Bizim hormonlar gerçekten tavan yapmış durumda :) az önce kurtlar vadisi izlerken ağladım :) tv de ne yemek görsem canım çekiyor, ne olacak bizim bu halimiz :) inşallahhhh bebelerimin etkisidir bu yaşadıklarım :):):):)
Merhaba canlar, bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, yataktan çıkamadım daha.bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor, başımda ağrıyor. Resmen yapıştım yatağasizler nasılsınız?
Selam tatlim benim de kasik agrilarim artti kramp tarzi gelmeye basladi ben gun icinde devamli uyukluyorum basim kalkmiyo yastiktan su an anneme geldim onun ev daha sicak bu hormonlar dengemizi alt ust etti vallahii
Teşekkürler cnm, düşünüyorum sebze ağırlıklı beslenmek daha mı mantıklı acaba diye. Acaba proteinden biraz uzak mı durmalıyım, soracağım Pazartesi doktoruma. Gerçi doktorlar da geçiştiriyorlar ama bakalım. Saat kaç sizdemerak ettim!
Canim senin kacinci gun oldu transferin? Benim sadece belimde agri oluyor ara ara okadr.;(
Canim bende 10aralikta transfer oldum.o yunu saymazsam 3.gun.) bende senin gibiyim cok dusunmemeye calisiyrum ama p.tesiye kadr isten izin aldigimdan evdeyim.insan ister istemez tutmusmudur diye dusunuyor bol dua edelim canim.bol bol fatiha okuyalim insllh
bu sefer gelecek arkadaşım... az kaldı inşşallah... sen rahat ol... gevşe... şöyle bi tamam de... o da diyecek ki annem şimdi bana hazır... ve koşarak gelecek... hepimiz için okumaya devam ediyorum arkadaşım..dularım seninle ve hepinizle...
Benim 5 aralikta oldu tatlim bugun 8. Gunum sali test gunum allah nasip kismet ederse rabbim yardimcimiz olsun ilk basta fazla agri benim de yoktu bu kadar canim sona yaklastikca artiyo galiba
Cnm bizim seninle belirtiler ayni seyredio bende bi tuhafim bugun bas donmem var hafif karin ve bel agrimda dun banakan testi yapildi 15 cikti
Selam tatlim benim de kasik agrilarim artti kramp tarzi gelmeye basladi ben gun icinde devamli uyukluyorum basim kalkmiyo yastiktan su an anneme geldim onun ev daha sicak bu hormonlar dengemizi alt ust etti vallahii
seni 9 aya kadar düşemiyorum
ben dün akşamdan beri çok kötüyüm. belim dayanılmaz ağrıyor ve kasığım bacağıma doğru. akşam ılık bir duş aldım. o beni rahatlattı çok şükür. şimdi hafif bel ağrım devam ediyor.
Bir de ben bu progestanin fitilini degil ignesini kullaniyorum aman allahim dusman basina kutuk gibi 1 igne vurulurken ayri aci sonrasi ayri aci hemsire cok yagli 1 igne ondan dedi bilmiyorum rabbim dayanma gucu versin hepimize
Arkadaşlar tutunma genelde transferden sonra ki 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bilginize İnşallah sıkısıkıya tutunurlar annelerine :)
istersen bakma burdan herkesi açık açık tehdit ediyorum yolarım siziiiiiiiHayırlısı tatlım, çok sevindim. Inşallah katlana katlana artar değerin :) teyzesi yesin yiğenlerini :)
Evet canım, hayırlısıyla pozitif haberi bir alsak inşallah.
Bende kendimi düşünemiyorum :) bebelerim bi gelsin hayırlısıyla ben onlara gözüm gibi bakarım Allah ın izniyle :)
Benim kasık ağrılarım baya azaldı, sadece arada bıçak saplanır gibi oluyor.
Ne gelirse Rabbimden. Hayırlı haberler gelir inşallah. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlara vesile kılsın inşallah.
Canim bende progestan igne ve fitil kullaniyrum devlette vurduruyorum her aksam butun hemsireler ayni seyi diyor bu yagli seyi hic vurmak istemiyrum diyorlar)tabi biz zevkle vurduruyruz ) ama ben clexane dan dertliyim.gobegim morardi vurmaktan;(((
anam kızlar noluyonuz dökülüyonuz bugün hepiniz.... kalkın ttoplanın bugün cuma abdest alın dua edin canlarım bakın ozaman rahatlıcaksınız.......yeğenlerimizide strese sokucanızz beeeee valla yolarım sizi heeee iyi bakın onlara
Amin canim insallh.ben ilk 5gun diye okumustum.ozman tutunuyr diye.doktormu soyledi sana canim??
Hep senin bu yiğenlerin sebep bunlara :) kafam kalkmıyor yastıktan resmen. Allahım sen buradaki tüm kardeşlerimi gör Ya Rabbim. Şu yaşadıklarımıza ilaç olsun diye bizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle. Amiiinnnn. Cuma duamızı da yaptım. Aminleri bekliyorum. Hepinizi özellikle yeğenlerimi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?