olacak canım benim olacak inşallah merak etme sımsıkı tutunacak güzel güzel haberler vereceksin bizlere de umut olacaksın allah ım kolaylık versin öpüldün çokk
Amin ins cnm :) beraber yasariz ins o gunleri
canım güzel haberlerini bekliyoruzkızlar kan verdim saaat 10.15 gece bir saaat sonra çıkacak çok stresliyim o kadar duygusaol oldumki artık en zor ana geldim birde telefonda söylemiyorlar tekrar polikinlige gidecem ayaklarımın bagı çözülüyorr ben napıcam şimdi stresten aglıyorum
canım inşallah RABBİM büyük pozitif almayı nasip eder inşne olur pozitif düşün. bak ben baştan beri nelerle uğraştım. bende seninle birlikte dua edeceğim. bebişini yada bebişlerini kucağına alacaksın Allahımın izniyle herkesde farkı göstergeler oluyor kiminde hiçbir belirti bile olmuyor. hem sizler demiyormuydunuz hep iyi düşünmek lazım diye lütfen gülüm.
canım beni sabah 10 gibi aradılar çok iyi gidiyorlarmış. yumurtalar spermi kabul ettiler bugün bölünmeye başlayacaklar dediler. pazartesi transferin olacak dediler. Az toplandı ama fire yok şimdilik. allahımın izniyle iyi gidecek.
canım meraklanıp strese girme sen ara olmazsa eğer beni aramasalardı ben arayacaktım bugün. birde bana pazartesi bomba gibi geleceksin söz ver dediler. ben başlarda işyerinden dolayı çok stresliydim de...
hadi ara da bana da haber ver tatlım. bende merak ettim.
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
3.gun oldu arkadaşlar dun gece fena kramplar vardi inşallah bebislerim yerlesiyorlardir ama icimde korku var ne de olsa 3. Denemem
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.
Gülüm ne güzel anlatmışsın, ağzına sağlık. Cevriye daha bi dur bismillah 2. günden niye ümidimi kaybettim diyorsun, ağrıların olması normal o kadar toplamada falan hırpaladılar içeriyi, benim daha son 2-3 gündür ağrılarım azaldı, bugün transferin 9. Günü. Sen pay biç artık. Rabbim hayırlı evlatlar versin sana. Gülümün dediği doğru erkekler anlamıyor durumu. Onların hissetmesini bekleme, boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadır denmemiş.
Allah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
iKızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Bugun kk dan aldigikz 3.hamile haberi masallh rabbim hepinizi korusun.saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.masallh canim ikiz gibi duruyor degerin)
1 tane canım benim1 embryo mu 2 embryo mu yerleştirdiler sana.
Evet canım 5. Gündü ve dondurmaya kalmamıştı hiç ..kızzzzzzz hamişşsiiinn allahın izniyleeee canımmmm tebriklerrrr senin 5. gün embriyosuydu galiba değil mi canımm yanlış mı hatırlıyom
1 tane canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?