2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

mrb. kızlar
transferi olan tedavide olan arkdaşlarım hayırlı olsun şimdiden inş.rabbim hiç birinizin emeklerini boşa çevirmez bende sizin gibi bu stresli zorlu süreçlerden geçtim çok zor bir süreç rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın belki belirtilerimi yazarsam işinize yarar çünkü insan kendinde belirtiler arar oldumu tuttumu diye ben öyleydimdeeee birde şunuda unutmayalım herkeste belirti olacak diye birşey yok bende biraz değişik belirti oldu

öncelikle transferden sonra yerım saat bile dinlenmedim zaten olmayacak gözüyle baktım idrara az sıkışık yarım saat beklemeden lavaboya gitmiştim

bende transferden sonra sadece iğne batması oldu ilk iki gün
iki günden sonra zaten şikinlikte vardı kam ve karın ağrısı oldu
3.günden sonra sadece geceleri beni uykumdan uyandıran göğüs ağrım oluyordu sabah uyandığım ağrı sızı hiç birşey kalmıyordu
3.günmü 4.günmü ne şiddetli karın ağrısı hani adetten önce yaşanan ağrı gibi saniyelikti tamam adet oldum der gibisinden
ben erken öğrendim idrar testindee 4.günden 10.güne tes tuttum özellikle 6.gün ikinci çizgiyi gördüm 10.gün kanda da gördüm darısı siz günlerinni sayan bekleyenlerin başına rabbim yüzünüzü güldüürsün
ÇOK UZUN OLDU GLİBA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN

Nerde tedavi oldun cnm ayrica kacinci gün embiryosu verdiler Allah tamamını erdirsin

Selam
Benim de pazartesi transferim olacak. Nasıl olacak, sonrasında ne yapmalıyım kafamda bir sürü soru dönüyor :) mesela transferden sonra merdiven inip çıkmak iyi değil diyorlar, ben iğneleri hastanede yaptiriyorum nasıl olacak

Canım ikiz mi yoksa :)

Bilmiyorum tatlım birde 2.tüp bebeğimde 9.gün 67 11.gün400 dü mağlesef hep 2 hafta geriden gitti yavrumu 3 aylıkken kaybettim o yüzden ben değerlere pek takılmıyorum canım RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı her iki cihanda yüzümüzü karartmıycak evlatlar nasip etsin ....

Nerde tedavi oldun cnm ayrica kacinci gün embiryosu verdiler Allah tamamını erdirsin
allah razı olsun rabbim herkse nasip etsin inş.
5.gün embriyosu iki kez ilaç kullandım ilkinde sadece 1 yumurtam 3.güne kadar gitti transfer olmadı tekrar ilaçlara başladım sonra transfer oldu 5.gün emriyosu canım zaten tüp bebeği çok farklı biliyordum emriyolar tüplerde falan ayrı ayrı kutucuklarda çıkartılıp verilir sanıyordum işlemi gördükten sonra hiç olur gözüyle bakmadımm sadece dua etmiştim son şansımdı bi daha öyle bir imkanım omayabilirdide maddi olarak şükür rabbim güldürdü artık rabbbim korusun herkesinkini ve benimkinide
sizlerde inş.mucizelerinize kavuşursunuz inş.rabbimin izniyle

Arkadaşlar elimde 7 kutu puregon 300 var.haziran 2014 son tarihli.uygun şartlarda muhafaza ediyorum.isteyen varsa görüşelim uygun fiyatdan vericem.özelden msj atabilirsiniz..

canım inş.hayırlı sonuç alırsın ben neler yaptığımı yazayım belki işine yarar her zamanki gibi gittim sadece korku stres vardı merdiven iniş çıkışlar asla etkilemiyor o konuda rahat ol zaten doktorlarda bunu söylüyor yatarak zaman geçirmeyin diye asla merdiven çıkmak yasak değilmiş bende öyle yaptım tevekkülü allaha bıraktım bir tek ağırlık kaldırmadım hatta transferden sonra yürümenin bile bir zararı yokmuş ama sen yinede içine nasıl sinecekse öyle yap fazla kısıtlama yapma bence kendinde

Maşallah darisi basima benimde 5.gun embiryosu ve 2 rane koydular 3.gundeyim inşallah tutarlar ben Bahçeci de oldum mustafa beyde dilerim Allah tan ellerimizi boş cevirmez sen nerde olmustun tedaviyi

inşallah hamilesindir canım benimde pazartesi saat 1 de transferim var. bende senin için dua edeceğim canım.

kız ne güzel olur yaa... aynı gün güzel sonuç alacağız inşallah. şimdiden yediğine içtiğine dikkat ediyorsun değilmi?

benimde transferim pazartesi günü. saat 7 gibi klinikten aradılar pazartesi günü saat 1 de transferiniz var dediler. canım çok dikkat etmek gerekiyormuş özellikle ilk üç gün. ben şimdiden ananas suyuna başladım hem ananas yiyorum hemde suyunu içiyorum.

Ananas suyu ne için duymadım daha önce?

arkadaşım nasılsın? yumişler nasıl gidiyor? Merakettim canım benim pazartesi saat 1 de transferim var.

Ananas suyu ne için duymadım daha önce?

Ananas suyu rahime tutunması için. % 100 doğalları satılıyor. markette görürsün tek marka var % 100 doğal.özellikle transferden sonra iç bence ananasın kendisini de ye. bol sebze meyve yemen gerekiyor. Hergün 1 avuç kabak çekirdeği ye ve üç gün uzandığın yerden lavabo harici kalkmamaya çalış. ben yola çıkacaktım ama izin işini halledince annemde kalıcam. onun için yatıcam. cep telefonu ve bilgisayarlardan uzak durun diyorlar. Ben bunları çevremde tük bebek tedavileri tutan arkadaşlardan duymuştum. İşin gerçeği herşey Allahtan ama bizde söylenenleri dinlesek hiç fena olmaz bence. Merdiven inip çıkmazsan iyi olur. hmmm birde hemşire bana sakın kabız olma dedi. protein, sebze ve meyve ağırlıklı beslen dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hangi ildesin?

674 sayfadaki yorumumu başmdan geçenleri yazdım oku sadece oku diyorum sana başkada bişi demicem kolay değil biliyorum hemde çokkkkk iyi biliyorum kardeşim

Okudum okudum allah razı olsun saol bizi dşndn yazdın acın çok Zor seninkknn ynnda bnm ki hiç yasım hnz 21 Allah byk isyan etmiorum sadece korkuyrm emeklerme acıorum:'(

Amayacim sagol cevabin icin :) giremiyorum bende topige bi suredir. 15 dakka sonra lucrini vurcaam :ss senin baslangicin belli oldu mu canimcim????
:))) yok tatlım bakalım regl olursam kontrole gidicem. henüz olmadım ama yakın sanırım, 2 gündür rüyamda regl olduğumu görüyorum... hatta yatak falan batmış gibi görüyorum, offff nası temizliycem diye düşünürken aniden uyanıp hemen yatağı kontrol ediyorum....

çok güzel yazmışsın şekerim.... aynen dediğin gibi benim içinde....

hergün giremesem de her sayfayı okumaya gayret ediyorum. ve tekrarlıyorum...... yaaaa bana sonuçları mesaj olarak yazsın biri, kaçırcam tabloya işleyemiycem sonra kırılcak arkadaş diye üzülüyom yaaaaaa

arkadaşlar. bügun transferin 10.günü. 12.günü beklemeden 10.gunde test yaptırdım. maalesef sonuç 0.1 çıktı.. 12.gun yıne test yapacam ama umudum bitti..

tekrarla tabiki.... Mevlam eyler, neylerse güzel eyler.... vardır bi hayrı sonuç nolursa olsun

Arkadaşlar bugün katıldım aranıza benimde transferim hüsranla sonuçlandı üzgünüm ama ne fayda dualarım hepimiz için

Rabbim sabrını versin tatlım

Bu sefer kucagina alacaksin insallah.. Rabbim gönlüne göre versin..insallah iki kese görürsün canim. Diger iki denemen den sonra arastirma yapildimi sorun neydi. Benim de 2 aylijken kalp atisi durdu kurtaj oldum.bende kanda pihtilasma cikti suan igne kan sulandirici kullaniyorum.sen herhangi bir ilac kullaniyimusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…