2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

onca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........

Uzulmemek mumkun degil tabi ama bide soyle dusun Belkide cok hayirsiz bir evlat olacakti her zaman hayirlisini dile Allah yar ve yardimcin olsun cnm

Hanımlar Topik hamile kaynıyor. Maşallahhhhhhhh.

Hamile arkadaşlarıma bir sorum olacak, ağrı falan onları geçtim de, karnın alt kısmında şişliğiniz var mı? Benim en çok hissettiğim o var. Oradan kendime göre pay biçeyim bari. Birde göğüslerimde dokunduğumda ağrıyorlar.

Öyle güzel haberi verip kaçmayın, yardım edin bize. :)

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza 25 kasımda transfer yapıldı 7aralık test günümdü malesef olmadı ilk denememdi ama tutmadı çok üzüldüm halen kafamdan atamıyorum umut tüpte yaptırdım doktorumdan çok memnunum kısmet degilmis allah hepimize bu sevinci yaşatır inşallah arkadaslar

canım bende de çok şişlik var.

normal mi acaba cnm ya.şimdiden hamile gibi oldu göbeğim yarın arayıp sorcam doktora .korktum bende sadece bende mi oldu diye pazartesi transferden önce geçse bari şişkinliğimiz.çarşamba işe başlıcam ben çok zor olur böyle.senin yiyip içtiğin bir şeyler var mı şişkinlik için?

Evet canım var:))))

Evt cnm bende de sislik oluyo agri da oluyo:)

Hosgeldin :) hayirlisi Allah yar ve yardimcin olsun

Karnimda bi agirlik var cnm bide iki gundur adet agrim var belimde cok agrio goguslerim hassaslasti hafif damarlar cikti az kaldi test tarihine ins guzel haberlerini alicaz.seninde

Vucudumu ates basio ama ayaklarda usume oldu arada bide ben hergun atesimi olctum 36.5 ve uzeri cikiodu

Allah yardimcin olsun cnm dualarim sizinle :) bana Bi ates basiyo Bi usuyorm

cnm benim çok zor günler yaşamışsın rahman ve rahim olan yaradanımm seni büyük bir sınavdan geçirmiş mevlam emeklerini boşsa cevirmesin saglık bir evlat nasi etsin inşş tez zamanda

aminnnnn cnm benim saol şunu sölim asla pes etmedm asla çok acılar çektim evet ama yılmadım yılmıcamda biliyorum bi gün bende ve bizde ANNE olucaz allahımın izniyle

Karnimda bi agirlik var cnm bide iki gundur adet agrim var belimde cok agrio goguslerim hassaslasti hafif damarlar cikti az kaldi test tarihine ins guzel haberlerini alicaz.seninde

Vucudumu ates basio ama ayaklarda usume oldu arada bide ben hergun atesimi olctum 36.5 ve uzeri cikiodu

Allah yardimcin olsun cnm dualarim sizinle :) bana Bi ates basiyo Bi usuyorm

Canlarım bende aynı şeyleri hissediyorum, benim ateşim bi oymak anlamıyorum bi ölçüyorum 35,9 bi ölçüyorum 36,4 . Kızlar inşallah bebeklerim benimledir. Idrarda ben göremedim çizgiyi 8. Gün olmasına rağmen. Bakalım 17 sine Allah Kerim. Başka hissettiğiniz farklı şeylerin oldu mu?

canım bende ilk göğüslerimden süphelenip yoktur ama test yapayım deyip yapmıştım ve hamile çıkmıştım inşallah hamilesindir

Merhaba arkadaşlar,
Ben ağustosta ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm. Eşimde sperm azlığı vardı. Olumsuz sonuçlandı. Bu ay dondurulmuş 2 minnakla devam ediyoruz. Perşembe transfer oldu.. bekliyoruz.. heyecanlıyım çok. . Ben de kabızlık oldu hemen. . Ikındım çok .. ilkinde boyle olmamısti. Hiçbir belirti yoktu.. su an da yok. 21inde test var..umarım bu da olumsuz olmaz... Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. .. kucağımızı boş bırakmasın

kalinkamcım testlerin hepsini yaptırdık hepsi çok şükür temiz çıktı hiç bi sorun yok ne eşimde nede bende şimdi bahçeci umutta başlıcam nasipse süleyman beye sebepsiz diyo dlar o yüzden hastanedeğiştirdim yurofertilde yaptım bu son denememi benim drum orda haka beydi sinir oldum çok paracı bi adam raporlu olmama rağmen 6000lira para verdim umutta raporlu herşey içinde 2000 lira umutluyum bu sefer inşllh olucak rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…