Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatifbugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?
İns cnmm benim agrilar gittikce artio heran adet olacam sanki
merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509
canım drumu aradım daha doğrusu eşime arattımkesinlikle salıya kadar test istemiyorum dedi
ilaçlardan pozitifte çıkabilir negatifte etkiler sizi dedi
belirti olması gerekmez çok erken demiş
hatta ben umutluyum sizden rahat olun ben rahatım demişhayırlısı inşallah RABBİM nasip eder...
İns cnmm benim agrilar gittikce artio heran adet olacam sanki
Cnm idrardaa cikmayabilir uzme sakin kendini bekle saliya cok.az kaldi hep birlikte hayirli haber vericez ins
idrar testine güvenme lütfen. moralinide bozma. kan testinin zamanını bekle. pozitif düşün pozitif olsun inşallah...
Valla canlarım pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah'tan hayırlısı bakalım. Sadece Rabbim isterse olur, bunun farkındayım. Ama moralim bazen bozuluyor, bazen sebepsiz yere yüreğim daralıyor, ağlıyorum. Allahım hepimizi anne olma mertebesine eriştin Ya Rabbim.
17 sinde sonucu alacak kimler vardı canlar? Ayşenur, nazarboncugu, sevgiaşk, ben başka kimler vardı hatırlayamadım?
Valla canlarım pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah'tan hayırlısı bakalım. Sadece Rabbim isterse olur, bunun farkındayım. Ama moralim bazen bozuluyor, bazen sebepsiz yere yüreğim daralıyor, ağlıyorum. Allahım hepimizi anne olma mertebesine eriştin Ya Rabbim.
17 sinde sonucu alacak kimler vardı canlar? Ayşenur, nazarboncugu, sevgiaşk, ben başka kimler vardı hatırlayamadım?
ayşenurcum tebrikler canım inş katlanır değerin
benim moralim sıfır :2: hiç bişeye odaklanamıyorum kasık ağrım çok yok o yüzden çok umutsuzum arada adet olcam gibi ağrım var6.günüm daha merak ediyorum hala benimlemidir
gerçi çok okudum hiç bir belirtisi olmayıp hamile olan çokmuş ama kendime anlatamıyorum bunu
Cnm col sagol umarim.kimyasal degildir 17 sinde guzel bi sonuc alirmm bence kuzularin seninledir cnm ole dusun ben hep 3 kisi yasiorum.elim karnimda konusuorum onlarla la havle cekiorum karnimi sivazlayarak insan bi nebzede olsun rahatlio cnm sende yap
sağolasın canık benim ALLAH razı olsun bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarını kabul eylesin inşallah,bende hamd olsun iyiyim genetik bazı testler için kan verdik eşimle birlikte 1 ay sonra çıkacak bu pazartesi rahim filmi çektireceğim inşallah ocak adeti bitiminde histereskopi olacak bu arada bal tarçın çörek otu kürüne başladım adetime 10 gün kala soğan krü yapıcam eşimede keçi boynuzu kürüne başlıycam bugün canım bu arada belki sen bilirsin bana bi teyze boylama diye bişeyden bahsetti yapacak olan kişi kur'an ı okuyan namazında islama uygun yaşayan bi teyze ama acaba doğru bişeymi diye çok tereddütte kaldım hiç duydun mu biliyo musun yardımcı olursan çok sevinirim sanırım kur'an dan ayetler esma'ül hüsnalarla yazılıyomuş .Allah nasip kısmet ederse şubat adetiyle tekrar başlıycaz Allah ın inşallah bu 2 ay içinde bana mucizelerinden nasip eder doğalla yolla olur inşallah... sen nasılsın kendini toparlayabildin mi Rabbim yar ve yardımcın oldun sevgi ve dua ile kardeşim :))
güzbaharım cnm arkadaşım benimde eşimin spermleri sıfırdı yani hiç yoktu seninkinde gene vardır azda olsa ben sabah akşam nohut haşladım suyunu içirdim ve bide havuç suyu keçi boynuzu haşladım içirdim bunları yap bak daha güzel sonuç alıcaksın emin ol ben aldıysam sende alırsın bitanem
inşallah canım bu arada bende 1 tane kuzu var :) 4 tanede buzlukta :)
inşallah canım dr herşey normal bozmayın moralinizi demiş eşime arattırdımbugün adet ağrım var hafif hafifi iyiye işarettir inşallah inşallah seninde değerin kat kat olur ben sadece neden kasıklarımda batma yok diye taktım ilk 2 3 gün vardı hemde vajinaya doğru
ama şuan vajinaya doğru batma var çok hafif hayırlısı herşeyin akıntım geliyo adet olcam diye ödüm kopuyo gerçi adet içinde çok erken :44:
Bendede yok cnm batma gecti onlar bel agrim yogun bugun
Cnm banada sebepsiz yere huzun basio cok.normal uzmeyelim kendimiziki bebisler rahatca tutunsunlar
Canimm 17sinde hamis patlamasi olur insallahh kuzumm 1 arkadas daha vardi sanki uzun zamandir gorunmuyo bukezolsun du galiba arkadas
canım bende sni merak ettiğim için girdim nete Allah böyle uygun gördü demekki herşeyin hayırlısı üzme kendini benimde ilk deneme negatif 2 ve 3.denemeler kimyasal gebelik oldu şimdi araştırmalar yapılıyo benim embriyoların hepsi çok kaliteliydi hatta doktor kesin gözüyle bakıyodu ama olmadı demekki asip değilmiş...testlerim falan 2 ay sürecek sanırım şubatta kısmetse yine koşturmaca başlayacak ama ben canı gönülden inanıyorum bigün olacak Allah'ın izni ile inşallah...
canım bu arada değerin düşüşe geçmediği için dış gebelik riskin var o yüzden mutlaka testini tekrarla için rahat etsin.
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar... güzel haber alanlara, kötü sonuçlar alanlara, transfer olanlara yumurta büyütenlere allah yardım etsin.. dualarım sizinle...Allah hepimize sabır versin.. Bizlere yardım etsin inşallah. Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımız kabul etsin bizi de sağlıklı, hayırlı evlatlarla müjdelesin, anne yapsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?