manyak kopardın yine beni yazık adamını göremiyonmu aşgamları heee uyandır dürt uyutma kalk de arada ziyaret et boş bırakma yoksa bi deniz kızı bulursa görürsün
hııııııııımmmmmm beli beliniye yoksun ozaman neyse nasılsın bebeyim adet olmuşsun hadi hayırlısı kız sen varya dağıtmışsın dün buraları allah iyliyini versin emi iyde yapmışsın bende kaç gündür bakıyorum yok ümitlerim biti yok adet olcam yok öyle yok böyle ya herşey olacağına varır iyki dedim ertelenmiş tırasferim yoksa kafayıyerdim hiçte kimse demiyor çok şükür buraya kadar geldik tedavisi yarım kalanlarda var biz şükretmeyi bilmiyoruz anacım alahım herkesin muradını versin içindede bizim
hıc sorma bebem ewet bugun adet oldum salı zeynep kamıle gıdıyorum rapor ıcın kan ve muahane olucam; dunu sorarsan bazı arkadasların kendıne gelme ıhtıyacı vardı bende soyle bı durtım dedım ıyıde olmus bazılarına yaramıs umarım bana kızmıyolardır rabbım hepımızın hakkkında hayırlısını versın delırdım ama dun okuyunca kızın yazdıklarını bende bı soyle bır sırkeledım ıyıde oldu
Bilmiyorum 3.denemem hepside farkliydi korkuyorum umudum da sanki yavas yavas azalıyor ne bilim suan kötüyüm ve negatif bir durumdayim
delimisin kız deniz kızı benim zaten benden iysinimi bulucak isterse bulsunarada uyanıyo canım hiç olurmu öyle aaaaaaaaaaa
aynen bugün benimde 8.gün daha dört gün var karnımda gurultular
denız kızı gorevını sen mı goruyosun adamın agına bı takılırsa gorursun sen hamsı olursun o palamut senı yutar
Ayy allah razı olsun valla içimi rahatlattın ben de hiç evde oturmam normal şartlarda hep gezerim. Ama benim opu sonrasıda çok ağrım olduğu için zaten tranfere kadar dışarı çıkamadım . Şimdide evdeyim valla millet strese girmemek için dışarı çıkmaz ben evde strese girdim.Bazen diyorum işten izin almasamıydım acaba. Gerçi işim daha stresli.
Canım tam uykuya dalarken aklımdan sen geçtin ben gez dedimse her şeyin bir dozu var genede yavaş hareket et merdiven yetine asansörü tercih et hopbidi hopbidi gezcem diye kendini yorma ileride atacağız çocukları arabaya canımız nereye istiyor biz oraya tabiii o zamanda aman çocukların uyku vakti aman mama saati yok yoğurt saati derken fırsat olursa ay heycan yaptım AMİNNNNNN ALLAHIN izniyle bizde bunları yaşıyacağız biz derken topikteki bütün annecikler ve annecik adayları hepimiz için her zaman dualarımız .....
hıc sorma bebem ewet bugun adet oldum salı zeynep kamıle gıdıyorum rapor ıcın kan ve muahane olucam; dunu sorarsan bazı arkadasların kendıne gelme ıhtıyacı vardı bende soyle bı durtım dedım ıyıde olmus bazılarına yaramıs umarım bana kızmıyolardır rabbım hepımızın hakkkında hayırlısını versın delırdım ama dun okuyunca kızın yazdıklarını bende bı soyle bır sırkeledım ıyıde oldu
dürtüşüne kurban arada benide dürt dur bende öpücem kız kıpraşma
bak şımardım hemenanam bacım siz isteyin ben sarsarımda dürterimde ama haksızmıyım amayacım allah aşkına ya delirdim resmen okuyunca
hııııııııımmmmmm beli beliniye yoksun ozaman neyse nasılsın bebeyim adet olmuşsun hadi hayırlısı kız sen varya dağıtmışsın dün buraları allah iyliyini versin emi iyde yapmışsın bende kaç gündür bakıyorum yok ümitlerim biti yok adet olcam yok öyle yok böyle ya herşey olacağına varır iyki dedim ertelenmiş tırasferim yoksa kafayıyerdim hiçte kimse demiyor çok şükür buraya kadar geldik tedavisi yarım kalanlarda var biz şükretmeyi bilmiyoruz anacım alahım herkesin muradını versin içindede bizim
opalamutsa ben torik olur onuda sülalesinide yutarımheyyyyyyyyyyytttttttttt varmı bana yan bakan yok kız biz çok seviyoz bir birimizi adam yaralı anlasana tese olduya kız niye üstüme geliyon
oyyyy kıyamam sana ben asma yüzünü ceylan bakışlım şaka yaptım kız dur bida dürtimdürtüm.... hem biliyom bacım tese olduğunu eşinin ilkmi benimki 2 kere oldu topladım nevaleyi adamdan senle işim kalmadı dedim adamda böle tabi aidın alacanı niye kalsınki diyo
oyyyy kıyamam sana ben asma yüzünü ceylan bakışlım şaka yaptım kız dur bida dürtimdürtüm.... hem biliyom bacım tese olduğunu eşinin ilkmi benimki 2 kere oldu topladım nevaleyi adamdan senle işim kalmadı dedim adamda böle tabi aidın alacanı niye kalsınki diyo
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom
cnm çok tşk ederim ben buraya üye olurken gerçekten hepinizi bi aile olarak gördüm aslında haklısın kimi kaldırabiliyo kimi kaldıramıyo sölediklerimiizi ben dyanamıyorum eğerki buraya üye olmuşsan her türlü eleştiriye açık olmak gerekiyo ben 13 yıldır uğraşıyorum anne olmak içn hepimiz öle bakıyorum okuyorum daha 8 günde test yapıyolar negatif oluncada hemen hayda ağlamalar başlıyo ne gereği var test gününü bekle zamanında yap rabbim vercekse er yada geç vericektir onu sana şükür ve dua edicez başka yapıcamız bişe yok mecburuz pozitif olmaya yoksa bu iş olmaz anam olmaz.... bana isteyen istediğini yazsın olumlu yada olumsuz ben hatalıysam kabul ederim susarım ama haklıysamda davamdan asla ödün vermem eleştiriye açık olmayanın burda işi olmamalı bence yanlşsam söle allah aşkına 35 yaşndayım çok zorluklar gördüm geçirdim ama yılmadım yılmıcamda
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
kim küstürmüş arkadaşımı lennnnnnuğraşmışsın toplamışsın bizi buraya sonrada işne gelmeyince hanımların girmeyin ozaman sen küsme onlar küssün istemeyen beyen meyen gitsin sendeyil
yok bacım ne illllllllllllki iki tese bir iyneyle busefer çok kesmişler herifimiiiiiiidaha yeniyeni iyleşiyor napalım rabbim dermansız dert vermesin
Arkadaşlar bişe sorcam ağız tatınız degiştimi hiç acımsı bi tat mesela ... Yoksa ilaçlardanmı kaynaklanıyo
katılıyorum bebenm sana işine gelen kalır gelmeyene kapı orda..........sana bişe olmasın amayacım bizler seninleyiz her daimhaksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
kim küstürmüş arkadaşımı lennnnnnuğraşmışsın toplamışsın bizi buraya sonrada işne gelmeyince hanımların girmeyin ozaman sen küsme onlar küssün istemeyen beyen meyen gitsin sendeyil
aminnn cnm benimki 1 haftada anca kalktı ayağa kız öle kötü oldumki sünnet olmuş çocuk gibi yürüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?