Canım merhaba sanada tünaydınbende katılıyorum ALLAH'ım bebek 34 gibi arkadaşlarımızın enerjisinden sabrından bizlerede ver.bu topik moral dopingi topiği
ya o kadarını geçtim, sadece şu 10-12 günlük süreyi bu kadar büyük stresle yaşayan arkadaşları görünce üzülüyorum sadece.... yazık hem kendilerini hem göbişlerindeki yavrucukları geriyolar..... burda herkesin farklı bir hikayesi var, herkes o göbeklerindeki bebişlerin tutunmasını çok istiyor; ki inşallah herkesin duası kabul olur da bebişlerimize kavuşuruz.... ancak lütfen önce kendinizi sonra karnınızdaki bebişinizi düşünüp biraz sakin olmaya çalışın... çok üzülüyorum bazı yorumları okuyunca.....
Hoşbulduk :) Hepimizin hakkında hayırlısı canlarım. Benim drum Ulun bey.Çok iyi bir doktor gerçekten insanı rahatlatan ve güven veren bir tavrı var.ama süleyman bey hakkında da çok güzel şeyler duydum sonuçta bu bir ekip işi ben inanıyorum emin ellerdeyiz :))
kızlarrrrr.... günaydın.. tünaydın.....
bebek senin yorumlarına bitiyorum ya :) valla bazen gerçekten birilerinin azcık sarsılmaya ihtiyacı var.
20-21 aralik sonuc alacak kac kisiyiz kizlar????
20-21 aralik sonuc alacak kac kisiyiz kizlar????
kızzzzzzzzz nerdesin allah iyi etsin seni emiiiiiiiiiiiiiiiçıkamadın adamın koynundan dimi hala kalk ölen oldu gelseneeeeeeeee
kız deli benim adam çalışıyor pazarları bize izin yok kendi işmiz balıkçıyız adamı buldumda koynuna girmem eksik kaldı sen kendine bak akşam dokuz hoooop yatak
Canım merhaba sanada tünaydınbende katılıyorum ALLAH'ım bebek 34 gibi arkadaşlarımızın enerjisinden sabrından bizlerede ver.bu topik moral dopingi topiği
20 aralık benim test tarihim...
Ben varim canim 20 aralik hemde evlilik yıldönüm ama 19 aralikta yapmak istiyorum bakalım kısmet
arkadaşlar bu gün benim transferin 7. günü hala fazla haraket etmememiz mi lazım. Yoksa bu güzel havada dışarı çıkıp dolaşabilirmiyiz. Gerçi ben dün ablamın doğumuna girdim ama inşallah problem olmamıştır.
Yok tatlım korkma hiç bir şey olmaz hem transferden sonra çalışan arkadaşlar ne yapsın heeee beni soracak olursan transferimin 22.günü ve sadece 2 kere hemen evime çok yakın bir kliniğe kan vermeye gittim geldim o kadar toplasan 1 saat bile dışarıda değildim benim terciğimmi asla benim eşim mağlesef panik atak hastası ve biz o yüzden her şeyi hep en uçlarda yaşıyoruz gerçi ben normaldede ev kuşuyumdur eşim,ailem,arkadaşlarım olsun beni yalvar yakar gezmeye çıkarırlar buna rağmen artık sabrım taşıyor ALLAH'IN izniyle şu keseyi ve kalp atışını görelim eşimin yanında doktorla konuşup eşimi şikayet edicem benim ki evdede bana bir şey yaptırmıyor masayı yeni yeni toplamaya başladım onda bile hadi sen yat artık diyor bana kalsa inanki bu kadar kasmam kendimi ....
Kizlar varmi belirti falan ben bigun hamileyim diyom ertesi gun butun belirtiler gidiyo hakkimzda hayirlisi olur insallah ama bu cok guzel bi duyguymus ya Allah bu hisleri hep devam ettirsin insallah
kızzzzzzzzz nerdesin allah iyi etsin seni emiiiiiiiiiiiiiiiçıkamadın adamın koynundan dimi hala kalk ölen oldu gelseneeeeeeeee
kız deli benim adam çalışıyor pazarları bize izin yok kendi işmiz balıkçıyız adamı buldumda koynuna girmem eksik kaldı sen kendine bak akşam dokuz hoooop yatak
ne dokuzu kızım adam dokuzda zaten işten anca geliyo bizimde market var yemek falan bi oturuyo okye 12 de ancakalkıyo yatağa bi yatıyo küt uyuyo yani bizdede tık yok
Kizlar varmi belirti falan ben bigun hamileyim diyom ertesi gun butun belirtiler gidiyo hakkimzda hayirlisi olur insallah ama bu cok guzel bi duyguymus ya Allah bu hisleri hep devam ettirsin insallah
ne dokuzu kızım adam dokuzda zaten işten anca geliyo bizimde market var yemek falan bi oturuyo okye 12 de ancakalkıyo yatağa bi yatıyo küt uyuyo yani bizdede tık yok
hııııııııımmmmmm beli beliniye yoksun ozaman neyse nasılsın bebeyim adet olmuşsun hadi hayırlısı kız sen varya dağıtmışsın dün buraları allah iyliyini versin emi iyde yapmışsın bende kaç gündür bakıyorum yok ümitlerim biti yok adet olcam yok öyle yok böyle ya herşey olacağına varır iyki dedim ertelenmiş tırasferim yoksa kafayıyerdim hiçte kimse demiyor çok şükür buraya kadar geldik tedavisi yarım kalanlarda var biz şükretmeyi bilmiyoruz anacım alahım herkesin muradını versin içindede bizim
Kizlarr. ..bisey soracagim.ben progestan fitil kullaniyorum.bugun transferimin 5.gunu ..her gecen gun progestan fitili itmekte zorluk yasiyirum.yani itemiyorum degil ama sanki ustten asagi dogru inmis bisey var..yani ittigim alan kuculuyr sanki..anlamadim gitti.sizde bu durunu yasayan varmi cevap lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?