2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım merhaba sanada tünaydınbende katılıyorum ALLAH'ım bebek 34 gibi arkadaşlarımızın enerjisinden sabrından bizlerede ver.bu topik moral dopingi topiği

ya o kadarını geçtim, sadece şu 10-12 günlük süreyi bu kadar büyük stresle yaşayan arkadaşları görünce üzülüyorum sadece.... yazık hem kendilerini hem göbişlerindeki yavrucukları geriyolar..... burda herkesin farklı bir hikayesi var, herkes o göbeklerindeki bebişlerin tutunmasını çok istiyor; ki inşallah herkesin duası kabul olur da bebişlerimize kavuşuruz.... ancak lütfen önce kendinizi sonra karnınızdaki bebişinizi düşünüp biraz sakin olmaya çalışın... çok üzülüyorum bazı yorumları okuyunca.....

Kizlar merhaba,benim transferim 2 aralikta yapildi 2 embriyo ile.10.gun pembe-kahve akinti,11. 12. Gun hafif kanamam oldu.teste gittim bhcg 16 cikti.dr dusuk olabilir diye kanamayi durdurmak icin progestan igne verdi sabah aksam ve pazartesi kontrole gel dedi.ben meraktan dun,yani 13. gun tekrar test yaptirdim,bhcg 26 oldu..ne uzulebiliyorum ne sevinebiliyorum.sizin degerleriniz nedir,benim gibi dusuk degerli olan var mi?

katılıyorum sana canım ama hepimizin yaratılış fıtratı ayrı... acılara, olaylara farklı tepki veriyoruz....bazen düşünüyorum da keşke bende nazlı bir insan olsaydım düşük yaptığımda bile eşimi ben teselli ediyorumbiraz bende erkek Fatmalık var.adım da FatmaALLAH hepimizin kaderinde evlat sahibi olmayı nasip etsin.İstanbul da ünlü bir tüp bebek hastanesindeyim beni yaşam koçu gibi bir doktora yönlendirdiler bana herşeyi başaracaksın çocukların olacak dünya senin etrafında dönüyor en güzel kadın sensinv.s.....v.s dedim yaaa sayın doktorum dünya benim etrafımda dönmüyor ALLAH OL DERSE OLACAK ben bu düşüncedeyim belki de benim çocuğum hiç olmayacak kaderimde yok belki...doktor bana dediki ama siz hiç pozitif değilsiniz daha tedavinin başında böyle olursanız olumsuz sonuç alırsınız bende dedim ki önemli olan katılmaktı...doktorbana baktı bir kaç defa daha gittim bana uygun olmadığına karar verdim o hastaneyede bir daha gitmedim.uzun lafın kısası "KÜN FE YEKÜN"

Son düzenleme:
arkadaşlar bu gün benim transferin 7. günü hala fazla haraket etmememiz mi lazım. Yoksa bu güzel havada dışarı çıkıp dolaşabilirmiyiz. Gerçi ben dün ablamın doğumuna girdim ama inşallah problem olmamıştır.

evet cnm emin olmasaydım zaten başka merkeze giderdim inşllh burası son olur bizim için bizde topiğimize kocaman yazıyla HAMİLEYİZZZZ yazarızzz

20-21 aralik sonuc alacak kac kisiyiz kizlar???? monicagaller-emha-yoncaaa baska kimler var

Son düzenleme:
kızlarrrrr.... günaydın.. tünaydın.....

bebek senin yorumlarına bitiyorum ya :) valla bazen gerçekten birilerinin azcık sarsılmaya ihtiyacı var.

bak şımardım hemen anam bacım siz isteyin ben sarsarımda dürterimde ama haksızmıyım amayacım allah aşkına ya delirdim resmen okuyunca

Canım merhaba sanada tünaydınbende katılıyorum ALLAH'ım bebek 34 gibi arkadaşlarımızın enerjisinden sabrından bizlerede ver.bu topik moral dopingi topiği

amiinnnnn anam takılın bana hatını yaşa sonuçta hedef belli arkadaşlar ya hamile kalcaz yada kalcaz tabi allahımın izniyle başka yolu yok okadarrrrrrrrr

20 aralık benim test tarihim...

Ben varim canim 20 aralik hemde evlilik yıldönüm ama 19 aralikta yapmak istiyorum bakalım kısmet

Kizlar varmi belirti falan ben bigun hamileyim diyom ertesi gun butun belirtiler gidiyo hakkimzda hayirlisi olur insallah ama bu cok guzel bi duyguymus ya Allah bu hisleri hep devam ettirsin insallah

Yok tatlım korkma hiç bir şey olmaz hem transferden sonra çalışan arkadaşlar ne yapsın heeee beni soracak olursan transferimin 22.günü ve sadece 2 kere hemen evime çok yakın bir kliniğe kan vermeye gittim geldim o kadar toplasan 1 saat bile dışarıda değildim benim terciğimmi asla benim eşim mağlesef panik atak hastası ve biz o yüzden her şeyi hep en uçlarda yaşıyoruz gerçi ben normaldede ev kuşuyumdur eşim,ailem,arkadaşlarım olsun beni yalvar yakar gezmeye çıkarırlar buna rağmen artık sabrım taşıyor ALLAH'IN izniyle şu keseyi ve kalp atışını görelim eşimin yanında doktorla konuşup eşimi şikayet edicem benim ki evdede bana bir şey yaptırmıyor masayı yeni yeni toplamaya başladım onda bile hadi sen yat artık diyor bana kalsa inanki bu kadar kasmam kendimi ....

Ayy allah razı olsun valla içimi rahatlattın ben de hiç evde oturmam normal şartlarda hep gezerim. Ama benim opu sonrasıda çok ağrım olduğu için zaten tranfere kadar dışarı çıkamadım . Şimdide evdeyim valla millet strese girmemek için dışarı çıkmaz ben evde strese girdim.Bazen diyorum işten izin almasamıydım acaba. Gerçi işim daha stresli.

Kizlar varmi belirti falan ben bigun hamileyim diyom ertesi gun butun belirtiler gidiyo hakkimzda hayirlisi olur insallah ama bu cok guzel bi duyguymus ya Allah bu hisleri hep devam ettirsin insallah

Bilmiyorum 3.denemem hepside farkliydi korkuyorum umudum da sanki yavas yavas azalıyor ne bilim suan kötüyüm ve negatif bir durumdayim

Bende yok tatlım sadece biraz kasıkları ağrıyor bide aşırı böle su gibi akıntım var bunlarda aldığımız ilaçlardan işte.

manyak kopardın yine beni yazık adamını göremiyonmu aşgamları heee uyandır dürt uyutma kalk de arada ziyaret et boş bırakma yoksa bi deniz kızı bulursa görürsün

Son düzenleme:

bende o kapsüllerden kullanıyrm hemsire tüm gelirse olmamıstr dedi itebildiğin kdr it dedi bende hissediyrm öyle seyler endise etme cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…