Sağol canım inşallah ya evde dinlenmeye devam pazartesi yeniden test ve doktor görecek .. İnş yükselir ya :/Maaşallah subhanAllah deger cok güzel , hergün 2-3e katlar o cnm ..çok tebrik ederim,keyfini çıkar.. :)maaşallah
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Ins cnm :)gozun aydin cnmm saglikla kucagina alirsin insallah :)
Bugun kk dan aldigikz 3.hamile haberi masallh rabbim hepinizi korusun.saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.masallh canim ikiz gibi duruyor degerin)
İyi mi canım peki değer ..canıımm senin 5. gün embriyosuymuş bu bizim 11. gün değerimiz gibi yaniii allah bize de nasip etsin inşallahh canıımm
Slm kızlar doktordan geldim cok şükür yumilerin durumu iyimiş yalnız 1 tane cok büyümüş çatlamasın diye başka bir iğne daha verdi diğerlerinin dozunu düşürdü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe günü opu olabilir dedi bayıltılcakmışım :18::18:Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum
İyi mi canım peki değer ..
Nhlm sabah merkez cok yoğundu bendencok bekledim için rahat olsun dönerler en kısa zamandacanım beni sabah 10 gibi aradılar çok iyi gidiyorlarmış. yumurtalar spermi kabul ettiler bugün bölünmeye başlayacaklar dediler. pazartesi transferin olacak dediler. Az toplandı ama fire yok şimdilik. allahımın izniyle iyi gidecek.
canım meraklanıp strese girme sen ara olmazsa eğer beni aramasalardı ben arayacaktım bugün. birde bana pazartesi bomba gibi geleceksin söz ver dediler. ben başlarda işyerinden dolayı çok stresliydim de...
hadi ara da bana da haber ver tatlım. bende merak ettim.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin
Maşallah Allah arttirsin cok güzel haberler aman nazar degmesin
Taze hamisler neler yasadiniz belirtiler nelerdir ne olur bizim icinde dua edin
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsinAllah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
İyi mi canım peki değer ..
maşallah yaa 5 oldudaha da artsın inşallah
canım tebrikler çok tebrikler darısı bizee :)
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin
çok saolun kızlar degirim yüksek çıktı maşallahh 400lerde 2 tane 5. gün emryosu dr ikiside tutumuş galiba dedi umarım sorun olmaz
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Allah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
Âmin canım cümlemizinAllah yardimcin olsun cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?