Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Bu agri sızı herkese göre farklılık gösterebilir. 5 haftalık benim bebeğim. Ama kasıklarımda batmalar, bel ağrım, karin ağrısı, yatakta gerinme istegi,göğüs ağrısı yani ne arasan var bende.artik ilaçtan mı,bebekten mi bilmem????
Bugün benim 1 günüm ananas yiyorum yatıyorum kalkiyorum ufak yuruyusler yapiyorum ozellikle jelden sonra ama acayip bir gaz var tavsiyeleriniz varmi bbebislerimn tutmasi icin
Bugün benim 1 günüm ananas yiyorum yatıyorum kalkiyorum ufak yuruyusler yapiyorum ozellikle jelden sonra ama acayip bir gaz var tavsiyeleriniz varmi bbebislerimn tutmasi icin
Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Canım bende son 3-4 gündür oyle yapıyorum ama daha var gibi içerde. Vajinada alt tarafa dogru boyle misket gibi içerde şişlik var hissediyorum. ..kötü birsey olmaz inşallah...
Kızz eline değen rahim ağzı olmasın. Azacık içeriye daldırdığında ele değiyor da
Aman nerem nerde bende bilmeyom artik...
ama degdigimde topak topak jel birikimi geliyor...
Rabbim sabırların en büyüğünü versin canım, inşallah bu acılar en kısa sürede tarihe gömülür.Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
iyi akşamlaaarr, valla ben bugün öyle bi sırt ağrısı çekiyorum ki yatış pozisyonundanmıdır artık bilmiyorum sürekli belimi kütletme isteğim var zor tutuyom kendimi
sırt ağrısı yaşayanınız oldumu? öyle çok da yatmıyorum aslında.. bide netten baktım progestan yapar diyolar ama...:44::44::44:
Arkadaşım hayırlı olsun,allah sağlıkla devamını getirip kucağına aldırsın inşallah.ben transfer sonrası hiiç ananas yiyenedim çok ekşi geldi çünkü.fındık,badem,ceviz,kuru üzüm ve kabız olmamak için bol bol kurukayısı yedim.günde 2/3 paket light süt içtim ki bunu doktorum özellikle tavsiye etti.hem normal süt kabız yaparmış hem de light sütte daha çok kalsiyum varmış o nedenle.sıcak duş yasaktı,merdiven çok inip çıkmamam,yatakta gerinmemem,ayağımı kaldırıp bir yerlere uzanmamam söylendi.ben yiyecekle içecekle olduğuna inanmıyorum bu işin.biraz embrio sağlığı,biraz annenin sağlığı ve morali tabi geriside kısmet.benim iki tanesi tuttu ama kalbi atmadığı için yarın kürtaj olucağım.birde şimdi saçma gelebilir ama ben ikisinin de tuttuğunı hissettim:)umarım rahat geçirirsin bugünleri,herşeyin hayırlısı...
Arkadaşım hayırlı olsun,allah sağlıkla devamını getirip kucağına aldırsın inşallah.ben transfer sonrası hiiç ananas yiyenedim çok ekşi geldi çünkü.fındık,badem,ceviz,kuru üzüm ve kabız olmamak için bol bol kurukayısı yedim.günde 2/3 paket light süt içtim ki bunu doktorum özellikle tavsiye etti.hem normal süt kabız yaparmış hem de light sütte daha çok kalsiyum varmış o nedenle.sıcak duş yasaktı,merdiven çok inip çıkmamam,yatakta gerinmemem,ayağımı kaldırıp bir yerlere uzanmamam söylendi.ben yiyecekle içecekle olduğuna inanmıyorum bu işin.biraz embrio sağlığı,biraz annenin sağlığı ve morali tabi geriside kısmet.benim iki tanesi tuttu ama kalbi atmadığı için yarın kürtaj olucağım.birde şimdi saçma gelebilir ama ben ikisinin de tuttuğunı hissettim:)umarım rahat geçirirsin bugünleri,herşeyin hayırlısı...
tutunduklarini nasil hissettin merak ettim arkadasimmmm
Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun cok üzücü birşey ama her serden bir hayır her hayirdan bir ser dogarmis belkide bi bakmış sin kurtajdan sonra Allah nasip etmis kendiliginden olmuş hemde yumuk yumuk oyyyy annesi o sana gelicek ama naz yapiyor biraz...içini ferah tut
Merhaba linyana sormak istediğim birşeyi var . Test yaptırana kadar belirti hissettin mi? Paylaşırsan sevinirim
bizimdeee:)Cumartesi sabah :)
Gebelik belirtileri regl belirtileriyle aynı diye okudum heryerde,kasık ağrısı bel ağrısı bynlar belirtide olabilir ilaçların etkiside.benim ağzımın tadı bi tuhaftı,göğüslerim dolgun ve çok damarlı oldu bir de karnımda kasılmalar elektriklenmeler oldu.bunlar negatif ddenememde yoktu.ama bence belirti arama herkesinki başka olabilir çünkü.rahat ol,oldu bu iş de,konuş bebeklerinle:))inşallah hayırlısı canım..
kizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?