2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Âmin canım inşallah olsun kuzum 1tanesi tutundu ya cok şükür degerlerin kat kat artsın inş bu kaçamak iyi olmuş Bu gece rahat bir uyku cek tekrardan gözünaydın

Kesinlikle katılıyorum sana. Benim 12.gun degerim 181 di canim.14.gun 373.8 ve 16.gun değerim 803 galiba hatırlayamadım. Ikizlerin degerleri daha binlerde oluyor özellikle son testleri. Olsun tatlim hele bir taneyi buyutelim, ikinciyide yaparız. Benim üç tane donmuş kuzum var...

kızlar cumartesi kontrolüm var benim 10. gün degerim 492 falandı 2 tane 5. gün emriyosu birinci kalite konulmuştu şimdide içime bir korku girdi inş bir sorun olmaz kimyasal falan allahım korusun korkuyorum cumartesiden önce gitsem dr acaba keseler görünürmü

hayırlısı canım inşaALLAH bir daha ki sefere son olur yavrularını kucağına alırsın

Kizlar yardim kafayi yemek uzereym transfern 8. Gunu crsanba snuc belli olck ama bnim gogus ve karnimda agrm var boyle olup hamile olan warmi sizce bebegm benimlemidir

canım benimde transferimin 8 günü.dün acayip duygusaldım herşeye ağlıyordum..bugün karnım acayip şişti bazen karnım ağrıyo adet ağrısı gibi bide aşağıda rahimde iğne batması gibi ağrılarım oldu..benim 3 gün transferim olmuştu canım...test tarihim 21 aralık...göğüs uçları ağrı var...

Evet arkadaşım dediğin gibi mecbur bekleyeceğiz. Ben 6. hafta içindeyim 7. haftada kalp atışı duymaya gideceğim işte. Ben transferden sonra kullandığım ilaçlara hala devam ediyorum. Elevit adında vitamin, Folbiol adında folikasit, Crinone adında progestan jel, Progestan 50mg iğne, ve Clexane adında da kan sulandırıcı iğne. Crinone ve progestan iğneyi 10. haftaya kadar kullanacakmışım. kan sulandırıcıyı ise doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktorum.

canım cok sevindim hayırlı olsun.. rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin.. son adet tarihin kacıydı transferin kacında yapıldı suan kac haftalıksın kese boyunun da kaç mm cevap verirsen cok sevinirim..

çok şükür hamilesin canım yedin bitirdin kendini kaç gündür allah tamamına erdirsin darısı sonuç bekleyenlerin başına aaaaaaaaaammmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
çok şükür canım yedim bitirdim ya üzmüşüm bebişi oysa o sımsıkı tutunmuş anneciğine
rüyada gibiyim

canım maşallah bence ikiz gibi senin inşallah sağlıkla büyürler kötü şeyler düşünmeyelim zaten çok stresli geçti tedavi sürecimiz

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kullanmıştım bi ara bende iştah kapatmıştı sürekli tokluk hissi vermişti

Sağol arkadaşım. Darısı sizlere olsun inşalahhh.
Son adet tarihim 7 kasim di.
transferim 19 kasimda yapildi.
Suanda 5 haftayi geçtim.
Kese boyunun kaç mm olduğunu bilmiyorum

canım ben yaşadım opudan sonra ohss oldum transfer işemim iptal edildi..inşaALLAH bu ay tekrar bismillah deyip başlayacağım.hiç kafan karışmasın doktorun senin için en iyi kararı verecektir.

Sağol arkadaşım. Darısı sizlere olsun inşalahhh.
Son adet tarihim 7 kasim di.
transferim 19 kasimda yapildi.
Suanda 5 haftayi geçtim.
Kese boyunun kaç mm olduğunu bilmiyorum

teşekkürler canım benim inşlah hayırlısı olur kalp atımı duynugunda tekrar bilgilendir bizide.. ben kesemi gördüm ama bebiş daha yok üsten baktırdım ben..23 de transferim oldu benimde son adet tarihi 3 kasım bende beklemedeyim

iyi akşamlar kızlar bu ay ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah...sizlere birkaç sorum olacaktı...yumurta toplama işleminden sonra çok sancı oluyor mu??Bir de transferden sonra bir kaç gün yattınız mı?iş yerinden izin almam çok zor...en fazla işlem günü izin alabilirim ve de tutunmazsa diye çok korkuyorum hamile olan arkadaşlarında miss kokulu evlatlarına hayırlısıyla kavuşmalarını diliyorum...Rabbim tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini...

cnm soruna bizzat cvp vermek istedim evet 3 e çıktı ama sgk daha onaylanmadı yarın zeynepkamile gidicem 2 ci rapor için yine sorucam onaylanmışmı yazarım cnm akşama

sağol arkadaşım senin içinde benim içinde iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…