Kizlar artik ben dayanamıyorum yarin gidip kan vericem cok erken ama ne yapim 6.gunum
Kizlar artik ben dayanamıyorum yarin gidip kan vericem cok erken ama ne yapim 6.gunum
Arkadaslar bugün transferden sonraki 5. Gunüm ve bugün tansiyonum çıktı baş dönmeleri korkuyorum bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde bi bilgi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi
Gözünaydın canım şükür sona geldin şimdi sıra 28 Aralık'ta pozitifi görmeye geldi inş güzel haberlerini alıcaz ve 2014 e bebişlerinle gireceksinmelindammmmmmmmm geldim canım dinleniyorum. biri 8 diğeri 10 2 embriyo yerleştirildi.iş tutunmalarına kaldı rabbimin izniyle
arkadaşlar merhaba buraya hamile kalanlar b-hcg değerlerini yazalımmı transfer sonrası
bnm 8.gün 30,70
10.gün 76
11.gün 108,23
İkiz bebegin iki embriyo ile mi oldu
bebişleri aldım geldimmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm. o ses türkiye dinliyoruz bebişlerimleeee
canım inanılmaz sevindimmmmmmm. içimden hep hamiş olduğun geçiyordu. gözün aydın bitanem allahım kucağına almayı nasip eder inşallah
canım arkadaşım geldimmmm. hamile haberini aldım inanılmaz sevindim. allahım devamını nasip eder inşallah.
saat tam 3 de 2 adet embriyo transfer edildi. 3. gün embriyosu biri 8 e biri 10 bölünmüş. 1. kaliteymiş canım. eve geldiğimden beri pek kalkmadım. inşallah tutacak diyorum olumlu düşünüyorum. (öyleydi dimi canım :))))))
canım crinone jel 2 ye çıkmış saatlimi sormayı unuttum sen kesin biliyorsundur.
canım çok sağol harika bişey bu yaaaa..
içinden öylemi geçiyor olacakmı canım?
ben pozitif düşünmeye çalışıyorum hep...
test tarihim 28 aralık
bebişleri aldım geldimmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm. o ses türkiye dinliyoruz bebişlerimleeee
Sagol kuzum amin rabbim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin canim benim
yaptım ya bebeğimgerçi doğum tarihim tam belli değilkese görmeye gidince öğrenirim ALLAH ım sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kuzummmmm biliyorum
kese göremeye gidince konuşuruz tahmini dogum tarihini düzeltirim artık
bende inanamıyorum rüyada gibiyimişe bile gitmedim bugün drum bizimle beraber gözleri doldu ayy çok güzeldi drumdan tebrikler kelimesiniduymakk
ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?