gününden ziyade rahim kalınlığına baktıklarını söylemişlerdi kaçıncı gün transfer olduğumu hatırlayamadım inşaALLAH herşey yolunda gider
herkese iyi akşamlar umarım herşey yolundadıryetercim topiğimize hoşgeldin....
artık işallah kalınlaşır rahim bilmiyorum bunun için dr ilaç vermiyomu kalınlaşması için .? Verseydi pazartesi baksaydı ne iyi olurdu artık anladımki sabrım doruga çıktı o ilk heyecanım umutlarım yok olmuş sadece stres var...
Bugün orda otururken bir kadınla konustum 3 denemesiymiş ilkinde tutmamış ikinciside dış gebelikmiş şunu anladım bu tüp bebek tutsa bile 9 ay korkuyla yaşıcam ben kesin kimi diyor kalbi duruyor kimisi sonuç olumlu olmuyo anlamadım allahım yardım et isteyen herkse nasip et kendiliğinden nasip eyle ne olcak bilmiyorum artık bildiğim tek şey bu gidişle kaderime razı olup hayatıma devam edicem........
canım pzrts kadar ne kadar etkiler bilmiyorum ama nar suyu içi rahim kalınlaşmasında işe yarıyor inşşşş kalınlaşır bebişlerni alıp gelirsin
artık alayım deneyim olmadı daha 3 gün var
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim muayne oldum pazartesi bir daha gel bakalım dedi rahim kalınlaşmamış olmadı ilaç verip bakıcaz dedii dondurulmuş denemiş arkadaşlar bugün adetimin 12 günüydü geçen hafta baktı 12 gün gel dedi şimdide pazartesi gel diyo adetin kaçıncı günü dondurulmuşlar konuyo zamanı varmı yani ? Bu dondurlmuş tedavisinde ne önemli artık sabır çeke çeke sinirlerim alt üst olduyoksa bunlar beni ciddiyemi almıyo ? Dondurulmuşla ilgili tecrübelerinzii anlatırmısınız ?
Artık işallah kalınlaşır rahim bilmiyorum bunun için dr ilaç vermiyomu kalınlaşması için .? Verseydi pazartesi baksaydı ne iyi olurdu artık anladımki sabrım doruga çıktı o ilk heyecanım umutlarım yok olmuş sadece stres var...
Bugün orda otururken bir kadınla konustum 3 denemesiymiş ilkinde tutmamış ikinciside dış gebelikmiş şunu anladım bu tüp bebek tutsa bile 9 ay korkuyla yaşıcam ben kesin kimi diyor kalbi duruyor kimisi sonuç olumlu olmuyo anlamadım allahım yardım et isteyen herkse nasip et kendiliğinden nasip eyle ne olcak bilmiyorum artık bildiğim tek şey bu gidişle kaderime razı olup hayatıma devam edicem........
Artık alayım deneyim olmadı daha 3 gün var
canım sen ilaçsız tedavimi görüyorsun?
Geçenlerde bir arkadaş ilaçsız tedavi gördü, rahim en fazla 6 mm oldu ve transferi yapıldı. O da üzülüyordu keşke ilaç verip kalınlaşmasına yardımcı olunsaydı diye. 3. Gün tek embrio. çok umutsuzdu, olmayacağından emindi. Ancak yine de allah ol deyince hiç bir şeye bakmıyor ki. şimdi hamile.
kaçıncı günün bugün. transfer dahil. birde kaçıncı gün embryosu kondu sana?
nar mevsimi her yerde vardır kulanan arkadaşlar var işe yaradığını yazmışlardı
Bende sabah nasipse. Hayirlisi...
Evet canım geçen hafta adetimin 3 günü gittim 12 gel bakalım dedi işte bugün gittim bugün duvarın kalınlaşmamış dedi pazartesi bidaha bakalım dediler artık darsıı cümelmizin başına rabbim sabırlarımızın karşılığını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?