- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
Arkadaşlar tutunma genelde transferden sonra ki 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bilginize İnşallah sıkısıkıya tutunurlar annelerine :)
doğru yapıyosundur korkma iğneyi nerene yaparsan yap morarıyo öle bi etkisi var ...ben koldan yapıyodum iki kolumda mosmordu
merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509
merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509
Selam kızlar bugün lucrin 2. gün ve ignemi kendim yaptım hala şoktayım :)) bu iğne bende halsizlik baş ağrısı yaptı sizde de olmuşmuydu ?
benim 5. gün embriyosu transferden sonra iki üç gün kasık ağrım oldu batmalar hatta vajinaya doğru
inşallah tutunmuşturşuan sadece adet ağrım var arada batma çok yok
canım senin kaçıncı günün bugün..
6. gün canımçok mutsuz hissediyorum kendimii
Slm bende tam tersi böyle yerimde duramamıştım bi hiperaktiflik gelmişti üstüme birde sinir yapmıştı
canım benimde 5 günüm umutsuzluk yok..bebişlerimiz yolda inş Allahında izniyle...test tarihin ne zaman canım senin...
kalinkam canım nasılsın... çok giremiyorum arada girip güzel haberleri okuyorum... kötü haberlerle bende çok üzülüyorum... dualara devam ediyorum... anne olana kadar okumalarıma da devam edeceğim nasipse... allah hepimizin anne olmasını nasip etsin inşallah.... çok öpüyorum arkadaşım...
Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatifbugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?
Idrar testi mi yaptın? Idrar testinde çıkmadığı burda bir sürü arkadaş tarafından onaylandı pozitif sonucu olanlar da, eğer öyleyse şimdiden canını sıkma..
canım drumu aradım daha doğrusu eşime arattımKızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatifbugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?
Hayırlısı canım, inşallah 17 sinde burayı pozitif bombardımanına tutarız :)
Evet canım ya idrar yaptım, benim beyin acelesi de şu 2 tane yerleştirdiler, ikizse erken belli olur diyor. Rabbim bizleri heveslendirip de kursağımızda bırakmasın :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?