2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

idrarda çok geç çıkıyor kanda yaptır bak idrarda çıkmadı die sakın ümitsizliğe kapılma benim idrarda negatif çıkıp aynı gün kanda 5 haftalık hamile çıkmıştım

Hepimiz aynıyız aslında her kezin yazdıklarını tek tek okuyorum kimisinde gülüyorum,kimisinde ağlıyorum,sevinç,mutluluk nadir olsada arada tatlı tatlı kızıyorum ama en önemlisi hepinizden birer parça buluyorum kendimde. Sizin endişelendiğiniz her şeye bende endişeleniyorum,aradığımız belirtiler aynı, kırgınlıklarımız aynı dedim ya aynıyız aslında bir kaç topiği daha gezdim yok anam bu topikte aldığım lezzeti hiç bir yerde bulamadım mahallesine dönen çocuk gibi gerisin geriye buraya döndüm bazen diyorumki bir kaç saat bakmıycam yazılar biriksin okuyayım bir bakıyorum tablet gene elimde buradayım ne bileyim işte herhalde canım sıkıldı biraz yazayım dedim umarım saçmalamamışımdır .... Bu günün saraylısı başlasada başınızı şişirmasem :))

bademcim bende umuttayım sakın pes etme sakın inşllh 2 c itutucaktır dr kim benimki süleyman bey hastaneni sakın değiştirme

idrarda çok geç çıkıyor kanda yaptır bak idrarda çıkmadı die sakın ümitsizliğe kapılma benim idrarda negatif çıkıp aynı gün kanda 5 haftalık hamile çıkmıştım

aynen bende senin gibiyim. Hamile gibi geziyorum şişkinlik için bişey yapmıyorum canım. kız inşallah hamile kalırızda millet sorarsa bu ne göbek diye hamişiz deriz dimi ama

canım bu arada beni 1 saat önce aradılar pazartesi günü saat 1 de 2 bardak su içip tok karna gel dediler. yumişlerde azalma olmamış. embriyolog çok iyi gidiyor dedi. dua edelim birbirimize

ayyyyyyyy canım ya ben gündüzde giriyorum sen yoksun bende öşlüyom

canım yüreğini ne güzül kaleme almışsın okuyunca çk duygulandım bende senin gibiydim her tüp bebek denememden sonra burayı okur umud çare belirti arardım ama malesefki 7 tüp bebek hepsi başarısız ama sonunda umudumu hiç kaybetmedim ve 5 aylık kızım var inanki rabbim verecek emin ol anne olacaksınız hepiniz

Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi

valla ben her tüp bebek denememde içtim o stresi taşıyamadım vicdanen çok rahatsız oldum ama dayanamayıp içiyordum zaten hiç bit tüp bebek denem tutmadı sonra kendim hamile kaldım 5 aylık kızım var

Allahım maşallah maşallah ne uğurlu bi topikmiş. Ne kadar gebemiz var. Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş. Darısı biz test tarihi bekleyenlerin başına...

oyy maşallah maşallah bugün çoşmuşuz kızlar inşallah arkanızdan bizi de sürükleyin. ne güzel tam 6 tane hamişimiz birden olmuş bugün, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızlar

ben de yolu yarıladım haftaya bugün testimiz var inşallah güzel sonuç alırım. belirti konusunda benmi kendimi dinliyorum bilmiom ama aynen kasık ağrısı 2-3 gündür bel-sırt ağrısı var arada vajinaya sızı giriyo, göğüs uçları zaten tedavinin başından beri sızlıyo onu ilaçlara bağlıyorum. ateş de 36.5 larda gidiyo..sizce iyi bişeylerin belirtisi midir kızlar??
çok umutlanmak da istemiyorum çünkü 2 yıldır bebek düşünüyoduk her adet gününde kendimi gebe sanıp bu belirtileri bulurdum kendimde adetim bile gecikirdi pspkolojik olarak.
sevgiask arkadaşım neler yapıyosun hadi az kaldı 2 gün sonra öğrencez güzel sonucunu inşallah dualarımdasın arkadaşım, nazarboncuğu bt0601 daha sayamadığım sonuç bekleyen, transfer bekleyen,opusu olan bütün arkadaşlarım dualarımdasınız.

Son düzenleme:

Baslardada konusuoduk seninle kasiklarima kramp giriodu sonralari adet sancisina dondu iste o kramplar

canım adet öncesi çoğu belirtim bunlardı.kasıklarımda iğne batması gibi sızı,karında gerginlik hissi,gögüslerde hassasiyet ve sızlama.. psikolojik olabilir mi diye düşünmüştüm ama bariz belliydi.
birde benim agızımda tükürük hissi arttı hafif bulantı gibi..ateşim ise yarım derece yükseldi.ayrıca akıntımda arttı beyaz süt kesiği gibi.bence senin belirtilerinde hamilelik olabilir inşallah öyledir canım...

Rabbim hepinize sağlıklı huzurlu ve keyifli bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin bu 9 ayda lütfen kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hayırlı evlatlarınız olsun inşallah

kızlar bu ikinci denemem bilenler var. dondurulmus iki embiriyo transferi oldu.kızlar son adet tarihim 3 KASIM. transfer tarihimde 23 KASIM kese görmek için salı günü yani 10 ARALIK gittim tek kese oldugunu söylemisti doktorum kese boyu 8 mm dedi..üç gün sonra tekrar gel dedi cuma günü yani 13 ARALIK gittim bebek görünmedi kese boyu 13 mm dedi gebelik haftasınada 5 hafta 1 gün dedi ama son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük olmam gerekli kafam karıştı sorunmu var dedim doktora suan bişey diyemem haftaya tekrar çagırdı ama ben endişeliyim.. ilk tüp bebek denemde tutmuştu benim 5 hafta 2 günlükken bebişle kalp atımı görülmüştü acaba sorun olabilirmi lütfen benim gibi olan varmı gebelil hafatsıyla ultrason haftası tutmayan varmı..

ayy hadi inşallah canım ağzından bal damlıyo moral oldu umut her zaman iyidir dimi
akıntıya dikkat edemiyom çünkü progestan fitil kullanıyorum çoğunlukla o geliyo
bize dua et canım, Allahım sana da rahat bi hamilelik nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

yaa demek sende eurofertildeydin benim 3 denemde orada oldu doktorum alev hanımdı benimki toplu tedaviydi raporum yok 1 taze + dondurulmuşlar haklarım var şimdiye kadar toplamda 9.000.000 tl yi buldu masrafımız bundan sonra sadece ilaç+ilk muayne+embriyo izleme(embriyoscop)+rahim filmi+histereskopi masrafımız var bu raporu çıkartmak için ne yapmak lazım kriterleri neler bu denemelrde olmazsa bende çıkarabilir miyim acaba sonrası için tabi inşallah gerek kalmaz ama bahçeci umut hakkında çok olumlu şeyler duydum inşallah herşey güzel gider bu sefer bebişine kavuşursun insan maddi manevi gerçekten çok yıpranıyo ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah...

Canım benim bemimde 4 kasım da reglimdi 23 kasım transfer günümdü niye bilmiyorum ama doktorun çok erken çağırmış sanki keseleri görmeye ben 9. ve 11.gün yaptırdım testlerimi doktorum beni 17.aralık salı günü çağırdı genede bilemem belki benim doktorum çok acele etmiyor ama tarihlerimiz aynı olduğu için bence endişelenmek için erken benimde donmuşlarla yapıldı ....

Son düzenleme:

Sağol canım, Allah razı olsun. Rabbim izin verirse olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…