Canlarım bende aynı şeyleri hissediyorum, benim ateşim bi oymak anlamıyorum bi ölçüyorum 35,9 bi ölçüyorum 36,4 . Kızlar inşallah bebeklerim benimledir. Idrarda ben göremedim çizgiyi 8. Gün olmasına rağmen. Bakalım 17 sine Allah Kerim. Başka hissettiğiniz farklı şeylerin oldu mu?
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza 25 kasımda transfer yapıldı 7aralık test günümdü malesef olmadı ilk denememdi ama tutmadı çok üzüldüm halen kafamdan atamıyorum umut tüpte yaptırdım doktorumdan çok memnunum kısmet degilmis allah hepimize bu sevinci yaşatır inşallah arkadaslar
Kızlar malesef bn sewindremiorum negatif diyecek kelimm yok
Canlarım bende aynı şeyleri hissediyorum, benim ateşim bi oymak anlamıyorum bi ölçüyorum 35,9 bi ölçüyorum 36,4 . Kızlar inşallah bebeklerim benimledir. Idrarda ben göremedim çizgiyi 8. Gün olmasına rağmen. Bakalım 17 sine Allah Kerim. Başka hissettiğiniz farklı şeylerin oldu mu?
normal mi acaba cnm ya.şimdiden hamile gibi oldu göbeğim yarın arayıp sorcam doktora .korktum bende sadece bende mi oldu diyepazartesi transferden önce geçse bari şişkinliğimiz.çarşamba işe başlıcam ben çok zor olur böyle.senin yiyip içtiğin bir şeyler var mı şişkinlik için?
hani bana öle bi iyilik yapsan ne iyi olur....şaka bi yana kızımda akşama kadar zaten pc bende sen yoksun ya akşamda adamgeliyo yemek falan derken okye geçiyo 12 kalkıyo o saatten sonrada ben girmiyom yoksunuz diye gündüzler torbayamı giriyo kızım napıyon gel arada işte bebem yaaa bende öşlüyom şeni
Hepimiz aynıyız aslında her kezin yazdıklarını tek tek okuyorum kimisinde gülüyorum,kimisinde ağlıyorum,sevinç,mutluluk nadir olsada arada tatlı tatlı kızıyorum ama en önemlisi hepinizden birer parça buluyorum kendimde. Sizin endişelendiğiniz her şeye bende endişeleniyorum,aradığımız belirtiler aynı, kırgınlıklarımız aynı dedim ya aynıyız aslında bir kaç topiği daha gezdim yok anam bu topikte aldığım lezzeti hiç bir yerde bulamadım mahallesine dönen çocuk gibi gerisin geriye buraya döndüm bazen diyorumki bir kaç saat bakmıycam yazılar biriksin okuyayım bir bakıyorum tablet gene elimde buradayım ne bileyim işte herhalde canım sıkıldı biraz yazayım dedim umarım saçmalamamışımdır .... Bu günün saraylısı başlasada başınızı şişirmasem :))
Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi
Hepimiz aynıyız aslında her kezin yazdıklarını tek tek okuyorum kimisinde gülüyorum,kimisinde ağlıyorum,sevinç,mutluluk nadir olsada arada tatlı tatlı kızıyorum ama en önemlisi hepinizden birer parça buluyorum kendimde. Sizin endişelendiğiniz her şeye bende endişeleniyorum,aradığımız belirtiler aynı, kırgınlıklarımız aynı dedim ya aynıyız aslında bir kaç topiği daha gezdim yok anam bu topikte aldığım lezzeti hiç bir yerde bulamadım mahallesine dönen çocuk gibi gerisin geriye buraya döndüm bazen diyorumki bir kaç saat bakmıycam yazılar biriksin okuyayım bir bakıyorum tablet gene elimde buradayım ne bileyim işte herhalde canım sıkıldı biraz yazayım dedim umarım saçmalamamışımdır .... Bu günün saraylısı başlasada başınızı şişirmasem :))
canım adet öncesi çoğu belirtim bunlardı.kasıklarımda iğne batması gibi sızı,karında gerginlik hissi,gögüslerde hassasiyet ve sızlama.. psikolojik olabilir mi diye düşünmüştüm ama bariz belliydi.oyy maşallah maşallahbugün çoşmuşuz kızlar inşallah arkanızdan bizi de sürükleyin. ne güzel tam 6 tane hamişimiz birden olmuş bugün, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızlar
ben de yolu yarıladım haftaya bugün testimiz var inşallah güzel sonuç alırım. belirti konusunda benmi kendimi dinliyorum bilmiom ama aynen kasık ağrısı 2-3 gündür bel-sırt ağrısı var arada vajinaya sızı giriyo, göğüs uçları zaten tedavinin başından beri sızlıyo onu ilaçlara bağlıyorum. ateş de 36.5 larda gidiyo..sizce iyi bişeylerin belirtisi midir kızlar??
çok umutlanmak da istemiyorum çünkü 2 yıldır bebek düşünüyoduk her adet gününde kendimi gebe sanıp bu belirtileri bulurdum kendimde adetim bile gecikirdi pspkolojik olarak.
sevgiask arkadaşım neler yapıyosun hadi az kaldı 2 gün sonra öğrencez güzel sonucunu inşallah dualarımdasın arkadaşım, nazarboncuğu bt0601 daha sayamadığım sonuç bekleyen bütün arkadaşlarım dualarımdasınız.
canım adet öncesi çoğu belirtim bunlardı.kasıklarımda iğne batması gibi sızı,karında gerginlik hissi,gögüslerde hassasiyet ve sızlama.. psikolojik olabilir mi diye düşünmüştüm ama bariz belliydi.
birde benim agızımda tükürük hissi arttı hafif bulantı gibi..ateşim ise yarım derece yükseldi.ayrıca akıntımda arttı beyaz süt kesiği gibi.bence senin belirtilerinde hamilelik olabilir inşallah öyledir canım...
kalinkamcım testlerin hepsini yaptırdık hepsi çok şükür temiz çıktı hiç bi sorun yok ne eşimde nede bende şimdi bahçeci umutta başlıcam nasipse süleyman beye sebepsiz diyo dlar o yüzden hastanedeğiştirdim yurofertilde yaptım bu son denememi benim drum orda haka beydi sinir oldum çok paracı bi adam raporlu olmama rağmen 6000lira para verdim umutta raporlu herşey içinde 2000 lira umutluyum bu sefer inşllh olucak rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın
kızlar bu ikinci denemem bilenler var. dondurulmus iki embiriyo transferi oldu.kızlar son adet tarihim 3 KASIM. transfer tarihimde 23 KASIM kese görmek için salı günü yani 10 ARALIK gittim tek kese oldugunu söylemisti doktorum kese boyu 8 mm dedi..üç gün sonra tekrar gel dedi cuma günü yani 13 ARALIK gittim bebek görünmedi kese boyu 13 mm dedi gebelik haftasınada 5 hafta 1 gün dedi ama son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük olmam gerekli kafam karıştı sorunmu var dedim doktora suan bişey diyemem haftaya tekrar çagırdı ama ben endişeliyim.. ilk tüp bebek denemde tutmuştu benim 5 hafta 2 günlükken bebişle kalp atımı görülmüştü acaba sorun olabilirmi lütfen benim gibi olan varmı gebelil hafatsıyla ultrason haftası tutmayan varmı..
oyy maşallah maşallahbugün çoşmuşuz kızlar inşallah arkanızdan bizi de sürükleyin. ne güzel tam 6 tane hamişimiz birden olmuş bugün, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızlar
ben de yolu yarıladım haftaya bugün testimiz var inşallah güzel sonuç alırım. belirti konusunda benmi kendimi dinliyorum bilmiom ama aynen kasık ağrısı 2-3 gündür bel-sırt ağrısı var arada vajinaya sızı giriyo, göğüs uçları zaten tedavinin başından beri sızlıyo onu ilaçlara bağlıyorum. ateş de 36.5 larda gidiyo..sizce iyi bişeylerin belirtisi midir kızlar??
çok umutlanmak da istemiyorum çünkü 2 yıldır bebek düşünüyoduk her adet gününde kendimi gebe sanıp bu belirtileri bulurdum kendimde adetim bile gecikirdi pspkolojik olarak.
sevgiask arkadaşım neler yapıyosun hadi az kaldı 2 gün sonra öğrencez güzel sonucunu inşallah dualarımdasın arkadaşım, nazarboncuğu bt0601 daha sayamadığım sonuç bekleyen, transfer bekleyen,opusu olan bütün arkadaşlarım dualarımdasınız.
Baslardada konusuoduk seninle kasiklarima kramp giriodu sonralari adet sancisina dondu iste o kramplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?