yok yok etmedim sikayet, Allah sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebisler versin canım benim onlar hep uygun zamanı beklio nazlanıolar sanırım :) ben daha 3. gunden ayagımı cekemiyorum ustune basamıorum acaba bana dokundu mu igneler diye sormak istedim tatlım cevabın için teşekkürler..:)
Kızlar cumartesi test değerim 88.6 idi bugun biraz stressliydim ama sonucu görünce rahatladım 271 idi sizce nasıl
Kızlar cumartesi test değerim 88.6 idi bugun biraz stressliydim ama sonucu görünce rahatladım 271 idi sizce nasıl
Bugün transferim yapildiii inşallah bebeğim artık hep benimle olacak:) bir saatten fazla hastanede dinlendim geldigimden beri de evde diktim ayaklarimi yatıyorum... yatmaktan yorulacaksin deseler inanmazdim ama oldu :) olsun bebeğim için değer. .. 25inde teste cagirdilar inşallah olumlu sonucu da paylaşırız burada. .. herkes için hayırlı olsun. ..
ayy sevgiii...
nasıl dua ede ede açtım şimdi şu sayfayıııı...off...
Allahım şükürler olsun..çok sevindim,bilmem anlatmama gerek var mı
gözünüz aydın olsun!!!
kucağına almak,sağlıkla büyütmek de nasip olsun,ismin gibi sevgiyle aşkla büyüt inşallah...şükürler olsun
yuupppiiii canım çoook sevindimmmmm harika bi haber maşallah maşallahinşallah kucağına almak da nasip olur canım benim.totemler tutuyo yaa inşallah benimde güzel haberlerim olur.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
bebek geliyooor çok sevindim sevgi Allah tamamına erdirsin...
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
tatlım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
krds nickli arkadaşım, senin için de çok üzüldüm.Rabbim hayırlı zamanda kendiliğinden göndersin inşallah yavrunu.... ben de nerdeyse hep yattım ama olmadı, bununla birlikte yakın zamanlarda transfer olduğum bi arkadaş, köyde yaşıyodu transferin ertesi günü tarlaya gitmiş ama tuttu.... inşallah tedaviye gerek kalmaz canım.
Ay canim benim Allah tamamını erdirsin cok sevindin darisi bekleyenlerin basina
Gözünaydın kuzum Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere hamilerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua et sevgim
Canım benim çok sevindim tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
gözünnnnnnnnnn aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn yeğen geliyoyeğen geliyo ......amannnn yandan sağdan soldan .....hoppaaaaaaa kızlar tutun halayın ucunuuuu
ay ayyy bu ne güzel haber ben sana ne dedim allahın izniyle bakkk şükürler olsun tatlım saglıkla almayı nasip etsin kucagına yeminle çok sevindim tatlımmm
Tatlım ben demiştim sen hamilesin diye.ben doktordan şimdi geldim ve senin pozitif haberini almak için hemen nete girdim. Hadi bakalım inşallah herşey istediğin gibi olur. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Saglikla kucaginiza almayı nasip etsin canim :))
Tebriklerr cnmm allah tamamina erdirir ins
Sağol canim benim.rabbim sizlerde nasip etsin.
ilk test tarihim 30 kasimdi ve ben ıki gun arayla kan vermeye devam ettim.toplamda üç kere kan verdikten sonra kese görmeye cagirdilar.
30 kasimdan itibaren ilk kanda pozitifi gördükten 16 gün sonra keseyi gördük.
şimdi doğru mu anladım canımm 30 kasım ctesi-2 aralık ptesi- 4 aralık çarşamba kan verdin. daha da kan vermedin.
keseyi de o zaman transferden 12+16 28 gün sonra gordun? vajinal ultrosondan mı gördün
Dogru diyorsun tatlım. Hesaplama süper. Keseyi evet vajinal ultrason ile gorduk
İşteee buuuuuu güzelll haberrrr :))) geliyor güzel haberler bir bir :)Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Canımmm evet hayırlısı olsunn benim doktorum aysun hanım canım benim :)kızlar hepinize çok çok çok tşk ederim
şükürler olsun RABBİM 2denememizde bize bu mutluluğu yaşattı
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 8 yıllık özlemim bu benim
inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ....
kodalcım demiştin evet şükürler olsun çok mutluyum çokkk sağol bitanem
seninde hayırlı olsun keseyi görmüşün darısı başımızaay şaka gibi yaaa
bende hamişimçarşamba tekrar kan vericem inşallah katlar
9. gün değerim 142 drum beklediğimiz değer güzel dedi 10 gün sonra kese görücezz
nazarboncuğum tekrar senide çok tebrik ederim maşallah bebişlerimizeee
arwen10_19 canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz çok sağol canım kesinlikle umudunu yitirmee ben kendimi yedim yedim bu haftaaa
sare 10 cum maşallah değerin katlamış inşallah biizmde katlar
sana bişey sorcam bende beylikdüzü medicana da tedavi gördüm drun kimdiibenimki mehmet bey yeni gördüm hastanelerimiz aynı
RABBİM test sonucu bekleyen herkese pozitif sonuç göstersin AMİN
canım rabbim inşallah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin canım sen de ikizlik var mıydı yoksa çileklimonata mıydı ikiz onundu galiba
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Canım Tebrikler. Bu işler hep stresli vallahi. sonucu guzel olsun herşeye değer. Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun :)
Cok sevindim hemsommm Rabbim kucağına almayı nasip etsin degerin kaç ?
İnşallah valla 2 hafta daha bekleyecegiz sabirla. Benim 2 embriyo transferi yapıldı ama bir kuzucum tutundu annesine.bugunlerede cok şükür.
CNm merhaba benimde bugun transferim oldu benim test tarihim 27 Aralık sen. Kaçıncı gun embriyosuydu?
Kodalcım demek sonunda keseyi görme günün geldi. Yavrunun ilk fotografını aldın artık bu süreçten sonra beklemek daha da zor :44: benimde kalp atışı için 7 günüm kaldı :) bulantılarım başladı ve kasıklarımda ağrı zaman zaman artıyor sende de varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?