Yok cnm bikere baktirdim persembe gunu 15 cikti doktoruma sordum sali baktir bidaha dedi
benim antimullerin degerimde gayet iyiydi testler falan çok güzel dedi dr ama işte bu gittigimde acıkça soracagım şüpelerim var diye bakalım nasıl bir yol çıkacak önüme hakkımda hayırlısını versin RABBİMHimm durumun ne tam olarak bilmiorum ama brnim doktorum yumurtan olduktan sonra kistin bi zarari yok dedi
2 TANE 3. gun embriyosu konuldu 9. gun bugun
aynıyız seninle canımm
canım senindemi 9. günün
benim antimullerin degerimde gayet iyiydi testler falan çok güzel dedi dr ama işte bu gittigimde acıkça soracagım şüpelerim var diye bakalım nasıl bir yol çıkacak önüme hakkımda hayırlısını versin RABBİM
evet canım 9. günüm allah nasip ederse salı günü test günüm canımmm
evet canım 9. günüm allah nasip ederse salı günü test günüm canımmm
cnm beni tanıon deme varikosel topiğinden bnm de bgn 11. gnm test gnm pazartesi daha hiç test yapmadım
tatlım inşallah güzel haberler verirsin. allahım yüzünü güldürsün.
Sabah teste giden 1 arkadas vardi haber cikmadi galiba ondan
Test günü benim gibi 17 si olan anneler :) bugünü ve salıyı saymazsak 2 güncüğümüz kaldı :) ha gayret inşallah beklemenin sonu hayırlı olacak Rabbim in izniyle.
Kızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
n önce eksi sevmediğim halde turp üzerine limon sıkıp yedim,turşu falan yedim ama herkes psikolojik demişti.ben de hamile değilim gibi hissediyodum.darısı sizlere olsun inşallah
Transferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?