2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım arkadaşım geldimmmm. hamile haberini aldım inanılmaz sevindim. allahım devamını nasip eder inşallah.

saat tam 3 de 2 adet embriyo transfer edildi. 3. gün embriyosu biri 8 e biri 10 bölünmüş. 1. kaliteymiş canım. eve geldiğimden beri pek kalkmadım. inşallah tutacak diyorum olumlu düşünüyorum. (öyleydi dimi canım :))))))

canım crinone jel 2 ye çıkmış saatlimi sormayı unuttum sen kesin biliyorsundur.

Canim benim yas 30. Çikolata kistim var. 3 taneyi vuruldum gitti bile :)) zaman cabuk geciyo. Sen hangi asamadasin?

Canim her sey guzel olur insallah. Sen O'na guven Allah herseyi yoluna koyar. Dua edicem sana canim.

Selencim pardon transfer olmussun. Gozun aydin. Bebislerini almissin koynuna ne mutlu sana :)

Amin canım inşallah teşekkür ederim :)

yarım saat hakkım var kızzzz

sizin yazıları okumadan yatamıyorum. aklım burada kalıyor.

hayırlı olsun canım

1-
2-
3-
herşeyi sırasıyla Rabbim sana tattırsın her zaman mutlu güzel haberlerini alalım inşaALLAH....

canım çok sağol harika bişey bu yaaaa..

içinden öylemi geçiyor olacakmı canım?
ben pozitif düşünmeye çalışıyorum hep...

test tarihim 28 aralık

canım çok sağol harika bişey bu yaaaa..

içinden öylemi geçiyor olacakmı canım?
ben pozitif düşünmeye çalışıyorum hep...

test tarihim 28 aralık

öyle olacak tabii..umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz..sen amayaa'nın da dediği gibi zaten hamilesin canım..bebeklerine iyi bak gelsin bebişler dolsun göbüşler

Arkadaslar cok fazla giremiyorum ama foruma girdikce takip ediyorum cok guzel haberler aldim sizlerden Rabbim emeklerimizi bosa cikarmadi ins hepiciginize binlerce masallah rabbim hayirlisi ile sag salim kucagimiza almayida nasip etsin ins hepiciginizi cok cok cok tebrik ediyorum cici annecikler=)

Ben de kullandim transfer öncesi transfer olduğum gün biraktim çörek otu rahimde kasilma yapabiliyormus diye biliyorum

ben yatıyorum arkadaşlar ALLAH herkese gönlündekini nasip etsin.iyi geceler

merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi yani 700 sayfayı toptan okudum diyebilirim aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum tedavi aşamasına geçemedim henüz klinik araştırıyorum bende ki sorun tüplerim kapalı ayrıca tekrarlayan çikolata kistim var malesef... hamile sayısı arttıkça bende umutlanmaya başladım umarım bende bi gün buraya hamileyim diye yazabilirim şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim :26:

yaa inanın yüreğim ağzımda okuyorum saffaları sonuç kısımlarına ulaşana kadar nolur hamile olsun nolur hamile oldun diye dite bi ara baktım nefes almıyorum inanın sizler kadar mutlu oluyorum bugün buraya hamileyim yazmayı nasip eden yüce Rabbim inşallah 8 ay sonra hastaneden elinizde bebişiniz yada bebişlerinizle çıkıp evinize gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bütün kötülüklerde korusun sizleri negatif alan arkadaşlarım inşallah RABBİM en hayırlı en kısa zamanda sizlere ve bana bu güzel mutlulukları yaşamayı nasip etsin bu zor süreçtete bizlere sabır ve dayanma gücü versin Allah'ım isyankar olmaktan sana sığınırız,Allah'ım acizlikten sana sığınırız,Allah'ım senden ümit kesmekten sana sığınırız,Allah'ım gördüğümüz görmediğimiz bütün kötülüklerden bütün şerlerden sana sığınırız en önemlisi kendi içimizdeki kötülüklerden sana sığınırız sen bizi koru sen rahmeti merhameti sonsuz olansız sen herşeyi görensin sen bize yardım et.AMİN.

arkadaşlar bu arada bugün rahim filmi çektirdim Allah'ıma sonsuz şükür olsun tertemiz çıktı,veeee doktorumla konuştum bu sonuca göre histereskopiye gerek yok şimdilik dedi veeeee bu adetimle kısmetse 4.tedavimize başlıyoruz yani ocak 10 gibi ortalama şimdiden çok heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bizim için hayırlı zaman dır.hepinize sevgi çiçekleri yolluyorum ha bide ne diycem benim rumuzum kalinkam ya kalinka uğurböceği demek hepinizin avuçlarına uğurböcekleri konsun ve sizi hiç bırakmasınlar sevgi ve dua ile :))))))

Arkadaslar bugün transferden sonraki 5. Gunüm ve bugün tansiyonum çıktı baş dönmeleri korkuyorum bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde bi bilgi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…