vallahi hiç sorma bide benimki çok korktu iyneden narkozdan daha ameliyata almadan renk bembeyaz oldu o gidince ben başladım ağlamayaçok şükür biti gitti
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom
Sevgili amaya seninle daha önce hiç yazışmadık şimdi yazdıklarını okudumda niyeyse bu hayatta hep dikkat etmişimdir kim naif kibar ve düşünceliyse o kırılmaya daha müsait oluyor . Unutmadan yazayım bizi bu topiğin altında birleştirdiğin için çok teşekkürler eminim bu sayfayı açarken niyetin çok iyidiki böyle iyi niyetli insanlar bir araya toplanmış sanki umarım RABBİM gönlünde ki dileğini versin ve buradan bizlere duyurursun İNŞALLAH .....
cnm çok tşk ederim ben buraya üye olurken gerçekten hepinizi bi aile olarak gördüm aslında haklısın kimi kaldırabiliyo kimi kaldıramıyo sölediklerimiizi ben dyanamıyorum eğerki buraya üye olmuşsan her türlü eleştiriye açık olmak gerekiyo ben 13 yıldır uğraşıyorum anne olmak içn hepimiz öle bakıyorum okuyorum daha 8 günde test yapıyolar negatif oluncada hemen hayda ağlamalar başlıyo ne gereği var test gününü bekle zamanında yap rabbim vercekse er yada geç vericektir onu sana şükür ve dua edicez başka yapıcamız bişe yok mecburuz pozitif olmaya yoksa bu iş olmaz anam olmaz.... bana isteyen istediğini yazsın olumlu yada olumsuz ben hatalıysam kabul ederim susarım ama haklıysamda davamdan asla ödün vermem eleştiriye açık olmayanın burda işi olmamalı bence yanlşsam söle allah aşkına 35 yaşndayım çok zorluklar gördüm geçirdim ama yılmadım yılmıcamda
Test yaptın MI canım?Canlarım bende aynı şeyleri hissediyorum, benim ateşim bi oymak anlamıyorum bi ölçüyorum 35,9 bi ölçüyorum 36,4 . Kızlar inşallah bebeklerim benimledir. Idrarda ben göremedim çizgiyi 8. Gün olmasına rağmen. Bakalım 17 sine Allah Kerim. Başka hissettiğiniz farklı şeylerin oldu mu?
Sevgili amaya seninle daha önce hiç yazışmadık şimdi yazdıklarını okudumda niyeyse bu hayatta hep dikkat etmişimdir kim naif kibar ve düşünceliyse o kırılmaya daha müsait oluyor . Unutmadan yazayım bizi bu topiğin altında birleştirdiğin için çok teşekkürler eminim bu sayfayı açarken niyetin çok iyidiki böyle iyi niyetli insanlar bir araya toplanmış sanki umarım RABBİM gönlünde ki dileğini versin ve buradan bizlere duyurursun İNŞALLAH .....
aynen gülüm benimkide baya korktuda bakma bana belli etmiyo güya allahtan doku bulunduda dondurduk çok şükür 5 tüp daha dokumuz duyo
iyiym çok şükür bende bugün adet oldum salı günü zeynepkamile gidicem muayne ve kan vermeye rapor için sonrada inşllh 1 ayda başlıcam umut tüp bebekte bakalım rabbim bu sefer inşlh yüzümüze güler
senin rapor çıkınca tedeviye başlıycanya bana yetişirmisin 22ocak beraber beklerdik sonucu negüzel olur sen ben amaya kalbimdesi bikaç kişi dahavarda hatırlıyamadım
Canımmmm benim İNŞALLAH hepberaber sağlıkla alıcağız kucağımıza tatlım ilk tüp bebek denemem tutmadı 2.anlattığımda doktorum bebek problemli demişti normal gebeliklerdede yaşanan bir sıkıntı demişti hep 2 hafta geriden gittik kese göreceğimiz gün gõremedik mesala kalp atışı haftası keseyi yeni görmüştük benim hamileliğimden az önce teyzemin gelini normal yolla hamile bebeğini aynı şekilde kaybetti ama canım çok sağol önerine bende pıhtılaşmayı buradan duydum acaba hamileykende yapılıyormu test sence doktorumada sorucam senin de öyle 2 hafta geriden gitme problemi varmıydı canım önceki gebeliğinde.İlaç olarakta extroferm ,progenex fitil ,corasprin,folbiol,Fraxiparine göbekten iğne kullanıyorum tatlım birde bir şey sorucam sen kan sulandırıcı ilacını 9 aymı kullanacaksın .....
canım benim cok sevindim.. hadi bakalım hayırlısı işin rast gelsin.. hangi doktora gidiceksin canım.. ben ulun beyin hastasıyım ve kendisinden gayet memnunum..iki kere denedim ve ikisindede hamile kaldım işinde gayet profosyonel canım..sizde sorun neydi canım sende mi eş faktörümü..
aynen bende artık baktım idrar yazıyo okumuyorum bile o yorumu atlıyorum.... ya hepimiz bekledik.... tamam zaman zor geçiyo ama erkenden üzülmenin kime ne faydası var anlamıyorum. idrar testleri yanıltır. (NOKTA)
bi sürü şeye katlanılıyor, bak mesela sen rapor çıkarmaya çalışıyosun, inşallah bende pazartesi bi arayacağım fakülteyi, randevu koparabilirsem bende çıkarmaya çalışacağım.
bunun dışında onca ilaç onca iğne, her şeyi ama her şeyi doktorun söylediği şekilde ve saatte yapmaya çalışana hatunlar transferden sonra doktoru tanımıyo sanki.... adamlar normal hayatınıza dönün diyolar, ağır kaldırmayın ve stres olmayın diyolar. ılık duş alabilirsiniz diyolar. cinsel ilişki yasak diyolar. kendinizi fazla yormayın diyolar... hepsine tamam amaaaaa 10. yada 12. gün kan testi yaptırın diyolar, ona olmaz..... benim mantığım bunu kabul etmiyor kusura bakmayın, hele idrar testini hiç anlamıyorum. bana 14. gün vermişlerdi kan testini.... 14. gün saat 12 de yaptırdım...16 da öğrendim. onlar beni arayana kadar bekledim. belirtilerimi de yazayım mı, göğüslerim şişti, kahverengi kısmı iyice koyulaştı, canım sürekli bişeyler istiyodu. adet öncesi sızlamalarım oldu.... haaa bide bu kasılmalardan, oldu o da... hatta o kadar belirtim vardı ki 13.güne kadar bence hamileydim. çünkü o kadar çok şey okudum bu topiklerde ve kendim de aradım ki anlatamam.... e insan arayınca da buluyo psikolojik olarak... sadece o gün,13.gün negatif olduğunu hissettim, içimden bi ses öyle dedi....
ben geldim hemen bişeyler atım ocağa geldim
h.g. bebem ne koydun ocağa menüde ne var
normalde sorun eşimde canım sperm hareketligi ve morfoloji sorunu vardı.. normal yolla hamile kalmadım hiç.. ilk denemde hamile kaldım herşey normaldi bizi 8. hafta bitince kalp atımı durdu.. dedilerki bebek saglıklı falan degildir dediler. bebek potoloji sonucunda bişey cıkmadı. akabinde doktor bizden genetik tahlil istedi. bende kanda pıhtılasma cıktı.. önce igne ve bi takım ilac kullandındım sonra tedaviye başladım.. cok şükür hamileyim senin hamiliginde yasadıgın sorunu yaşamaktan korkuyorum cunkü gebelik haftasıyla ultrason haftası tutmuyo kese var cok şükür ama bebek yok suan bekliyorum carsamba tekrar baktırıcam.suan ilaç olarak esrofem,folbiol,beneksol,decavit,coraspin crinino jel ve clexene igne kullanıyorum. bu kan sulandırıcıyı doguma kadar kullanıcam inşalllah.. sen de herhangi bi degisiklik var mı mide bulantısı falan varmı
ayıptır söylemesi kız bir sürü hamişvar canları çeker şimdi allah ne verdiyse diyeyim bari ama çok güzel yemek yaparım bunu söylim sen anla
Canım benim ben neler okudum neler duydum keseyi o kadar geç görüp sağlıkla hamileliklerini devam edenler,kalp atışını geç duyanlar hepsi o kadar umut veriyorki insana ne olur umudunu kaybetme sakın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vaktinde İNŞALLAH kesinlikle isyan etmiyorum hayırda ALLAH'TAN şer zannettiğimiz ama altında ne hayırların yattığını bilmediğimiz de ALLAH'TAN her kezin bir sınavımı varmış bu hayatta bizimkide buymuş demekki bazen çevremizde görürüz her şeyi var mal,mülk,evlat,huzur,mutluluk ben bir hocadan duymuştum onlarında sınavı bu diye ki RABBİM dermişki ben sana her şeyi verdim bakalım sen beni ne kadar hatırlayacaksın neyse çok uzattım . Canım benim bulantım varda diyemem yokda diyemem genelde hamilelik bulantısı sabah olurmuş benim geceleri oluyor bazende olmuyor o yüzden ilaçtanmı psikolojikmi bilmiyorum öyle yemeklerden falanda tiksinmedim zaten normaldede iştahlıyımdır ve kibar tabiriyle yapılıyımdırda(balık etinden biraz kabaca) .birde tatlım kaçıncı haftan bana onuda yazarmısın ..
Canım benim yumilerine cokkkkkk sevindimİnş tam gaz annelerine geliyorlar Yarın için bol şans dualarım seninle bebişleri al gel annesi teyzeleri sizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?