hoşgeldin canım, kaderimizi seninle de paylaşalım :) ne kadar kalabalık o kadar iyi. Bir de akıl akıldan üstündür. :) seninde her türlü tavsiyelerini bekliyoruz.
ne iğrenç bir ilaçmış bu ya.kendimden nefret ettim resmen!!!
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim muayne oldum pazartesi bir daha gel bakalım dedi rahim kalınlaşmamış olmadı ilaç verip bakıcaz dedii dondurulmuş denemiş arkadaşlar bugün adetimin 12 günüydü geçen hafta baktı 12 gün gel dedi şimdide pazartesi gel diyo adetin kaçıncı günü dondurulmuşlar konuyo zamanı varmı yani ? Bu dondurlmuş tedavisinde ne önemli artık sabır çeke çeke sinirlerim alt üst olduyoksa bunlar beni ciddiyemi almıyo ? Dondurulmuşla ilgili tecrübelerinzii anlatırmısınız ?
evet ya birde parçalar düşmezmibirde mantar olursunn ama ne yapacaksın el mahkum :18::18::18::18::18::18::18:
canım öncelikle topigimize hoşgeldin. Mantar olmadım umarım da olmam.ama vajinada birikmesi felan iğrenç ya..
hoş buldummalesef ama yapacak bir şey:26::26::26::26: Yok iğnler daha kötü :18::18::18::18::18:totoya oturamıyorsun :18::18::18:bile bezeler oluyor
Ay evet igne de kötü. Pazartesi randevumuz var.bakalim hoca ne diyecek. Diyeceğim birikiyor vajinada atamıyorum dışarı diye.belki igneye çevirir(
Doktor bir arkadaşa arada eldiven giyip parmağınla birikmiş olanları temizle, emilmesini zorlaştırır demişti. Ben her zaman temizliyordum (dr.un dediğini duymadan önce de).
merhaba kizlar opu mu oldum geldim..genel anestezi olmamasina ragmen hic birsey hissetmedim..esim yanima gelmis ona oldumu bittimi diye soruyorum, ben daha baslamadilar zannetmistim:) yani meraklanmayin korkmayin opu dan..
Simdi sira geldi beklemeye, bu sabah 4 embriyomuzun iyi oldugunu soylediler, maalesef diger ikisi olgun olmadigi icin dollenmemis sanirim.. Iyi bir oran oldugu soylendi..bakalim 5. Gune kadar takip edip donduracaklar, 6 hafta sonrada transfer olacak...hepimizin hakkinda hayirlisi..esimle el elel tususup embriyolarimiza pozitif enerjimizi gonderiyoruz:) hala kafamizda fresh mi frozen mi sorusu var ama disime dolgu falan yapilcak azcikta kilo veririm dedim o yuzden aceleci davranmayalim vardir bundada bir hayir dedik ve dondurulmusa karaer verdik..
Haberleşelim hayırlısıyla...Cumartesi sabah :)
Kızlar ne yapıyorsunuz? Kimse yok mu bu akşam?
Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
iyi akşamlaaarr, valla ben bugün öyle bi sırt ağrısı çekiyorum ki yatış pozisyonundanmıdır artık bilmiyorum sürekli belimi kütletme isteğim var zor tutuyom kendimi
sırt ağrısı yaşayanınız oldumu? öyle çok da yatmıyorum aslında.. bide netten baktım progestan yapar diyolar ama...:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?