- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Kızlar hastanedeyim kan verdim en gec 4 de cıkacak sonucum dua edin nolur
Kizlarr valla bende gidiorum.kan vermeye dua edin umarim degerim.artmistir en az 30 olmasi.lazim
cnm çok teşk ederim inş salı günüde diger günlerde bol bol hamiş haberi alırızOhhhhhh ohhhhhhh MAŞALLAHvalla ben ucunu bucağını kaçırdım artık ortalık hamiş doldu hepinizi tek tek geriye dönüp yakalayamıyacağım cümleten tebrikler birde sanırım salı gününüde çok test yaptıracak var galiba o günüde haydeeee hoppaaaaa diye böyle böyle oynarız darısı hepinizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHH ....
Ohhhhhh ohhhhhhh MAŞALLAHvalla ben ucunu bucağını kaçırdım artık ortalık hamiş doldu hepinizi tek tek geriye dönüp yakalayamıyacağım cümleten tebrikler birde sanırım salı gününüde çok test yaptıracak var galiba o günüde haydeeee hoppaaaaa diye böyle böyle oynarız darısı hepinizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHH ....
hayırlısı olsu cnm ben 2010 yılında yatırdım ilk tüp bebegimi ve 5.gün emryosuyla 5 tane arkadasım iki hamileydii.))))) şimdi kocaman oldu çoçukları ve hala konuşuyoruz telefonda yüz yüze gene burda bu şekilde tanışmıştık regale taşıdık arkadaşlıgımızı tabiki tek olsun senin olsun saglıklı olsunda tek çif kabulümüz.))))
CNm gözün Aydın kaliteli yumoslarin olsun insallah😊benide simdi aradılar 6 tanesi Olgun çıkmış 3tanesini işleme almışlar Pazartesi transferim olacak inşallah .
gözün aydın cnm maşallahhhbinlerce kezz bol bol hamileyle dolsun topigimiz inşşş
cnm inş degerin kat kat katlanır dualarımdasın rabbim seninle olsunKizlarr valla bende gidiorum.kan vermeye dua edin umarim degerim.artmistir en az 30 olmasi.lazim
hadi bismillah inş güzel haberini alırız cnm şuan sende heycanı tahmin edebiliyorum rabbim yüzünü güldürsün senin ve diger arkadaşların inşKızlar hastanedeyim kan verdim en gec 4 de cıkacak sonucum dua edin nolur
Cnmm gozun aydin kacinci gunun bugun ve degerin kac cikti
Aminnnn inşOhhhhhh ohhhhhhh MAŞALLAHvalla ben ucunu bucağını kaçırdım artık ortalık hamiş doldu hepinizi tek tek geriye dönüp yakalayamıyacağım cümleten tebrikler birde sanırım salı gününüde çok test yaptıracak var galiba o günüde haydeeee hoppaaaaa diye böyle böyle oynarız darısı hepinizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHH ....
Ayyy ben bile heycanlandım :18:İnş güzel haberini bekliyoruz canımKızlar hastanedeyim kan verdim en gec 4 de cıkacak sonucum dua edin nolur
cnm inş degerin kat kat katlanır dualarımdasın rabbim seninle olsun
hadi bismillah inş güzel haberini alırız cnm şuan sende heycanı tahmin edebiliyorum rabbim yüzünü güldürsün senin ve diger arkadaşların inş
5. gün emryosu cnm 2 tane konuldu tranfer günümle birlikte bu gün 10. günüm degerim400lerde çıkt bakalım rabbim bizi nelerle karşılaştırcak inş güzel olurr
Transferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi
Allah razi olsun cok heyecanliym bugun 11.gun valla 270 li bisi. Dedi aglamaktan anlayamadim darisi sizlere ins
Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi
Kızlar malesef bn sewindremiorum negatif diyecek kelimm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?