canım benden de akıntı geliyor. opudan sonra transfere kadar yemem yada içmem gereken bişey varmı biliyormusun?
Teşekkürler cnm, düşünüyorum sebze ağırlıklı beslenmek daha mı mantıklı acaba diye. Acaba proteinden biraz uzak mı durmalıyım, soracağım Pazartesi doktoruma. Gerçi doktorlar da geçiştiriyorlar ama bakalım. Saat kaç sizdemerak ettim!
Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Ağzından bal damlıyor canım benim. opudan sonra yemem içmem gereken bişey varmı? Mesela transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas varya. opudan sonrada yenecek bişeyler varmı canım?
Teşekkür ederim bu dönemde beslenme konusunda ne yapmam gerekiyor yada başka dikkat edeceğim birşey
bu konuda hic bilgim yok arkadasim sorry, ben normal hayatima devam ediyorum..gerci benim transfer ocakta olacakta..sebze agirlikli beslen derim ama et yemeyide ihmal etme..tabiki folik asit..
Hanımlar ben daha sonuç bekliyorum, ben özellikle bir şey yiyip içmedim. Sadece kabız olmamak için bol bol kuru kayısı ve su tüketiyorum, onun dışında da mümkün olduğunca et ve bakliyat tüketiyorum. Tavuktan uzak duruyorum ve hergün organik yumurta yiyorum. Yani pek değişik bir şey yaptığım söylenemez beslenme konusunda. Önceki sayfalarda baya bi konuşuldu bu konular, vaktiniz olursa bir bakın isterseniz, diğer arkadaşlar öneride bulundu diye hatırlıyorum.
teşekkür ederim canım bende genelde o şekilde okudum netten.
aksam ustu 5 e geliyor:) siz yatsaniza yahuu:)
:13: yatalım bari..
bence bir an once uyu, dinlenmis vucut iyidir:) uyku da cok onemli...
sizi bırakamıyorum napim belki bişeyler öğrenirim diyeneyse haklısın daha sabah duş alıcam 8,30 da evden çıkmam lazım. kendine iyi bak ve bana dua et lütfennnnnnn
Hanımlar ben daha sonuç bekliyorum, ben özellikle bir şey yiyip içmedim. Sadece kabız olmamak için bol bol kuru kayısı ve su tüketiyorum, onun dışında da mümkün olduğunca et ve bakliyat tüketiyorum. Tavuktan uzak duruyorum ve hergün organik yumurta yiyorum. Yani pek değişik bir şey yaptığım söylenemez beslenme konusunda. Önceki sayfalarda baya bi konuşuldu bu konular, vaktiniz olursa bir bakın isterseniz, diğer arkadaşlar öneride bulundu diye hatırlıyorum.
Canım ben 1. Denememi orda yaptırdım malesef negatifti Doktorum prf Erol tavmergendi zaten oranın bölüm başkanı ben özeline gidiyordum yeri alsancakta işlemim orda oldu ama Dr cok ukala ve ilgisizldi cok yoğundu merkezde cok kalabalık sadece hemşirelere muhattap oluyorsun bi çoğu kendini beğenmiş ege hanım var Erol beyin kardeşi oda prf ege Nazan tavmergen onu tavsiye ederim cok tatlı bi bayan Erol bey cok yoğun olduğu için opuya o girmişti valla keske direk onun hastası olsaydım ege ünv tüp bebek yaptıranlar topiği var bide oraya bi bak istersen umarım yardımcı olmuşumdurmerhaba,
İstanbul zeynep kamil hastanesinde 1. tüp bebek denememde maalesefnegatif sonuçlandı. 2. tüp bebek denememi izmire taşındığımızdan dolayı ege üniversitesinde denemek istiyorum tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? teşekkürler
Tatlım Darısı bana valla ben bayıltılmaktan cok korkuyorum :18::18:Şu opu bi atlatsam ohhhh dicem benim fobim var kürtajım bile spinal oldu 1. Deneme lokal bu merkez illa uyku diyor anestezi Dr özel konuştu benle zor ikna etti ama hala ikna olmuş değilim çaktırmayınkizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??
Hoşgeldin kuzum seninle beraber topik torpik geziyoruz seni diğer topiklerdende tanıyorummrhb arkadaşlar yeni gördüm burayı
Canım yarın için dualarımız seninle inş güzel haberle gel rapor işini ne yaptın tedavini unuttun rapor için strese girdin ben üzüldüm valla ama inanıyorumki bu sıkıntılar bitecek güzel günler bizimle olucakiyi geceler kızlarrrr
Yarın sabah 9 da kliniğe gidiyorum. bugün klinikten aradılar gece çatlatma iğnemi saatinde yapıp yapmadığımı sordular bende yaptırdım dedim. Sabah 9 ,30 da opum alacak bana dua edin kaliteli olsun yumurtalar. öğleden beri kasıklarımda batma var. Kızlar çatlayınca böylemi oluyor. Acayip tedirginim. Allahım lütfen yumişler kaliteli çıksın. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. :44:
Dualarınızı eksik etmeyinnnn.
Tatlım Darısı bana valla ben bayıltılmaktan cok korkuyorum :18::18:Şu opu bi atlatsam ohhhh dicem benim fobim var kürtajım bile spinal oldu 1. Deneme lokal bu merkez illa uyku diyor anestezi Dr özel konuştu benle zor ikna etti ama hala ikna olmuş değilim çaktırmayınİnş yumuşların bol bol kaliteli kaliteli döllensin sonrada annelerinin sıcacık Rahmi'ne bi güzel konsunlar ve sımsıkı 40 hafta orda kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?