2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nasıl kırmızı kart anlamadım bak gözüm sende sen hamile kalırsan inşallah bende kalıcam ona göre üzme beni

Aşk olsun üzermiyim seni hiççaynı zamanda biz seninle hemşeriyiz...ikimizde heyecanlıyız dün geceye doğru adet olsum doktoruma msj attım çarşamba sabahı randevum var bakalım beni ne sürprizler bekliyorrr

hamişlik takvimi nasıl yapılıyoo kuzumu ordanda takip edeyim ayy hayal bile edemezdim bunları

Kizzzzz takvimini yesinlerrrr kuzum ben hala inanamiyom saka gibii yaaaa yarin doktorun. Boynuna sarilcam valla tabii gorebilirsem cok yogun oluyo ama bebem yalniz biz o takvimle tarihler tutmayabilir kuzumm onlar normal insanlara gore biz tupcu anneyizzzzz :))))))))))

ay negüzel Erzincanlıyız heycanlıyız herşey güzel olucak merak etme

evet canım herşey güzel olacak birbirimizi tanımadan bağrımıza bastık karşılıksız saf duygularla dua ettik ediyoruzda Rabbimin hazinesi bol bizede verecek sadece sıramızı bekliyoruz

ayyy ne güzel olur sığamayız caddelere düşünsene kaplamışız yolu kimse geçemiyo bizim yüzümüzden ...yoldan geçenler abla az şu göbeğinizi çeksenizde geçsek diyomuş ayyyy ne fene

canım ben önden giderim anca denge sağlarız ben balık etliyimde biraz (beyaz balina)

Kızlar şimdi bir arkadaşımın hamile haberi geldi bilmem inancıniz varmı ama hepinizin uzuntulerini okudukça kendiyaşadıkları aklıma geliyor bebeği tutmayanlar deneyin şu duayı. Şimdi kan sonucu çıkan arkadaşımın 9 yıldır olmuyordu bebbegi

Ever haklısın belkide böylesi hayırlı olandır ama ne bileyim insan bi gayret başladığı tedavi yarım kalınca ister istemez üzülüyor. Bakalım çatşamba kesin kararı verecek drm yumurta kalitesine bakacakmış senin kaç yumurta donduruldu

arkadaşlar merhaba buraya hamile kalanlar b-hcg değerlerini yazalımmı transfer sonrası
bnm 8.gün 30,70
10.gün 76
11.gün 108,23

Cnm çok tşk ederim cvplarınız için. Ama enteresan olan drm herhangi bir ilaç vermedi eee bu eksik olan şey tedavisiz nasıl düzelecek peki

öyle tabii üzülmemek elde değil ama bekleyeceğiz ne yapalım...canım benim 3+3+3 toplam 9 tane yavrum var buzlukta ohss den kurtulmak için banada ilaç vermedi doktorum ne olura hastaneye gitmeliyim o konuda bilgilendirdi bol su içtim maydonoz yedim idrara ne çıkarıyorsa onları denedim kendi başıma kurtuldum ALLAH'a şükür

ver bakalım bizde yapalım
verilerek yapılan bi şey değil ki şekerim, bi teyze yapıyomuş onu. öyle yazmıştı ve bu yüzden ban yemişti.... parayla mı yapıyo yoksa her isteyene yapıyo mu bilemiyorum. açıkcası ben parayla dua yazdırmam, bana göre yanlış

arkadaşlar merhaba buraya hamile kalanlar b-hcg değerlerini yazalımmı transfer sonrası
bnm 8.gün 30,70
10.gün 76
11.gün 108,23

Ilk tüp:12. Gün 71
14. Gün 142(tek)

Ikinci tüp:12. Gün 1076(üçüz)

Üçüncü tüp: 12. Gün 304
15. Gün 802
17. Gün 1769(ikiz)

Mrhb kizlar adim aysen.. dorduncu kez tup bebek tedavisine basladim.. yumurta rezervimde sorun varmis... bu nedenle az olsun ama jalitelu oksun diye uğraşıyorum. Bal corekotu ve tarcin karisimi kullanıyorum. sormak istedigim ebiryo transferi sonrasi da hunu kullanmalimiyim... bilen var mi

ben hiç kullanmadım canım bir bilgim yok herşey gönlünce olsun

amanda aman kimin hamile arkadaşıymış hamile imzası da yaparmışRABBİM her zaman yüzünü güldürsün 8 sene az zaman değil sen sıranı savdın darısı bizim başımıza inşaALLAH

yaptım ya bebeğim gerçi doğum tarihim tam belli değilkese görmeye gidince öğrenirim ALLAH ım sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kuzummmmm biliyorum
kese göremeye gidince konuşuruz tahmini dogum tarihini düzeltirim artık
bende inanamıyorum rüyada gibiyim işe bile gitmedim bugün drum bizimle beraber gözleri doldu ayy çok güzeldi drumdan tebrikler kelimesiniduymakk

ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım hayırlı olsun tedavin ben bal çörek otunu yumiş toplamaya kadar kullandım sonrasında kullanmadım inş pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…