2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar tutunma genelde transferden sonra ki 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bilginize İnşallah sıkısıkıya tutunurlar annelerine :)

merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyo

doğru yapıyosundur korkma iğneyi nerene yaparsan yap morarıyo öle bi etkisi var ...ben koldan yapıyodum iki kolumda mosmordu

Ya bi ara dedimki progestan ile bareber gideyim hemsireye diyeyim bide sen vur bakalim nasil yapiyorsun) saga vurdum kor.yakina vurdum mor.uzak oyle keza) ama herkeste oyleyse sikinti yok sagolasin canim

merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509

Yani soyle benim 5.gun embr. Ozaman transferden sonra 2-3 .gun olmasi lazim? Hadi bakalim insallh insallh hepimiz pozitifi gorelim

herkeze merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlar...bendaha öncede yazmıştı bu topiği 5 aralıkte opu olmuştum iki yumoşum vardı opu dan sonraki gün biri istene büyüklüğe geldi dölendi diğeri büyümemişti soru sormuştum dölenme ne zaman olur diye sizlere arkadaşlar..neyse o mucize tek yumoşum dölendi 5 hücereli emriyo oldu ve tranferim 9 aralık günü gerçekleşti çok şükür...test tarihim 21 aralık..benimle aynı tarihlerde test yaptırcak olan arkadaşlar inş hepimiz hamş haberleri veririz...kızlar bende transferin 3 günü itibariyle kasıklarda ayağ kalkınca ani kramplar oldu 3 yada dötr kere...4 günü ise bir ara adet sancısı gibi sancım oldu..bugün itibariyle 5 gün ve kasıklarda ani bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo ...sizdeki beliritler neydi arkadaşlar...

Selam kızlar bugün lucrin 2. gün ve ignemi kendim yaptım hala şoktayım :)) bu iğne bende halsizlik baş ağrısı yaptı sizde de olmuşmuydu ?

merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509

benim 5. gün embriyosu transferden sonra iki üç gün kasık ağrım oldu batmalar hatta vajinaya doğru
inşallah tutunmuştur şuan sadece adet ağrım var arada batma çok yok

[h=1]Embriyo Transferi Sonrası Gebelik Ne Zaman Belli Olur?[/h]
Tüp bebek tedavisi sonrasında ilk gebelik sonucu embriyo transferinden 10-12 gün sonra yapılması istenen b-hCG testi sonucudur. Pek çok çiftin bilgi ve beklentisinin aksine aslında gebelik yumurta toplama işlemi sonrasında 5-7 gün içerisinde oluşmaktadır. Yani eğer embriyo transferi 5.gün blastosist aşamasında yapılmış ise ve şartlar yeterli ise aslında o gün veya bir sonraki gün embriyonun rahim duvarına tutunması ile gebelik gerçekleşir. Testin embriyo transferinden belirli bir gün sonra yapılmasının istenmesinin nedeni, gebelik tanısı konması amacı ile ölçülen hormon değerinin ancak bu aşamada sağlıklı olarak değerlendirilebilmesidir. Bu test sonucuna göre gebelik oluşup oluşmadığı ve kesin olmamakla birlikte sonuçtaki değere göre de aslında gebeliğin ilerleyip ilerlemeyeceği anlaşılır. İleriki günlerde tekrarı yapılan bu testteki hormon değerlerinin artışına bakılarak gebeliğin ilk aşaması hakkında bir yorum yapılabilir. Bununla birlikte tüp bebek merkezleri için daha önemli olan sonuç, gebeliğin 8.haftasında yapılan ultrasonografik değerlendirme sonucu kese veya kalp atışının görülüp görülmemesidir.buyrunuuzz

canım benimde 5 günüm umutsuzluk yok..bebişlerimiz yolda inş Allahında izniyle...test tarihin ne zaman canım senin...

17 si canım zaman geçmiyooo adet ağrım var hafif hafif
bozmim moralimi diyorum olmuyo elimde değil korkuyorum 8 yıl oldu sanki ben hiç anne olamıcam gibi geliyo
Ama bugünümüze RABBİM in verdiği vermediği herşeye şükürler olsun

sağolasın canık benim ALLAH razı olsun bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarını kabul eylesin inşallah,bende hamd olsun iyiyim genetik bazı testler için kan verdik eşimle birlikte 1 ay sonra çıkacak bu pazartesi rahim filmi çektireceğim inşallah ocak adeti bitiminde histereskopi olacak bu arada bal tarçın çörek otu kürüne başladım adetime 10 gün kala soğan krü yapıcam eşimede keçi boynuzu kürüne başlıycam bugün canım bu arada belki sen bilirsin bana bi teyze boylama diye bişeyden bahsetti yapacak olan kişi kur'an ı okuyan namazında islama uygun yaşayan bi teyze ama acaba doğru bişeymi diye çok tereddütte kaldım hiç duydun mu biliyo musun yardımcı olursan çok sevinirim sanırım kur'an dan ayetler esma'ül hüsnalarla yazılıyomuş .Allah nasip kısmet ederse şubat adetiyle tekrar başlıycaz Allah ın inşallah bu 2 ay içinde bana mucizelerinden nasip eder doğalla yolla olur inşallah... sen nasılsın kendini toparlayabildin mi Rabbim yar ve yardımcın oldun sevgi ve dua ile kardeşim :))

Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatif bugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?

Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatif bugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?

Idrar testi mi yaptın? Idrar testinde çıkmadığı burda bir sürü arkadaş tarafından onaylandı pozitif sonucu olanlar da, eğer öyleyse şimdiden canını sıkma..

Son düzenleme:
Idrar testi mi yaptın? Idrar testinde çıkmadığı burda bir sürü arkadaş tarafından onaylandı pozitif sonucu olanlar da, eğer öyleyse şimdiden canını sıkma..

Evet canım ya idrar yaptım, benim beyin acelesi de şu 2 tane yerleştirdiler, ikizse erken belli olur diyor. Rabbim bizleri heveslendirip de kursağımızda bırakmasın :'(

canım drumu aradım daha doğrusu eşime arattım kesinlikle salıya kadar test istemiyorum dedi
ilaçlardan pozitifte çıkabilir negatifte etkiler sizi dedi
belirti olması gerekmez çok erken demiş
hatta ben umutluyum sizden rahat olun ben rahatım demiş hayırlısı inşallah RABBİM nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…