2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bence kullanma canım ne olur ne olmaz😉

jel de mi kotu ya onu kullanmadim :S igne degil demir kazik mubarek dayanicaz artik sonu guzel olsun insllah canimm :)

allah yardımcın olsun canım.

Iyi geceler kızlar uzun bir süre yazamadim takip ettim ara ara güzel haber alan arkadaşlarım hayırlı olsun sag saglim kucaginiza alin inşallah tedaviye yeni baslayanlar ve devam edenler Allahim rast getirsin insallah Bende toparlandim cok şükür kontrolümu de oldum yumurtalık lar normal haline dönmüş dedi doktor 3 tane dondurulmusum kaldi hazir oldugunda gel dedi su ara esimin isi sallantida baska bir sirkete gecebilir bizi baska sehire gonderecekler belki neresi ve ne zaman olacagi belli degil onun icin tedaviye hemen baslamaya cesaret edemiyorum zaten merkezimiz sehir dışında bide tasinma riski cikti karisik yani bu aralar hayirlisi olsun uzun oldu biraz öpüyorum herkesi

Son düzenleme:
hamileyiiiim binlerce kez sukurler olsun kizlarrr 142 degerim inanamiyorum yaa 8 yillik ozlemim sukurler olsun Rabbim e

canım inanılmaz sevindimmmmmmm. içimden hep hamiş olduğun geçiyordu. gözün aydın bitanem allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

bencede öylede arkadaşımız durmadan dua var diyor insanda merak ediyor nerde nasıl yapılıyormuş kaç para istiyormuş nebilim umut dünyası

gözün aydın canım.

canım herşeyin hayırlısı Rabbim sana şifa verdikten sonra sebeplerini de yaratır.hiç ummadığın anda kim bilir seni neler bekliyor inşaALLAH senin için hayırlı olan neyse ALLAH bir bir önüne çıkarsın ("her şerde iki hayır,her hayırda bir şer varmış ")bebeğin hayırlarla gelsin babasına güzel bir iş getirsin

afiyet olsun bebeğim bebişler tutunsun ben de yiyorummmm. tahlil günüm 28 aralık oldu senin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…