- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
bugün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmamış öbür aya kaldı umutlarım artık ne olcak bilmiyorum 4 haftadır gidiyorum geliyorum sonuç 0 artık izin almaktan utanmaktan ben bıktım işyerinden bu gidişle kovulcam of of bu stres bitermi ? geldim ağladım üstüne bu moralle çalışmak bide patronla tartışmak sabır diyorum artık dicek birşey kalmadı hem hayatım umutlarım hem yaşam şartları
kızlar bu igneyi kullanan bi ben miyim
Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...
Bugün transferim yapildiii inşallah bebeğim artık hep benimle olacak:) bir saatten fazla hastanede dinlendim geldigimden beri de evde diktim ayaklarimi yatıyorum... yatmaktan yorulacaksin deseler inanmazdim ama oldu :) olsun bebeğim için değer. .. 25inde teste cagirdilar inşallah olumlu sonucu da paylaşırız burada. .. herkes için hayırlı olsun. ..
Kızlar cumartesi test değerim 88.6 idi bugun biraz stressliydim ama sonucu görünce rahatladım 271 idi sizce nasıl
3 .gun CNm o yüzden farklı test tarihlerimiz😊doktorun yeme içme konusunda bisey dedimi sana benimki hafif beslenme dedi sadece.
transferin hayırlı olsun canım inşaALLAH seninde test günündebayram yaparız...
aaahhh canım... seni çok iyi anlıyorum işyerinden izin almak, gitmek, gelmek, umut etmek, sonra elinde birşey olmadan geri dönmek bunlar çok sıkıntılı zamanlar ama diyorum ki yinede umut varki doktor kapılarını aşındırıyoruz şuan herşey üst üste geldiği için ruh yorgunluğun var yine içine heyecan dolacak seninde cennet kokulu yavruların olacak şuan zamanı değil o zaman da olacak inşaALLAH biraz daha sabır ve tevekkül.....her gecenin bir sabahı vardır....ALLAH C.C dualarını(mızı)kabul etsin
iyi akşamlar kızlarbu ay ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah...sizlere birkaç sorum olacaktı...yumurta toplama işleminden sonra çok sancı oluyor mu??Bir de transferden sonra bir kaç gün yattınız mı?iş yerinden izin almam çok zor...en fazla işlem günü izin alabilirim ve de tutunmazsa diye çok korkuyorum hamile olan arkadaşlarında miss kokulu evlatlarına hayırlısıyla kavuşmalarını diliyorum...Rabbim tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini...
amin canım stres yapıyorum isyan etmek istemiyorum rabbime bugün kapıdan çıktım allahım ne olur bunlara muhtaç olmadan sen nasip eyle diye diye geldim üstüne patron izin alıyorum diye tavır oluyo sanki ben çok hevesliyim 3 vesait gitmeyevede anlamasınıda beklemiyorum zaten ama işte ilkinde 10.00 kredi çektik daha 3 taksiti ödücez vede bugün şunu düşündüm başka zaman olsa kapıyı çarpar giderdim ama gidemedim ben bu ugurda gururumu umutlarımı bir kenera bıraktım sabır diyorum başkada elimden birşey gelmiyor..........
sağol arkadaşım senin içinde benim içinde iyi haberlerini bekliyorum
selam kızlar nasılsınız.bu süreçler çok zor.uzun zamandır tüp bebek bölümüne bakamadım yazdıklarınızı okuyamadım ama neler hissettiğinizi neler yaşadığınızı gayet iyi biliyorum.benim iki aşılamam oldu sonuç negatif.ilk tüp bebek denemem tuttu ama 5.5 haftada düştü sonra dondurulmuşlarımı aldım oda tuttu fakat 7. haftamda oda düştü.sonra doktorum tahlil yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı.tekrar yaptırdım tüp bebek çok şükür 5 ayımıza girdik.kan pıhtılaşması için iğne yapıyorum kendime hergün.delik deşik oldum resmen ama mucizem benle ya önemli olan o.size en büyük tavsiyem umutlu olan.sıkıntı yapmayın, olumlu düşünün.herşey gönlünüzce olsun....
bebeyim nasılsın bu gün çoşmuş yine hamişler darısı bize
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
amiiinnnnnnnnnn bebem inşlh ne yalan sölim imrendim yaaa......rabbim mucizeni bizede gönder bizleride sevindir inşllh
Nazarcım maşallah sanaa..
Çok sevindim canım valla çok
Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı tatlı mı tatlı evladın olsun inşallah gözün aydın
ammmmmiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah aynen vallahi neyse bizde yazarız bir gün hammmmiiiiiiiiileyim diye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?