Agzina saglik canim. Tarihlerimiz yakin senle. Hadi bakalim, insallah opu transfer derken sonuna kadar guzell seyler paylasiriz insallah :)
onca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........
Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn
canım bende de çok şişlik var.
Evet canım var:))))Hanımlar Topik hamile kaynıyor. Maşallahhhhhhhh.
Hamile arkadaşlarıma bir sorum olacak, ağrı falan onları geçtim de, karnın alt kısmında şişliğiniz var mı? Benim en çok hissettiğim o var. Oradan kendime göre pay biçeyim bari. Birde göğüslerimde dokunduğumda ağrıyorlar.
Öyle güzel haberi verip kaçmayın, yardım edin bize. :)
Evt cnm bende de sislik oluyo agri da oluyo:)Hanımlar Topik hamile kaynıyor. Maşallahhhhhhhh.
Hamile arkadaşlarıma bir sorum olacak, ağrı falan onları geçtim de, karnın alt kısmında şişliğiniz var mı? Benim en çok hissettiğim o var. Oradan kendime göre pay biçeyim bari. Birde göğüslerimde dokunduğumda ağrıyorlar.
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza 25 kasımda transfer yapıldı 7aralık test günümdü malesef olmadı ilk denememdi ama tutmadı çok üzüldüm halen kafamdan atamıyorum umut tüpte yaptırdım doktorumdan çok memnunum kısmet degilmis allah hepimize bu sevinci yaşatır inşallah arkadaslar
Evet canım var:))))
Evt cnm bende de sislik oluyo agri da oluyo:)
Hanımlar Topik hamile kaynıyor. Maşallahhhhhhhh.
Allah hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip eder ins :)
Kızlar severim sizi, ümidimi bir kat daha artırdınız :)
Ikinci sorum ayaklarınız çok üşüyor mu? :)
Hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bize de dua edin. Hem sizi hemde yeğenlerimi öpüyorum :)
Kızlar severim sizi, ümidimi bir kat daha artırdınız :)
Ikinci sorum ayaklarınız çok üşüyor mu? :)
Hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur bize de dua edin. Hem sizi hemde yeğenlerimi öpüyorum :)
Aglattın beni arkadaşım .. kucagın hala boş olsa da inan sen gerçek anasınrabbim bu azmini cevapsız bırakmasın , adını aklıma kazıyorum ve hep dua edecegim
cnm benim çok zor günler yaşamışsın rahman ve rahim olan yaradanımm seni büyük bir sınavdan geçirmiş mevlam emeklerini boşsa cevirmesin saglık bir evlat nasi etsin inşş tez zamanda
Karnimda bi agirlik var cnm bide iki gundur adet agrim var belimde cok agrio goguslerim hassaslasti hafif damarlar cikti az kaldi test tarihine ins guzel haberlerini alicaz.seninde
Vucudumu ates basio ama ayaklarda usume oldu arada bide ben hergun atesimi olctum 36.5 ve uzeri cikiodu
Allah yardimcin olsun cnm dualarim sizinle :) bana Bi ates basiyo Bi usuyorm
Hanımlar Topik hamile kaynıyor. Maşallahhhhhhhh.
canım benim kesinlikle sana katılıyorum bende bende 28 haftalık sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım 6 gün yaşadıktan sonra kızımızı kaybettik doğumda bileğine takılan bilekliği hala cüzdanımda taşıyorum,2 yıldır hamile kalabilmek için çok uğraştım son olarak 3 tüp bebek tedavisi 1 negatif 2 kimyasal gebelikten sonra şuan testlerimiz yapılıyo genel araştırma canım peki sen kanda pıhtılaşma,kromozom analizi testlerini yaptır dın mı onlarla alakalı olma ihtimali çok yüksek yaşadıklarının,benim kanda pıhtılaşma çıkmadı kromozom analizi için kan verdik eşimle 1 ay sonra sonuç alıcaz bu ay rahim filmi bi sonraki ay histereskopi olacak araştırmalarını yaptırmadan tekrar bi denemeye başlama derim yada yaptırdığın başka bi test araştırma varsa benimle paylaşır mısın inşallah bi sonraki denemende bebeğine kavuşursun canım inşallah hepimiz kavuşuruz.
Gerçekten böyle iki zorlukta olumsuzlukta pes edenlere sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davrananlara çok kızıyorum allah'ta ümit asla kesilmez hiç ummadığımız anda yüzümüzü güldürür onun rahmeti çok geniştir hamd olsun ondan gelen herşeye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?