2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

allah sağlıkla bebişini almış olmanı nasip etsin haticimm.. inşallah sımsıkı tutunur annesine ve bir yere gitmez... yalnız bırakmaz annesini:)))

kalinkam canım nasılsın... çok giremiyorum arada girip güzel haberleri okuyorum... kötü haberlerle bende çok üzülüyorum... dualara devam ediyorum... anne olana kadar okumalarıma da devam edeceğim nasipse... allah hepimizin anne olmasını nasip etsin inşallah.... çok öpüyorum arkadaşım...

bu sefer gelecek arkadaşım... az kaldı inşşallah... sen rahat ol... gevşe... şöyle bi tamam de... o da diyecek ki annem şimdi bana hazır... ve koşarak gelecek... hepimiz için okumaya devam ediyorum arkadaşım..dularım seninle ve hepinizle...

yelizcim nasılsın arkadaşım... tedavine karar verdin mi... ne zaman başlayacaksın... hep dua ediyorum arkadaşım ... allah bize de yaşatsın bu mutluluğu diye... çok öpüyorum

allah yardımcın olsun arkadaşım... kaliteli embriyoların olsun ve sana sımsıkı tutunsunlar inşallah...

yelizcim allah yardım etsin arkadaşım... üzülme diyecem ama ne kadar desem de boş... çok üzülüyormuş insan içi yanıyor resmen.. bende hiçbirşeyden zevk almaz oldum... ben hep gülümserdim artık hiç gülemiyorum.. sizin dışınızda kimse bilmiyordu bu yüzden ailem, arkadaşlarım bana ne olduğunu anlamlandıramıyor.. herkes seni beğenmiyoruz diyor ama ne yazık ki veracek cevabım yok..

bak sen ne güzel yeni bir tedavi için yola çıkmışsın inşallah... süreye de takılma arkadaşım.. allah doğru zamanı nasip etsin ki sımsıkı tutunup doğur o güzel bebeişi... çok dua ediyorum arkadaşım ve çok öpüyorum...

yelizcim nasılsın arkadaşım... tedavine karar verdin mi... ne zaman başlayacaksın... hep dua ediyorum arkadaşım ... allah bize de yaşatsın bu mutluluğu diye... çok öpüyorum

meraba canım..iyi olmaya çalışıyorum işte tedaviye önümüzdeki ay başlıaycaz tekrar doktorla görüştük yanlız bi sorun oldu dün eşimden istediği ultrasonda eşimin varikoselinin tekrarladığını öğrendik ve ben dünden beri ne yapacağımı bilemez vaziyette oturup duruyom çok üzgünüm yani doktor ne dicek bilmiyorum bu şeklideyken tüp bebek yapılırmı yoksa iptal mi olur hiç bi fikrim yok
rabbim hepimizin yardımcımız olsun hepimizin canım ne diyebilirim ki....

inşallah canım... duadan başka denilecek bir şey yok canım ne yazık ki... bir de beni düşün benim tekrar deneme şansım bile yok. ben de normal yoldan hamile kalmak için yollar arıyorum dualar ediyorum... allah büyük inşallah bizim içinde ol der..

bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar... güzel haber alanlara, kötü sonuçlar alanlara, transfer olanlara yumurta büyütenlere allah yardım etsin.. dualarım sizinle...Allah hepimize sabır versin.. Bizlere yardım etsin inşallah. Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımız kabul etsin bizi de sağlıklı, hayırlı evlatlarla müjdelesin, anne yapsın inşallah.

Bugün 2. Gun acaba bebisler tutunmuslarmidir yavas yavas korku giriyo icime

kendine stres yapma cnm ne kadar stres o kadar kötü iyi düşün güzel düşün ve hep o ordaymış gibi konuş ben bebeklerimle öyle konuşuyorum gece gündüz umarım tutunmuşlardır rahman ve rahim olan yaradanm hiç bir kulunu boş cevirmesin cumaların yüzü suyu hürmetine efenedimizin yüzü suyu hürmetine günahsız sabilerin yüzü suyu hürmetine inş rahmannn AMİN

Merhaba canlar, bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, yataktan çıkamadım daha.bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor, başımda ağrıyor. Resmen yapıştım yatağa sizler nasılsınız?

Merhaba canlar, bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, yataktan çıkamadım daha.bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor, başımda ağrıyor. Resmen yapıştım yatağa sizler nasılsınız?

Cnm bizim seninle belirtiler ayni seyredio bende bi tuhafim bugun bas donmem var hafif karin ve bel agrimda dun banakan testi yapildi 15 cikti

Bugün 2. Gun acaba bebisler tutunmuslarmidir yavas yavas korku giriyo icime

Canim bende 10aralikta transfer oldum.o yunu saymazsam 3.gun.) bende senin gibiyim cok dusunmemeye calisiyrum ama p.tesiye kadr isten izin aldigimdan evdeyim.insan ister istemez tutmusmudur diye dusunuyor bol dua edelim canim.bol bol fatiha okuyalim insllh

Selam tatlim benim de kasik agrilarim artti kramp tarzi gelmeye basladi ben gun icinde devamli uyukluyorum basim kalkmiyo yastiktan su an anneme geldim onun ev daha sicak bu hormonlar dengemizi alt ust etti vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…