Allah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
Ahhhh canım kıyamam ben sana yapma ne olur bak benimde test gününe kadar ve sonrasında her an regli olacakmışım gibi ağrım vardı salı günü keseyi görmeye gidiceminanki bu gün bile sancım var tatlı tatlı inanki testten ve sonra ben yavrulara diyordum amanda aman annenizin karnınımı ağrıtıyorsunuz diye sakın sakın ilaçlarını bırakma biz kadınlar karnimıza düşer düşmez o annelik duygusuna kapılıyoruz ama erkekler kucağına almadan anlamıyorlar onların bizim gibi düşünmesini ve hareket etmesini bekleme .....
Allah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
Evt cnm benim iki tane kondu biri cok Ii digeri idare ederdi hayirlisi ins :) ellerm titriyo yazamiyorum
Evt cnm benim iki tane kondu biri cok Ii digeri idare ederdi hayirlisi ins :) ellerm titriyo yazamiyorum
AngelTurk gelmedin mi merak ettim sonucun noldu cnm
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.
Hayırlı olsunnn canım, Allah sizlere bağışlasın. İnşallah devamı güzel gider. Senin kaçıncı günündü canım?
.Allah devamını iyi getirsin, inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görüp duyarsınız canım. Herhangi bir belirti yaşamış mıydın?
Cnmm tebriklerrr allah sagliklo kucagina lmayida nasip eder ins
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
Cnmm tebriklerrr allah sagliklo kucagina lmayida nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?