2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım iştah artması çok net belirti oldu bende eşim farketti ben normalde pek yemekle işim olmazdı :) bende de adet gibi ağrı oldu o gün sonra gecti ..bide aniden ayağa kalkınca gozlerim kararıo

cnm belki okudun burda bilmiyorum benim düne kadar hiç bir belirttim yoktu gercekten sadece adet agrısı vardı birde çokk gazım vardıı dün kasıklarım ve vajınada batma oldu bir de sol gögüs ucun sızladı erken sakın stres yapma bazı ınsanda hiç bir belirtti olmuyorr inşşş rahman hamilesin allahın izniyle hepinizin her zaman duacısıyımm mevla kader arkadaşlarımı boş cevirmesin inşş

Nhlm sabah merkez cok yoğundu bendencok bekledim için rahat olsun dönerler en kısa zamanda

CNm gözün Aydın kaliteli yumoslarin olsun insallah😊benide simdi aradılar 6 tanesi Olgun çıkmış 3tanesini işleme almışlar Pazartesi transferim olacak inşallah .

vajina batması arada oluyo bende ilk 3 günde oldu sonra dün ve bugün oldu azcık göğüslerim ve göğüs ucum zaten çok acıyooo
adet ağrım var gazım var göbeğimin alt tarafı şiş inşallah hayra alamettir
sağol canm benim inşallah benimde 5. gün embr. 1 tane ama ALLAH ım onu bana nasip etsin inşallah
drum çok çok kaliteli bebek diye bir tane verdi ikiz istemiyoo inş o da tutunmuştur anneciğine

Son düzenleme:

inşş sım sıkı tutunmuştur annesi bebegin sana allahın izniyle merak etme biliyorsun 5. gün emryosu bölünü tek yumurta ikizi oluyorrr rabbim yüzünü güldürsün cnm benimmm inşşş güzel haberlerini bekliyorum ne zaman test günün senin

Canım benimde aynıydı 5.gun tutunurr ..dua et bolbol dinlenn

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll

Anaaaaammmm maşallah inşallah katlansın değerin, sağlıkla devam edin yolunuza. Öpüyorum yeğenimi :)

ben 5. gün transferde ikiz olmaz diyebiliyorum
aman olsunda tek olsun bizim olsun inşallah salı günü test günüm canım korku var ama bi okadarda umut var :)

Canım benimde aynıydı 5.gun tutunurr ..dua et bolbol dinlenn

inşallah canım inşallah
evet aynıyız tatlım inşallah benim meleğimde tutunmuştur
ilk denememde kaliteli embriyolarım olmadı 5. güne iki tane kaldı ama kötü kaliteydi tutmadı
bunda şükürler olsun 5. güne 5 tane 1. kalite oldu 4 tane de dondurduk
drum bir tanede ısrar etti bende onu dinledim :) çok çok kaliteli bebek dedi
ama işte RABBİM ol dicek olacak onun içinde bol bol dua ediyorum RABBİM kabul eder inşallah

Nazarboncuğuummm

Ohhhhhh ohhhhhhh MAŞALLAH valla ben ucunu bucağını kaçırdım artık ortalık hamiş doldu hepinizi tek tek geriye dönüp yakalayamıyacağım cümleten tebrikler birde sanırım salı gününüde çok test yaptıracak var galiba o günüde haydeeee hoppaaaaa diye böyle böyle oynarız darısı hepinizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHH ....

ben 5. gün transferde ikiz olmaz diyebiliyorum
aman olsunda tek olsun bizim olsun inşallah salı günü test günüm canım korku var ama bi okadarda umut var :)

hayırlısı olsu cnm ben 2010 yılında yatırdım ilk tüp bebegimi ve 5.gün emryosuyla 5 tane arkadasım iki hamileydii.))))) şimdi kocaman oldu çoçukları ve hala konuşuyoruz telefonda yüz yüze gene burda bu şekilde tanışmıştık regale taşıdık arkadaşlıgımızı tabiki tek olsun senin olsun saglıklı olsunda tek çif kabulümüz.))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…