ohhh çok sevindim canım bende o 5 günü geçiremedim bebişlerim nasıl nasıl diye çok şükür herşey yolunda gitmişti
inş seninde bişey olmayacak yarın sağlıkla göbüşe koncaklar minikler
evet kuzum sabahtan kan vericem dr bugün verme savah kan ver dedi yarın 9. günüm
inşallah güzel haber verebilirim çok acayibim şuan
kuzum ben transfer günü sabahı jeli yapmadım yapma dediler
akşam transferden sonra yaptım eve gelince ve transferden sonra devam edeceksin
Evet canım devam ediyorsun, bana transfere gelirken jeli yapma demişlerdi, transferden sonra eve gidince akşam yap demişlerdi. Sen bir sor onu sabah doktoruna.
transferin hayırlı olsun inşaALLAH yarın herşey yolunda gider cennet kokulu yavrularını evine götürürsün.rapor işin ne oldu alabildin mi?
sevgili arkadaşlarım ALLAH C.C hepimizin yüzünü güldürsün hiçbirimizi çaresiz boynu bükük bırakmasın bizim O'dan başka gidecek kapımız yok bizi kapısından boş çevirmesin inşaALLAH
sağol canım klinikten aradılar ilaçları içiyorum. senin söylediğinle aynıymış yarın giderken jeli yapmıyormuşum.
aynen katılıyorum sana gereksiz erken test yapıp hem kenddilerini hemde bebeklerini strese sokuyolar gerek yok bence rabbim bunu sana verecekse vercek lami cimi yok yani...... bu arada sen nasıl oldun iyisin dimi cnm raporu çıkar bencede yarınında altında masraf oluyo 3 cü hakta verdi artık devlet ben 2 ci hakkımı kullanıcam rabbim bu son olur inşllh
amiinnnnn anam takılın bana hatını yaşasonuçta hedef belli arkadaşlar ya hamile kalcaz yada kalcaz tabi allahımın izniyle başka yolu yok okadarrrrrrrrr
Canım biliyorum üzülme desemde için acıyacak bende negatifi gördüğümde dünya başma yıkıldı sandım ama zamanla kırılan umudunu toparlayıp bi kere daha diyosun Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan sana sağlıklı bir evlat verir dualarım seninleonca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom
biz de seni çok seviyoruz..... bizi buraya topladığın için çok teşekkür ederiz.
fazla söze gerek yok. sen bu konunun OLMAZSA OLMAZISIN bu kadar arkadaşım.
inşallah senin hamilelik haberini ben transfere girmeden öğrenirim canım. teyzelerine de doping olur.
aradılar canım.bende yarın verdikleri tüm ilaçları içecekmişim sadece jeli yapmayacakmışım.
sağol canım klinikten aradılar ilaçları içiyorum. senin söylediğinle aynıymış yarın giderken jeli yapmıyormuşum.
Canimm yarin icin bol sanss insallah su gibi gecer tatlim allah yardimcin oldun kuzummmm
Ben yarin maalesef ise basliyom rapor bitti bu kadar sik giremesem de bos kaldikca girerim insallah hayirli haberlerini bekliyorum canimm
canım saat kaçta giidyosun transfere
inşallah canım inşallah güzel haber veririrm
daha da gelmedi akıntı sabah 10 da vardı oda gece kaçta geldi bilmiyorum
ondan sonra bidaha gelmedi şükürler olsun adet değil galiba
harika bir haber bu adet olmayacağını düşünmüştük zaten.yarın saat 1 de klinikte olacakmışım sabah kalkıp bir duş alırım bebişlere hazırlık birde oturup güzelce dualarımı ederim tabii ki hepimize sonra Allah nasip ederse bebişleri almaya giderim.
canım birde kliniğe gelmeden yemeğinizi sıkı yiyin ve 2 bardak su için gelin dediler.
Hanımlarrrr bugün transferin 10. Gününü de bitirdim çok şükür. Yarın kabul ederse merkez teste gidecem yoksa salıya kalacak. Bugün evde azıcık yemek falan yapayım dedim, ortada dolandım. Sağ kasığımda batma oluyor ayakta dolanınca, birde bugün hiç iştahım yokhamişlerimiz sizde böyle oldu mu?
Bir de bende öyle yerleşme kanaması falan olmadı, kanama olmadı diye bebelerim yerleşmemiş olabilir mi?
kuzum kalk duşunu al kahvaltını et güzelce sonra su iç ama benim gibi abartıp 4 şişe içme
acayip gazım var inşallah yarın güzel olur inşallah ne kadar umudum olsa da korkuyorum
8 yıl oldu ama olmazsada RABBİM büyük 4 tane daha bebişim bekliyo beni
rahme bakılmadı bir tek histereskopi yaptırır yoluma deva ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?