Arkadaslar tablomu var nasil gorcem bende varmiyim acaba
Ilk sayfada canım tablo bilgilerini amayanın özeline yaz hemen senide ekler çünkü o topiğimizin sultanı kurucusuArkadaslar tablomu var nasil gorcem bende varmiyim acaba
ilk sayfada, bana bilgilerini mesaj atman lazım ki eklenesin şekerim
Ilk sayfada canım tablo bilgilerini amayanın özeline yaz hemen senide ekler çünkü o topiğimizin sultanı kurucusu
anammmmmm ne didin sen:78: bak nası utandım ya gördün müüüüü... sensin sultan :97:
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee
Evt arkadaslar hamileyim :) :) salak gibiyim agliyorum
canım benim sonucum şimdi çıktı. bende seni çok merak etmiştim. değerim 46 çıktı. çok sevinçliyiz ama pazartesi günkü değerde çok önemli. herkesin bu mutlu haberi almasını dilerim...
senin adına da çok sevindim. Allah devamını nasip etsin.
Kızlarrrrrr :))) sabah gittim test verdim 9 günümdü değerim 88.6 çıktı doktorlarım seminerdeymiş ama görevli çok iyi dedi pazzertesi yeniden test var dedi sizce nasıll
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm rabbime binlerce kez çok şükürr allahımaa bebeklerim beni bırakmadı hamdolsun inş ıt ıtlarınada duyarım rabbim bekleyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almayı nasi etsin
Kizlar persembe 15 olan sonucum 87 olmusss allahim sana sukurler olsunnn rabbim saglikli olarak kucagimiza almayii nasipp etsinn
Seda sayan gibi çıkın çıkın gelin anacım tüpünü alan gelsinanammmmmm ne didin sen:78: bak nası utandım ya gördün müüüüü... sensin sultan :97:
cnm yazını okudum üzüldüm ama inan ki daha önünde ne güzel günler var göreceksin bi bakmışsın o günler gelmiş yasşıyorsun 2014 de seninde yılın olacak inşlh güzelimOkudum okudum allah razı olsun saol bizi dşndn yazdın acın çok Zor seninkknn ynnda bnm ki hiç yasım hnz 21 Allah byk isyan etmiorum sadece korkuyrm emeklerme acıorum:'(
Ayy hadi bakalim insallah beraberce hamis kaliriz. Totemim tutar :)))):))) yok tatlım bakalım regl olursam kontrole gidicem. henüz olmadım ama yakın sanırım, 2 gündür rüyamda regl olduğumu görüyorum... hatta yatak falan batmış gibi görüyorum, offff nası temizliycem diye düşünürken aniden uyanıp hemen yatağı kontrol ediyorum....
Ananas suyu rahime tutunması için. % 100 doğalları satılıyor. markette görürsün tek marka var % 100 doğal.özellikle transferden sonra iç bence ananasın kendisini de ye. bol sebze meyve yemen gerekiyor. Hergün 1 avuç kabak çekirdeği ye ve üç gün uzandığın yerden lavabo harici kalkmamaya çalış. ben yola çıkacaktım ama izin işini halledince annemde kalıcam. onun için yatıcam. cep telefonu ve bilgisayarlardan uzak durun diyorlar. Ben bunları çevremde tük bebek tedavileri tutan arkadaşlardan duymuştum. İşin gerçeği herşey Allahtan ama bizde söylenenleri dinlesek hiç fena olmaz bence. Merdiven inip çıkmazsan iyi olur. hmmm birde hemşire bana sakın kabız olma dedi. protein, sebze ve meyve ağırlıklı beslen dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hangi ildesin?
Ben istanbuldayım. Sen? Ben igneye gitmek dışında merdiven inip cikmamayi düşünüyorum hatta iğne için de ayarlayabilirsek bir hemşire ayarlayacagiz.. kabiz olmamak için kuru kayısı desteğini düşünmüştüm. Kan sulandirici şeyler yemek gerektiğini okumuştum dahs önce internetten, şimdi senin soylediklerini de dikkate alacağım çok teşekkürler... Allah hepimizi sevindirsin...
Sagol cevabin icin canim. Sen igneyi gunde iki kez mi vuruldun? Bana 1 kez yazmis. Bide kac olcek vuruldun? Bana 10 yazmis ya. Az ggibi gorundu gozume?? Bu arada opun hayirli olsun canim.inssallah her sey cok guzel olur :))
Kizlar birsey sorcam aranizda sigara kullanan varmi bu surecte ne yaptınız hic icmedinizmi yoksa tek tuk icdinizmi
kızlarrrrrrrrdün gece çok az kahve leke gelmiş tortulu gibi :18::18: çok kokuyoum adetmi olucam yaa
daha 8. gün oldu bugün transfer olalı adetime var daha :2::2::2: inş devamı gelmezzzz ne olur birşeyler yazın çokkorkuyorum gitmesin bebeğim
sağol tatlım sağol nşallah kötü brşey değildirkötü şey düşünme tatlım. korkma canım lütfen tedirgin olma bebişleride tedirgin etme senin sonucu çok merak ediyorum ve hep seninle ilgili olumlu şeyler aklımdan geçiyor. hatta şimdi senin yazılarına bakıyordum son durum ne diye o sırada yazdın. bak gör olacak elini karnına koy 7 tane ayetel kürsi oku bebeğim diye oku nolur.
Allahım yardımcın olsun bebeğim.
sağol tatlım sağol nşallah kötü brşey değildirokurum canım çok sağol elim ayağım titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?