2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Himm durumun ne tam olarak bilmiorum ama brnim doktorum yumurtan olduktan sonra kistin bi zarari yok dedi
benim antimullerin degerimde gayet iyiydi testler falan çok güzel dedi dr ama işte bu gittigimde acıkça soracagım şüpelerim var diye bakalım nasıl bir yol çıkacak önüme hakkımda hayırlısını versin RABBİM

Test günü benim gibi 17 si olan anneler :) bugünü ve salıyı saymazsak 2 güncüğümüz kaldı :) ha gayret inşallah beklemenin sonu hayırlı olacak Rabbim in izniyle.

okurken ben de ağladım yaa maaşalah çok çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah biz de yaşarız bu mutluluğu.

3.gun oldu arkadaşlar dun gece fena kramplar vardi inşallah bebislerim yerlesiyorlardir ama icimde korku var ne de olsa 3. Denemem

Ahhhh canım kıyamam ben sana yapma ne olur bak benimde test gününe kadar ve sonrasında her an regli olacakmışım gibi ağrım vardı salı günü keseyi görmeye gidicem inanki bu gün bile sancım var tatlı tatlı inanki testten ve sonra ben yavrulara diyordum amanda aman annenizin karnınımı ağrıtıyorsunuz diye sakın sakın ilaçlarını bırakma biz kadınlar karnimıza düşer düşmez o annelik duygusuna kapılıyoruz ama erkekler kucağına almadan anlamıyorlar onların bizim gibi düşünmesini ve hareket etmesini bekleme .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…