mrb. kızlar
transferi olan tedavide olan arkdaşlarım hayırlı olsun şimdiden inş.rabbim hiç birinizin emeklerini boşa çevirmez bende sizin gibi bu stresli zorlu süreçlerden geçtim çok zor bir süreç rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın belki belirtilerimi yazarsam işinize yarar çünkü insan kendinde belirtiler arar oldumu tuttumu diye ben öyleydimdeeee birde şunuda unutmayalım herkeste belirti olacak diye birşey yok bende biraz değişik belirti oldu
öncelikle transferden sonra yerım saat bile dinlenmedim zaten olmayacak gözüyle baktım idrara az sıkışık yarım saat beklemeden lavaboya gitmiştim
bende transferden sonra sadece iğne batması oldu ilk iki gün
iki günden sonra zaten şikinlikte vardı kam ve karın ağrısı oldu
3.günden sonra sadece geceleri beni uykumdan uyandıran göğüs ağrım oluyordu sabah uyandığım ağrı sızı hiç birşey kalmıyordu
3.günmü 4.günmü ne şiddetli karın ağrısı hani adetten önce yaşanan ağrı gibi saniyelikti tamam adet oldum der gibisinden
ben erken öğrendim idrar testindee 4.günden 10.güne tes tuttum özellikle 6.gün ikinci çizgiyi gördüm 10.gün kanda da gördüm darısı siz günlerinni sayan bekleyenlerin başına rabbim yüzünüzü güldüürsün
ÇOK UZUN OLDU GLİBA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN
Canım ikiz mi yoksa :)
allah razı olsun rabbim herkse nasip etsin inş.Nerde tedavi oldun cnm ayrica kacinci gün embiryosu verdiler Allah tamamını erdirsin
canım inş.hayırlı sonuç alırsın ben neler yaptığımı yazayım belki işine yarar her zamanki gibi gittim sadece korku stres vardı merdiven iniş çıkışlar asla etkilemiyor o konuda rahat ol zaten doktorlarda bunu söylüyor yatarak zaman geçirmeyin diye asla merdiven çıkmak yasak değilmiş bende öyle yaptım tevekkülü allaha bıraktım bir tek ağırlık kaldırmadım hatta transferden sonra yürümenin bile bir zararı yokmuş ama sen yinede içine nasıl sinecekse öyle yap fazla kısıtlama yapma bence kendindeSelam
Benim de pazartesi transferim olacak. Nasıl olacak, sonrasında ne yapmalıyım kafamda bir sürü soru dönüyor :) mesela transferden sonra merdiven inip çıkmak iyi değil diyorlar, ben iğneleri hastanede yaptiriyorum nasıl olacak
allah razı olsun rabbim herkse nasip etsin inş.
5.gün embriyosu iki kez ilaç kullandım ilkinde sadece 1 yumurtam 3.güne kadar gitti transfer olmadı tekrar ilaçlara başladım sonra transfer oldu 5.gün emriyosu canım zaten tüp bebeği çok farklı biliyordum emriyolar tüplerde falan ayrı ayrı kutucuklarda çıkartılıp verilir sanıyordum işlemi gördükten sonra hiç olur gözüyle bakmadımm sadece dua etmiştim son şansımdı bi daha öyle bir imkanım omayabilirdide maddi olarak şükür rabbim güldürdü artık rabbbim korusun herkesinkini ve benimkinide
sizlerde inş.mucizelerinize kavuşursunuz inş.rabbimin izniyle
oyy maşallah maşallahbugün çoşmuşuz kızlar inşallah arkanızdan bizi de sürükleyin. ne güzel tam 6 tane hamişimiz birden olmuş bugün, sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızlar
ben de yolu yarıladım haftaya bugün testimiz var inşallah güzel sonuç alırım. belirti konusunda benmi kendimi dinliyorum bilmiom ama aynen kasık ağrısı 2-3 gündür bel-sırt ağrısı var arada vajinaya sızı giriyo, göğüs uçları zaten tedavinin başından beri sızlıyo onu ilaçlara bağlıyorum. ateş de 36.5 larda gidiyo..sizce iyi bişeylerin belirtisi midir kızlar??
çok umutlanmak da istemiyorum çünkü 2 yıldır bebek düşünüyoduk her adet gününde kendimi gebe sanıp bu belirtileri bulurdum kendimde adetim bile gecikirdi pspkolojik olarak.
sevgiask arkadaşım neler yapıyosun hadi az kaldı 2 gün sonra öğrencez güzel sonucunu inşallah dualarımdasın arkadaşım, nazarboncuğu bt0601 daha sayamadığım sonuç bekleyen, transfer bekleyen,opusu olan bütün arkadaşlarım dualarımdasınız.
Aynen CNm ya inşallah hamiz oluruzda göbeklerimiz öle şişer 😊benim Merkez'den yarın ariyacaklarmis ama benimde pzrtesii olacak büyük olasılıkla 😊beklemeye basliyalim bakalım birlikte inşallah ikimizde positif sonucu goruruz😘
Selam
Benim de pazartesi transferim olacak. Nasıl olacak, sonrasında ne yapmalıyım kafamda bir sürü soru dönüyor :) mesela transferden sonra merdiven inip çıkmak iyi değil diyorlar, ben iğneleri hastanede yaptiriyorum nasıl olacak
benimde transferim pazartesi günü. saat 7 gibi klinikten aradılar pazartesi günü saat 1 de transferiniz var dediler. canım çok dikkat etmek gerekiyormuş özellikle ilk üç gün. ben şimdiden ananas suyuna başladım hem ananas yiyorum hemde suyunu içiyorum.
kizlar opumu oldum geldim seleeen duy sesimi sakin korkma hayatinin en tatli uykusunu uyuyorsun uyandirmayin az daha uyuyim diceksin cook rahatti cok sukur :) 8 yumurta toplanmis yrn daha detayli bilgi vericekler,, 8 yumurta iyimi sizce yorumu olan varmi??
Ananas suyu ne için duymadım daha önce?
674 sayfadaki yorumumu başmdan geçenleri yazdım oku sadece oku diyorum sana başkada bişi demicem kolay değil biliyorum hemde çokkkkk iyi biliyorum kardeşim
:))) yok tatlım bakalım regl olursam kontrole gidicem. henüz olmadım ama yakın sanırım, 2 gündür rüyamda regl olduğumu görüyorum... hatta yatak falan batmış gibi görüyorum, offff nası temizliycem diye düşünürken aniden uyanıp hemen yatağı kontrol ediyorum....Amayacim sagol cevabin icin :) giremiyorum bende topige bi suredir. 15 dakka sonra lucrini vurcaam :ss senin baslangicin belli oldu mu canimcim????
çok güzel yazmışsın şekerim.... aynen dediğin gibi benim içinde....Hepimiz aynıyız aslında her kezin yazdıklarını tek tek okuyorum kimisinde gülüyorum,kimisinde ağlıyorum,sevinç,mutluluk nadir olsada arada tatlı tatlı kızıyorum ama en önemlisi hepinizden birer parça buluyorum kendimde. Sizin endişelendiğiniz her şeye bende endişeleniyorum,aradığımız belirtiler aynı, kırgınlıklarımız aynı dedim ya aynıyız aslında bir kaç topiği daha gezdim yok anam bu topikte aldığım lezzeti hiç bir yerde bulamadım mahallesine dönen çocuk gibi gerisin geriye buraya döndüm bazen diyorumki bir kaç saat bakmıycam yazılar biriksin okuyayım bir bakıyorum tablet gene elimde buradayım ne bileyim işte herhalde canım sıkıldı biraz yazayım dedim umarım saçmalamamışımdır .... Bu günün saraylısı başlasada başınızı şişirmasem :))
arkadaşlar. bügun transferin 10.günü. 12.günü beklemeden 10.gunde test yaptırdım. maalesef sonuç 0.1 çıktı.. 12.gun yıne test yapacam ama umudum bitti..
Arkadaşlar bugün katıldım aranıza benimde transferim hüsranla sonuçlandı üzgünüm ama ne fayda dualarım hepimiz için
Bilmiyorum tatlım birde 2.tüp bebeğimde 9.gün 67 11.gün400 dü mağlesef hep 2 hafta geriden gitti yavrumu 3 aylıkken kaybettim o yüzden ben değerlere pek takılmıyorum canım RABBİM hepimize hayırlı sauğlıklı her iki cihanda yüzümüzü karartmıycak evlatlar nasip etsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?