- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
nasıl kırmızı kart anlamadım bak gözüm sende sen hamile kalırsan inşallah bende kalıcam ona göre üzme beni
gel anam gel 3 hamiş yan yana ne güzel
Aşk olsun üzermiyim seni hiççaynı zamanda biz seninle hemşeriyiz...ikimizde heyecanlıyız dün geceye doğru adet olsum doktoruma msj attım çarşamba sabahı randevum var bakalım beni ne sürprizler bekliyorrr
hamişlik takvimi nasıl yapılıyookuzumu ordanda takip edeyim ayy hayal bile edemezdim bunları
kız çıkamadım allah iyliyinizi versin ne üçü dört kalbimdesinde var
ay negüzel Erzincanlıyız heycanlıyız herşey güzel olucak merak etme
ayyy ne güzel olur sığamayız caddelere düşünsene kaplamışız yolu kimse geçemiyo bizim yüzümüzden...yoldan geçenler abla az şu göbeğinizi çeksenizde geçsek diyomuş ayyyy ne fene
Kızlar şimdi bir arkadaşımın hamile haberi geldi bilmem inancıniz varmı ama hepinizin uzuntulerini okudukça kendiyaşadıkları aklıma geliyor bebeği tutmayanlar deneyin şu duayı. Şimdi kan sonucu çıkan arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu bebbegi
Ever haklısın belkide böylesi hayırlı olandır ama ne bileyim insan bi gayret başladığı tedavi yarım kalınca ister istemez üzülüyor. Bakalım çatşamba kesin kararı verecek drm yumurta kalitesine bakacakmışsenin kaç yumurta donduruldu
verilerek yapılan bi şey değil ki şekerim, bi teyze yapıyomuş onu. öyle yazmıştı ve bu yüzden ban yemişti.... parayla mı yapıyo yoksa her isteyene yapıyo mu bilemiyorum. açıkcası ben parayla dua yazdırmam, bana göre yanlışver bakalım bizde yapalım
arkadaşlar merhaba buraya hamile kalanlar b-hcg değerlerini yazalımmı transfer sonrası
bnm 8.gün 30,70
10.gün 76
11.gün 108,23
Mrhb kizlar adim aysen.. dorduncu kez tup bebek tedavisine basladim.. yumurta rezervimde sorun varmis... bu nedenle az olsun ama jalitelu oksun diye uğraşıyorum. Bal corekotu ve tarcin karisimi kullanıyorum. sormak istedigim ebiryo transferi sonrasi da hunu kullanmalimiyim... bilen var mi
amanda aman kimin hamile arkadaşıymış hamile imzası da yaparmışRABBİM her zaman yüzünü güldürsün 8 sene az zaman değil sen sıranı savdın darısı bizim başımıza inşaALLAH
kuzummmmm biliyorumKizzzzz takvimini yesinlerrrr kuzum ben hala inanamiyom saka gibii yaaaa yarin doktorun. Boynuna sarilcam valla tabii gorebilirsem cok yogun oluyo ama bebem yalniz biz o takvimle tarihler tutmayabilir kuzumm onlar normal insanlara gore biz tupcu anneyizzzzz :))))))))))
Mrhb kizlar adim aysen.. dorduncu kez tup bebek tedavisine basladim.. yumurta rezervimde sorun varmis... bu nedenle az olsun ama jalitelu oksun diye uğraşıyorum. Bal corekotu ve tarcin karisimi kullanıyorum. sormak istedigim ebiryo transferi sonrasi da hunu kullanmalimiyim... bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?