2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

test yapalı mı 10 gün oldu canım benim de bu gün 10 gün oldu ama haftaya pazartesi çağırdı doktor çok huzursuzum keseyi bari görebilseydim

Canım testimi yaptırdım doktorumla konuştum sonucu bildirmek için 10 Gün sonra gel keseye bakalım dedi 10 gün yarın doluyor hayırlısıyla

slm hamiş adayları, yazamıyordum ama ara ara takip ediyorum burayı..güzel haberlerlede heyecanlanıyor çok seviniyorum aramızdan bir kişi daha bebişine adım adım yaklaşıyor diye.: olumsuz sonuçlarla da üzülüyoruz tabiii.ama sevinçlerinizede üzüntülerinizede ortağız herzaman, bunun için burda toplandık zaten... benimde 4.deneme olacak kısmetse çarşambaya opum var.11 tane yumurtam olmuş,şimdilik herşey yolunda inşallah öylede devam eder.ALLAH ım herkezin işini gücünü rastgetirsin....

hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e

cnm soruna bizzat cvp vermek istedim evet 3 e çıktı ama sgk daha onaylanmadı yarın zeynepkamile gidicem 2 ci rapor için yine sorucam onaylanmışmı yazarım cnm akşama

En azından bir evladın varmış diyeceğim ama biliyorum senin durumun da hiç kolay değil. Allah yardımcınız olsun, inşallah yavrunun kardeşi kendiliğinden gelsin sürpriz yapsın...
Sen söyleyince bir düşündüm de; ben hamile kalmak istediğim için saçlarımı boyatmayı bırakalı 2,5 yıl,
hamile kalmak istediğim için sigarayı bırakalı 2 yıl,
gazlı içeçecekleri, zararlı abur cuburları bırakalı da herhalde 1 yıl falan oluyor...
Bir kere bile hamile kalamadım.
Ama naparsın, sabrediyorum, umudumu kaybetmiyorum. Geç olsun da güç olmasın, Allah hayırlısını versin diyorum...

hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e

ayy sevgiii...
nasıl dua ede ede açtım şimdi şu sayfayıııı...off...
Allahım şükürler olsun..çok sevindim,bilmem anlatmama gerek var mı

gözünüz aydın olsun!!!
kucağına almak,sağlıkla büyütmek de nasip olsun,ismin gibi sevgiyle aşkla büyüt inşallah...şükürler olsun

yuupppiiii canım çoook sevindimmmmm harika bi haber maşallah maşallah inşallah kucağına almak da nasip olur canım benim.totemler tutuyo yaa inşallah benimde güzel haberlerim olur.

okuyunca dayanamadım kızlar yazdım o sinirle ne geldiyse aklıma biraz sarsmak istedim onu ondan daha kötülerin olduğunuve hala pes etmediklerini göstermek istedim yanlışmı yaptım acaba diye düşünmeyede başladım şimdi

hayirli Olsunr canım.Benimde nefes darlığıM Oldu serum Verdiler.Sende haber et olur mu.[/QUOTE]

Canım ben uzun protokolle tedavi oldum regli olmadım ama ayın kasımın 13-15 i arası lekelenme gibi oldu inşallah canım görürüm

tatlım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

krds nickli arkadaşım, senin için de çok üzüldüm.Rabbim hayırlı zamanda kendiliğinden göndersin inşallah yavrunu.... ben de nerdeyse hep yattım ama olmadı, bununla birlikte yakın zamanlarda transfer olduğum bi arkadaş, köyde yaşıyodu transferin ertesi günü tarlaya gitmiş ama tuttu.... inşallah tedaviye gerek kalmaz canım.

cnm ilyelizcim tüp bebek anlaşmalı tüm araştıma ve fakülte hastanelerinde çıkarabilirsin bitanem

Gözünaydın kuzum Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere hamilerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua et sevgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…