2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Gülüm ne güzel anlatmışsın, ağzına sağlık. Cevriye daha bi dur bismillah 2. günden niye ümidimi kaybettim diyorsun, ağrıların olması normal o kadar toplamada falan hırpaladılar içeriyi, benim daha son 2-3 gündür ağrılarım azaldı, bugün transferin 9. Günü. Sen pay biç artık. Rabbim hayırlı evlatlar versin sana. Gülümün dediği doğru erkekler anlamıyor durumu. Onların hissetmesini bekleme, boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadır denmemiş.

Evt cnm benim iki tane kondu biri cok Ii digeri idare ederdi hayirlisi ins :) ellerm titriyo yazamiyorum

Allah devamını iyi getirsin, inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görüp duyarsınız canım. Herhangi bir belirti yaşamış mıydın?

AngelTurk gelmedin mi merak ettim sonucun noldu cnm

canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.

Hayırlı olsunnn canım, Allah sizlere bağışlasın. İnşallah devamı güzel gider. Senin kaçıncı günündü canım?

Amin ins cnm :) beraber yasariz ins o gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…