2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

cnm gözün aydın rabbim bizim yüzümüze de baksın inş bizleride sevindirsin allahım sorunsuz bir hamilelik gecirmeni nasi etsin saglıkla al yavrunu kucagına

kızlar kan verdim saaat 10.15 gece bir saaat sonra çıkacak çok stresliyim o kadar duygusaol oldumki artık en zor ana geldim birde telefonda söylemiyorlar tekrar polikinlige gidecem ayaklarımın bagı çözülüyorr ben napıcam şimdi stresten aglıyorum

nerdesin kızım ya özlettin kendini sana pc alcam sonunda şu eşine söylede az anlayışlı olsun yaa burda konuşuyoruz demi

hani bana öle bi iyilik yapsan ne iyi olur....şaka bi yana kızımda akşama kadar zaten pc bende sen yoksun ya akşamda adamgeliyo yemek falan derken okye geçiyo 12 kalkıyo o saatten sonrada ben girmiyom yoksunuz diye gündüzler torbayamı giriyo kızım napıyon gel arada işte bebem yaaa bende öşlüyom şeni

Kızlar adet olcak gibi ağrım var korkuyorum yaa 6.gunum bugun :18:
Karnım şiş inş bişey olmaz ......

ne olur pozitif düşün. bak ben baştan beri nelerle uğraştım. bende seninle birlikte dua edeceğim. bebişini yada bebişlerini kucağına alacaksın Allahımın izniyle herkesde farkı göstergeler oluyor kiminde hiçbir belirti bile olmuyor. hem sizler demiyormuydunuz hep iyi düşünmek lazım diye lütfen gülüm.

ben çalıştığım için sabah 7,30 akşam 7,30 da yapıyordum. gonal f i de 8 de yaptım hep. (7-9 arası demişlerdi) diğer sorduğunu bende bilmiyorum canım çünkü benim çok ağrım olduğu için eşim çok anlayışlı hiçbişey yapmadık.dün opum vardı bu aşamada zaten yasakmış.

ağlama canım benim eminim herşey yolunda gidecek. stres iyi bişey değil ben çok iyi öğrendim onu. güzel haberlerini bekliyorum.

lütfen pes etme. belirtiler herkesde değişiyor. bazılarında belirti bile olmuyormuş. ağlama gülüm bebişlerde üzülür. sen eşinden seninle aynı şeyleri düşünmesi bekleyemezsin. o erkek yaratılışı farklı. lütfen yapma. sakın jeli falan kesme dua et allahım yardım eder. derin bir nefes al bir hava al ne bileyim yürüyüş yap sinemaya git kafan dağılsın.

slm kızlar bayadır gelemedim kötü bir ay geçirdim neyse konuya girmeyim inş hepiniz iyisinizdir
benim tedavi diger aya kaldı 1,2 santim kist için ertelendi böyle bir durum yaşayan oldumu içinizde
bu arada hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ALLAH tamamını erdirsin saglıkla kucaklarına almayıda nasip etsin İNŞ

test sonucu bekleyen arkadasımında RABBİM yüzüne gülsün Tüm kalbimle AMiN

ağlama canım benim eminim herşey yolunda gidecek. stres iyi bişey değil ben çok iyi öğrendim onu. güzel haberlerini bekliyorum.

Canım seni aradılarmi yumoslarin durumu ile ilgili bana hala dönüş yapan yok,zaman geçtikçe endişeleniyorum sanirim😌

Kist yuzunden niye ertelenfiki benim 8 cmlik kistle yapildi

Canım seni aradılarmi yumoslarin durumu ile ilgili bana hala dönüş yapan yok,zaman geçtikçe endişeleniyorum sanirim😌

canım beni sabah 10 gibi aradılar çok iyi gidiyorlarmış. yumurtalar spermi kabul ettiler bugün bölünmeye başlayacaklar dediler. pazartesi transferin olacak dediler. Az toplandı ama fire yok şimdilik. allahımın izniyle iyi gidecek.

canım meraklanıp strese girme sen ara olmazsa eğer beni aramasalardı ben arayacaktım bugün. birde bana pazartesi bomba gibi geleceksin söz ver dediler. ben başlarda işyerinden dolayı çok stresliydim de...

hadi ara da bana da haber ver tatlım. bende merak ettim.

CNm aradım ama biz donecek size dediler😌4e kadar donceklermis neyse kısmet artık bekleyeceğiz mecbur😊senin yumoslar açık sevindim CNm önemli olan kac tane olduğu degil kalitesi zaten 1tane yeter bize😊aradıklarında yazarım mutlaka sana

geç olsun güç olmasın. bak güzel haber gelecek. bak gör yumişlerin kaliteli. bence de çok yumurtanın önemi yok. kaç tane transfer edeceklerini bile bilmiyorum. zaten. bitanem 1 tane olsun allahım sağlıklı ikizzzzzzzzzzzzzzzzz versin. canım haber bekliyorum.

canım daha çok erken endişelenmen için yerleşme 3. günde oluyormuş gereksiz düşüncelerle yorma kendini ayrıca havalar çok soguk zaten üşümen onla alakalıdır kesinlikle umutsuzluga kapılma çok erken çünkü HAYIRLI haberlerle İNŞ RABBİM güldürsün yüzünü AMİN

Son düzenleme:
Kist yuzunden niye ertelenfiki benim 8 cmlik kistle yapildi
bilmiyorum valla artık iyice şüpe etmeye basladım kıbrısta yaptıracagım acaba baska bekletilermi var çözemedim yumurtaları mı mı alacaklar diye korkuyorum valla sartlarım sadece kıbrısa elveriyor 2 merkezle görüştüm tüp bebek sorumlusu aradım istersen hemen baslarım dedi doktorumla konustu sizin için hayırlı olan diğer ay dedi kesti attı kafam çok karıstı

Himm durumun ne tam olarak bilmiorum ama brnim doktorum yumurtan olduktan sonra kistin bi zarari yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…