2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm gözün aydın maşallahhh allahım güzel saglıklı bir hamielelik geçirmeyi nasi etsin çümlemize inş darısı diger bekleyen arkadaşların başınaaa

sağol canım amin rabbim bekleyen herkesin yüzüne güksün inşallah
canımmm çok sevindim tebrik ederim yaşasınnnnn ne güzek haberler geliyor üst üste!

sağol tatlım rabbim sana da göstersin inşallah

hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e

Tatlım ben demiştim sen hamilesin diye.ben doktordan şimdi geldim ve senin pozitif haberini almak için hemen nete girdim. Hadi bakalım inşallah herşey istediğin gibi olur. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Saglikla kucaginiza almayı nasip etsin canim :))

kızlar bu igneyi kullanan bi ben miyim

Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...

ayy canımmm heycandan görmemişim ben de vuruluyorum bana gün aşırı verdiler yani 1 gün vuruluyom 1 vurulmuyom bana hemşirenin de dediği çok yağlı bir iğne olduğu için çok acıtıyo maalesef canımm benim gün aşırı olduğu için idare ediyorum şimdi rabbim nasip eder hamileliğim devam ederse iğneler de devam ediyomuş galiba canımm ama çok faydası var iğnenin canım sakın bırakma fitilden daha faydalı iğne direk kana karışıyo çünkü tatlımm azcıkk popon ağrıcak ama bebiş için herşeye değerrrrrr

hadi canım gözün aydın rabbim bize de nasip etsin inşallahh o günleri görmeyi...keseyi testten ne kadar sonra gördünüz canım bir de bu gün aşırı kan testine devam etmek gerekiyomuş ya ona ne kadar devam etmek lazım sen ne kadar devam etmiştin

Bugün transferim yapildiii inşallah bebeğim artık hep benimle olacak:) bir saatten fazla hastanede dinlendim geldigimden beri de evde diktim ayaklarimi yatıyorum... yatmaktan yorulacaksin deseler inanmazdim ama oldu :) olsun bebeğim için değer. .. 25inde teste cagirdilar inşallah olumlu sonucu da paylaşırız burada. .. herkes için hayırlı olsun. ..

cnm öncelikle allah tamamını erdirsin o iğneyi ben tam 3 ay kullandım artık kıçımın üstüne oturamaz hale hatta yürüyemez hale gelmiştim ağlıyodum resmen ayağımı bile çekemiyodum o iğne bebeğinin sana daha sıkı tutunması için ben her akşam vuruluyodum ama tabi bebeğimi kaybettim ben o başka şikayet etme herşey bebeğin için unutma

haklısın canım dayanmaya calısıyorum normalmi diye suphe ettim sadece cunku resmen yuruyemiyorum bebislerimin haberini alırsam o kadar agrımaz belki sonra vurulanlar :) cevabın için saol tatlımm

yok yok etmedim sikayet, Allah sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebisler versin canım benim onlar hep uygun zamanı beklio nazlanıolar sanırım :) ben daha 3. gunden ayagımı cekemiyorum ustune basamıorum acaba bana dokundu mu igneler diye sormak istedim tatlım cevabın için teşekkürler..:)

Sağol canim benim.rabbim sizlerde nasip etsin.
ilk test tarihim 30 kasimdi ve ben ıki gun arayla kan vermeye devam ettim.toplamda üç kere kan verdikten sonra kese görmeye cagirdilar.
30 kasimdan itibaren ilk kanda pozitifi gördükten 16 gün sonra keseyi gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…