2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar artik ben dayanamıyorum yarin gidip kan vericem cok erken ama ne yapim 6.gunum

canım tabiki sen bilirsin ama alacağın hiçbir rakam seni tatmin etmeyecek ve kaygıların şuankinden az olmayacak bekleme süren senin için daha sancılı hale gelecek inan tecrübe konuşuyo en azından 8.güne kadar sabredebilsen keşke güzel haberler alman dileklerimle ...

Arkadaslar bugün transferden sonraki 5. Gunüm ve bugün tansiyonum çıktı baş dönmeleri korkuyorum bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde bi bilgi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi

Merhaba arkadasim. Benimde 7.gunum arada bir oluyor ama ignenin yan etkisine baktim nadirende olsa görülebiliyor yaziyordu.

Merhaba arkadaslar. Aranizda yeniyim. Bende transferin 7. Gunüm e girdim . Allah hepimize anne olmayi nasip etsin. Hepimizi korusun. Hamile arkadaslar dualarinizda bizleri unutmayin. Zira artık yapacak birsey kalmadı. . Sevgiyle

melindammmmmmmmm geldim canım dinleniyorum. biri 8 diğeri 10 2 embriyo yerleştirildi.iş tutunmalarına kaldı rabbimin izniyle
Gözünaydın canım şükür sona geldin şimdi sıra 28 Aralık'ta pozitifi görmeye geldi inş güzel haberlerini alıcaz ve 2014 e bebişlerinle gireceksin Dualarım seninle bebişlere iyi bak bol bol dinlen çalışınca cok ararsın bugünleri

Kizlar artik ben dayanamıyorum yarin gidip kan vericem cok erken ama ne yapim 6.gunum
Sakın yapma canım cok erken en azından 8. Günü bekle ama Dr lar 12 gün diyolar vardır bi bildikleri test gününü beklemek en güzeli az daha sabır çoğu gitmiş azı kalmış inş seninde güzel haberlerini alıcaz

Canım karnındaki şişlik indimi seni merak ettim?:26::26:Bugun bebişinle ilk günün annesi bebişine iyi bak

Gebelik haberi alan tum arkadaslar,tebrikler.insallah saglik ile kucaginiza da alirsiniz bebislerinizi...
Ben hergun sabah aksam progestan igne oluyorum,4gun oldu,korkunc agriyor ( bhcg degerim insallah carsambaya yukselir de bu acilara deger...

İkiz bebegin iki embriyo ile mi oldu

Evet canım şansıma yine 3 sağlıklı embriyom oluştu,farklı merkezde biz 3 adet koymayız dedi çok şükür iki tane koydular ve pozitif inş sağlıcakla bu sefer tamamına ereriz.darısı senin ve tüm isteyenlerin başına ins🙏🙏

canım inanılmaz sevindimmmmmmm. içimden hep hamiş olduğun geçiyordu. gözün aydın bitanem allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

canım canım canımmmmmmmmm sıra sende inşallah tşk ederim AMİN

Son düzenleme:

canım arkadaşım kesinlikle sürekli yatma ben yatmadım cumartesi transferim oldu cymartesi pazar evde doalaşarak dinlendim iş yapmadım tabi sonra rapor vermedi drum yatmadım hiç normal hayatıma devam ettim sadece ağır kaldırmadım uzanmadım eğilmedim çok 5. gün banyomuda yaptım olacak inşallah olacak süper maşallah onlara teyzesi yer onları yerrrrrrr aklım hep sendeydiiii dualarımdasın ben cronone jeli sadece sabahları kullanıyodum sabah işe gitmeden yapıyodum hep saatli yapmadım ama aynı saatlerdi tabi işe gitmeden yaptığım için şimdi sabah akşam yap dedi drum
ama saatli yapsan iyi olur canım ben şimdi öyle yapıcam

canım çok sağol harika bişey bu yaaaa..

içinden öylemi geçiyor olacakmı canım?
ben pozitif düşünmeye çalışıyorum hep...

test tarihim 28 aralık

olcak canım olcak inş RABBİM in izni ile olumlu düşün hep benim gibi yiyip bitirme kendini

Allah bağışlasın canım çok telaş stres yaptın ama bak sonu ne güzel oldu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…