- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Canım tşk ederim çokçok kendimide sizide kaç gündür yedim bitirdimcanım ya harika bir haberALLAH mutluluğunu artırsın sonuna kadar güzel haberler alalım senden.
inşllh bebem inşllh yarın sabah erkenden zeynepkamile gidiyorum rapor için kan ve muayene olmaya offf adetli gene doktorlara muayne olmayı nefret ediyorum yaaa kasıyorum kendimi işkence gibi geliyo :18:
amiiinnnnnnnnnn bebem inşlh ne yalan sölim imrendim yaaa......rabbim mucizeni bizede gönder bizleride sevindir inşllh
hadi hayırlısı napalım mecbur inşallah bu son olsun hamiş olursunda kurtulursun canım
o bunalımlar ilaçların da etkisi, sesi soluğu çıkmayan ben bile kocamcıma bi çemkirdim şaşarsınAmayaa inşallah bende senin icine dogarim senin agzin bal damliyo valla bugun sinirliyim esimle kavga ettim adam sesini bile cikarmadan sakinlesim diye gitti habire agliyorum guzel haber oluyor agliyorum kötü haber agliyorum kendi kendimi yiyorum cok sıkıldım bunaldim
kuzum ALLAH ım en kısa zamanda sizede bekleyen herkesede nasip etsin ....bende 8 yıldır bekliyorum ne zor bilirim
kız ben sizin başınızın belası olurum yok öle benden kurtulmak hamişde olsam arar bulur göbişli göbişli.gene gelirim yanlarınıza anam ben duramam gezeriz bebemle
hadi hayırlısı napalım mecbur inşallah bu son olsun hamiş olursunda kurtulursun canım
beni de alsanıza kız yanınıza :))))kız sen hamile olda inşallah beraber gezeriz iki hamiş el ele
kalbimdesin sen nasılsın canım
kız sen hamile olda inşallah beraber gezeriz iki hamiş el ele
kız sen hamile olda inşallah beraber gezeriz iki hamiş el ele
ben cıkıyom benim herif geldi yemek yiycez
iyiyim canım kırmızı kartı gördümçarşamba randevum var
Canım tşk ederim çokçok kendimide sizide kaç gündür yedim bitirdimçok şükür RABBİM nasip etti
yerdemiyim göktemi bilmyorum
kızlar selenden haberi olan varmı kuzucukları sağlıkla almıştır inş
hatimde yok gelmedi galibaaa
beni de alsanıza kız yanınıza :))))
ayyy ne güzel olur sığamayız caddelere düşünsene kaplamışız yolu kimse geçemiyo bizim yüzümüzden...yoldan geçenler abla az şu göbeğinizi çeksenizde geçsek diyomuş ayyyy ne fene
aminnnnnn cnm o ağzını yesinler emiiiii sen 8 yıldır ben 14 yıl nasıl olucak söle bakem........sakın yanlış anlama kıskanmadım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem özendim sadece okadar
o bunalımlar ilaçların da etkisi, sesi soluğu çıkmayan ben bile kocamcıma bi çemkirdim şaşarsınneyse ki sadece bi defa.... sonra da zaten daha önceden anlatmıştım ya, ilaçlardan hep bunlar diyip gönlünü aldım
sevgicim çok güzel olmalı mutlaka... tadını çıkar :) hamilelik takvimini malesef henüz bilmiyorum, inşallah öğrencem bende.....
selen de annesi transferden sonra pc yi yasaklıycaktı yanlış hatırlamıyosam ondan giremiyodur, hatinin de evinde net yoktu :)))) acayip takipteyimmmmmm kızııııımmmmmm
bu arada ben iyiyim, bugün aradım faklteyi. uzuuunnn uzuuunnn çaldıktan sonra sanırım 4.aramamda açtılar. kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım, aralığın 15inden sonra aramamı söylemiştiniz randevu için dedim. randevu günleri salı ve çarşambaymış((( yarın tekrar arayıp hem ekimde hem de en son dün aramıştım bugün aramamı söylediniz diycem. umarım rndevu verir... tabi ne zamana verir onu da bilmiyorum. bu arada regl oldum sandım wc de peçeteye bikaç damla kan geldi öğlen ama o kadar devamı gelmedi, sanırım yarın da regl olcam. hiç şaşmazdı, ameliyat oldum yine şaşmadı... bu hali beni şaşırtıyo
iyiyim canım kırmızı kartı gördümçarşamba randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?