Canım tşk ederim çokçok kendimide sizide kaç gündür yedim bitirdimçok şükür RABBİM nasip etti
yerdemiyim göktemi bilmyorum
kızlar selenden haberi olan varmı kuzucukları sağlıkla almıştır inş
hatimde yok gelmedi galibaaa
Canim benim yas 30. Çikolata kistim var. 3 taneyi vuruldum gitti bile :)) zaman cabuk geciyo. Sen hangi asamadasin?canım ben lucrini günde 2 sefer oldum başta da söylediğim gibi sabah 7,30 akşam 7,30 saat 8 e de gonal f yaptım tüm iğnelerimi kendim yaptım. sadece çatlatma iğnesinde gece yarısı acile gittim çünkü o kalçadandı. lucrini sabah akşam 16 ünite oldum canım. yaşın kaç canım benim 36 yaştan olabilir.ve sorundan da olabilir. inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak.
Canim her sey guzel olur insallah. Sen O'na guven Allah herseyi yoluna koyar. Dua edicem sana canim.Iyi geceler kızlar uzun bir süre yazamadim takip ettim ara ara güzel haber alan arkadaşlarım hayırlı olsun sag saglim kucaginiza alin inşallah tedaviye yeni baslayanlar ve devam edenler Allahim rast getirsin insallah Bende toparlandim cok şükür kontrolümu de oldum yumurtalık lar normal haline dönmüş dedi doktor 3 tane dondurulmusum kaldi hazir oldugunda gel dedi su ara esimin isi sallantida baska bir sirkete gecebilir bizi baska sehire gonderecekler belki neresi ve ne zaman olacagi belli degil onun icin tedaviye hemen baslamaya cesaret edemiyorum zaten merkezimiz sehir dışında bide tasinma riski cikti karisik yani bu aralarhayirlisi olsun uzun oldu biraz öpüyorum herkesi
canım herşeyin hayırlısı Rabbim sana şifa verdikten sonra sebeplerini de yaratır.hiç ummadığın anda kim bilir seni neler bekliyor inşaALLAH senin için hayırlı olan neyse ALLAH bir bir önüne çıkarsın ("her şerde iki hayır,her hayırda bir şer varmış ")bebeğin hayırlarla gelsin babasına güzel bir iş getirsin
bebişleri aldım geldimmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm. o ses türkiye dinliyoruz bebişlerimleeee
o bunalımlar ilaçların da etkisi, sesi soluğu çıkmayan ben bile kocamcıma bi çemkirdim şaşarsınneyse ki sadece bi defa.... sonra da zaten daha önceden anlatmıştım ya, ilaçlardan hep bunlar diyip gönlünü aldım
sevgicim çok güzel olmalı mutlaka... tadını çıkar :) hamilelik takvimini malesef henüz bilmiyorum, inşallah öğrencem bende.....
selen de annesi transferden sonra pc yi yasaklıycaktı yanlış hatırlamıyosam ondan giremiyodur, hatinin de evinde net yoktu :)))) acayip takipteyimmmmmm kızııııımmmmmm
bu arada ben iyiyim, bugün aradım faklteyi. uzuuunnn uzuuunnn çaldıktan sonra sanırım 4.aramamda açtılar. kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım, aralığın 15inden sonra aramamı söylemiştiniz randevu için dedim. randevu günleri salı ve çarşambaymış((( yarın tekrar arayıp hem ekimde hem de en son dün aramıştım bugün aramamı söylediniz diycem. umarım rndevu verir... tabi ne zamana verir onu da bilmiyorum. bu arada regl oldum sandım wc de peçeteye bikaç damla kan geldi öğlen ama o kadar devamı gelmedi, sanırım yarın da regl olcam. hiç şaşmazdı, ameliyat oldum yine şaşmadı... bu hali beni şaşırtıyo
Canim her sey guzel olur insallah. Sen O'na guven Allah herseyi yoluna koyar. Dua edicem sana canim.
hayırlı olsun canım
1-
2-
3-
herşeyi sırasıyla Rabbim sana tattırsın her zaman mutlu güzel haberlerini alalım inşaALLAH....
Selencim pardon transfer olmussun. Gozun aydin. Bebislerini almissin koynuna ne mutlu sana :)
canım çok sağol harika bişey bu yaaaa..
içinden öylemi geçiyor olacakmı canım?
ben pozitif düşünmeye çalışıyorum hep...
test tarihim 28 aralık
Ben de kullandim transfer öncesi transfer olduğum gün biraktim çörek otu rahimde kasilma yapabiliyormus diye biliyorumMrhb kizlar adim aysen.. dorduncu kez tup bebek tedavisine basladim.. yumurta rezervimde sorun varmis... bu nedenle az olsun ama jalitelu oksun diye uğraşıyorum. Bal corekotu ve tarcin karisimi kullanıyorum. sormak istedigim ebiryo transferi sonrasi da hunu kullanmalimiyim... bilen var mi
Ben de kullandim transfer öncesi transfer olduğum gün biraktim çörek otu rahimde kasilma yapabiliyormus diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?