2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ne yazik ki olmadi arkadaslar. Degerim sadece 4 puan artmis ve 26 olmus. Sonuc kimyasal gebelik. Doktorum ilaclari birakmami ve bebegin dusmesini beklememi soyledi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
Rabbim tez zamanda toplanmana yardım etsin inşallah....

canım senin için hep dua ediyorum, burada ki herkesle birlikte... inşallah Rabbim nasip edecektir, vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi unutma

Güzel arkadaşlarım bu mübarek günde diliyorum Allahım size de,diğer negatif alan arkadaşlarıma da,bekleyen umudu olan olamayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bana da bana da dua et :))))) AMİNNNNN

merhaba canım transferden sonraki 7-9 gün değil de embriyonun döllenmeden sonraki7-9. günleri içinde implantasyon oluyor yani 3. gün embriyosu ise transferin 5-7 günleri içinde tutunuyoEki Görüntüle 894509

evet bende böyle biliyorum, emriyo oluşumundan sonraki 7. ve 9. günler diye... yani 5. gün emriyosu transferden sonraki 2-4 gün içinde tutunur :)))))

Selam kızlar bugün lucrin 2. gün ve ignemi kendim yaptım hala şoktayım :)) bu iğne bende halsizlik baş ağrısı yaptı sizde de olmuşmuydu ?
bende sinir stres yapmıştı 5. günden sonra geçti tüm yan etkiler....

tatlım o zaman bende şunu anlatayım, ben mayıs ayında test yaptım tedavi görmüyordum o zaman pozitif çıktı kan verdim 10 küsür çıktı ve doktor 10-20 arası değerler şaşırtıcıdır bir hafta sonra tekrarlayalım dedi ve ben zaten bir haftaya kalmadan regl oldum. diğer ay yine test yaptım negatifti. dolayısıyla kanda pozitifi görmediğiniz sürece idrar her zaman yanıltıcıdır. pozitif görmek pozitif olduğu anlamına gelmiyor malesef.... heleki o kadar hormon ilacı almışsanız.

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll

bugün topiğimizin maşallahı var... hepinizi tebrik ediyorum kızlar :)))) Rabbi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....

Son düzenleme:
Nilnur buranin hizina yetisemiyrum.sareye yazacakken sofyayi gordum))

Rabbim hepinize yavrilarinizi bagislasin.saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.darisi basimiza

Al benden de okadar Emha'cım , ne mutlu bir gün :) Cupcakelove ve Havva12 için de diger sayfada cok mutlu oldukkk..bir arkadaşımız daha tahlil bekliyor , birazdan yazar :)) çok güzel bir gün bugun 14.12.13 :)) darısı isteyen herkese inşallahh

Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi

Beeeeen mağlesef ama transfer olduğundan beri hiç içmedim 1 tane bile içmedim keşki transfer önceside bırakabilseydim ama yapamadım çok stresli bir olay şu anda sadece yavruları düşünüp içmiyorum çok şükür 3 hafta oldu .....

arkadaşlar bugün bir hafta oldu transfer yapılalı. akıntı varmış gibi ıslaklık var lekelenme yok ve adet belirtileri var :14 . adet belirtilerinden farklı hiçbir belirti yok pozitif düşünmeme engel oluyor. sizlerde de bu şekilde olan varmı

Aglattın beni arkadaşım .. kucagın hala boş olsa da inan sen gerçek anasın rabbim bu azmini cevapsız bırakmasın , adını aklıma kazıyorum ve hep dua edecegim

onca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........

cnm benim çok zor günler yaşamışsın rahman ve rahim olan yaradanımm seni büyük bir sınavdan geçirmiş mevlam emeklerini boşsa cevirmesin saglık bir evlat nasi etsin inşş tez zamanda

onca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........

canım kardeşim üzülme , sabaha en yakın zaman gecenin en koyu karanlıgıdır..Senin zor anında gökyüzünde nice kapılar açılır , sesin Rabbine ya sabır ya isyan olarak ulaşır..Allah senin dualarını sesini çok sevmiş belli ki , ki seni bir kadın olarak en narin yerinden zorluyor , sınıyor.
Ben de neler yaşadım,anlatsam sıgmazz , ama biliyorum bir sabah uyanıcam ve o gün hamile oldugumu ögrenicem , sen de öyle , bir çogumuz öyle..geçmişte kalan ne hikayeler var , bu ekranın karşısında tam 3 yıldır agladım güldüm , ne zorluklar ve mutluluklar/mutsuzluklar..
Bu gün çok zor geçer , fakat sen bir kul olarak Ya Nasip diyerek yeniden yola çıkmak zorundasın , kendini üzüp kendine zarar verme..Nefesi şimdi gelmeyecekmiş , bu bugun olmayacakmış..
kahretsin ki çok maaliyetli , kahretsin ki insanı tüketiyor.. Ama bir gün kavuşacaksın , bu bir şekilde olacak..
Tevekkül et kardeşim , Allah düşük veya kayıp yaşatmasın..Allah kalbine acısın tez vakitte kucagını doldursun..
Bu hayatta senin de gülecegin , senin için hepimizin gülecegi bir gün de yazılmıştır elbet..
Çok gençsin , ne olur kahretme kendini

cnm benim biz ne desek boş biliyorum agla içini boşant sakın içine atma rabbimin dediginden ileri gidilmiyor kurban oldugum mevlam tedavisiz nasip etsin tez zamanda inş ne zor bir yol bir birimizi anca biz anları hepimiz aynı acıları yaşıyoruz inş mevlam yüzüne gülsün tez zamanda

cok zor. aynı şeyleri bizde yaşadık seni anlıyorum. Allah İnşallah sonucunda çok sevineceğiniz olaylar yaşatır size.

Ayy çok sevindim..ne çok hamile var
Ben 5 kişi saydım ama daha da fazlaysa da zararı yokmasallah ne güzel haberler bunlar..
Gözünüz aydın olsun kızlar, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
Allahım her isteyene versin

Sagol cevabin icin canim. Sen igneyi gunde iki kez mi vuruldun? Bana 1 kez yazmis. Bide kac olcek vuruldun? Bana 10 yazmis ya. Az ggibi gorundu gozume?? Bu arada opun hayirli olsun canim.inssallah her sey cok guzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…