2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm çok teşk ederim inş salı günüde diger günlerde bol bol hamiş haberi alırız

aminnnnnnnnnnnnnnn

amin canım amin inşallah

CNm gözün Aydın kaliteli yumoslarin olsun insallah😊benide simdi aradılar 6 tanesi Olgun çıkmış 3tanesini işleme almışlar Pazartesi transferim olacak inşallah .
Gözünaydın canım cokkk sevindim inş güzel haberlerini alıcaz bugün merkeze hamile geldi keseyi görürüz dedi doktor valla umut oldu onları görünce darısı bizlere inş

Kizlarr valla bende gidiorum.kan vermeye dua edin umarim degerim.artmistir en az 30 olmasi.lazim
cnm inş degerin kat kat katlanır dualarımdasın rabbim seninle olsun
Kızlar hastanedeyim kan verdim en gec 4 de cıkacak sonucum dua edin nolur
hadi bismillah inş güzel haberini alırız cnm şuan sende heycanı tahmin edebiliyorum rabbim yüzünü güldürsün senin ve diger arkadaşların inş
Cnmm gozun aydin kacinci gunun bugun ve degerin kac cikti

5. gün emryosu cnm 2 tane konuldu tranfer günümle birlikte bu gün 10. günüm degerim400lerde çıkt bakalım rabbim bizi nelerle karşılaştırcak inş güzel olurr

Son düzenleme:
Aminnnn inş Topiğimiz hamile dolsun

Canım çok hycnlyım donmuşumuzda yok inşallah gerekde kalmaz

sana bişi diyimmi kızım sen varya allaha şükretmesini bilmiyosun anlaşılan seni kimse sirkelememiş şimdiye kadar dur bu işlemi ben yapayım sölediklerim ağır gelicek ama uyanman gerekiyo bence.... biraz bende bahsederek gircem konuya 14 yıllık evliyim 1 sene çocuk düşünmedik ve hastaneye gittik 2 ci senesi niye olmuyo diye ve eşimde hiç sperm olmadığını öğrendik başladık uzun bi tedaviye ilk 2 denemem memorıelde oldu ilkinde hamile kaldım ikizdi birbuçuk aylıkken düştüler 2 cide yine hamile kaldım 4 aylık karnımda öldü ve ben normal doğum yaptım sabah 9 da doğuma girdim akşam 5 de doğurdum bebeğimi ölü olarak gördüm bebeğimi elime aldım ağladım ağladım ve bebeğimi bi kavonoz içinde genetik teste yolladım 4 yıl ara verdim bu ara nedeniyle yumurta rezervim bitik hale gelmiş ben sağlıklı bi kadın olrak şimdi erken menepoz riski taşıdığım halde bu 8 ve 10 ayda 2 deneme daha yaptım ilkinde cyumurtalarım boş çıktı ikincide hamile kaldımve oda düştü 1 ayda tekrar 5 ciyi denicem nasipse şimdi soruyorum sana ben 2 düşük 1 toprağa koymuşken ben pes etmediğim halde sana ne olduda sen pes ediyosun bu yazdıklarımı iyi oku ve karar ver ya devam ediceksin yada pes edenler bizim aileden değil seni aramıza kabul etmiyoruz pes ediceksen arkadaşm

Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi

canım ben normalde günde 1 paket içiyodum bazen geçiyodum işyerim çok stresli tedaviye başladığımda önce gün de 3-4 e düşürdüm sonra yumurtalar toplandı o gün tadını kaçırdım nasılsa yumurta yok diye transferden sonra 5 gün tek 1 tane bile içmedim 6. gün eşimden 2 nefes aldım bugün transferin 9. günü sonuca kadar da içmeyi düşünmüyorum çünkü negatif sonuç alırsam aklımda hep acaba mı olacak yaniii o yüzdenn benim gibi de yapma en başından itibaren hiç içmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…