2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canlar, bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, yataktan çıkamadım daha.bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor, başımda ağrıyor. Resmen yapıştım yatağa sizler nasılsınız?

ben dün akşamdan beri çok kötüyüm. belim dayanılmaz ağrıyor ve kasığım bacağıma doğru. akşam ılık bir duş aldım. o beni rahatlattı çok şükür. şimdi hafif bel ağrım devam ediyor.

Selam tatlim benim de kasik agrilarim artti kramp tarzi gelmeye basladi ben gun icinde devamli uyukluyorum basim kalkmiyo yastiktan su an anneme geldim onun ev daha sicak bu hormonlar dengemizi alt ust etti vallahii

Canim senin kacinci gun oldu transferin? Benim sadece belimde agri oluyor ara ara okadr.;(

canım opudan sonra bilmiyorumda benim doktorum bişi demedi ama transferden sonra bol bol protein agırlıklı beslen demişti

Canim senin kacinci gun oldu transferin? Benim sadece belimde agri oluyor ara ara okadr.;(

Benim 5 aralikta oldu tatlim bugun 8. Gunum sali test gunum allah nasip kismet ederse rabbim yardimcimiz olsun ilk basta fazla agri benim de yoktu bu kadar canim sona yaklastikca artiyo galiba

Arkadaşlar tutunma genelde transferden sonra ki 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bilginize İnşallah sıkısıkıya tutunurlar annelerine :)

Bir de ben bu progestanin fitilini degil ignesini kullaniyorum aman allahim dusman basina kutuk gibi 1 igne vurulurken ayri aci sonrasi ayri aci hemsire cok yagli 1 igne ondan dedi bilmiyorum rabbim dayanma gucu versin hepimize

Güzel arkadaşlarım bu mübarek günde diliyorum Allahım size de,diğer negatif alan arkadaşlarıma da,bekleyen umudu olan olamayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

cnm güzbaharım saol kardeşim allah razı olsun güzel dileklerin için sen nasılsın topladınmı kendini iyisin dimi kardeşim bizler hep yanındayız sakın kendini yanlız hissetme unutmaki burdada senin koacamannnnnn bi ailen var seni çok seviyoruzzzzz

Benim 5 aralikta oldu tatlim bugun 8. Gunum sali test gunum allah nasip kismet ederse rabbim yardimcimiz olsun ilk basta fazla agri benim de yoktu bu kadar canim sona yaklastikca artiyo galiba

Canim benimde 3.gun daha cok basindayim) kendimi cok dinlemek istemiyorum.suram buram agriyor diye ama arda bir bel agrisi giriyr okadr. Rabbim yuzunu guldursun insallh sali gunune cok az kalmis.rabbim hepimize pozitifi gorup saglikla kucagikiza almayi nasip etsin

Cnm bizim seninle belirtiler ayni seyredio bende bi tuhafim bugun bas donmem var hafif karin ve bel agrimda dun banakan testi yapildi 15 cikti

Hayırlısı tatlım, çok sevindim. Inşallah katlana katlana artar değerin :) teyzesi yesin yiğenlerini :)

Selam tatlim benim de kasik agrilarim artti kramp tarzi gelmeye basladi ben gun icinde devamli uyukluyorum basim kalkmiyo yastiktan su an anneme geldim onun ev daha sicak bu hormonlar dengemizi alt ust etti vallahii

Evet canım, hayırlısıyla pozitif haberi bir alsak inşallah.

seni 9 aya kadar düşemiyorum

Bende kendimi düşünemiyorum :) bebelerim bi gelsin hayırlısıyla ben onlara gözüm gibi bakarım Allah ın izniyle :)

Benim kasık ağrılarım baya azaldı, sadece arada bıçak saplanır gibi oluyor.

Ne gelirse Rabbimden. Hayırlı haberler gelir inşallah. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlara vesile kılsın inşallah.

Bir de ben bu progestanin fitilini degil ignesini kullaniyorum aman allahim dusman basina kutuk gibi 1 igne vurulurken ayri aci sonrasi ayri aci hemsire cok yagli 1 igne ondan dedi bilmiyorum rabbim dayanma gucu versin hepimize

Canim bende progestan igne ve fitil kullaniyrum devlette vurduruyorum her aksam butun hemsireler ayni seyi diyor bu yagli seyi hic vurmak istemiyrum diyorlar)tabi biz zevkle vurduruyruz) ama ben clexane dan dertliyim.gobegim morardi vurmaktan;(((

Son düzenleme:
anam kızlar noluyonuz dökülüyonuz bugün hepiniz.... kalkın ttoplanın bugün cuma abdest alın dua edin canlarım bakın ozaman rahatlıcaksınız .......yeğenlerimizide strese sokucanızz beeeee valla yolarım sizi heeee iyi bakın onlara

istersen bakma burdan herkesi açık açık tehdit ediyorum yolarım siziiiiiii yeğenlerime iyi bakınnnnnnn

Canim bende progestan igne ve fitil kullaniyrum devlette vurduruyorum her aksam butun hemsireler ayni seyi diyor bu yagli seyi hic vurmak istemiyrum diyorlar)tabi biz zevkle vurduruyruz) ama ben clexane dan dertliyim.gobegim morardi vurmaktan;(((

Evet tatlim valla ignenin ucu da kocaman oluyo bakmiyom artik napalim hersey bebislerimiz icin rabbim onlari bize bagislasin insan evladi icin her aciya gogus geriyo rabbim guc veriyo

Hep senin bu yiğenlerin sebep bunlara :) kafam kalkmıyor yastıktan resmen. Allahım sen buradaki tüm kardeşlerimi gör Ya Rabbim. Şu yaşadıklarımıza ilaç olsun diye bizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle. Amiiinnnn. Cuma duamızı da yaptım. Aminleri bekliyorum. Hepinizi özellikle yeğenlerimi öpüyorum.

Ben bu gün bir saflık yaptım . Calıstıgım hastaneye gittim ve gitmişkende test yaptırdım. Transver günüm pazartesiydi benim test tarihim 20 siydi. Ve 3.57 yani negatif cıktı.

benim yeğenim yapar yatağada düşürür ayağada kaldırır sizin göreviniz onlara iyi bakmak okadarrrrrrrrrr tememmi ulennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…