Al benden de okadar Emha'cım , ne mutlu bir gün :) Cupcakelove ve Havva12 için de diger sayfada cok mutlu oldukkk..bir arkadaşımız daha tahlil bekliyor , birazdan yazar :)) çok güzel bir gün bugun 14.12.13 :)) darısı isteyen herkese inşallahh
Sagol cevabin icin canim. Sen igneyi gunde iki kez mi vuruldun? Bana 1 kez yazmis. Bide kac olcek vuruldun? Bana 10 yazmis ya. Az ggibi gorundu gozume?? Bu arada opun hayirli olsun canim.inssallah her sey cok guzel olur :))
Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn
Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn
amin canım çok saol. Benim 11. Günüm. 3. Gün embryosu 1 tane.
sana bişi diyimmi kızım sen varya allaha şükretmesini bilmiyosun anlaşılan seni kimse sirkelememiş şimdiye kadar dur bu işlemi ben yapayım sölediklerim ağır gelicek ama uyanman gerekiyo bence.... Biraz bende bahsederek gircem konuya 14 yıllık evliyim 1 sene çocuk düşünmedik ve hastaneye gittik 2 ci senesi niye olmuyo diye ve eşimde hiç sperm olmadığını öğrendik başladık uzun bi tedaviye ilk 2 denemem memorıelde oldu ilkinde hamile kaldım ikizdi birbuçuk aylıkken düştüler 2 cide yine hamile kaldım 4 aylık karnımda öldüVe ben normal doğum yaptım sabah 9 da doğuma girdim akşam 5 de doğurdum bebeğimi ölü olarak gördüm bebeğimi elime aldım ağladım ağladım ve bebeğimi bi kavonoz içinde genetik teste yolladım 4 yıl ara verdim bu ara nedeniyle yumurta rezervim bitik hale gelmiş ben sağlıklı bi kadın olrak şimdi erken menepoz riski taşıdığım halde bu 8 ve 10 ayda 2 deneme daha yaptım ilkinde cyumurtalarım boş çıktı ikincide hamile kaldımve oda düştü 1 ayda tekrar 5 ciyi denicem nasipse şimdi soruyorum sana ben 2 düşük 1 toprağa koymuşken ben pes etmediğim halde sana ne olduda sen pes ediyosun bu yazdıklarımı iyi oku ve karar ver ya devam ediceksin yada pes edenler bizim aileden değil seni aramıza kabul etmiyoruz pes ediceksen arkadaşm
Agzina saglik canim. Tarihlerimiz yakin senle. Hadi bakalim, insallah opu transfer derken sonuna kadar guzell seyler paylasiriz insallah :)Güzel dileklerin icin Teşekkürler
Benim lucrin 3. Günüm canım ben öğlen 12 de yapıyorum ignemi akşama bırakmıyorum stres olmasın diye bi an önce bitsin istiyorum.
İlişki adet olana kadar serbest
Masallah canimmmmm sende de ikizlik olabilirrr bence 2 embriyo mu verilmisti canimm 9. Gun icin degerin yuksek cunku masallahhh
Amin cnmm ins hep birlikte saglikli olarak aliriz kucagimizagözün aydın cnm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasi etsin maşallahhh
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
cupcake de mi hamileeee :))) çok sevindim, diğer arkadaşa pek rastlaşmadık ama onun adına da çok sevindim :))))
bende kucrini sabah 8 de bir kez ve 10 doz vuruluyordum. normal canım endişe etme....
gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))))
Evet cnm 2 embriyo verildi bana ins vardir cok istiyoruz ikizlik
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.
Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben dun opu oldum bugun karnımda sislik var bunun dışında bir şikayetim yok sizede böyle bir şey oldumu 11 yumurtam toplandı bu arada ohss olmaz degilmi bu belirtilerle?
Slm kızlar doktordan geldim cok şükür yumilerin durumu iyimiş yalnız 1 tane cok büyümüş çatlamasın diye başka bir iğne daha verdi diğerlerinin dozunu düşürdü salı günü tekrar kontrol var Dr Perşembe günü opu olabilir dedi bayıltılcakmışım :18::18:Allah'ın izniyle sona doğru yaklaşıyorum
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin
canım hayırlı uğurlu olsun. Allahım kucağına amayı da nasip eder inşallah...
Allahım nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?