2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll

MAŞALLAH canım hemde 9.gün hadi bakalım pazartesi artışınıda güzelce görürsün İNŞALLAH bu arada değerin çok iyi ....

Allah yardimcin olsun cnm :)

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin

Nhlm sabah merkez cok yoğundu bendencok bekledim için rahat olsun dönerler en kısa zamanda

maşallah yaa 5 oldu daha da artsın inşallah
canım tebrikler çok tebrikler darısı bizee :)

Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Maşallah Allah arttirsin cok güzel haberler aman nazar degmesin

Taze hamisler neler yasadiniz belirtiler nelerdir ne olur bizim icinde dua edin

cnm benim 9. güne kadar hiç bir belirttim olmadı sadece dün kasıklarımda sancı oldu birde vajinamda batma oldu sol gögsüm hafif hafif agrıdı ama benim prolaktinin yüksek oldugu inin kesin ondandır die düşündüm

çok saolun kızlar degirim yüksek çıktı maşallahh 400lerde 2 tane 5. gün emryosu dr ikiside tutumuş galiba dedi umarım sorun olmaz

ikizmi geliyor neee maşallah değerin çok güzel :)
bende de adet ağrıları var çok korkuyorum 7. gün bugün birde göbek alt kısmım şiş gibi gaz var gibi
inşallah kötü bişey yoktur RABBİM bizelerede nasip etsin inş

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
Canım gözünaydın degerin 9. Güne göre cok güzel inş Pazartesi'ye kadar kat kat inş katlansın Rabbim kucağına almayı nasip etsin

ooooo maşallahhh ben yokken hamileler çogalmışşş cnm gözün aydın maşallahhh bebeklerimizeee yaaaa inş kucagımza aldıgımız günleride görürürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…