2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba arkadaşlar. ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım ama 2 kistim olduğu için başlıyamadım. doğum kontrol hap verdi doktorum. 14 gün sonra kontrole gittim biri kaybolmuş diğeri duruyor 24 mm. daha yedi gün var ilacımın bitmesine. diğer kistim kaybolur mu ne dersiniz. var mı böyle bir durum yaşayan

cupcake de mi hamileeee :))) çok sevindim, diğer arkadaşa pek rastlaşmadık ama onun adına da çok sevindim :))))

Sagol cevabin icin canim. Sen igneyi gunde iki kez mi vuruldun? Bana 1 kez yazmis. Bide kac olcek vuruldun? Bana 10 yazmis ya. Az ggibi gorundu gozume?? Bu arada opun hayirli olsun canim.inssallah her sey cok guzel olur :))

bende kucrini sabah 8 de bir kez ve 10 doz vuruluyordum. normal canım endişe etme....

Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn

gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))))

amin canım çok saol. Benim 11. Günüm. 3. Gün embryosu 1 tane.

hayırlı olsun canım sanırım sende istanbul eurofertilde tedavi görüyodun doktorun kim? Alev hanım mı bide bu kaçıncı denemendi ben 1 taze 2 dondurulmuş 3 kez yaptırdım eurofertil de bi sonraki deneme için şu an araştırmalar yapılıyo muhtemelen şubat gibi başlayacağız. Inşallah pazartesi değerin katlanır allah tamamına erdirsin :)

canım benim kesinlikle sana katılıyorum bende bende 28 haftalık sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım 6 gün yaşadıktan sonra kızımızı kaybettik doğumda bileğine takılan bilekliği hala cüzdanımda taşıyorum,2 yıldır hamile kalabilmek için çok uğraştım son olarak 3 tüp bebek tedavisi 1 negatif 2 kimyasal gebelikten sonra şuan testlerimiz yapılıyo genel araştırma canım peki sen kanda pıhtılaşma,kromozom analizi testlerini yaptır dın mı onlarla alakalı olma ihtimali çok yüksek yaşadıklarının,benim kanda pıhtılaşma çıkmadı kromozom analizi için kan verdik eşimle 1 ay sonra sonuç alıcaz bu ay rahim filmi bi sonraki ay histereskopi olacak araştırmalarını yaptırmadan tekrar bi denemeye başlama derim yada yaptırdığın başka bi test araştırma varsa benimle paylaşır mısın inşallah bi sonraki denemende bebeğine kavuşursun canım inşallah hepimiz kavuşuruz.
Gerçekten böyle iki zorlukta olumsuzlukta pes edenlere sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davrananlara çok kızıyorum allah'ta ümit asla kesilmez hiç ummadığımız anda yüzümüzü güldürür onun rahmeti çok geniştir hamd olsun ondan gelen herşeye ...

Güzel dileklerin icin Teşekkürler
Benim lucrin 3. Günüm canım ben öğlen 12 de yapıyorum ignemi akşama bırakmıyorum stres olmasın diye bi an önce bitsin istiyorum.
İlişki adet olana kadar serbest
Agzina saglik canim. Tarihlerimiz yakin senle. Hadi bakalim, insallah opu transfer derken sonuna kadar guzell seyler paylasiriz insallah :)

Amayacim sagol cevabin icin :) giremiyorum bende topige bi suredir. 15 dakka sonra lucrini vurcaam :ss senin baslangicin belli oldu mu canimcim????

Ayyy ne guzel bi gunde baslicam ben de igneme. Az sonra ignemi vurulcam ve oyle moral depoladim ki sizle :)) tedaviye basliyorum diye dun gece yatagimda bi suru dua ettim. Topikte sıkınti ceken, bebek hasreti tasiyan tum arkadaslarimin yuzunu de benimle birlikte guldur ya Rabbim dedim. Ama oyle icten dedim ki yaaa. Ve simdi bugun ilk defa bu kadar hamile haberi birden okumak bana Rabbimin bi isareti galiba diyorum. ozlemcim Allah sana da tez zamanda cektigin sıkıntilarin mukafatini vericek insallah. Hamislerimize de tebrikler! Uzatmiyim artik :)))

Allahım hamileliğini devam ettirsin. İnşallah Allahım kucağına almayı da nasip eder canım. hamiş kızlar bize de dua edin.

Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben dun opu oldum bugun karnımda sislik var bunun dışında bir şikayetim yok sizede böyle bir şey oldumu 11 yumurtam toplandı bu arada ohss olmaz degilmi bu belirtilerle?

canım bende de çok şişlik var.

canım maşallah. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

harika bir haber. Allahım hepimizin yüzüne bak rabbim. bugün hep güzel haberler var. allah devamını erdirir inşallah Maşallah diyelim Allah nazardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…