bu kadar erken adet olurmuyim kigeçen tedavidede negatiften 1 2 gün sonra ilaçları bırakınca oldum
en son adetim 22 siydihiç bu kadar erken adet olmadım bebeğim gitmesinnnnn öğlen dru arayacağım
canım herşey Allahtan. Allahım yüzünü güldürsün. bak senin gibi olanlar vardı onları düşün sonunda çoğu da hamile kaldı. o hiç belli olmaz. çok fazla bişeylerde okuma kimi için iyidir kimi içinde kötüdür. herkesin bünyesi farklı canım.
dün embriyolog saat 10,30 da yumurtalara bakmaya gidicem dedi bende cevap bekliyorum.dayanamıyorum 11 gibi arayacağım.
canım şimdi ara istersen dr saha fazla strese girme sen strese girdikçe vucüdunda etkileniyor ama lütfen yapma.
ayrıca bebeğin seninle kalacak hep olumlu düşün olumlu konuş lütfen...
kızlarrrrrrrrdün gece çok az kahve leke gelmiş tortulu gibi :18::18: çok kokuyoum adetmi olucam yaa
daha 8. gün oldu bugün transfer olalı adetime var daha :2::2::2: inş devamı gelmezzzz ne olur birşeyler yazın çokkorkuyorum gitmesin bebeğim
Canim yerlesme kanamasidir uzme kendini bu kadar tatlimm bak 8. Gun diyosun kesin yerlesmedir canim lutfen kotu dusunme tatlimm bebisleri de uzme cok stresteysen acile gotursun esin kan ver baktir canimmm
kızlarrrrrrrrdün gece çok az kahve leke gelmiş tortulu gibi :18::18: çok kokuyoum adetmi olucam yaa
daha 8. gün oldu bugün transfer olalı adetime var daha :2::2::2: inş devamı gelmezzzz ne olur birşeyler yazın çokkorkuyorum gitmesin bebeğim
ayyyyyyyy canım ya ben gündüzde giriyorum sen yoksun bende öşlüyom
sevgiii korkma cnmm allahın iznile yerleşme kanaması unutma çogu kadının belirtiler farkli sakın üzülme bebişinide üzmeee
kuzucum birazdan dru arayacağım çok korkuyorum inş adet değildir
kızlar bu ikinci denemem bilenler var. dondurulmus iki embiriyo transferi oldu.kızlar son adet tarihim 3 KASIM. transfer tarihimde 23 KASIM kese görmek için salı günü yani 10 ARALIK gittim tek kese oldugunu söylemisti doktorum kese boyu 8 mm dedi..üç gün sonra tekrar gel dedi cuma günü yani 13 ARALIK gittim bebek görünmedi kese boyu 13 mm dedi gebelik haftasınada 5 hafta 1 gün dedi ama son adet tarihine göre 5 hafta 5 günlük olmam gerekli kafam karıştı sorunmu var dedim doktora suan bişey diyemem haftaya tekrar çagırdı ama ben endişeliyim.. ilk tüp bebek denemde tutmuştu benim 5 hafta 2 günlükken bebişle kalp atımı görülmüştü acaba sorun olabilirmi lütfen benim gibi olan varmı gebelil hafatsıyla ultrason haftası tutmayan varmı..
canım sanki erken gibi :) birazdan ararım inş iyi şeyler duyarım inş bu kadar erken adet olmam
yaa demek sende eurofertildeydin benim 3 denemde orada oldu doktorum alev hanımdı benimki toplu tedaviydi raporum yok 1 taze + dondurulmuşlar haklarım var şimdiye kadar toplamda 9.000.000 tl yi buldu masrafımız bundan sonra sadece ilaç+ilk muayne+embriyo izleme(embriyoscop)+rahim filmi+histereskopi masrafımız var bu raporu çıkartmak için ne yapmak lazım kriterleri neler bu denemelrde olmazsa bende çıkarabilir miyim acaba sonrası için tabi inşallah gerek kalmaz ama bahçeci umut hakkında çok olumlu şeyler duydum inşallah herşey güzel gider bu sefer bebişine kavuşursun insan maddi manevi gerçekten çok yıpranıyo ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah...
canım benim hiiiç kendini üzme bu güzel bişey keşke bende de olsabenim de gün geçtikçe moralim azalıyo beklemek çoook zor. hayırlı haberini alırız inşallah.
Okudum okudum allah razı olsun saol bizi dşndn yazdın acın çok Zor seninkknn ynnda bnm ki hiç yasım hnz 21 Allah byk isyan etmiorum sadece korkuyrm emeklerme acıorum:'(
dru aradım kızlar bu kadar erken adet olmaması lazım dedi yarın sabah test yaptır dedi
içerdeki jeli çıkarınca kahverengileşmiş ama kahve akıntı gelmiyo bi ara peçeteye kırmızılık geldi ama şuan yok
adet olsa bende 1 gün boyunca kahve gelip yavaş yavaş kırmızıya döner kızlar inş güzel haber verebilirim yarın sabah
sen gönlünü ferah tut canım, bol bol dua et.Allahın izniyle olcak inşallah. dualarım seninle
hemşerim sen nerelerdesin uzun zamandır sakın panik stres yapma yeğenimizi üzme o biraz nazlı geliyo annesikorkma sakın dua et bol bol rabbim yanında bizler yanındayız unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?