sıra sende cnm biliyosun bnm 6.gün testim negatif 8.gün testim pozitif seninde böle olacak görürsün bak
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee
nerdesin kızım ya özlettin kendini sana pc alcam sonunda şu eşine söylede az anlayışlı olsun yaa burda konuşuyoruz demi
Kızlar adet olcak gibi ağrım var korkuyorum yaa 6.gunum bugun :18:
Karnım şiş inş bişey olmaz ......
kızlar kan verdim saaat 10.15 gece bir saaat sonra çıkacak çok stresliyim o kadar duygusaol oldumki artık en zor ana geldim birde telefonda söylemiyorlar tekrar polikinlige gidecem ayaklarımın bagı çözülüyorr ben napıcam şimdi stresten aglıyorum
Günaydınnn kızzlaarrrrBugun Bismillah diyip Lucrinime baslıyorum :18: Allahım hepimizin işini rast getirsin O kadar şey okudum buralarda, ama şimdi herşeyi unutmuş gibiyim. Başlayan arkadaslara iki sorum olcak:
1-Bu Lucrini saat kaçta vurulayım sizce???
2- ŞeyyyyLucrin kullanırken cinsel ilişki yasak mı? Yoksa yumurta geliştiricilere başlayınca mı yasaklancak?
Hepinize kucak dolusu sevgiler, dünya tatlısı bebişler inşallah
kızlar kan verdim saaat 10.15 gece bir saaat sonra çıkacak çok stresliyim o kadar duygusaol oldumki artık en zor ana geldim birde telefonda söylemiyorlar tekrar polikinlige gidecem ayaklarımın bagı çözülüyorr ben napıcam şimdi stresten aglıyorum
Transferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
ağlama canım benim eminim herşey yolunda gidecek. stres iyi bişey değil ben çok iyi öğrendim onu. güzel haberlerini bekliyorum.
Kist yuzunden niye ertelenfiki benim 8 cmlik kistle yapildislm kızlar bayadır gelemedim kötü bir ay geçirdim neyse konuya girmeyim inş hepiniz iyisinizdir
benim tedavi diger aya kaldı 1,2 santim kist için ertelendi böyle bir durum yaşayan oldumu içinizde
bu arada hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ALLAH tamamını erdirsin saglıkla kucaklarına almayıda nasip etsin İNŞ
test sonucu bekleyen arkadasımında RABBİM yüzüne gülsün Tüm kalbimle AMiN
Canım seni aradılarmi yumoslarin durumu ile ilgili bana hala dönüş yapan yok,zaman geçtikçe endişeleniyorum sanirim😌
canım beni sabah 10 gibi aradılar çok iyi gidiyorlarmış. yumurtalar spermi kabul ettiler bugün bölünmeye başlayacaklar dediler. pazartesi transferin olacak dediler. Az toplandı ama fire yok şimdilik. allahımın izniyle iyi gidecek.
canım meraklanıp strese girme sen ara olmazsa eğer beni aramasalardı ben arayacaktım bugün. birde bana pazartesi bomba gibi geleceksin söz ver dediler. ben başlarda işyerinden dolayı çok stresliydim de...
hadi ara da bana da haber ver tatlım. bende merak ettim.
CNm aradım ama biz donecek size dediler😌4e kadar donceklermis neyse kısmet artık bekleyeceğiz mecbur😊senin yumoslar açık sevindim CNm önemli olan kac tane olduğu degil kalitesi zaten 1tane yeter bize😊aradıklarında yazarım mutlaka sana
canım daha çok erken endişelenmen için yerleşme 3. günde oluyormuş gereksiz düşüncelerle yorma kendini ayrıca havalar çok soguk zaten üşümen onla alakalıdır kesinlikle umutsuzluga kapılma çok erken çünkü HAYIRLI haberlerle İNŞ RABBİM güldürsün yüzünü AMİNTransferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
Kist yuzunden niye ertelenfiki benim 8 cmlik kistle yapildi
bilmiyorum valla artık iyice şüpe etmeye basladım kıbrısta yaptıracagım acaba baska bekletilermi var çözemedim yumurtaları mı mı alacaklar diye korkuyorum valla sartlarım sadece kıbrısa elveriyor 2 merkezle görüştüm tüp bebek sorumlusu aradım istersen hemen baslarım dedi doktorumla konustu sizin için hayırlı olan diğer ay dedi kesti attı kafam çok karıstıKist yuzunden niye ertelenfiki benim 8 cmlik kistle yapildi
bilmiyorum valla artık iyice şüpe etmeye basladım kıbrısta yaptıracagım acaba baska bekletilermi var çözemedim yumurtaları mı mı alacaklar diye korkuyorum valla sartlarım sadece kıbrısa elveriyor 2 merkezle görüştüm tüp bebek sorumlusu aradım istersen hemen baslarım dedi doktorumla konustu sizin için hayırlı olan diğer ay dedi kesti attı kafam çok karıstı
canım sen kanda baktırdın mı bir daha senin de bugün 9. gün değil mi? senin tek embriyo mu konmuştu çift mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?