Benim gogusler 2 beden buyudu resmen esim dalga geciyo normalde 75 beden ama baktirdim simdi esime damar felan gorunmuyo dedi
Benim 2. Denememdi.ilk denemem negatifti ve bu sefer onda olmayan bişi oldu.transfer yapıldı hastanede yatarken karnımı bi ekektrik çarptı sanki ayağım uyuştu resmen hatta bi an bağırdım aradan biraz geçti tekrar aynı şey oldu.eşime ikizler tutundu galiba dedim ki bize 3 embrio transfer edildi.test günüme kadarda sabahları uyandığımda,yemek yediğimde karnımda kasılmalar elektriklenmeler oldu.yani diğerinden farklıydı.ağzımın tadı başkaydı,göğüslerim başkaydı..bilmiyorum yani belki bana öyle geldi ama ben emindim işte bir şekilde....
Bu agri sızı herkese göre farklılık gösterebilir. 5 haftalık benim bebeğim. Ama kasıklarımda batmalar, bel ağrım, karin ağrısı, yatakta gerinme istegi,göğüs ağrısı yani ne arasan var bende.artik ilaçtan mı,bebekten mi bilmem????
Arkadaşlar, negatif haberimizi aldık, üzüldük ağladık ama bir dahaki transfer için vücudu nasıl arındırabiliriz, bir fikri olan var mı yada doktorlarınızdan öneriler! bu hormonları, iğneleri ve ilaçları nasıl üstümüzden atabiliriz? Beslenme şekli nasıl olmalı, Ocak ayında kısmetse dondurulmuşla devam edicem, bu kısa süreçte ne yapabilirim?
iyi geceler kızlar güzel haber alanlara transfer olanlara yumurta büyütenlere allah yardım etsin dualarım sizinle...benim gibi negatif sonuç alanlara da sabr ve umut diliyorum ....böle diliyorum ama kendim için umutlanamıyorum her seferinde bi engel rabbim böle istemiş boynum kıldan ince tabi aslaa isyan etmiyorum ama çok ama çok üzülüyorum......
geçen ay negatif sonuç alınca baya yıkılmıştım ama kendimi çabuk toparlamıştım....başka bi doktora başvurduk yeniden denemek için...testler verdik bugün eşimin varikoselinin tekrarladığını öğrendik sperm sayısı meğer bu yüzden düzelmiyomuş oysaki biz hipofiz tümöründen sanıyoduk tabiki onunda etkisi vardı ama tedavi başarılı olmuştu tümör kaybolmuştu şimdi varikosel neden çıktıki ......ne olucak hiç bilmiyorum yarın doktorumuzla konuşacağız bakalım bize nasıl bil yol çizicek tek korkum yine aylarca beklemek
iyigeceler bu mübarek cuma gecesinde rabbim hepinizin gönlündeki hayırlı eylesin
iyi geceler kızlar güzel haber alanlara transfer olanlara yumurta büyütenlere allah yardım etsin dualarım sizinle...benim gibi negatif sonuç alanlara da sabr ve umut diliyorum ....böle diliyorum ama kendim için umutlanamıyorum her seferinde bi engel rabbim böle istemiş boynum kıldan ince tabi aslaa isyan etmiyorum ama çok ama çok üzülüyorum......
geçen ay negatif sonuç alınca baya yıkılmıştım ama kendimi çabuk toparlamıştım....başka bi doktora başvurduk yeniden denemek için...testler verdik bugün eşimin varikoselinin tekrarladığını öğrendik sperm sayısı meğer bu yüzden düzelmiyomuş oysaki biz hipofiz tümöründen sanıyoduk tabiki onunda etkisi vardı ama tedavi başarılı olmuştu tümör kaybolmuştu şimdi varikosel neden çıktıki ......ne olucak hiç bilmiyorum yarın doktorumuzla konuşacağız bakalım bize nasıl bil yol çizicek tek korkum yine aylarca beklemek
iyigeceler bu mübarek cuma gecesinde rabbim hepinizin gönlündeki hayırlı eylesin
iyi geceler kızlarrrr
Yarın sabah 9 da kliniğe gidiyorum. bugün klinikten aradılar gece çatlatma iğnemi saatinde yapıp yapmadığımı sordular bende yaptırdım dedim. Sabah 9 ,30 da opum alacak bana dua edin kaliteli olsun yumurtalar. öğleden beri kasıklarımda batma var. Kızlar çatlayınca böylemi oluyor. Acayip tedirginim. Allahım lütfen yumişler kaliteli çıksın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :44:
Dualarınızı eksik etmeyinnnn.
İyi geceler kızlar bende adet olmayı bekliyorum haftaya başlıcam kısmetse bebişimize doğru ilk adıma Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok stres yapıyorum deneyimli olanlar yardımcı olurmusunuz birbirimize destek olsak nese olsa bizi bizden başka kimse anlamıyor
Opudan önce ağrı bende de vardı canım, bir sıkıntı olmadı. Herhalde müstakbel bebelerin yerine sığmıyor ondan ağrıyordur :)
Arkadaşlar, negatif haberimizi aldık, üzüldük ağladık ama bir dahaki transfer için vücudu nasıl arındırabiliriz, bir fikri olan var mı yada doktorlarınızdan öneriler! bu hormonları, iğneleri ve ilaçları nasıl üstümüzden atabiliriz? Beslenme şekli nasıl olmalı, Ocak ayında kısmetse dondurulmuşla devam edicem, bu kısa süreçte ne yapabilirim?
Elden geldiğince buralardayız canım, bildiğimiz bir şey olursa yardımcı oluruz. Hoşgeldin aramıza. Iyi geceler.
iyi geceler kızlarrrr
Yarın sabah 9 da kliniğe gidiyorum. bugün klinikten aradılar gece çatlatma iğnemi saatinde yapıp yapmadığımı sordular bende yaptırdım dedim. Sabah 9 ,30 da opum alacak bana dua edin kaliteli olsun yumurtalar. öğleden beri kasıklarımda batma var. Kızlar çatlayınca böylemi oluyor. Acayip tedirginim. Allahım lütfen yumişler kaliteli çıksın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :44:
Dualarınızı eksik etmeyinnnn.
sanmam catladigini icini ferah tut..catlayinca yumurta aki gibi birsey geliyorya benim o bile gelmiste bende eyvah catladi biri edim ama galiba hormonlarin oyunu..opunda basarilarr goz acip kapayincaya geciyor..
Romacim ben bol yuruyus, saglikli beslenme, ve keyifli zaman gecirmenin ise yarayacagini dusunuyorum..pozitif enerjiii..su an dondum klinige dogru yolluyorum enerjimi:) senin dondurulmuslarada gelsin:)
Slm İbrahim Saraçoğlu hormonel denge için Aslan
Pençesi bitkisini tavsiye ediyordu düşük hormonları yükseltip yüksekleri düşürüyormuş bende prolaktin için içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?