2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ay ne guzel maşallah valla inanmazsınız ama agliyorum suan boyle guzel haberleri bende veririm inşallah cok sevindim Allah tamamını erdirsin

Kuzum yaaaa benim elim ayagim kesildi ben protokol mudurlugunde calisiyorum burda koyverdim gitti bagiris cagiris mudur bey sen cik hadi dedi sonunda rabbim sana da nasip etsin insallah tatlimm acayip duygularim saskinimmmmm

Son düzenleme:
Amayaa inşallah bende senin icine dogarim senin agzin bal damliyo valla bugun sinirliyim esimle kavga ettim adam sesini bile cikarmadan sakinlesim diye gitti habire agliyorum guzel haber oluyor agliyorum kötü haber agliyorum kendi kendimi yiyorum cok sıkıldım bunaldim

test yapalı mı 10 gün oldu canım benim de bu gün 10 gün oldu ama haftaya pazartesi çağırdı doktor çok huzursuzum keseyi bari görebilseydim

bence hiç huzursuz olma doktorunun çağırdığı tarihte hem keseyi hemde kalp atışını görecek ve duyacaksın büyük ihtimal. Biz keseyi gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz. Yani hep bir bekleyiş var seninki tek günde hallolacak inş. Ama tabi şöyle bir durumda var Allah korusun dış gebelik ihtimalinden dolayı aslında testten 10 gün sonra çağırır doktorlar. Dış gebelik varsa ona göre sonlandırılır. İnşallah gittiğinde bebeğini göreceksin canım :)

Benim de test günüm haftaya pazartesi.raporluyum evdeyim kendimi iyi hissediyorum .sadece ara sıra kısa süreli kramplar oluyor sizde de oluyor mu?galiba hormonlardan kendimi dinlemek de istemiyorum açıkçası. Ilk denemem olmadığı için çok evham da yapmak istemiyorum. Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.artık süreç olarak görüyorum. Ne kısmetse o olacak.ne tesadüftür ki geçen bu sene bu zamanlar da sonucumu bekliyordum. 1 sene çok hızlı geçmiş anlaşılan. Sağlıksız gebelik yaşamıştım.metatraksat denilen bir iğneyle gebeliğim sonlanmıştı inşallah bu sefer olumlu olur.
Bu arada hamilelik haberi alan bütün anne adaylarını kutluyorum. Rabbim bize de nasip eder inşallah..

bugün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmamış öbür aya kaldı umutlarım artık ne olcak bilmiyorum 4 haftadır gidiyorum geliyorum sonuç 0 artık izin almaktan utanmaktan ben bıktım işyerinden bu gidişle kovulcam of of bu stres bitermi ? geldim ağladım üstüne bu moralle çalışmak bide patronla tartışmak sabır diyorum artık dicek birşey kalmadı hem hayatım umutlarım hem yaşam şartları

hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e

ay ayyy bu ne güzel haber ben sana ne dedim allahın izniyle bakkk şükürler olsun tatlım saglıkla almayı nasip etsin kucagına yeminle çok sevindim tatlımmm

Son düzenleme:

yaa neden aglayıp da kendine zarar veriyosun yapma sakınn eslerimizden bu donemde cok destek bekliyoruz evet ama bence cıtayı cook da yuksege koymayalım :) bak ben hastayım 38,5 atesle gece bi bardak su istedim cok romantik bi sekilde yuzume horladı kocam kalktım kendim aldım bende:) hicbiseyi kafaya takmıyoruz moralleri yukarda tutuyoruz :)

herşeyin hayırlısı canım. Benim de 2 ay önce transferim olmadı .üzülmüştüm ama demekki zamanı değilmiş öyle düşünmek lazım.tedaviye birlikte başladığım arkadaşlarımın bir kısmı şimdi hamile. Ben de bir ümitle bekliyorum .belki gene olmayacak ...allah hayırlı ve uzun ömürlüsünü versin önemli olan o..

Bu arada geçen seneki forumdan arakadaşların hepsi hamile oldu galiba .onları listede göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…