test yapalı mı 10 gün oldu canım benim de bu gün 10 gün oldu ama haftaya pazartesi çağırdı doktor çok huzursuzum keseyi bari görebilseydim
Canım testimi yaptırdım doktorumla konuştum sonucu bildirmek için 10 Gün sonra gel keseye bakalım dedi 10 gün yarın doluyor hayırlısıyla
canım arkadaşım, bebek 34 tüp bebek raporu 3' e çıktı diyor sen duydun mu?sgk doğruladı mı?ben daha önce 2 kere kullandım gittiğim hastane rapor çıkardı meğerse 2 taneymiş eczane ile sıkıntı yaşıyoruz şuan bilgin varsa cevap verirsen sevinirim
Merhaba herkese..
12 gündür stresli bir bekleyiş bu gün bitti neden bilmiyorum ama duygusuzum. Bu benim 2. Denemem tecrübe olsun diye yazıyorum.ilk denememde sadece sag kasığımda batmalar oluyordu başka belirtim yoktu ve sonuç pozıtıf çıkmıstı. 2. Denememde
1. 2 dondurulmuş embriyo kullanıldı
2. Hiç belirti yaşamadım
3. 9. Ve 10 günde adet sancısı seklinde ağrım oldu
Sonuç olarak 2. Denemem de sonuç maalesef negatif.
Bu süreçte okumadığım dua kalmadı gece gündüz sürekli okudum demekki hayırlısı değilmiş
Birde Allah vermeyi istemediği için istemeyi vermedi
Dua esıyordum ama 1. Gibi içten değildi...hani 1. Tuttuğa 2. De tutar edasıyla ...yanılmışım;ss
Üzüldüm çünkü sonucu böyle bir sonuç beklemiyordum
Şükrediyorum Allah'a bu halimiz için
Su bir gerçek dinlenmenize gerek yok diyenlere aldırış etmeyin olabildiğince dinlenin
Ben dinlenemedim( sağlık olsun demekten başka bir çözüm yok
Şimdi bakım zamanı uzun zamandır boyatmadıgım nede olsa hamıle kalında boyatamayacagım dediğim saçlarımı boyanma zamanı
Ilaçların etkisiyle şişen vücudumu sporla indirme zamanı
Yani kısacası hayat devam ediyor
Kısmet Rabbim evlat isteyen herkesin kucağını dolu dolu evlatlarda doldursun
Şimdi şiddetli bir baş ağrım var gerilim tipi 12 günün stresi işte..
Hoşçakalın herkesin mutluluğunda mutlu oldum üzüntüsünde üzüldüm
Buraya kadarmış....
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Valla kuzum o arkadas daha 2 gunden pes etmisse bu süreç zor ve mesakatli hepimiz oyle veya boyle zor gunler atlatarak geciriyoruz okuyupta sinirlenmemek icin öylesine gectim yazik ya valla yazik ne cabuk pes ettin zaten bebek 34 arkadasimiz vermis cevabini
hayirli Olsunr canım.Benimde nefes darlığıM Oldu serum Verdiler.Sende haber et olur mu.[/QUOTE]cnm bende bi hfta önce keseyi gordum yarinda ins kalp atimina gitcez umarim görürüz .sende insallah keseyi goruceksin cnm güzel düşün. Son adet tari
In neydi cnm .?
[QU]OTE=nhal83;33119097]Kızlar merhaba transferimi oldum bugun.9hucreli bir tane embriyo yerleştirildi.ama ultrasonda yumurtaların kiste dönüştüğü ve cok olduğu görüldü aranızda boyle bir şey yaşayan var mı?sislik olabilir dedi doktorum nefes almakta zorlanırsak hemen ara dedi 😞
tatlım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah...hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
kızlaaaaaaaar iyi geceler görüdğüm kadarıyla forum çok kalabalık :) :) maşalhh maşalahhh
biraz tembellik gibi olucak ama araştıramadım kafam karıştı...şimdi ben ikinci denememi özel klinikte yaptırcam da ...bi rapor hakkım daha var bunu üniversite hastaneleri dışarı veriyolar mı kullanmak için özellikle ankardaki arkadaşlarım yardımcı olabilirmi hangi hastaneler veriyor dışarıya raporu ...bütün şartlarım tutuyo bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?