- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canım bence yerleşme kanamasıdır bide jelde yapıyor o yüzden üzülme daha Regli olamazsın hemen çünkü ilaç kullanıyorsun Regli genelde ilaçları bırakınca 1 2 güne oluyor ve oyle kahve rengide gelmiyor direk kırmızı oluyor moralini bozma bebişleri üzme teyzeleri kızar sonra annelerinedru aradım kızlar bu kadar erken adet olmaması lazım dedi yarın sabah test yaptır dedi
içerdeki jeli çıkarınca kahverengileşmiş ama kahve akıntı gelmiyo bi ara peçeteye kırmızılık geldi ama şuan yok
adet olsa bende 1 gün boyunca kahve gelip yavaş yavaş kırmızıya döner kızlar inş güzel haber verebilirim yarın sabah
kızlarrrrrrrrdün gece çok az kahve leke gelmiş tortulu gibi :18::18: çok kokuyoum adetmi olucam yaa
daha 8. gün oldu bugün transfer olalı adetime var daha :2::2::2: inş devamı gelmezzzz ne olur birşeyler yazın çokkorkuyorum gitmesin bebeğim
inşallah canım moralim sıfırtest günüm gelmeden olumsuzu aldım gibi
sagol canım benim inşallah benim de dualarım sizlerle..sen nasılsın nasıl gidiyor..
Merhaba, sizleri uzun zamandır takip ediyordum sonunda aranıza katıldım. Yaşım 28 ilk denemem olacak umut tüpbebekte başladım tedaviye çarşamba yumurtalar toplanacak dedi doktorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bu sefer kucagina alacaksin insallah.. Rabbim gönlüne göre versin..insallah iki kese görürsün canim. Diger iki denemen den sonra arastirma yapildimi sorun neydi. Benim de 2 aylijken kalp atisi durdu kurtaj oldum.bende kanda pihtilasma cikti suan igne kan sulandirici kullaniyorum.sen herhangi bir ilac kullaniyimusun..
amanda aman kimler gelmişhoş gelmişler ailemize şeref vermişler..... cnm hakkında hayırlısı olsun bende 1 ayda başlıyorum umuta drun kim benim süleyman bey
dru aradım kızlar bu kadar erken adet olmaması lazım dedi yarın sabah test yaptır dedi
içerdeki jeli çıkarınca kahverengileşmiş ama kahve akıntı gelmiyo bi ara peçeteye kırmızılık geldi ama şuan yok
adet olsa bende 1 gün boyunca kahve gelip yavaş yavaş kırmızıya döner kızlar inş güzel haber verebilirim yarın sabah
hadi inşallah sağlıklıbölünmleri devam ediyodur canım dualarım seninle:) al gel yarın bebikoları
inşallah canım bebeğim hala benimledr inş
Kizlarr. ..bisey soracagim.ben progestan fitil kullaniyorum.bugun transferimin 5.gunu ..her gecen gun progestan fitili itmekte zorluk yasiyirum.yani itemiyorum degil ama sanki ustten asagi dogru inmis bisey var..yani ittigim alan kuculuyr sanki..anlamadim gitti.sizde bu durunu yasayan varmi cevap lutfen..
Canım bende jel kullanıyorum, benimki çubuk şeklinde bugün bende zorlandım onu içeri iterken, ilaç belki şişiriyordur orayı :S
Canım bence yerleşme kanamasıdır bide jelde yapıyor o yüzden üzülme daha Regli olamazsın hemen çünkü ilaç kullanıyorsun Regli genelde ilaçları bırakınca 1 2 güne oluyor ve oyle kahve rengide gelmiyor direk kırmızı oluyor moralini bozma bebişleri üzme teyzeleri kızar sonra annelerineİnş yarın halay çekicez
hemen panik yap hemen hiç olumlu düşünme oldumu kuzum ya valladayaklıksınız siz heeee ya bide şöle niye düşünmüyosun bebeğim annesine iyice yerleşiyo sımsıkı tutunuyo diyo amaa yok önce kötü düşüncez dimi kız bak gelir oraya valla döverim seniyeğenlerimide huzursuz ettin yaaaa rahatla dua et
inşallah bitanem inşallah yarın herşey güzel olurKuzum bak doktor da bu kadar erken adet olmaz demis yani bu kadar bozma moralini tatlim yarin testi de yaptirirsin allahin izniyle bebis seninledir sikma canini tatlimmmmmm
Canım inşallah hamilesin bitanem. pozitif düşün hep.yarın sabah mı kan vereceksin?
canım embriyolog şimdi cevap verdi. 4 e bölünmüşler yumurtalar çok iyi ilerliyor ve yarında 8 e bölünürler dedi. sen burayı düşünme çık gez yarın buraya gel mutlu gel dedi. fire yokmuşşşşşşşşşşşşş
allahım seninde duanı kabul etti belki ne dersin. sende pozitif düşün güzel haber gelecek senden inşallahhhhhhhhhhhhhh.
canım benim yarın transferim var. bende crinon jel kullanıyorum transferden sonrada devam edeceğiz değil mi?
canım benim yarın transferim var. bende crinon jel kullanıyorum transferden sonrada devam edeceğiz değil mi?
Kizlar benim iki gündür burnum kaniyor sanirim coraspirin den sizdede öyle bir şey oldumu bide dun gece cok agrim vardi hem belim hemde karnim cok agridi sanki adet olucam offffffffffff daha 4.gunum
Merhaba, sizleri uzun zamandır takip ediyordum sonunda aranıza katıldım. Yaşım 28 ilk denemem olacak umut tüpbebekte başladım tedaviye çarşamba yumurtalar toplanacak dedi doktorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Merhaba arkadaşlar....banada 20 gün önce transfer yapıldı.ve değerlere göre hamileyim.....transferi yapan doktor 21.günde gelirsin keseye bakarız dedi.yalnız ben dayanamayıp bugün gidip göbekten ultrasona baktırdım....ve tabi hiç bir şey görülmedi.şimdi de iç im içimi yiyor ya erken baktık diye bebeğe zarar verdiysek.şu anda çok çok endişeliyim çünkü 1 sene içinde tam tamına 3 defa hamile kaldım ve 3 ünüde gelişemediği için aldırdık..aranızda hiç transferden sonra erken ultrasondan baktıran var mı....
kızlarrrrr.... günaydın.. tünaydın.....
bebek senin yorumlarına bitiyorum ya :) valla bazen gerçekten birilerinin azcık sarsılmaya ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?