canım ben önden giderim anca denge sağlarız ben balık etliyimde biraz (beyaz balina)
ben hiç kullanmadım canım bir bilgim yok herşey gönlünce olsun
canım hayırlı olsun tedavin ben bal çörek otunu yumiş toplamaya kadar kullandım sonrasında kullanmadım inş pozitif sonuç alırsın
Bence kullanma canım ne olur ne olmaz😉Mrhb kizlar adim aysen.. dorduncu kez tup bebek tedavisine basladim.. yumurta rezervimde sorun varmis... bu nedenle az olsun ama jalitelu oksun diye uğraşıyorum. Bal corekotu ve tarcin karisimi kullanıyorum. sormak istedigim ebiryo transferi sonrasi da hunu kullanmalimiyim... bilen var mi
kızlar özel avrupa şafakda tüp bebek yaptıran varmı gazi osman paşda varsa doktorunuz kim *
amin cnm allah razı olsun 1 ayda bismillah dicem bende 5.ciye inşllh bakalım.....dokunma değil bitanem yağlı kolay dağılmıyo ödem bile yapar hatta sen elinle ovala dağılsın yavaş yavaş dualarını eksik etme bizede senin duaların kabuk olur şimdi :
icimden sanki sen hamile olucakmissn gibi gecio :) dualarim hepimize cnm bnm Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin heepimize bence insallah senin bu sefer olucak :)
canım bende kullandım transferim ohss den dolayı iptal edilince bıraktım ama totoş kendine anca geldi fındık büyüklüğünde bezeler oldu ne yatabildim nede kendi başıma kalkabildim.jelden de nefret ediyorum dondurulmuş için tedaviye başlayacağım ama iğne ve jel kısmı beni geriyor
Canım inşallah yavruların sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar...
Kızlar merhaba transferimi oldum bugun.9hucreli bir tane embriyo yerleştirildi.ama ultrasonda yumurtaların kiste dönüştüğü ve cok olduğu görüldü aranızda boyle bir şey yaşayan var mı?sislik olabilir dedi doktorum nefes almakta zorlanırsak hemen ara dedi 😞
Kuzum dualarım seninle inş hersey güzel olacak
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e
Allahimmm senin mucizen rabbim sana binlerce kez sukurler olsun kizlar hamileyimmmmmmmmmmmm
verilerek yapılan bi şey değil ki şekerim, bi teyze yapıyomuş onu. öyle yazmıştı ve bu yüzden ban yemişti.... parayla mı yapıyo yoksa her isteyene yapıyo mu bilemiyorum. açıkcası ben parayla dua yazdırmam, bana göre yanlış
bebişleri aldım geldimmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm. o ses türkiye dinliyoruz bebişlerimleeee
Kizlar kesemizi gördük çok şükür. Yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Crino jeli çok şükür kestiler.
gyno ferro sanol diye vitamin kapsülü yazdi.varmi bunu kullananlar...
Iyi geceler kızlar uzun bir süre yazamadim takip ettim ara ara güzel haber alan arkadaşlarım hayırlı olsun sag saglim kucaginiza alin inşallah tedaviye yeni baslayanlar ve devam edenler Allahim rast getirsin insallah Bende toparlandim cok şükür kontrolümu de oldum yumurtalık lar normal haline dönmüş dedi doktor 3 tane dondurulmusum kaldi hazir oldugunda gel dedi su ara esimin isi sallantida baska bir sirkete gecebilir bizi baska sehire gonderecekler belki neresi ve ne zaman olacagi belli degil onun icin tedaviye hemen baslamaya cesaret edemiyorum zaten merkezimiz sehir dışında bide tasinma riski cikti karisik yani bu aralarhayirlisi olsun uzun oldu biraz öpüyorum herkesi
Bana hiçbir şey söylemedi ben de burdaki arkadalardan falan ogrenmeye calisiyorum... selen arkadasimizin tavsiyesine uyarak ananas ve kabak Çekirdeği yemeye başladım. Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek gerekliymis kabiz olmamak için de kuru kayısı yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?