2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım güzel haberlerini bekliyoruz

canım inşallah RABBİM büyük pozitif almayı nasip eder inş

hadi bakalım maşallah sağlıkla bölünsünler sonra hoop göbüşee :)

Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum

çook sevindim canım sağlıkla kucağına al maşallah darısı salıya bize :)

3.gun oldu arkadaşlar dun gece fena kramplar vardi inşallah bebislerim yerlesiyorlardir ama icimde korku var ne de olsa 3. Denemem

canım ilk 2 3 gün bende de vardı annesi tutunuyolardır inş endişe etme RABBİM korusun onları

anam uğurlu topikimiz maşallah tebrikler canım sağlıkla gelsin minişler :)
darısı bize inşallah

bende arada kramp adet ağrısı oluyo endişelencek durum yoktur inş :18:göbek alt kısmım gergin bide şiş gibiyim 7.günüm bugün

gel salı gellll

Son düzenleme:

Aynen tatlım tepemi attırıyorlar yaaa bide şöyle bir mantık yokki hoppppp bu gün karnıma düştü haydeeeee yarın karnım şişsin,miğdem bulansın diye inanki benim trasferimin 21. günü ve geceleri özellikle miğdem bolanıyor ve affedersin istifra ediyorum ben daha hala gebeliğe yormuyorum ilaçlara yoruyorum en çok kızdığımda bebişleri üzmeleri ya birde bakarmısın ilaçları bırakacakmış sen o kadarmadfi manevi bütün külfeti çek bir umutsuzluğa kapıldım diye tedaviyi bırak bence aslında çok iyi bir eşi var başka adam olsa kıyameti koparır ne demek ilaçı bırakmak diye halbuki arkadaş bir bilse bir tek embriyo karnına konsun diye RABBİME ne kadar yalvaran kul var çok uzattım ama o umutsuzluk hepimizde var bende çevremdekileri çok üzdüm hele anneciğimi ama ilaçları bırakıcam demesine üzüldüm :107::99::99:

Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben dun opu oldum bugun karnımda sislik var bunun dışında bir şikayetim yok sizede böyle bir şey oldumu 11 yumurtam toplandı bu arada ohss olmaz degilmi bu belirtilerle?

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll

Maşallah Allah arttirsin cok güzel haberler aman nazar degmesin

Taze hamisler neler yasadiniz belirtiler nelerdir ne olur bizim icinde dua edin

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
i

hay maşallah yaaaaaaaa çook güzel sağlıkla kucağına al inşallah canım
inşallah topik biz 17 sindekilerede uğur getirir inşallah ve diğer arkadaşlarada inşallah :)

Son düzenleme:

kızzzzzzz hamişşsiiinn allahın izniyleeee canımmmm tebriklerrrr senin 5. gün embriyosuydu galiba değil mi canımm yanlış mı hatırlıyom

Maaşallah subhanAllah deger cok güzel , hergün 2-3e katlar o cnm ..çok tebrik ederim,keyfini çıkar.. :)maaşallah

Slm kızlar doktordan geldim cok şükür yumilerin durumu iyimiş yalnız 1 tane cok büyümüş çatlamasın diye başka bir iğne daha verdi diğerlerinin dozunu düşürdü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe günü opu olabilir dedi bayıltılcakmışım :18::18:Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…