2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum

Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll

Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn

olleeeyyyyyy bugün burda bayram varmış:124::124::124::124::118::118::118: yahuuu!ALLAH 'ım hepinizin hepimizin gözü aydın.ALLAH C.C tamamına erdirsin güzel haberlerinizi almaya devam edelim inşaALLAH.Rabbim vaktinde sağlıkla doğmalarını nasip etsin minicik ayaklarını sürtüpde gelsinler bizim yavrularıda getirsinler

anammmmmm ne didin sen :78: bak nası utandım ya gördün müüüüü... sensin sultan :97:
Seda sayan gibi çıkın çıkın gelin anacım tüpünü alan gelsin Ama öylesin şekerim hepimizi bir araya topladın kaynaştık dert ortağı olduk Rabbim gönlündekini tez zamanda versin

sevgili özlem,bade,camo,alpgulsun negatif sonuçlara çok üzüldüm6 kere bu sonucu yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum...ne denir bilemiyorum kelimelerin anlamını yitirdiği yerdeyiz vakti gelmemiş daha..ALLAH sizlere sağlık versin sabır versin tekrar tedavilere başlamak için maddi manevi güç versin inşaALLAH bu yolun sonunda evlatlarımaza kavuşmak var umudumuzu yitirmeyeceğiz.çok geçmiş olsun ALLAH C.C bir daha negatif sonuç yaşatmasın

Okudum okudum allah razı olsun saol bizi dşndn yazdın acın çok Zor seninkknn ynnda bnm ki hiç yasım hnz 21 Allah byk isyan etmiorum sadece korkuyrm emeklerme acıorum:'(
cnm yazını okudum üzüldüm ama inan ki daha önünde ne güzel günler var göreceksin bi bakmışsın o günler gelmiş yasşıyorsun 2014 de seninde yılın olacak inşlh güzelim

Ayy hadi bakalim insallah beraberce hamis kaliriz. Totemim tutar :))))

Ben istanbuldayım. Sen? Ben igneye gitmek dışında merdiven inip cikmamayi düşünüyorum hatta iğne için de ayarlayabilirsek bir hemşire ayarlayacagiz.. kabiz olmamak için kuru kayısı desteğini düşünmüştüm. Kan sulandirici şeyler yemek gerektiğini okumuştum dahs önce internetten, şimdi senin soylediklerini de dikkate alacağım çok teşekkürler... Allah hepimizi sevindirsin...

Kizlarr. ..bisey soracagim.ben progestan fitil kullaniyorum.bugun transferimin 5.gunu ..her gecen gun progestan fitili itmekte zorluk yasiyirum.yani itemiyorum degil ama sanki ustten asagi dogru inmis bisey var..yani ittigim alan kuculuyr sanki..anlamadim gitti.sizde bu durunu yasayan varmi cevap lutfen..

ben muğladayım ankara gürgan klinikte tedavi görüyorum. ankarada Allahtan annem var. annemden allah razı olsun.1 yıllık evliyim. 36 yaşımdayım.geç evlendim canım. eşimde 36 yaşında genelde şehir dışında olduğundan normal yolla deneyemedik doğru düzgün. eşimde bebek diye ölüyor. bende riske atmak istemedim. yaş geçiyor malüm aşılama falan hiçbişey denemedim araştırdım. gürgan klinik çok iyiymiş. onun için buraya geldim. aşılamaya da o kadar para verecektik direkt tüp bebek olsun istedim. Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz iş yerim sıkıntılı bundan önce sürekli gittim geldim. iznim olduğu halde izin alamadım başta çok sıkıntı yaşadım Allahım sonunu güzel eylesin. Tabii cümlesiyle beraber.

Allahım herkesim umutlarını gerçekleştirsin.

Sagol cevabin icin canim. Sen igneyi gunde iki kez mi vuruldun? Bana 1 kez yazmis. Bide kac olcek vuruldun? Bana 10 yazmis ya. Az ggibi gorundu gozume?? Bu arada opun hayirli olsun canim.inssallah her sey cok guzel olur :))

canım ben lucrini günde 2 sefer oldum başta da söylediğim gibi sabah 7,30 akşam 7,30 saat 8 e de gonal f yaptım tüm iğnelerimi kendim yaptım. sadece çatlatma iğnesinde gece yarısı acile gittim çünkü o kalçadandı. lucrini sabah akşam 16 ünite oldum canım. yaşın kaç canım benim 36 yaştan olabilir.ve sorundan da olabilir. inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak.

Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi

canım ben maalesef içiyorum 1 paket içiyordum. bayağı azalttım. ama bırakamadım maalesef bide stresten direkt aklıma geliyor. cuma günü opum oldu. ben yumurtalar alındı diye yine çoğalttım. napim tüp bebeğin her aşaması stres bekleme. annem kızıp duruyor bebişlerin geleceği yeri dumanla doldurdun diyor. ama napimmm. pazartesi Transferden sonra içmeyeceğim inşallah.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr dün gece çok az kahve leke gelmiş tortulu gibi :18::18: çok kokuyoum adetmi olucam yaa
daha 8. gün oldu bugün transfer olalı adetime var daha :2::2::2: inş devamı gelmezzzz ne olur birşeyler yazın çokkorkuyorum gitmesin bebeğim

Son düzenleme:

kötü şey düşünme tatlım. korkma canım lütfen tedirgin olma bebişleride tedirgin etme senin sonucu çok merak ediyorum ve hep seninle ilgili olumlu şeyler aklımdan geçiyor. hatta şimdi senin yazılarına bakıyordum son durum ne diye o sırada yazdın. bak gör olacak elini karnına koy 7 tane ayetel kürsi oku bebeğim diye oku nolur.

Allahım yardımcın olsun bebeğim.

sağol tatlım sağol nşallah kötü brşey değildir okurum canım çok sağol elim ayağım titriyo

bu kadar erken adet olurmuyim ki geçen tedavidede negatiften 1 2 gün sonra ilaçları bırakınca oldum
en son adetim 22 siydi hiç bu kadar erken adet olmadım bebeğim gitmesinnnnn öğlen dru arayacağım

sağol tatlım sağol nşallah kötü brşey değildir okurum canım çok sağol elim ayağım titriyo

canım herşey Allahtan. Allahım yüzünü güldürsün. bak senin gibi olanlar vardı onları düşün sonunda çoğu da hamile kaldı. o hiç belli olmaz. çok fazla bişeylerde okuma kimi için iyidir kimi içinde kötüdür. herkesin bünyesi farklı canım.

dün embriyolog saat 10,30 da yumurtalara bakmaya gidicem dedi bende cevap bekliyorum.dayanamıyorum 11 gibi arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…