2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba,
İstanbul zeynep kamil hastanesinde 1. tüp bebek denememde maalesef negatif sonuçlandı. 2. tüp bebek denememi izmire taşındığımızdan dolayı ege üniversitesinde denemek istiyorum tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? teşekkürler

canım benden de akıntı geliyor. opudan sonra transfere kadar yemem yada içmem gereken bişey varmı biliyormusun?

bu konuda hic bilgim yok arkadasim sorry, ben normal hayatima devam ediyorum..gerci benim transfer ocakta olacakta..sebze agirlikli beslen derim ama et yemeyide ihmal etme..tabiki folik asit..

aksam ustu 5 e geliyor:) siz yatsaniza yahuu:)

Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

canım bende sni merak ettiğim için girdim nete Allah böyle uygun gördü demekki herşeyin hayırlısı üzme kendini benimde ilk deneme negatif 2 ve 3.denemeler kimyasal gebelik oldu şimdi araştırmalar yapılıyo benim embriyoların hepsi çok kaliteliydi hatta doktor kesin gözüyle bakıyodu ama olmadı demekki asip değilmiş...testlerim falan 2 ay sürecek sanırım şubatta kısmetse yine koşturmaca başlayacak ama ben canı gönülden inanıyorum bigün olacak Allah'ın izni ile inşallah...

canım bu arada değerin düşüşe geçmediği için dış gebelik riskin var o yüzden mutlaka testini tekrarla için rahat etsin.

Ağzından bal damlıyor canım benim. opudan sonra yemem içmem gereken bişey varmı? Mesela transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas varya. opudan sonrada yenecek bişeyler varmı canım?

Teşekkür ederim bu dönemde beslenme konusunda ne yapmam gerekiyor yada başka dikkat edeceğim birşey

Hanımlar ben daha sonuç bekliyorum, ben özellikle bir şey yiyip içmedim. Sadece kabız olmamak için bol bol kuru kayısı ve su tüketiyorum, onun dışında da mümkün olduğunca et ve bakliyat tüketiyorum. Tavuktan uzak duruyorum ve hergün organik yumurta yiyorum. Yani pek değişik bir şey yaptığım söylenemez beslenme konusunda. Önceki sayfalarda baya bi konuşuldu bu konular, vaktiniz olursa bir bakın isterseniz, diğer arkadaşlar öneride bulundu diye hatırlıyorum.

bu konuda hic bilgim yok arkadasim sorry, ben normal hayatima devam ediyorum..gerci benim transfer ocakta olacakta..sebze agirlikli beslen derim ama et yemeyide ihmal etme..tabiki folik asit..

teşekkür ederim canım bende genelde o şekilde okudum netten.

Teşekkür derim canım bende şimdi onu yaptım sitelerden vs bakıyorum. eski yazılara bakıyorum.

bence bir an once uyu, dinlenmis vucut iyidir:) uyku da cok onemli...

sizi bırakamıyorum napim belki bişeyler öğrenirim diye neyse haklısın daha sabah duş alıcam 8,30 da evden çıkmam lazım. kendine iyi bak ve bana dua et lütfennnnnnn

sizi bırakamıyorum napim belki bişeyler öğrenirim diye neyse haklısın daha sabah duş alıcam 8,30 da evden çıkmam lazım. kendine iyi bak ve bana dua et lütfennnnnnn

aslinda cok bilmek valla iyi degil:) oluruna birak gitsin, millet hic umursamiyo hamile kaliyo etrafimda..dualarim seninle, hepinizle...

Teşekkürler.... Rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin dualarım sizinle

Canım ben 1. Denememi orda yaptırdım malesef negatifti Doktorum prf Erol tavmergendi zaten oranın bölüm başkanı ben özeline gidiyordum yeri alsancakta işlemim orda oldu ama Dr cok ukala ve ilgisizldi cok yoğundu merkezde cok kalabalık sadece hemşirelere muhattap oluyorsun bi çoğu kendini beğenmiş ege hanım var Erol beyin kardeşi oda prf ege Nazan tavmergen onu tavsiye ederim cok tatlı bi bayan Erol bey cok yoğun olduğu için opuya o girmişti valla keske direk onun hastası olsaydım ege ünv tüp bebek yaptıranlar topiği var bide oraya bi bak istersen umarım yardımcı olmuşumdur

Tatlım Darısı bana valla ben bayıltılmaktan cok korkuyorum :18::18:Şu opu bi atlatsam ohhhh dicem benim fobim var kürtajım bile spinal oldu 1. Deneme lokal bu merkez illa uyku diyor anestezi Dr özel konuştu benle zor ikna etti ama hala ikna olmuş değilim çaktırmayın İnş yumuşların bol bol kaliteli kaliteli döllensin sonrada annelerinin sıcacık Rahmi'ne bi güzel konsunlar ve sımsıkı 40 hafta orda kalsınlar

Canım yarın için dualarımız seninle inş güzel haberle gel rapor işini ne yaptın tedavini unuttun rapor için strese girdin ben üzüldüm valla ama inanıyorumki bu sıkıntılar bitecek güzel günler bizimle olucak

hic korkma cnm bnm gercekten anestezi daha iyi hicbisey gormuyosun duymuyosun gozunu acinca bitmis oluyor hani derler ya goz acip kapayincaya kadar aynen oyle hic sıkma kendini insallah dedigin gibi olur hepimiz icin guzel dileklerin icin cok tesekkurler tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…