2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aaahhh canım... seni çok iyi anlıyorum işyerinden izin almak, gitmek, gelmek, umut etmek, sonra elinde birşey olmadan geri dönmek bunlar çok sıkıntılı zamanlar ama diyorum ki yinede umut varki doktor kapılarını aşındırıyoruz şuan herşey üst üste geldiği için ruh yorgunluğun var yine içine heyecan dolacak seninde cennet kokulu yavruların olacak şuan zamanı değil o zaman da olacak inşaALLAH biraz daha sabır ve tevekkül.....her gecenin bir sabahı vardır....ALLAH C.C dualarını(mızı)kabul etsin

kızlar bu igneyi kullanan bi ben miyim

canım bende kullandım transferim ohss den dolayı iptal edilince bıraktım ama totoş kendine anca geldi fındık büyüklüğünde bezeler oldu ne yatabildim nede kendi başıma kalkabildim.jelden de nefret ediyorum dondurulmuş için tedaviye başlayacağım ama iğne ve jel kısmı beni geriyor

gözün aydın canım inşaALLAH bundan sonra sorunsuz geçer vakti geldiğinde sağlıkla kucağına alırsın

transferin hayırlı olsun canım inşaALLAH seninde test gününde bayram yaparız...

3 .gun CNm o yüzden farklı test tarihlerimiz😊doktorun yeme içme konusunda bisey dedimi sana benimki hafif beslenme dedi sadece.

Bana hiçbir şey söylemedi ben de burdaki arkadalardan falan ogrenmeye calisiyorum... selen arkadasimizin tavsiyesine uyarak ananas ve kabak Çekirdeği yemeye başladım. Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek gerekliymis kabiz olmamak için de kuru kayısı yiyorum...

amin canım stres yapıyorum isyan etmek istemiyorum rabbime bugün kapıdan çıktım allahım ne olur bunlara muhtaç olmadan sen nasip eyle diye diye geldim üstüne patron izin alıyorum diye tavır oluyo sanki ben çok hevesliyim 3 vesait gitmeye vede anlamasınıda beklemiyorum zaten ama işte ilkinde 10.00 kredi çektik daha 3 taksiti ödücez vede bugün şunu düşündüm başka zaman olsa kapıyı çarpar giderdim ama gidemedim ben bu ugurda gururumu umutlarımı bir kenera bıraktım sabır diyorum başkada elimden birşey gelmiyor..........

tedavin hayırlı olsun canımyumurta toplamadan sonra öyle çok fazla sancı olmuyor tabiii ilk gün sancın oluyor yumurta sayısı çok olursa eğer bir kaç gün adet sancısından biraz daha fazla oluyor ama biraz acı eşiğinlede alakalı ilk 3 gün çok önemli diyorlar senin inşaALLAH hafta sonuna denk gelirde transferin cuma olur 2 günde hafta sonu yatarsın ALLAH C.C gönlüne göre versin

canım herşey evlatlar için bana da şefim ya böyle olmuyor hep izin hep rapor çıkın evinizde oturun dedi ben de dedim ki benim maaşımı siz mi?veriyorsunuz neden üstüme geliyorsunuzo kadar sinirlenmişim ki sonra dedim adam beni müdüre şikayet edecek neyse ki bakışlarım adamı korkuttu herhalde

selam kızlar nasılsınız.bu süreçler çok zor.uzun zamandır tüp bebek bölümüne bakamadım yazdıklarınızı okuyamadım ama neler hissettiğinizi neler yaşadığınızı gayet iyi biliyorum.benim iki aşılamam oldu sonuç negatif.ilk tüp bebek denemem tuttu ama 5.5 haftada düştü sonra dondurulmuşlarımı aldım oda tuttu fakat 7. haftamda oda düştü.sonra doktorum tahlil yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı.tekrar yaptırdım tüp bebek çok şükür 5 ayımıza girdik.kan pıhtılaşması için iğne yapıyorum kendime hergün.delik deşik oldum resmen ama mucizem benle ya önemli olan o.size en büyük tavsiyem umutlu olan.sıkıntı yapmayın, olumlu düşünün.herşey gönlünüzce olsun....

ALLAH vaktinde kucağına sağlıkla almanı nasip etsin canım

ammmmmiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah aynen vallahi neyse bizde yazarız bir gün hammmmiiiiiiiiileyim diye inşallah

inşllh bebem inşllh yarın sabah erkenden zeynepkamile gidiyorum rapor için kan ve muayene olmaya offf adetli gene doktorlara muayne olmayı nefret ediyorum yaaa kasıyorum kendimi işkence gibi geliyo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…