2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

manyak kopardın yine beni yazık adamını göremiyonmu aşgamları heee uyandır dürt uyutma kalk de arada ziyaret et boş bırakma yoksa bi deniz kızı bulursa görürsün

delimisin kız deniz kızı benim zaten benden iysinimi bulucak isterse bulsun arada uyanıyo canım hiç olurmu öyle aaaaaaaaaaa

denız kızı gorevını sen mı goruyosun adamın agına bı takılırsa gorursun sen hamsı olursun o palamut senı yutar

opalamutsa ben torik olur onuda sülalesinide yutarım heyyyyyyyyyyytttttttttt varmı bana yan bakan yok kız biz çok seviyoz bir birimizi adam yaralı anlasana tese olduya kız niye üstüme geliyon

Canım tam uykuya dalarken aklımdan sen geçtin ben gez dedimse her şeyin bir dozu var genede yavaş hareket et merdiven yetine asansörü tercih et hopbidi hopbidi gezcem diye kendini yorma ileride atacağız çocukları arabaya canımız nereye istiyor biz oraya tabiii o zamanda aman çocukların uyku vakti aman mama saati yok yoğurt saati derken fırsat olursa ay heycan yaptım AMİNNNNNN ALLAHIN izniyle bizde bunları yaşıyacağız biz derken topikteki bütün annecikler ve annecik adayları hepimiz için her zaman dualarımız .....

yok öle gezmiyom zatende ama merdiven konusu sıkıntı işte 4.kattayım ben inip çıkmam yarım saat yok tatlım içini rahat tut sen .. Amin tatlım rabbim bizede nasip edicek inş.

kızlar daha gelen giden bişey yok inşallah olmaz RABBİM korusun bebeklerimizi
inşallah sabah güzel haberler veririm yarın 9. günüm :)

bak şımardım hemen anam bacım siz isteyin ben sarsarımda dürterimde ama haksızmıyım amayacım allah aşkına ya delirdim resmen okuyunca

haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....

içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.

bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım

hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom

opalamutsa ben torik olur onuda sülalesinide yutarım heyyyyyyyyyyytttttttttt varmı bana yan bakan yok kız biz çok seviyoz bir birimizi adam yaralı anlasana tese olduya kız niye üstüme geliyon

oyyyy kıyamam sana ben asma yüzünü ceylan bakışlım şaka yaptım kız dur bida dürtim dürtüm.... hem biliyom bacım tese olduğunu eşinin ilkmi benimki 2 kere oldu topladım nevaleyi adamdan senle işim kalmadı dedim adamda böle tabi aidın alacanı niye kalsınki diyo

Arkadaşlar bişe sorcam ağız tatınız degiştimi hiç acımsı bi tat mesela ... Yoksa ilaçlardanmı kaynaklanıyo

yok bacım ne illllllllllllki iki tese bir iyneyle busefer çok kesmişler herifimiiiiiii daha yeniyeni iyleşiyor napalım rabbim dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…