2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

vallahi hiç sorma bide benimki çok korktu iyneden narkozdan daha ameliyata almadan renk bembeyaz oldu o gidince ben başladım ağlamaya çok şükür biti gitti

aynen gülüm benimkide baya korktuda bakma bana belli etmiyo güya allahtan doku bulunduda dondurduk çok şükür 5 tüp daha dokumuz duyo

aynen bende artık baktım idrar yazıyo okumuyorum bile o yorumu atlıyorum.... ya hepimiz bekledik.... tamam zaman zor geçiyo ama erkenden üzülmenin kime ne faydası var anlamıyorum. idrar testleri yanıltır. (NOKTA)

bi sürü şeye katlanılıyor, bak mesela sen rapor çıkarmaya çalışıyosun, inşallah bende pazartesi bi arayacağım fakülteyi, randevu koparabilirsem bende çıkarmaya çalışacağım.

bunun dışında onca ilaç onca iğne, her şeyi ama her şeyi doktorun söylediği şekilde ve saatte yapmaya çalışana hatunlar transferden sonra doktoru tanımıyo sanki.... adamlar normal hayatınıza dönün diyolar, ağır kaldırmayın ve stres olmayın diyolar. ılık duş alabilirsiniz diyolar. cinsel ilişki yasak diyolar. kendinizi fazla yormayın diyolar... hepsine tamam amaaaaa 10. yada 12. gün kan testi yaptırın diyolar, ona olmaz..... benim mantığım bunu kabul etmiyor kusura bakmayın, hele idrar testini hiç anlamıyorum. bana 14. gün vermişlerdi kan testini.... 14. gün saat 12 de yaptırdım...16 da öğrendim. onlar beni arayana kadar bekledim. belirtilerimi de yazayım mı, göğüslerim şişti, kahverengi kısmı iyice koyulaştı, canım sürekli bişeyler istiyodu. adet öncesi sızlamalarım oldu.... haaa bide bu kasılmalardan, oldu o da... hatta o kadar belirtim vardı ki 13.güne kadar bence hamileydim. çünkü o kadar çok şey okudum bu topiklerde ve kendim de aradım ki anlatamam.... e insan arayınca da buluyo psikolojik olarak... sadece o gün,13.gün negatif olduğunu hissettim, içimden bi ses öyle dedi....

Son düzenleme:
Test yaptın MI canım?

sağol şekerim, benimle yazışmamış olsan da ben bi çok yazını okudum.... Rabbim sana da gönlündekini versin, hayırlı kılsın :)

aynen gülüm benimkide baya korktuda bakma bana belli etmiyo güya allahtan doku bulunduda dondurduk çok şükür 5 tüp daha dokumuz duyo

senin rapor çıkınca tedeviye başlıycanya bana yetişirmisin 22ocak beraber beklerdik sonucu negüzel olur sen ben amaya kalbimdesi bikaç kişi dahavarda hatırlıyamadım

Bugunku yazismalri okuyamadim kizlar cok yazikkis pes ettim :) hamile kalan tum arkadsslarimi cok tebrik ediyorum insallah sa guu kizlardan devami da gelir..negatif alan arkadsslarima da cok uzuldum ama takdiri ilahi dicek bisey yok iste gem uzuntuyu hem sevinci bi aeada yasiyoruz... hayat... bende sali guju kalp atimina gidicen umarim goruruz hala korkumdan takvim yapamadim

canım benim cok sevindim.. hadi bakalım hayırlısı işin rast gelsin.. hangi doktora gidiceksin canım.. ben ulun beyin hastasıyım ve kendisinden gayet memnunum..iki kere denedim ve ikisindede hamile kaldım işinde gayet profosyonel canım..sizde sorun neydi canım sende mi eş faktörümü..

normalde sorun eşimde canım sperm hareketligi ve morfoloji sorunu vardı.. normal yolla hamile kalmadım hiç.. ilk denemde hamile kaldım herşey normaldi bizi 8. hafta bitince kalp atımı durdu.. dedilerki bebek saglıklı falan degildir dediler. bebek potoloji sonucunda bişey cıkmadı. akabinde doktor bizden genetik tahlil istedi. bende kanda pıhtılasma cıktı.. önce igne ve bi takım ilac kullandındım sonra tedaviye başladım.. cok şükür hamileyim senin hamiliginde yasadıgın sorunu yaşamaktan korkuyorum cunkü gebelik haftasıyla ultrason haftası tutmuyo kese var cok şükür ama bebek yok suan bekliyorum carsamba tekrar baktırıcam.suan ilaç olarak esrofem,folbiol,beneksol,decavit,coraspin crinino jel ve clexene igne kullanıyorum. bu kan sulandırıcıyı doguma kadar kullanıcam inşalllah.. sen de herhangi bi degisiklik var mı mide bulantısı falan varmı

aminnnnnnn cnm saol bende süleyman beyin hastasıyım

aynen katılıyorum sana gereksiz erken test yapıp hem kenddilerini hemde bebeklerini strese sokuyolar gerek yok bence rabbim bunu sana verecekse vercek lami cimi yok yani...... bu arada sen nasıl oldun iyisin dimi cnm raporu çıkar bencede yarınında altında masraf oluyo 3 cü hakta verdi artık devlet ben 2 ci hakkımı kullanıcam rabbim bu son olur inşllh

Canım benim ben neler okudum neler duydum keseyi o kadar geç görüp sağlıkla hamileliklerini devam edenler,kalp atışını geç duyanlar hepsi o kadar umut veriyorki insana ne olur umudunu kaybetme sakın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vaktinde İNŞALLAH kesinlikle isyan etmiyorum hayırda ALLAH'TAN şer zannettiğimiz ama altında ne hayırların yattığını bilmediğimiz de ALLAH'TAN her kezin bir sınavımı varmış bu hayatta bizimkide buymuş demekki bazen çevremizde görürüz her şeyi var mal,mülk,evlat,huzur,mutluluk ben bir hocadan duymuştum onlarında sınavı bu diye ki RABBİM dermişki ben sana her şeyi verdim bakalım sen beni ne kadar hatırlayacaksın neyse çok uzattım . Canım benim bulantım varda diyemem yokda diyemem genelde hamilelik bulantısı sabah olurmuş benim geceleri oluyor bazende olmuyor o yüzden ilaçtanmı psikolojikmi bilmiyorum öyle yemeklerden falanda tiksinmedim zaten normaldede iştahlıyımdır ve kibar tabiriyle yapılıyımdırda(balık etinden biraz kabaca) .birde tatlım kaçıncı haftan bana onuda yazarmısın ..

vallahi canım inan burası beni okadar rahatlattıkı anlatama cok güzel bi topik olmuş herkes cok samimi hepimizin sorunları aynı o yüzden birbirimizi anlayıyoruz belki ondan rahatlıyoruz son adet tarim 3 kasım 6 haftalık bugun itibariyle ama ultrasono göre 5 hafta 3 günlük anlamadım anlıcan..internette otomatik hesaplayıcılar var embiriyo transferine göre 5 hafta 3 günlük cıkıyo ultrasonla aynı cıkıyo anlıcan canım seninle aynı adet tahrihimiz sanırım..

Canım benim yumilerine cokkkkkk sevindim İnş tam gaz annelerine geliyorlar Yarın için bol şans dualarım seninle bebişleri al gel annesi teyzeleri sizi bekliyor

canım inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun. çok heyecanlıyım kız. Transferden sonra yarı hamile oluyoruz değilmi ? çok heyecanlıyım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…