2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım bende ilk göğüslerimden süphelenip yoktur ama test yapayım deyip yapmıştım ve hamile çıkmıştım inşallah hamilesindir

Hayırlısı canım, benim idrarda negatif çıkmıştı dün bakalım salıya kan testi yapılacak. Hayırlısı inşallah.

canım adet tarihi ile ultrasan tarihi bir olmayabiliyor senin kendi hesaplaman doğru deyil ulrasan doğru endişe yapma sorun yokkkkkkkkk

Anacım ne yapcan başka topiği, biz burda iyiyiz :) hem biz araştırmacı bir topiğiz, kime ne lazım olsa bulur yapıştırırız buraya :) :) :)

cok sevindim canım aynı zamanda transferimiz olmus.ben kan tahlinlinden sonra 10 gün sonra keseyigörmek için cagırdı.. canım ikinci denemem oldugu için biraz evham yapıyorum sanırım.. mutlaka birbirimizi bilgilendirelim lütfen.. kan degerlerin nasıl cıktı yazarmısın..

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum sana ama yinede içim rahat degil.. detaylı ultrasona girdim ama alltan muane olmadım belki ondan görünmemiş olabilir

Canım benimde 3.denemem 9.gün 155 11.gün330 du değerlerim senin değerlerin kaçtı he birde sakıncası yoksa nerede yaptırmıştın ....ben Brügsel tüp bebekte yaptırdım ......

Aynen CNm ya inşallah hamiz oluruzda göbeklerimiz öle şişer 😊benim Merkez'den yarın ariyacaklarmis ama benimde pzrtesii olacak büyük olasılıkla 😊beklemeye basliyalim bakalım birlikte inşallah ikimizde positif sonucu goruruz😘

Canım benimde 3.denemem 9.gün 155 11.gün330 du değerlerim senin değerlerin kaçtı he birde sakıncası yoksa nerede yaptırmıştın ....ben Brügsel tüp bebekte yaptırdım ......

umut tüp bebek merkezinde yaptırdım canım.. 8. gün 72 10.gün 199 13.gün 977 cıktı mutlaka haberleselim canım kopmayalım durumunu salı günü bildir mulaka.. inşallah bebişlerimizi saglıklı kucagımıza alırız.. rabbim herkese nasip etsin

arkadaşlar. bügun transferin 10.günü. 12.günü beklemeden 10.gunde test yaptırdım. maalesef sonuç 0.1 çıktı.. 12.gun yıne test yapacam ama umudum bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…