canım bende ilk göğüslerimden süphelenip yoktur ama test yapayım deyip yapmıştım ve hamile çıkmıştım inşallah hamilesindir
kızlar bu ikinci denemem bilenler var. Dondurulmus iki embiriyo transferi oldu.kızlar son adet tarihim 3 kasım. Transfer tarihimde 23 kasım kese görmek için salı günü yani 10 aralık gittim tek kese oldugunu söylemisti doktorum kese boyu 8 mm dedi..üç gün sonra tekrar gel dedi cuma günü yani 13 aralık gittim bebek görünmedi kese boyu 13 mm dedi gebelik haftasınada 5 hafta 1 gün dedi ama son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük olmam gerekli kafam karıştı sorunmu var dedim doktora suan bişey diyemem haftaya tekrar çagırdı ama ben endişeliyim.. Ilk tüp bebek denemde tutmuştu benim 5 hafta 2 günlükken bebişle kalp atımı görülmüştü acaba sorun olabilirmi lütfen benim gibi olan varmı gebelil hafatsıyla ultrason haftası tutmayan varmı..
ben bir haftadır evde yazlık pijamalarla oturuyorum eşim dalga geçiyo,çok sıcak geliyo ama ayaklarımda sürekli çorap var sadece onlar ısınmıyo :)Vucudumu ates basio ama ayaklarda usume oldu arada bide ben hergun atesimi olctum 36.5 ve uzeri cikiodu
Hepimiz aynıyız aslında her kezin yazdıklarını tek tek okuyorum kimisinde gülüyorum,kimisinde ağlıyorum,sevinç,mutluluk nadir olsada arada tatlı tatlı kızıyorum ama en önemlisi hepinizden birer parça buluyorum kendimde. Sizin endişelendiğiniz her şeye bende endişeleniyorum,aradığımız belirtiler aynı, kırgınlıklarımız aynı dedim ya aynıyız aslında bir kaç topiği daha gezdim yok anam bu topikte aldığım lezzeti hiç bir yerde bulamadım mahallesine dönen çocuk gibi gerisin geriye buraya döndüm bazen diyorumki bir kaç saat bakmıycam yazılar biriksin okuyayım bir bakıyorum tablet gene elimde buradayım ne bileyim işte herhalde canım sıkıldı biraz yazayım dedim umarım saçmalamamışımdır .... Bu günün saraylısı başlasada başınızı şişirmasem :))
canım adet tarihi ile ultrasan tarihi bir olmayabiliyor senin kendi hesaplaman doğru deyil ulrasan doğru endişe yapma sorun yokkkkkkkkk
canım adet tarihi ile ultrasan tarihi bir olmayabiliyor senin kendi hesaplaman doğru deyil ulrasan doğru endişe yapma sorun yokkkkkkkkk
ben bir haftadır evde yazlık pijamalarla oturuyorum eşim dalga geçiyo,çok sıcak geliyo ama ayaklarımda sürekli çorap var sadece onlar ısınmıyo :)
canım ben dün 8. gün olmasına rağmen test yaptırdım ve 30 çıktı zaten :))) Rabbim kucağımda sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder inşallah.herkese de dua ediyorumallahın izni ile hamilesinnnnnnnnnn
inşallah canım öyledir teşekkürler..
Canım benim bemimde 4 kasım da reglimdi 23 kasım transfer günümdü niye bilmiyorum ama doktorun çok erken çağırmış sanki keseleri görmeye ben 9. ve 11.gün yaptırdım testlerimi doktorum beni 17.aralık salı günü çağırdı genede bilemem belki benim doktorum çok acele etmiyor ama tarihlerimiz aynı olduğu için bence endişelenmek için erken benimde donmuşlarla yapıldı ....
canım ben dün 8. Gün olmasına rağmen test yaptırdım ve 30 çıktı zaten :))) rabbim kucağımda sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder inşallah.herkese de dua ediyorum
bende aynısını yaşadım sırf o yüzden aynı gün 4 hastane gezdim her hastanedeki ultrasonda kalp atışı duymadım sonra bir arkadaşım dr önerdi ona gittim ileri düzeyde ultrason anında duydum tamamen ultrason kalitesi emin ol
cok sevindim canım aynı zamanda transferimiz olmus.ben kan tahlinlinden sonra 10 gün sonra keseyigörmek için cagırdı.. canım ikinci denemem oldugu için biraz evham yapıyorum sanırım.. mutlaka birbirimizi bilgilendirelim lütfen.. kan degerlerin nasıl cıktı yazarmısın..
aynen bende senin gibiyim. Hamile gibi geziyorum şişkinlik için bişey yapmıyorum canım. kız inşallah hamile kalırızda millet sorarsa bu ne göbek diye hamişiz deriz dimi ama
canım bu arada beni 1 saat önce aradılar pazartesi günü saat 1 de 2 bardak su içip tok karna gel dediler. yumişlerde azalma olmamış. embriyolog çok iyi gidiyor dedi.dua edelim birbirimize
Canım benimde 3.denemem 9.gün 155 11.gün330 du değerlerim senin değerlerin kaçtı he birde sakıncası yoksa nerede yaptırmıştın ....ben Brügsel tüp bebekte yaptırdım ......
Umudunuzu kaybetmetmeyin bir günde değerler firlayabiliyorarkadaşlar. bügun transferin 10.günü. 12.günü beklemeden 10.gunde test yaptırdım. maalesef sonuç 0.1 çıktı.. 12.gun yıne test yapacam ama umudum bitti..
Canım ikiz mi yoksa :)Canım benimde 3.denemem 9.gün 155 11.gün330 du değerlerim senin değerlerin kaçtı he birde sakıncası yoksa nerede yaptırmıştın ....ben Brügsel tüp bebekte yaptırdım ......
Arkadaşlar bugün katıldım aranıza benimde transferim hüsranla sonuçlandı üzgünüm ama ne fayda dualarım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?