2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah senin hamilelik haberini ben transfere girmeden öğrenirim canım. teyzelerine de doping olur.

aradılar canım.bende yarın verdikleri tüm ilaçları içecekmişim sadece jeli yapmayacakmışım.

Hayırlı aksamlar arkadaslar bende bugün altıncı ignemi yapacam cok heyecanlı bi sürec zaman gecmiyo bi türlü Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın insallahhhh

Evet canım devam ediyorsun, bana transfere gelirken jeli yapma demişlerdi, transferden sonra eve gidince akşam yap demişlerdi. Sen bir sor onu sabah doktoruna.

sağol canım klinikten aradılar ilaçları içiyorum. senin söylediğinle aynıymış yarın giderken jeli yapmıyormuşum.

canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım. duaların için amin diyorum. rapor alamadım babam müdürle görüştü çok rahatsız izni varmış konuşacak durumda değil iznini verin dedi canım. oda tamam demiş cuma günü izin yazdım bir kağıda faxladım. Allahım hepimizle beraber olsun. Allahım dediğin gibi hepimize hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. her duamda sizlerde varsınız. Benimle birlikte tüm isteyenlerin diyorum. Yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun...

sağol canım klinikten aradılar ilaçları içiyorum. senin söylediğinle aynıymış yarın giderken jeli yapmıyormuşum.

Canimm yarin icin bol sanss insallah su gibi gecer tatlim allah yardimcin oldun kuzummmm

Ben yarin maalesef ise basliyom rapor bitti bu kadar sik giremesem de bos kaldikca girerim insallah hayirli haberlerini bekliyorum canimm

iyiyim iyiyim çok şükür hiç bi şeyim kalmadı,rahatça hapşırabiliyorum bile sonunda :)))) ne büyük bi rahatlıkmış. yarın arayacağım, bakalım ne diyecekler randevuyu ne zamana verecekler. çalıştığım için ve bursada sadece fakülteden alındığı için çok zaman alıyor ama başlamak lazım bir yerden... geçen defa ekimde aradım aralık da ara dediler, yine ileri bi tarih verirlerse şikayete kadar giderim ucunu da bırakmam :)

onca emekler verilen paralar iş yerinden alınan izinler ne kadar zorlu bir süreç ve olmadı ne bşka paramız kaldı... donmuşumuz bile yok çok üzgünüüm........
Canım biliyorum üzülme desemde için acıyacak bende negatifi gördüğümde dünya başma yıkıldı sandım ama zamanla kırılan umudunu toparlayıp bi kere daha diyosun Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan sana sağlıklı bir evlat verir dualarım seninle

inşallah senin hamilelik haberini ben transfere girmeden öğrenirim canım. teyzelerine de doping olur.

aradılar canım.bende yarın verdikleri tüm ilaçları içecekmişim sadece jeli yapmayacakmışım.

canım saat kaçta giidyosun transfere
inşallah canım inşallah güzel haber veririrm
daha da gelmedi akıntı sabah 10 da vardı oda gece kaçta geldi bilmiyorum
ondan sonra bidaha gelmedi şükürler olsun adet değil galiba

Canimm yarin icin bol sanss insallah su gibi gecer tatlim allah yardimcin oldun kuzummmm

Ben yarin maalesef ise basliyom rapor bitti bu kadar sik giremesem de bos kaldikca girerim insallah hayirli haberlerini bekliyorum canimm

Bitanem çok tatlısın. sizinle başladım tüp bebeğe sizinle birlikte güzel haberler alacağım inşallah. hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

allahım bana ve arkadaşlarıma yardım et yalvarırım...

Ne zamandir topigimize yazamadım ama sürekli takip ediyorum.
Öncelikle pozitif sonuç alan taze anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Saglikla kucaginiza almayı nasip etsin.
Negatif sonuç alan arkadaşlarım elbet zamanı gelecek(pes etmeyin lütfen)ve sizde hamile kalacaksınız. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bizler maddi manevi çok yıpranmış oluyoruz.bu tedavide kadına çok yükleniyor lar ve bu kadar ağırlık evet bazen çok ağır geliyor.ama bu tedaviye başlarken şunu baştan kabul edin,her evresi sabır gerektiriyor. Eger sabretmeye hazır degilseniz zaten hiç baslamayin tedaviye. Biyolojik ve psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor.
Rabbim ol derse olacak doktor,hastane hep vesile...
ben daha önceki sayfalarda yazmıştım yeniden yazıyorum.
Transferden sonra sabırla bekledim ve idrar testi yapmadım. Amayanin dedigi gibi doktorların herdedigini harfiyen yerine getiriyoruz ama 12 gün bekleyin deyince dudak salliyoruz. Benimde 8-9-10.gunler kahverengi lekelenmem oldu.ayni adet olcakmışım gibi tum belirtileri yaşadım. Canim hep acili seyler istedi(cig kofte,lahmacun gibi)12.gun sonunda pozitif sonuc aldım cok şükür. Yarın kese görmeye gitcez ve 16 gündür sabirla bekledim.buarada hala adet sancısı çekiyorum. ..evet ya kötü birseyler olursa diye aklımdan geçmiyor değil ama elden ne gelir.sonucta ben yapılması gereken herseyi yaptım.
Gerisi allaha emanet.
Ayrica transferi olacak arkadaşlar inşallah bebişleriniz sizlere tutunurlar. Bol şanslar diliyorum hepiniiizee...
opusu olan arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.her geçen gün yumurtalariniz için olum olsun.buyusunler saglikli olsunlar.
ne yaparsak kendimize yapıyoruz ve inanın biz ne yaparsak yapalim gün yine kendi istediği şekilde bitiyor :))
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama epeyce biriktirmisim galiba

amaya cım iyiki açmışın bu topiği
tabikide yorum yapılacak konuşulacak fikirlerimizi söylicez bu topik neden var dimi

Son düzenleme:

harika bir haber bu adet olmayacağını düşünmüştük zaten. yarın saat 1 de klinikte olacakmışım sabah kalkıp bir duş alırım bebişlere hazırlık birde oturup güzelce dualarımı ederim tabii ki hepimize sonra Allah nasip ederse bebişleri almaya giderim.

canım birde kliniğe gelmeden yemeğinizi sıkı yiyin ve 2 bardak su için gelin dediler.

herkese iyi geceler, ben çıkıp kocamcımla ilgileniciğim cancağızlarım yarın opusu, transferi olan arkadaşların da Rabbim yar ve yardımcısı olsun... seviyorum sizi yürekten, öpüyorum göbektennnnn

Hanımlarrrr bugün transferin 10. Gününü de bitirdim çok şükür. Yarın kabul ederse merkez teste gidecem yoksa salıya kalacak. Bugün evde azıcık yemek falan yapayım dedim, ortada dolandım. Sağ kasığımda batma oluyor ayakta dolanınca, birde bugün hiç iştahım yok hamişlerimiz sizde böyle oldu mu?

Bir de bende öyle yerleşme kanaması falan olmadı, kanama olmadı diye bebelerim yerleşmemiş olabilir mi?

kuzum kalk duşunu al kahvaltını et güzelce sonra su iç ama benim gibi abartıp 4 şişe içme

acayip gazım var inşallah yarın güzel olur inşallah ne kadar umudum olsa da korkuyorum
8 yıl oldu ama olmazsada RABBİM büyük 4 tane daha bebişim bekliyo beni
rahme bakılmadı bir tek histereskopi yaptırır yoluma deva ederim

canım inşallah yarın ikimizde güzel haber veririz
inşallah diğer arkadaşlarda çookk güzel haberler gelir inşallah
amayacımın topiğiuğurlu topik inşallah bizlere de uğur getirir

allahımın izniyle senin hamiş haberini duyucam öyle transfere gireceğim göreceksin. haklısın korkmakta bende olsam korkardım. benimde hiç rahme falan bakmadılar ne histeroskopi ne rahim filmi hiç birşeye bakmadılar. hemen tüp bebeğe başladılar canım.

Allah büyük hepimize tabii ki hayırlısını versin. Ama gönülde istiyor rabbim yardım etsin tüm bebiş isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…