cnm gözün aydın maşallahhh allahım güzel saglıklı bir hamielelik geçirmeyi nasi etsin çümlemize inş darısı diger bekleyen arkadaşların başınaaa
canımmm çok sevindim tebrik ederim yaşasınnnnn ne güzek haberler geliyor üst üste!
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
sağol canım amin rabbim bekleyen herkesin yüzüne güksün inşallah
sağol tatlım rabbim sana da göstersin inşallah
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
progestan igne kullanan arkadaslar varmı?? durumunuz nedir ?? hayattan soguttu bunlar beni hareket edemiyorum tuvalete bile annem koluma girip goturuyor ustelik daha 3. gun! normalmi bilen varmı?? bunun fitilide varmıs ama kesinlikle igne olucaksın dio doktorumgebeligin de 12. haftasına kadar hergun olucaksın diolar napıcam ben
kızlar bu igneyi kullanan bi ben miyim
Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...
ayy canımmm heycandan görmemişim ben de vuruluyorum bana gün aşırı verdiler yani 1 gün vuruluyom 1 vurulmuyom bana hemşirenin de dediği çok yağlı bir iğne olduğu için çok acıtıyo maalesef canımm benim gün aşırı olduğu için idare ediyorum şimdi rabbim nasip eder hamileliğim devam ederse iğneler de devam ediyomuş galiba canımm ama çok faydası var iğnenin canım sakın bırakma fitilden daha faydalı iğne direk kana karışıyo çünkü tatlımm azcıkk popon ağrıcak ama bebiş için herşeye değerrrrrr
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Ben de kullanıyorum igneyi ve kimi gorduysem igneden şikayetçi. .. Ama gayret edelim sonunda bütün acıları unutacagiz inşallah bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda ...
Kızlar cumartesi test değerim 88.6 idi bugun biraz stressliydim ama sonucu görünce rahatladım 271 idi sizce nasıl
cnm öncelikle allah tamamını erdirsin o iğneyi ben tam 3 ay kullandım artık kıçımın üstüne oturamaz hale hatta yürüyemez hale gelmiştim ağlıyodum resmen ayağımı bile çekemiyodum o iğne bebeğinin sana daha sıkı tutunması için ben her akşam vuruluyodum ama tabi bebeğimi kaybettim ben o başkaşikayet etme herşey bebeğin için unutma
hadi canım gözün aydın rabbim bize de nasip etsin inşallahh o günleri görmeyi...keseyi testten ne kadar sonra gördünüz canım bir de bu gün aşırı kan testine devam etmek gerekiyomuş ya ona ne kadar devam etmek lazım sen ne kadar devam etmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?