2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım bence yerleşme kanamasıdır bide jelde yapıyor o yüzden üzülme daha Regli olamazsın hemen çünkü ilaç kullanıyorsun Regli genelde ilaçları bırakınca 1 2 güne oluyor ve oyle kahve rengide gelmiyor direk kırmızı oluyor moralini bozma bebişleri üzme teyzeleri kızar sonra annelerine İnş yarın halay çekicez

hemen panik yap hemen hiç olumlu düşünme oldumu kuzum ya valladayaklıksınız siz heeee ya bide şöle niye düşünmüyosun bebeğim annesine iyice yerleşiyo sımsıkı tutunuyo diyo amaa yok önce kötü düşüncez dimi kız bak gelir oraya valla döverim seni yeğenlerimide huzursuz ettin yaaaa rahatla dua et

sagol canım benim inşallah benim de dualarım sizlerle..sen nasılsın nasıl gidiyor..

iyiym çok şükür bende bugün adet oldum salı günü zeynepkamile gidicem muayne ve kan vermeye rapor için sonrada inşllh 1 ayda başlıcam umut tüp bebekte bakalım rabbim bu sefer inşlh yüzümüze güler

amanda aman kimler gelmiş hoş gelmişler ailemize şeref vermişler..... cnm hakkında hayırlısı olsun bende 1 ayda başlıyorum umuta drun kim benim süleyman bey

kızzzzzzzzz nerdesin allah iyi etsin seni emiiiiiiiiiiiiiii çıkamadın adamın koynundan dimi hala kalk ölen oldu gelseneeeeeeeeeeee

Canımmmm benim İNŞALLAH hepberaber sağlıkla alıcağız kucağımıza tatlım ilk tüp bebek denemem tutmadı 2.anlattığımda doktorum bebek problemli demişti normal gebeliklerdede yaşanan bir sıkıntı demişti hep 2 hafta geriden gittik kese göreceğimiz gün gõremedik mesala kalp atışı haftası keseyi yeni görmüştük benim hamileliğimden az önce teyzemin gelini normal yolla hamile bebeğini aynı şekilde kaybetti ama canım çok sağol önerine bende pıhtılaşmayı buradan duydum acaba hamileykende yapılıyormu test sence doktorumada sorucam senin de öyle 2 hafta geriden gitme problemi varmıydı canım önceki gebeliğinde.İlaç olarakta extroferm ,progenex fitil ,corasprin,folbiol,Fraxiparine göbekten iğne kullanıyorum tatlım birde bir şey sorucam sen kan sulandırıcı ilacını 9 aymı kullanacaksın .....

amanda aman kimler gelmiş hoş gelmişler ailemize şeref vermişler..... cnm hakkında hayırlısı olsun bende 1 ayda başlıyorum umuta drun kim benim süleyman bey

Hoşbulduk :) Hepimizin hakkında hayırlısı canlarım. Benim drum Ulun bey.Çok iyi bir doktor gerçekten insanı rahatlatan ve güven veren bir tavrı var.ama süleyman bey hakkında da çok güzel şeyler duydum sonuçta bu bir ekip işi ben inanıyorum emin ellerdeyiz :))

Canım inşallah hamilesin bitanem. pozitif düşün hep.yarın sabah mı kan vereceksin?

hadi inşallah sağlıklıbölünmleri devam ediyodur canım dualarım seninle:) al gel yarın bebikoları

inşallah canım bebeğim hala benimledr inş

canım embriyolog şimdi cevap verdi. 4 e bölünmüşler yumurtalar çok iyi ilerliyor ve yarında 8 e bölünürler dedi. sen burayı düşünme çık gez yarın buraya gel mutlu gel dedi. fire yokmuşşşşşşşşşşşşş

allahım seninde duanı kabul etti belki ne dersin. sende pozitif düşün güzel haber gelecek senden inşallahhhhhhhhhhhhhh.

Canım bende jel kullanıyorum, benimki çubuk şeklinde bugün bende zorlandım onu içeri iterken, ilaç belki şişiriyordur orayı :S

Merhaba arkadaşlar....banada 20 gün önce transfer yapıldı.ve değerlere göre hamileyim.....transferi yapan doktor 21.günde gelirsin keseye bakarız dedi.yalnız ben dayanamayıp bugün gidip göbekten ultrasona baktırdım....ve tabi hiç bir şey görülmedi.şimdi de iç im içimi yiyor ya erken baktık diye bebeğe zarar verdiysek.şu anda çok çok endişeliyim çünkü 1 sene içinde tam tamına 3 defa hamile kaldım ve 3 ünüde gelişemediği için aldırdık..aranızda hiç transferden sonra erken ultrasondan baktıran var mı....

Canım bende jel kullanıyorum, benimki çubuk şeklinde bugün bende zorlandım onu içeri iterken, ilaç belki şişiriyordur orayı :S

canım benim yarın transferim var. bende crinon jel kullanıyorum transferden sonrada devam edeceğiz değil mi?

Canım benim yumilerine cokkkkkk sevindim İnş tam gaz annelerine geliyorlar Yarın için bol şans dualarım seninle bebişleri al gel annesi teyzeleri sizi bekliyor

canım benim adetim kahverengi ile başlar bir gün boyunca gelir yavaş yavaş kırmızıya döner
ama hiç bu kadar erken adet olmadım geçen negatiftete ilaç bıraktıktan sonra oldum
sabah kahve gelmiş jelle beraber ama başka gelmedi içerdeki jel kahve olarak çıkıyo akıntım kahve olarak gelmiyo birde peçeteye silincekırmızılık geldi ama kan değildi zaten şuandada bişey yok inşallah olmaz yerleşme kanaması bu kadar geç olurmu ki
o kırmızılık neydi bilmiyorum adet olsa hemen öyle olmaz benim

canım canım bu bebeğe benim çok ihtiyacım var ister istemez korkuyorum
ama umudumu yitirmedim ne bilim bu kadar erken adet olmam heralde inşallah bebişimin habercisidir.
zaten daha leke falan gelmedi sabah vardı sadece içerdeki jel kahveleşmiş işte

Kuzum bak doktor da bu kadar erken adet olmaz demis yani bu kadar bozma moralini tatlim yarin testi de yaptirirsin allahin izniyle bebis seninledir sikma canini tatlimmmmmm
inşallah bitanem inşallah yarın herşey güzel olur
korkuyorum hemde çook dakka başı wc ye giidiyorum

Canım inşallah hamilesin bitanem. pozitif düşün hep.yarın sabah mı kan vereceksin?

ohhh çok sevindim canım bende o 5 günü geçiremedim bebişlerim nasıl nasıl diye çok şükür herşey yolunda gitmişti
inş seninde bişey olmayacak yarın sağlıkla göbüşe koncaklar minikler

evet kuzum sabahtan kan vericem dr bugün verme savah kan ver dedi yarın 9. günüm
inşallah güzel haber verebilirim çok acayibim şuan

canım benim yarın transferim var. bende crinon jel kullanıyorum transferden sonrada devam edeceğiz değil mi?

kuzum ben transfer günü sabahı jeli yapmadım yapma dediler
akşam transferden sonra yaptım eve gelince ve transferden sonra devam edeceksin

Evet canım devam ediyorsun, bana transfere gelirken jeli yapma demişlerdi, transferden sonra eve gidince akşam yap demişlerdi. Sen bir sor onu sabah doktoruna.

canım sevgi;bence de kahverengi akıntı tutunma kanaması bazen kan içerde kalıp gelmezmiş böyle jel gibi maddeler geri akarken önceki kurumuş kanıda getiriyor normaldir.canını sıkma suan seni gözümün önünde canlandırıyorum ruhun sıkılıyor herşey üstüne geliyor bunlar normal stres altındayız ama şimdiden kendini bu kadar üzmeherşey olacağına varıyor dua etmekten başka bir gücümüz yok inşaALLAH bebeklerin sana sımsıkı tutundu o yüzden kırmızı lekelenme oldu benim günlerce pet kirletecek kadar kanamam olduğu halde hamilelliğim devam etti korkma bu sefer olacak "KÜN FE YEKÜN"

kızlarrrrr.... günaydın.. tünaydın.....

bebek senin yorumlarına bitiyorum ya :) valla bazen gerçekten birilerinin azcık sarsılmaya ihtiyacı var.

Kizlar benim iki gündür burnum kaniyor sanirim coraspirin den sizdede öyle bir şey oldumu bide dun gece cok agrim vardi hem belim hemde karnim cok agridi sanki adet olucam offffffffffff daha 4.gunum

Canım transferin tekrar hayırlı olsun inşaALLAH pozitif sonuç alırsın....burun kanaması için bence doktorun ile görüş.bakalım ne diyecek...

hoşgeldin canım burası moral deposu doktorlar hergün bin doj alın diyortedavin hayırlı olsun inşaALLAH

Canım hayırlı olsunben hiç erken baktırmadım doktorum ne zaman gel dedi ise o zaman gittim.herşey yolunda inşaALLAH stres yapma küçük olduğu için karın ultrasonunda gözükmemiş olabilir...içini ferah tut.

transferin hayırlı olsun inşaALLAH yarın herşey yolunda gider cennet kokulu yavrularını evine götürürsün.rapor işin ne oldu alabildin mi?
sevgili arkadaşlarım ALLAH C.C hepimizin yüzünü güldürsün hiçbirimizi çaresiz boynu bükük bırakmasın bizim O'dan başka gidecek kapımız yok bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH

kızlarrrrr.... günaydın.. tünaydın.....

bebek senin yorumlarına bitiyorum ya :) valla bazen gerçekten birilerinin azcık sarsılmaya ihtiyacı var.

Canım merhaba sanada tünaydınbende katılıyorum ALLAH'ım bebek 34 gibi arkadaşlarımızın enerjisinden sabrından bizlerede ver.bu topik moral dopingi topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…