- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
hadi hemşommm damat halayııııırabbim sana da nasip etsin inşallah canım benim.
benim 3. gün embriyosu 2 tane konmuştu ama birinin kalitesi diğeri kadar iyi değildi sanırım o tutunamadı annesine çünkü ikiz değerine benzemiyo bugün 11. günüm değerim 123 canım.yarın tüp bebek merkezinde de yapılcak bugün ben kendim kaçamak yaptım testi
nasip kısmet canım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun da tek olsun ikiz olsun başımız üstüne bana da 2 tane konmuştu ama benim de 1 tanesi tutunmuş sanırsam ikiz değere benzemiyo benim de 11. gün 123 değerim.
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Merhaba herkese..
12 gündür stresli bir bekleyiş bu gün bitti neden bilmiyorum ama duygusuzum. Bu benim 2. Denemem tecrübe olsun diye yazıyorum.ilk denememde sadece sag kasığımda batmalar oluyordu başka belirtim yoktu ve sonuç pozıtıf çıkmıstı. 2. Denememde
1. 2 dondurulmuş embriyo kullanıldı
2. Hiç belirti yaşamadım
3. 9. Ve 10 günde adet sancısı seklinde ağrım oldu
Sonuç olarak 2. Denemem de sonuç maalesef negatif.
Bu süreçte okumadığım dua kalmadı gece gündüz sürekli okudum demekki hayırlısı değilmiş
Birde Allah vermeyi istemediği için istemeyi vermedi
Dua esıyordum ama 1. Gibi içten değildi...hani 1. Tuttuğa 2. De tutar edasıyla ...yanılmışım;ss
Üzüldüm çünkü sonucu böyle bir sonuç beklemiyordum
Şükrediyorum Allah'a bu halimiz için
Su bir gerçek dinlenmenize gerek yok diyenlere aldırış etmeyin olabildiğince dinlenin
Ben dinlenemedim( sağlık olsun demekten başka bir çözüm yok
Şimdi bakım zamanı uzun zamandır boyatmadıgım nede olsa hamıle kalında boyatamayacagım dediğim saçlarımı boyanma zamanı
Ilaçların etkisiyle şişen vücudumu sporla indirme zamanı
Yani kısacası hayat devam ediyor
Kısmet Rabbim evlat isteyen herkesin kucağını dolu dolu evlatlarda doldursun
Şimdi şiddetli bir baş ağrım var gerilim tipi 12 günün stresi işte..
Hoşçakalın herkesin mutluluğunda mutlu oldum üzüntüsünde üzüldüm
Buraya kadarmış....
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
Kizlar yardim kafayi yemek uzereym transfern 8. Gunu crsanba snuc belli olck ama bnim gogus ve karnimda agrm var boyle olup hamile olan warmi sizce bebegm benimlemidir
Binnua canım evet aldım ilk fotosunu.30 aralik kalp atışlarını duyarız inşallah.
Arkadasim bu süreçte yapacak birşey yok mecbur bekleyecegiz. Bak senin son 7 gün o mutluluğu yaşayacaksın tatlim sabret.
benimde kasık ağrılarım oluyor ama bulantım daha yok.sen kaçıncı haftadasin şimdi. Ve ilaç olarak ne kullanıyorsun. ..
Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...
çok şükür canım yedim bitirdim ya üzmüşüm bebişi oysa o sımsıkı tutunmuş anneciğineçok şükür hamilesin canım yedin bitirdin kendini kaç gündür allah tamamına erdirsin darısı sonuç bekleyenlerin başına aaaaaaaaaammmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kızlar cumartesi kontrolüm var benim 10. gün degerim 492 falandı 2 tane 5. gün emriyosu birinci kalite konulmuştu şimdide içime bir korku girdi inş bir sorun olmaz kimyasal falan allahım korusun korkuyorum cumartesiden önce gitsem dr acaba keseler görünürmü
Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...
canım cok sevindim hayırlı olsun.. rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin.. son adet tarihin kacıydı transferin kacında yapıldı suan kac haftalıksın kese boyunun da kaç mm cevap verirsen cok sevinirim..
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kullanmıştım bi ara bende iştah kapatmıştı sürekli tokluk hissi vermişti
Şimdi kontrolden çıktım. Çarşamba yumurtalar toplamacak kızlar ama doktorum buay büyük ihtimalle dondurup önümüzdeki ay devam edeceğimizi söyledikafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varmı
Sağol arkadaşım. Darısı sizlere olsun inşalahhh.
Son adet tarihim 7 kasim di.
transferim 19 kasimda yapildi.
Suanda 5 haftayi geçtim.
Kese boyunun kaç mm olduğunu bilmiyorum
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
cnm soruna bizzat cvp vermek istedim evet 3 e çıktı ama sgk daha onaylanmadı yarın zeynepkamile gidicem 2 ci rapor için yine sorucam onaylanmışmı yazarım cnm akşama
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
5.gun embriyosu 25 aralık test günüm. Senin kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?