- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallah....Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
iyi geceler kızlar güzel haber alanlara transfer olanlara yumurta büyütenlere allah yardım etsin dualarım sizinle...benim gibi negatif sonuç alanlara da sabr ve umut diliyorum ....böle diliyorum ama kendim için umutlanamıyorum her seferinde bi engel rabbim böle istemiş boynum kıldan ince tabi aslaa isyan etmiyorum ama çok ama çok üzülüyorum......
geçen ay negatif sonuç alınca baya yıkılmıştım ama kendimi çabuk toparlamıştım....başka bi doktora başvurduk yeniden denemek için...testler verdik bugün eşimin varikoselinin tekrarladığını öğrendik sperm sayısı meğer bu yüzden düzelmiyomuş oysaki biz hipofiz tümöründen sanıyoduk tabiki onunda etkisi vardı ama tedavi başarılı olmuştu tümör kaybolmuştu şimdi varikosel neden çıktıki ......ne olucak hiç bilmiyorum yarın doktorumuzla konuşacağız bakalım bize nasıl bil yol çizicek tek korkum yine aylarca beklemek
iyigeceler bu mübarek cuma gecesinde rabbim hepinizin gönlündeki hayırlı eylesin
canım senin için hep dua ediyorum, burada ki herkesle birlikte... inşallah Rabbim nasip edecektir, vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi unutmameraba canım..iyi olmaya çalışıyorum işte tedaviye önümüzdeki ay başlıaycaz tekrar doktorla görüştük yanlız bi sorun oldu dün eşimden istediği ultrasonda eşimin varikoselinin tekrarladığını öğrendik ve ben dünden beri ne yapacağımı bilemez vaziyette oturup duruyom çok üzgünüm yani doktor ne dicek bilmiyorum bu şeklideyken tüp bebek yapılırmı yoksa iptal mi olur hiç bi fikrim yok
rabbim hepimizin yardımcımız olsun hepimizin canım ne diyebilirim ki....
bana da bana da dua et :))))) AMİNNNNNGüzel arkadaşlarım bu mübarek günde diliyorum Allahım size de,diğer negatif alan arkadaşlarıma da,bekleyen umudu olan olamayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509
evet bende böyle biliyorum, emriyo oluşumundan sonraki 7. ve 9. günler diye... yani 5. gün emriyosu transferden sonraki 2-4 gün içinde tutunur :)))))
bende sinir stres yapmıştı 5. günden sonra geçti tüm yan etkiler....Selam kızlar bugün lucrin 2. gün ve ignemi kendim yaptım hala şoktayım :)) bu iğne bende halsizlik baş ağrısı yaptı sizde de olmuşmuydu ?
tatlım o zaman bende şunu anlatayım, ben mayıs ayında test yaptım tedavi görmüyordum o zaman pozitif çıktı kan verdim 10 küsür çıktı ve doktor 10-20 arası değerler şaşırtıcıdır bir hafta sonra tekrarlayalım dedi ve ben zaten bir haftaya kalmadan regl oldum. diğer ay yine test yaptım negatifti. dolayısıyla kanda pozitifi görmediğiniz sürece idrar her zaman yanıltıcıdır. pozitif görmek pozitif olduğu anlamına gelmiyor malesef.... heleki o kadar hormon ilacı almışsanız.Eğer idrar testinde silikte olsa 2.çizgi varsa sevinilmeli.muhakkak hcg var demektir tecrübeyle sabit.tabi pozitifi almakla, 2.çizgiyi görmekle yetmiyo hatta kanda görmekle de yetmiyokimyasalı var boşu var dışı var.2.çizginin yokluğu negatifi garantilemez ama varlığı pozitifi garantiler.(pozitifi garantiler sağlıklı gebeliği değil)tabi sıkılmamak için yapmamak lazım ki kim dayanabiliyo (10 tane yapmışımdır ben yapmayacağım dediğim halde.hatta çevremdekilere bile yaptım 2.çizgi olayını garantilemek için.zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin...
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin
bugün topiğimizin maşallahı var... hepinizi tebrik ediyorum kızlar :)))) Rabbi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....
Son düzenleme: