2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bu kadar erken adet olurmuyim ki geçen tedavidede negatiften 1 2 gün sonra ilaçları bırakınca oldum
en son adetim 22 siydi hiç bu kadar erken adet olmadım bebeğim gitmesinnnnn öğlen dru arayacağım

canım şimdi ara istersen dr saha fazla strese girme sen strese girdikçe vucüdunda etkileniyor ama lütfen yapma.

ayrıca bebeğin seninle kalacak hep olumlu düşün olumlu konuş lütfen...

hadi inşallah sağlıklıbölünmleri devam ediyodur canım dualarım seninle:) al gel yarın bebikoları

inşallah canım bebeğim hala benimledr inş

canım şimdi ara istersen dr saha fazla strese girme sen strese girdikçe vucüdunda etkileniyor ama lütfen yapma.

ayrıca bebeğin seninle kalacak hep olumlu düşün olumlu konuş lütfen...

canım sanki erken gibi :) birazdan ararım inş iyi şeyler duyarım inş bu kadar erken adet olmam

Canim yerlesme kanamasidir uzme kendini bu kadar tatlimm bak 8. Gun diyosun kesin yerlesmedir canim lutfen kotu dusunme tatlimm bebisleri de uzme cok stresteysen acile gotursun esin kan ver baktir canimmm

Canim yerlesme kanamasidir uzme kendini bu kadar tatlimm bak 8. Gun diyosun kesin yerlesmedir canim lutfen kotu dusunme tatlimm bebisleri de uzme cok stresteysen acile gotursun esin kan ver baktir canimmm

kuzucum birazdan dru arayacağım çok korkuyorum inş adet değildir

sevgiii korkma cnmm allahın iznile yerleşme kanaması unutma çogu kadının belirtiler farkli sakın üzülme bebişinide üzmeee

sevgiii korkma cnmm allahın iznile yerleşme kanaması unutma çogu kadının belirtiler farkli sakın üzülme bebişinide üzmeee

inşallah sofyacm inş daha gelen giden yok
bu kadar geç yerleşme kanaması olurmu ki acaba :26:

zaten jelle gelmiş çamaşıra bile bulaşmamış başkada yoktu ama kahveydi işte

hemşerim sen nerelerdesin uzun zamandır sakın panik stres yapma yeğenimizi üzme o biraz nazlı geliyo annesi korkma sakın dua et bol bol rabbim yanında bizler yanındayız unutma

canım sanki erken gibi :) birazdan ararım inş iyi şeyler duyarım inş bu kadar erken adet olmam

canım benim hiiiç kendini üzme bu güzel bişey keşke bende de olsa benim de gün geçtikçe moralim azalıyo beklemek çoook zor. hayırlı haberini alırız inşallah.

cnm ben sana bişi diyim ben sadece memorıele 60.000 tl döktüm bir daire parası verdim oraya yurofertilede raporlu olmama rağmen bi dünyada oraya emriyoscop cihazı umutta ücretsiz yani 2000 liranın içinde raporlu rapor için gerekenler ben zeynepkamilde çıkarıyorum eşin yada sen en az 5 yıllık sigortalı olmak zorundasınız adetinin 3 günü gidiyosun muayene kanlar aç karnına rahim filmin varsa gerek yok çektirmene simir kültür ben bunları tabi dışarda yaptırdım hızlı ilerlesin diye nufus kayıt örneği sigorta hizmet dökümü sigortadan onaylı evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopi eşinin ürolojiide muayne hepsi bu eşinle birlikte dosya açmaya gidiyosun heyete giriyo bir haftaya çıkıyo yazdıklarım uzun gelebilir ama değil inan kardeşim

canım benim hiiiç kendini üzme bu güzel bişey keşke bende de olsa benim de gün geçtikçe moralim azalıyo beklemek çoook zor. hayırlı haberini alırız inşallah.

dru aradım kızlar bu kadar erken adet olmaması lazım dedi yarın sabah test yaptır dedi
içerdeki jeli çıkarınca kahverengileşmiş ama kahve akıntı gelmiyo bi ara peçeteye kırmızılık geldi ama şuan yok
adet olsa bende 1 gün boyunca kahve gelip yavaş yavaş kırmızıya döner kızlar inş güzel haber verebilirim yarın sabah

Okudum okudum allah razı olsun saol bizi dşndn yazdın acın çok Zor seninkknn ynnda bnm ki hiç yasım hnz 21 Allah byk isyan etmiorum sadece korkuyrm emeklerme acıorum:'(

acıma emeklerinede acıma kumarmı oynadın yok güzel bi iş için kullandın ama rabbim zamanı değil dedi dur şu kulumu bi sınayım dedi bakayım şükürmü ediyo yoksa isyanmı ediyo sen şükür edenlerden ol kardeşim ben memorıele 60.000 tl döktüm tam bi daiere parası ama hiççççç gözümde dedil bebeğimin kalp atışını duydum ona değer yine olsun yine dökerim o parayı hiç acımam şimdi 5.ci denememi yapıcam ve ben arabamı sattım umrumdamı değil ucunda bebeğim olduktan sonra üzülme daha yaşın genç ben 35 yaşndayım ve yumurta rezervim bitik durumda erken menepoz riskindeyim 2 yumurta verebiliyorum anca ben pes etmedim kuruyana kadar devam edicem inşllh duanı et toparlan ve diğer tedavin için bomba gibi ol bebeğin seni bekliyo unutma kardeşim

sen gönlünü ferah tut canım, bol bol dua et.Allahın izniyle olcak inşallah. dualarım seninle

Kizlar benim iki gündür burnum kaniyor sanirim coraspirin den sizdede öyle bir şey oldumu bide dun gece cok agrim vardi hem belim hemde karnim cok agridi sanki adet olucam offffffffffff daha 4.gunum

Merhaba, sizleri uzun zamandır takip ediyordum sonunda aranıza katıldım. Yaşım 28 ilk denemem olacak umut tüpbebekte başladım tedaviye çarşamba yumurtalar toplanacak dedi doktorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…