2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ya harika bir haberALLAH mutluluğunu artırsın sonuna kadar güzel haberler alalım senden.
Canım tşk ederim çokçok kendimide sizide kaç gündür yedim bitirdim çok şükür RABBİM nasip etti
yerdemiyim göktemi bilmyorum

kızlar selenden haberi olan varmı kuzucukları sağlıkla almıştır inş
hatimde yok gelmedi galibaaa

inşllh bebem inşllh yarın sabah erkenden zeynepkamile gidiyorum rapor için kan ve muayene olmaya offf adetli gene doktorlara muayne olmayı nefret ediyorum yaaa kasıyorum kendimi işkence gibi geliyo :18:

hadi hayırlısı napalım mecbur inşallah bu son olsun hamiş olursunda kurtulursun canım

hamişlik takvimi nasıl yapılıyoo kuzumu ordanda takip edeyim ayy hayal bile edemezdim bunları

amiiinnnnnnnnnn bebem inşlh ne yalan sölim imrendim yaaa ......rabbim mucizeni bizede gönder bizleride sevindir inşllh

kuzum ALLAH ım en kısa zamanda sizede bekleyen herkesede nasip etsin .... bende 8 yıldır bekliyorum ne zor bilirim

o bunalımlar ilaçların da etkisi, sesi soluğu çıkmayan ben bile kocamcıma bi çemkirdim şaşarsın neyse ki sadece bi defa.... sonra da zaten daha önceden anlatmıştım ya, ilaçlardan hep bunlar diyip gönlünü aldım

sevgicim çok güzel olmalı mutlaka... tadını çıkar :) hamilelik takvimini malesef henüz bilmiyorum, inşallah öğrencem bende.....

selen de annesi transferden sonra pc yi yasaklıycaktı yanlış hatırlamıyosam ondan giremiyodur, hatinin de evinde net yoktu :)))) acayip takipteyimmmmmm kızııııımmmmmm

bu arada ben iyiyim, bugün aradım faklteyi. uzuuunnn uzuuunnn çaldıktan sonra sanırım 4.aramamda açtılar. kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım, aralığın 15inden sonra aramamı söylemiştiniz randevu için dedim. randevu günleri salı ve çarşambaymış ((( yarın tekrar arayıp hem ekimde hem de en son dün aramıştım bugün aramamı söylediniz diycem. umarım rndevu verir... tabi ne zamana verir onu da bilmiyorum. bu arada regl oldum sandım wc de peçeteye bikaç damla kan geldi öğlen ama o kadar devamı gelmedi, sanırım yarın da regl olcam. hiç şaşmazdı, ameliyat oldum yine şaşmadı... bu hali beni şaşırtıyo

kuzum ALLAH ım en kısa zamanda sizede bekleyen herkesede nasip etsin .... bende 8 yıldır bekliyorum ne zor bilirim

aminnnnnn cnm o ağzını yesinler emiiiii sen 8 yıldır ben 14 yıl nasıl olucak söle bakem ........sakın yanlış anlama kıskanmadım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanem özendim sadece okadar

amanda aman kimin hamile arkadaşıymış hamile imzası da yaparmışRABBİM her zaman yüzünü güldürsün 8 sene az zaman değil sen sıranı savdın darısı bizim başımıza inşaALLAH

canım benim canım en kısa zamanda yaşatsın RABBİM inşallah inşallah

amayacım canım uğurlu bu topik diyorum kaç gündür
inşallah sendende güzel haberler alıcaz inşallah
yaptım takvim ALLAH ım ya inanamıyorum halaaa biri beni cimciklesiiinn

iyiyim canım kırmızı kartı gördüm çarşamba randevum var

kuzum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…