2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Güzel arkadaşlarım bu mübarek günde diliyorum Allahım size de,diğer negatif alan arkadaşlarıma da,bekleyen umudu olan olamayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

amin inşallah arkadaşım... allah razı olsun... allah gönlünde anne olma arzusu olan herkese nasip etsin inşallah... sizlerde sağlıkla kucaklarınıza alın, koklayın, yetiştirin inşallah canım...

canım opudan sonra bilmiyorumda benim doktorum bişi demedi ama transferden sonra bol bol protein agırlıklı beslen demişti

Yok cnm yanlış anladın sanırım, benim negatif çıktı" önümüzdeki ay dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Bu süreçte nasıl kötü hormonlardan, ilaçlardan kurtulurum diye sormuştum.

benim yeğenim yapar yatağada düşürür ayağada kaldırır sizin göreviniz onlara iyi bakmak okadarrrrrrrrrr tememmi ulennnnn

Temem :) kız bunlar daha varlığı kesin değilken canımıza okuyor, belli olunca Allah cümlemize sabır versin. Kuzularım benim, canım yavrularım severim sizi ben :) bebelerimin de sevdim, hergün seviyorum böyle, yoksa küsüyorlar :)

Kızlar merhaba bugun sabah yumurtalarım toplandı 😊11 tane toplamışlar inşallah guzel bebislerim olur!buarada işlemim cok ama cok rahatti suandada hiçbir ağrım yok,opu olacak olan arkadaslar sakın korkmasın ,yarımadayı haber vereceklermis durumlarını dua edin benim icin olur mu yumoslar dollensin guzel guzel😊

Ben bu gün bir saflık yaptım . Calıstıgım hastaneye gittim ve gitmişkende test yaptırdım. Transver günüm pazartesiydi benim test tarihim 20 siydi. Ve 3.57 yani negatif cıktı.

Canim ne yaptin sen ?daha 5.gun niye moralini bozuyorsun.test gunumuz 12.gun ..11.gun negatif olup 1-2 gun icindw pozitif gorenler var.yapmayin bunca zaman beklemisiz.ben test gunum gecince bile yapabilirim sahsen))

Allah razı olsun arkadaşım... toparladım mı aslında çok bilmiyorum... ama tedavinin dışında kendimce yapabileceğim normal gebelik için bir şeyler arıyorum.. KK da okudum pre seed diye bir jel varmış almayı düşünüyorum.. ovulasyon testi araştırıyorum... Birde eşimin sperlerinde çok problem vardı kür ya da ilaç araştırıyorum içer mi bilmem ama ben arayıştayım işte. Eşim asla 2. bir tedaviden bahsettirmiyor.. yine de dua ediyorum.. allhım yalvartmadan kendi içine istek versin de tekrar tüp deneyeyim diye.. aslında asıl duam eşime muhtaç olmadan normal gebe kalmak... :)))

sonuçta her ne olursa rabbimin izni ile olur. O gönlümdekini hem hayırlı hem nasip etsin inşallah... sizlerinde gönüllerinizdekini hem hayırlı hem nasip etsin hepimizi anne etsin inşallah...

allah tüm dualarımızı kabul etsin...çok öpüyorum sizi çok seviyorum

Yok cnm yanlış anladın sanırım, benim negatif çıktı" önümüzdeki ay dondurulmuşla devam etmeyi düşünüyorum. Bu süreçte nasıl kötü hormonlardan, ilaçlardan kurtulurum diye sormuştum.

pardon canım ya ( gecmiş olsun inşaallah bu denemen son denemen olurda bebişiniii kucagına alırsınnn

Bence iyi ama daha erken degil micanim

Kuzum senden. Haber bekliyordum hatta. Diğer topiğe sana bişeyler yazdım gözünaydın dualarım seninle inş hersey güzel olacak

heh şöle hergün sev onları konuş muhabbet etki sıkı tutunsunlar ona göre

güzbaharım cnm arkadaşım benimde eşimin spermleri sıfırdı yani hiç yoktu seninkinde gene vardır azda olsa ben sabah akşam nohut haşladım suyunu içirdim ve bide havuç suyu keçi boynuzu haşladım içirdim bunları yap bak daha güzel sonuç alıcaksın emin ol ben aldıysam sende alırsın bitanem

Arklar bende keciboynuzu yaptim ise yaramadi hatta azaltti Dr keciboynuzu cinsel istek arttirir baska ise yaramaz dedi cok uzulmustm dikkat edin var olanda gitmesin

Arklar bende keciboynuzu yaptim ise yaramadi hatta azaltti Dr keciboynuzu cinsel istek arttirir baska ise yaramaz dedi cok uzulmustm dikkat edin var olanda gitmesin

Canim bende gecen sene esime yaptim zaten az idi iyice azaldi esimde bagirip cagirdi bidaha kullanmicam diye.ona bagladi bidahada icmedi.ama fyadasini gorende cok.yinede dikktli kullanmak lazim

ayşenurcum tebrikler canım inş katlanır değerin

benim moralim sıfır :2: hiç bişeye odaklanamıyorum kasık ağrım çok yok o yüzden çok umutsuzum arada adet olcam gibi ağrım var 6.günüm daha merak ediyorum hala benimlemidir
gerçi çok okudum hiç bir belirtisi olmayıp hamile olan çokmuş ama kendime anlatamıyorum bunu

Son düzenleme:
Canim ne yaptin sen ?daha 5.gun niye moralini bozuyorsun.test gunumuz 12.gun ..11.gun negatif olup 1-2 gun icindw pozitif gorenler var.yapmayin bunca zaman beklemisiz.ben test gunum gecince bile yapabilirim sahsen))

Ayy ne bileyim laboratuvar görünce gaza geldim. Hastanede çalışmanın dezavantaji.

Kizlar bisi soracagim bu claxane gobek ignesi cok yakiyor.bide gobek cevrem morardi.yanlismi vuruyorum acaba??
doğru yapıyosundur korkma iğneyi nerene yaparsan yap morarıyo öle bi etkisi var ...ben koldan yapıyodum iki kolumda mosmordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…