harikasın canım çoook sevindim hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin canım, bugün ne güzel bi gün böyleee
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Olmadı kızlar, değer 2,4 .
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
akşam demiştim dimi sanaaaaa..... hayırlı uğurlu olsun şekerim
cok sevindim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah :)
Ay ne guzel maşallah valla inanmazsınız ama agliyorum suan boyle guzel haberleri bende veririm inşallah cok sevindim Allah tamamını erdirsin
test yapalı mı 10 gün oldu canım benim de bu gün 10 gün oldu ama haftaya pazartesi çağırdı doktor çok huzursuzum keseyi bari görebilseydim
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Amin canimm rabbim sana da buraya hamileyimmm diye yazmayi nasip etsin insallah
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Olmadı kızlar, değer 2,4 .
Amayaa inşallah bende senin icine dogarim senin agzin bal damliyo valla bugun sinirliyim esimle kavga ettim adam sesini bile cikarmadan sakinlesim diye gitti habire agliyorum guzel haber oluyor agliyorum kötü haber agliyorum kendi kendimi yiyorum cok sıkıldım bunaldim
bugün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmamış öbür aya kaldı umutlarım artık ne olcak bilmiyorum 4 haftadır gidiyorum geliyorum sonuç 0 artık izin almaktan utanmaktan ben bıktım işyerinden bu gidişle kovulcam of of bu stres bitermi ? Geldim ağladım üstüne bu moralle çalışmak bide patronla tartışmak sabır diyorum artık dicek birşey kalmadı hem hayatım umutlarım hem yaşam şartları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?